Продажа 1 кімнатної просторої квартири в селищі Немешаево, поблизу Києва( 20 км), в Новому ЖК Світлиця ,Квартира в 9-ти этажному будинку на 8 поверсі. Район" Фора", лікарня Загальна площа 40 м2, кімната 20м2,кухня9 м2. Мебльована( залишаються по - бажанню,за домовленістю) Индивідуальне опалення ( двух контурний котел) Вільне планування, закрита територія. Поруч,в повній доступності інфраструктура селища.З наявності меблями що на фото,або за домовленістю. Перегляд в будь який час.

Гагаріна, 8
rieltor.ua

Затишна простора квартира з сучасним ремонтом, меблями та технікою. ЖК Світлиця, с.Немішаєве. Якісний ремонт, продуманий до деталей, все робилося для себе. Квартира обладнана всім необхідним, заходь і живи. Площа - 64 м2 Зручне та комфортне планування: коридор, гардероб, кухня-вітальня з виходом на балкон, спальня, санвузол. Техніка: пральна машина, посудомийна машина, варильна поверхня, духовка, витяжка, холодильник, 2 кондиціонери. Сигналізація, інтернет (окреме введення від лічильника). Індивідуальне газове опалення, тепла підлога по всій квартирі, окрім спальні. Квартира оснащена усіма необхідними меблями та технікою. Засклений балкон (трьох-камерні склопакети). Зручна локація, у пішій доступності вся необхідна інфраструктура, супермаркети, зупинка транспорту, лікарня, школа, садочок тощо. На території комплексу дитячі майданчики.

Гагаріна, 2
rieltor.ua

Продам простору 1-кімнатну квартиру смт Немішаєве, вул. Гагаріна,8 в ЖК "Світлиця". 7/9, 44/20, 7/11, 3. Квартира нова (після будівельників). Є лічильники води, електроенергії, газу. Зручне розташування, затишний двір з дитячим майданчиком, зона відпочинку з альтанкою, в комплексі є магазини, перукарня, інші обєкти. Документам більше трьох років. Один власник. Прописаних немає. Вартість 27000 євро

Продаж 1-к в Немішаєво
olx.ua

Житлові комплекси у Немішаєве

Популярні запити

Географія Немішаєве