Продається 3-х. кім. квартира з видом на гори в м. Надвірна по вул. Грушевського в самому центрі міста, 8/9 поверх, цегляний будинок, дві лоджії, квартира виходить на дві сторони, євроремонт, індивідуальне газове опалення, гардеробна кімната, залишають вмонтовані меблі, частково техніку, благоустрій території, є місця для паркування автомобіля !

Грушевского улица, 4, Надворная, Ивано-Франковская 48000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-х кімнатна квартира 62 м2 з лоджиєю у м. Надвірна в районі лісокомбінату з нормальним ремонтом. Є три сотки саду, новий газовий котел.Вода у криниці. Туалет на вулиці. Умови є можливість доробити. Інтернет підведений. Телефонуйте по номеру або у вайбер. У ПОВІДОМЛЕННЯ НЕПИСАТИ, НЕВІДПОВІДАЮ!

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру м. Надвірна
olx.ua

Продається простора 3-х кімнатна квартира в м. Надвірна, поруч з центром, хороший якісний будинок з відеонаглядом та ОСББ. Площа квартири 97м2. Ціна 74000$ В квартирі зроблений, паркет, індивідуальне опалення. Зроблено все для себе.

3-х квартира в Надвірні
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира в м. Надвірна ,мікрорайон Ломоносова. 1 поверх з 5.Є балкон, грядка під вікном, підвал.Меблі залишаються. Деталі при спілкуванні. Можливий торг.

власник
Продаж  з-х кімнатної квартири
olx.ua

продам 3 кімнатну квартиру, вул. Небесної сотні 22 (руднєва). зручне розташування: поряд ліцей, лікарня, дитячий садок, ігровий майданчик. квартира без ремонту. зручне розміщення для комерційного призначення (лікарський кабінет і т.б.). індивідуальне опалення.

власник
3-х кімнатна квартира
olx.ua

Житлові комплекси у Надвірна

Географія Надвірна