Предлагается к продаже 3комн. квартира на Набережной в районе Ашана. Общей площадью 68/9м2, расположена на 2 этаже. Все комнаты раздельные. Большая кухня с балконом. Два балкона. Кладовка МП окна. Электроплита. Бойлер. 2 кондиционера

3к. в районе Ашана 2/16
olx.ua

Продается 2комнатная квартира на Набережной. Поменяла проводка , окна. Шикарная квартира с огромной кухней. Высокий первый этаж.Готова к продаже!

Квартира в центре города с видом на Набережную
olx.ua

Продам світлу, простору, затишну ,4-х км квартиру у тихому районі в центрі міста. Район БШ/Набережна. 2поверх 9-ти поверхового будинку, 85м2 Дуже зручне планування, всі кімнати окремі, двостороння. У квартирі три балкони (один збільшений та узаконений, суміжний для двух спален, з опаленням). Зі спален чудовий вид на Дніпро та нові мости . З залу і кухні вид на зелений двір. У квартирі во всіх кімнатах та великому балконі встановлені стеклопакеты. У 2021 році зроблено новий ремонт у двох спальнях( нові стелі , новий ламінат, та шпалери) У домі створено ОСББ, взимку 2024 зроблен ремонт у підʼїзді, нові двухзонні лічильники світла , завжди чисто, новый ліфт та нові вікна. Дуже економний тариф на тепло за таку велику площу і у квартирі тепло,у самий холодний місяць виходить близька 1900!грн, за лютий вийшло 1400грн. Гарні сусіди. Місця для паркування під балконом. У будинку міні-маркет, 10 хвилин пішки до Апельмона, АТБ та кінцевої зупинки громадського транспорту. Пропозиція від власника без комісії. Прописаних неповнолітніх немає. Дзвонити 05*********20 Олександр, або по тел. вказаному в оголошені

власник
4х кімнатна р-н Набережна/БШ
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В доме два лифта. Работаетпассажирский и грузовой. Пассажирский полностью новый.Через дорогу пляж и кафе.Рядом АТБ. Звонить после твёрдого решения о покупке. Один хозяин.

власник
1 ком.квартира на набережной. Район "радуги", мед.института
olx.ua

Пропонується до продажу 3-к квартира з коморою наповерсі у новострої ЖК Резиденція (Набережна). Розташована на 11 пов./12 пов. цегляного будинку, загальною площею - 85,5 м2. Автономна система опалення, якісні матеріали, енергозберігаючі склопакети, безшумний ліфт OTIS. Стелі - 2,78м. Комплекс знаходиться на зачиненій, охороняємій території. Є можливість придбати парковочне місце.

Продажа 3х комнатной квартиры ЖК Резиденция
olx.ua

Квартира продается с мебелью техникой пластиковые окна. счетчики, водонагреватель, хорошее расположение документы в порядке только продажа. Квартира продается через АН.

Продам квартиру на Набережной
olx.ua

Квартира находиться в середине дома , теплая, второй этаж в кирпичном доме, комнаты смежные на разные стороны, балконное окно и кухонное пластиковые, паркет водонагреватель. мебель на кухне. Рядом набережная. экологический чистый зеленый район. Готова к продаже никто не прописан и не проживает.

Продам двухкомнатную на Набережной
olx.ua

Продам 2 к квартиру! 4/4 эт. 59м2 общ./ 9м2 кухня Центр города! Сталинка на набережной! Комнаты раздельные! Качественный евроремонт! Новая эл.проводка,установлен стабилизатор напряжения! Остается вся мебель и техника! Балкон Евро. В квартире никто не прописан! Рядом школа, детский сад, остановка транспорта,магазин, супермаркеты! Цена 40000 $. Звоните,договоримся о просмотре!

Продам 2 к.кв. Центр. Набережная. Сталинка. Мебель+техника!
olx.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Географія Запоріжжя