‼️Продаж‼️ 📐Квартира трикімнатна (150 кВ) 📬Новобудова по вул. Ю. Герца 🛠️Без оздоблення 🚰🚽🛁Всі комунікації 🌡️Опалення- двоконтурний газовий котел ⏲️Є «тепла підлога» 💰Можливе розтермінування платежу 📲Деталі: +380504320879

Герца Юрія, 2а
rieltor.ua

🏘️Продаж квартир від забудовника 📍Центр міста - вул. Карловського Берталона 📐Одно та двокімнатні квартири площею від 42 до 64 кВ Будинок триповерховий введений в експлуатацію 🔗Стан -під чистове оздоблення 🔖Всі міські комунікації 🌡️Опалення газове (двоконтурний котел) 🍽️Кухня, коридор та санвузол - тепла підлога Якісні енергозберігаючі вікна та вхідні двері 🛋️Можливе оздоблення та вмебллювання на Ваш смак 🚘паркінг біля будинку ‼️Продаж без комісії 📲Деталі: +380504320879

Карловського Берталона, 5
rieltor.ua

Невелика однокімнатна квартира в новому ЖК "Central Park" в м. Мукачево, вул. Духновича 14. Планування забезпечує максимум функціональності житлового простору при оптимальній площі. В квартирі є власна комора та балкон.

владелец
Духновича Олександра, 14
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається квартира в новобудові! Все зроблено підчисту! Закрита територія! Відеоспостереження з усіх сторін! Є паркомісце в дворі! Дитячий майданчик! В підвальному приміщенні є окреме місце для зберігання речей! Є можливість придбати гараж! Будинок побудований у 2020 року, введений в експлуатацію 2021 році. Телефонуйте, зрадістю підберу для вас найкращу пропозицію!

Квартира в новобудові
olx.ua

Продається простора дворівнева квартира в новобудові в центрі міста. Загальна площа квартири 72 кв.м, на 3 поверсі 3-х поверхового цегляного будинку. Стіни з утепленням Чистові стяжки Полове опалення Якісні панорамні вікна Є всі комунікації: газ, світло та вода Є паркінг Поруч добре розвинута інфраструктура: центр, ринок, магазини, кав’ярні та ресторани, аптека, дитячий садок, школа, дитячий майданчик, відділення банку, автобусна зупинка. Додаткова інформація за ном.тел: 06******55

Продаж квартири в новобудові
olx.ua

Однокімнатна квартира, розміщена на 5 поверсі 5 поверхового будинку з ліфтом, та можливістю доступу до мансардного приміщення. Квартира розміщена в житловому комплексі з зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: навчальні заклади, дитячий садок, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка, школа, наземний паркінг.

владелец
Однокімнатна квартира в новобудові в м.Мукачево
olx.ua

Продам велику, простору однокімнатну квартиру 46 кв м. Розташовану на першому поверсі цегляної пятиповерхівки. Чудово підійте як для бізнесу так і для комфортного проживання. Складається з коридору, гардеробної, ванни, кухні, великої кімнати та балкону. Є всі комунікації.

Квартира в новобудові
olx.ua

Три кімнатна квартира в будинку. Квартира після капітального ремонту. Оштукатурені стіни. Встановлено нову ектропроводку. Встановлено нове опалення в тому числі теплі поли.. нові комунікаціі водопостачання та водовідведення.встановлено інсталяцї. Встановлено нові вікна з двокамерним склопакетом. Місце для машини . Та огороджений двір для квартири..

Продам 3 кімнатну квартиру вул. Літуна (Толстого)
olx.ua

3 кімнатна квартира в 4х поверховому будинку 2022-2023 р.п. (новобудова). Будинок і дах утеплено. Закритий двір, своя парковка. Будинок на 20 квартир, введено в експлуатацію. Залишилось дві квартири на 4 поверсі - 107 та 109 кв.м. Ціна 800 уо/квм. Стіни стартова шпаклівка, поли - чистова стяжка, опалення газове, підігрів полів. В ціну входить система опалення (теплий пол) із газовим котлом. Всі комунікації, всі лічильники. Будинок зданий в експлуатацію. Комісія агентства. Більш детальна інформація по телефону.

3 кімн новобудова Росвигово 107 квм
olx.ua

Комфортна однокімнатна квартира з балконом в новому житловому кварталі Royal Town від Галицький двір! Цей квартал це комфортний та престижний простір для життя: - велика територія житлового кварталу передбачає у рамках благоустрою не просто озеленення, а дизайнерський ландшафтний дизайн із зонами відпочинку та парковою алеєю - дитячий та спортивний майданчики - підземний паркінг з ліфтовим доступом - гостьовий паркінг - комерційні приміщення для бізнесів Встигніть придбати цю затишну квартиру на стадії будівництва за вигідною ціною. - ціна від забудовника - доступне розтермінування Для додаткової інформації та огляду, будь ласка, зв’яжіться з нами.

1 кімнантна квартира на етапі будівництва
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру у центрі Мукачева біля Ратуші,вул.Мостова,можливо під офіс.Квартира без ремонту та опалення.

владелец
olx.ua

До вашої уваги нова однокімнатна квартира студія в м.Мукачево від забудовника Будинок знаходиться в парковій зоні в 10хв від центру , сзаду будинку знаходиться парк та набережна міста , вікна квартири виходять на стадіон ДЮСШ та Аквапарк Будинок зданий в експлуатацію Парковка будинку та прибудинкова територія знаходиться під відеоспостереженням -59кв.м загальна площа квартири -підвальне приміщення 5кв.м -4 поверх -тепла підлога по всій квартирі -двохконтурний газовий котел вже встановлено -панорамні вікна з балконом -інсталяція у ванній кімнаті -корзини для кондиціонеру -всі комунікації вже заведено Всі деталі можуть бути надані за телефоном або в смс

Продаж нової квартири студї на 59кв.м у м. Мукачево
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в новобудові 9-тий район. 36 кв.м. Перший поверх. Ремонт доробляється під ключ.Залишилося три тижні до заверження. Полове опалення. Балкон. Дуже гарна,простора квартира.Світлі відтінки. Комісія агентсву.

Продається однокімнатна новобудова
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру 71квм , розташовану на другому поверсі цегляної пятиповерхівки. Є всі комунікації. Встановлений новий двохконтурний котел. Квартира розташована в новому, охайному будинку типу новобудоби. Складається з : коридору, двох кімнат ( одна дуже велика інша трохи менша), великої кухні понад 12 квм , ванни та комірки. Вулиця Івана Франка 146.

Квартира двокімнатна Мукачево
olx.ua

Продаж дворівневої квартири в центрі Мукачева.Є варіанти.АН Мрія-Закарпаття.

Продаж дворівневої квартири в центрі Мукачева.
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира в центрі на 1 му поверсі в новобудові вул. Карловсього Барталона заг.пл 51 кВ.м автономне опалення, якісні м/п вікна закрита територія.

Продається 1 кімнатна квартира
olx.ua

ПРОДАЖ трикімнатна квартира в районі Росвигово 71кв.м. Шостий поверх девятиповерхівки. балкон. опалення - газовий котел. проводка нова. полове опалення. стіни і стеля обшиті гіпсокартоном. Шпаклювання та покраска в базовий колір. енергозберігаючі вікна. Два балкони утепленні і оздоблені декоративною -барашкою броньовані двері. поряд школи,садочки,розвинута інфраструктура. Комісія агентству +2% офіційно на карту ФОП. Ціна 59800$

Продаж квартири в Мукачеві
olx.ua

Продається дворівнева квартира новобудова із земельною ділянкою. деталі по телефону 1м2 -750дол

Продається дворівнева квартира  новобудова м.Мукачево вул.Осипенко
olx.ua

Продається однокімнатна новобудова в районі Великогірна--9 район . 33 кВ,м Перший поверх пятиповерхівки. Є балкон. Полове опалення. Комісія агентству 2% Ціна 36500$

Новобудова в Мукачеві
olx.ua

Квартира готова під ремонт ( чиста ), знаходиться на вулиці Василя Стуса 2. Центр . 5/5 поверх. Два балкони . Гарний , тихий двір з хорошими сусідами . Напроти атб, неподалік ринок і багато різних комунікацій, садочок , аптеки , банки і т.д. Власник

владелец
Квартира Центр Під Ремонт Власник
olx.ua

Продається квартира під ремонт . Стан задовільний. Івана Франка кінцева . Кімнати роздільні. Поруч є все необхідне для комфортного проживання. До центра міста 10 хв на маршрутці . Зупинка 1 хви пішою ходьбою від будинка .

olx.ua

Продаж квартири в елітному жк , сучасний житловий комплекс поруч з розвинутою інфраструктурою, паркінг на закритій території під камерами та охороною, відкривання на пульті, будинок утеплений з якісних матеріалів, до квартири підведена електрика та вода. Без ремонту. Також доступна послуга ремонт під ключ з дизайн проектом. Продаж від забудовника. Ціна за 1 кв метр. В квартирі один балкон та одна лоджия.

olx.ua

Чудове місцерозташування, самий центр Мукачева, пішохідна зона пасаж Центральний, новобудова 2022 року

владелец
Продам дворівневу квартиру в центрі Мукачева
olx.ua

Квартира в сучасному Житловому Комплексі "9район", що знаходиться за адресою : м. Мукачево, вул. Обїздна, 31. Наповнення квартири: -Лічильники (газ, вода, світло) -Базова електрика -Вхідні двері -Двоконтурний котел -Штукатурка цегляних стін (окрім санвузлів) -Металопластикові вікна *Сучасний ліфт *Закрите подвір‘я з охороною *Дитячі та спортивні майданчики *Паркінг. _6 будинок (на етапі будівництва) Ціна за м2 : 1-кімнатна - 29 800 грн/м2 2х та 3х-кімнатна - 29 100 грн/м2 Можливість розтермінування: -перший внесок від 30% -від 5 до 12 місяців За детальною інформацією звертайтесь за телефоном або завітайте в наш Центр продажу ( м. Мукачево, вул. Кооперативна, 4а)

Продаж 3х кімнатної квартири в новобудові (6 будинок)
olx.ua
1 - 24 из 32 результатов