2-кімнатна квартира з ремонтом, меблями, побутовою технікою та автономним опаленням Вигідна пропозиція 2-к.КВАРТИРА З РЕМОНТОМ ТА МЕБЛЯМИ в місті Моршині Продаж 2-кімнатної квартири в центральній частині спального району м.Стрий по вул.І. Франка З РЕМОНТОМ ТА МЕБЛЯМИ!!!. Квартира розташована на 2-поверсі/5-поверховому панельного ("німецького") будинку. Загальна площа-53.2 м2. Житлова площа- 27.4 м2. Кухня-7.5 м2. Опалення-індивідуальне(електричне). Кімнати-роздільні . Санвузол-роздільний. Наявний 2 балкона. Якщо шукаєте світле, просторе житло з великою житловою площею та ремонтом - тоді дана пропозиція саме для Вас Розташування в затишній частині центра міста, для комфортного життя все знаходиться поруч: школа, супермаркет, парк, відділення банку, дитячі майданчики, кавярні. Запрошуємо на огляд у будь-який зручний для Вас час (за попередньою домовленістю)

Ивана Франка улица, 9В, Моршин, Львовская 44500.0 USD
dom.ria.com

Продається двокімнатна квартира з євроремонтом. Квартира є комфортною для проживання. Квартира має індивідуальне опалення та швидкісний інтернет. Всі деталі за телефоном.

власник
Продається двохкімнатна квартира в центрі
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира (ЧЕШКА) у м. Моршин вул. Данила Галицького з ЄВРОРЕМОНТОМ поблизу міського озера Загальна площа 51.8 м.кв, Житлова площа 31 м.кв Кухня 7.2 м.кв Квартира розташована на 9 поверсі. У будинку є ліфт Опалення ВЛАСНЕ - двохфункційний котел Балкон Вікна замінені на МП! Підїзд чистий, та охайний У квартирі залишаються усі меблі та техніка, все як на фото.

Продається 2 к квартира з ремонтом
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається простора, затишна квартира, у спальному районі м.Моршин, по вул. Д.Галицького. Розташована на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Утеплена, світла, вікна виходять на сонячну сторону. У квартирі є все потрібне для проживання. Власне опалення, утеплений балкон, інтернет. У подвірї є дитячий майданчик, знаряддя для заняття спортом, парковка, продуктовий магазин. Неподалік знаходиться дитячий садок, бібліотека і озеро.

власник
Продається 2-х кімната  квартира м.Моршин
olx.ua

Без комісії для покупця Курортне м. Моршин вул.Івана Франка. Продається 3-кім. квартира з лоджією на 9 поверсі у 9 поверхового будинку. ШИКАРНИЙ ВИГЛЯД Загальна площа квартири становить 71.7кв.м Всі комунікації присутні, індивідуальне опалення. Просторий та охайний підїзд , встановлено домофон. Квартира не кутова, в квартирі проведено ремонт з якісних та дорогих матеріалів , квартира готова для проживання, в квартирі залишаються усі меблі та побутова техніка . Місце для авто. Поруч все потрібне для комфортного проживання. Квартира варта вашої уваги! ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ В ЖИВУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном 09******70 06******63

Продається 3- кім.квартира в м.Моршин готова до проживання!
olx.ua

Продається двокімнатна квартира у курортному містечку Моршин( Львівська область,стрийський район) Квартира повністю укомплектована меблями,електроприладами та усім необхідним для комфортного проживання. Обʼєкт розташований неподалік парку та водопою, чудовий вид з вікна на лісову зону з одного боку, та вихід на місто з іншого. Вся додаткова інформація за вашим запитом.

власник
Квартира продаж (двокімнатна)
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! ЕКСЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ КВАРТИРИ В ПРЕСТИЖНОМУ РАЙОНІ З ГАРАЖЕМ І ЗЕМЕЛЬНОЮ ДІЛЯНКОЮ !!! Продається дуже простора, сонячна, затишна квартира з меблями на 5 поверсі 5 поверхового будинку, яка знаходитьсья у спальному районі курортного міста Моршина біля озера з Індивідуальним опаленням. Площа квартири 54.3 м.кв Житлова площа 29.5 м.кв 1-кім площа 17.5 м.кв 2-кім площа 12 м.кв Кухня площа 8.3 м.кв Коридор 10.3 м.кв Ванна кімната площею 2.7 м.кв Туалетна кімната площею 1.4 м.кв Лоджії площею 1.3 м.кв В квартирі зроблено власне опалення з одноконтурним котлом. Підігрів води відбувається за рахунок газової колонки. Над квартирою є мансандрове приміщення. Не кутова, тепла, світла, вікна виходять на дві сторони з чудовим краєвидом. В квартирі встановлені лічильники на газ світло, воду. Хороші, приємні та недокучливі сусіди. Ідеальна локація, поряд садок, школи, супермаркети, продуктові магазини та все інше, необхідне для комфортного проживання. Двір з великим дитячим майданчиком і достатнім місцем для парковки авто. До квартири додається гараж і земельна ділянка для садівництва. Встигніть придбати. Пропозиція продажу в цьому масиві-рідкість!

Продаж 2 кім. квартира 54.3 м2 з інд. опаленням вул.Шевченка м. Моршин
olx.ua

Без комісії для покупця Курортне м.Моршин вул.Озерна(новобудова розташована на березі озера) Продається двохкімнатна квартира на восьмому поверсі восьми поверхового будинку . Загальна площа квартири становить 74 кв.м 1-кім 24.5 кв.м 2-кім 16.8 кв.м Кухня 12 кв.м Ванна 3.9 кв.м Санвузол 1.9 кв.м Всі комунікації присутні, індивідуальне опалення (двохконтурний котел) , всановлено батареї , залиті чистовістяжки. Просторий та охайний підїзд , встановлено домофон. Квартира не кутова , сучасне планування Місце для авто. Поруч все потрібне для комфортного проживання. Квартира варта вашої уваги! ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ В ЖИВУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном 06******81 , 05******93

Продається 2 кім квартира в новобудові в м.Моршин
olx.ua