Світла, стильна квартира в самому центрі Києва за адресою Михайлівський провулок 9А. Квартира з зручним планування - простора кухня вітальня, окрема спальня, ванна кімната, на другому рівні місце під гардеробну. Виконаний дизайнерський ремонт в стилі Loft. Повна і вся необхідна комплектація меблями та технікою!

Михайлівський пров., 9
rieltor.ua

Двокімнатна квартира в історичному серці Києва. Загальна площа 50 м у будинку царської епохи з вражаючими високими стелями (3,5 м). Щойно ви переступите поріг, вас зустріне атмосфера сучасності та комфорту завдяки якісному ремонту та стильній кухні-студії. Є затишна спальня та дитяча кімната з панорамними вікнами. Також є додаткова зона зберігання речей. Щоб ваш переїзд відбувся максимально зручно, квартира вже оснащена всією необхідною меблями та технікою, а лічильники на воду, газ та світло встановлені. У квартирі є духова шафа, газова плита, витяжка. Також є пральна та посудомийна машина. Електричний бойлер. Опалення центральне. Вікна виходять на тихе подвіря. Сусіди тихі та приємні люди. Підїзд світлий та чистий. Лише 5 хвилин – і ви поруч із Софією Київською, 10 хвилин – і вже біля Золотих Воріт чи на Майдані Незалежності. Зручний доступ до метро та вулиці Хрещатик. Оточення цього обєкта не менше вражає – готелі Hyatt та InterContinental Kyiv, Михайлівський та Софіський собори, костел, парк, Пейзажна алея всього за кілька хвилин від вашого порогу. Ідеальний варіант як для сімї, так і для тих, хто шукає інвестиційний обєкт. Заїжджайте та живіть вже сьогодні, або розглядайте можливості для орендного бізнесу. Поруч з усім, що потрібно: магазини, школи, дитячі садки, поліклініки та лікарні. Зручність, стиль та історія обєднуються у цьому унікальному житловому просторі. Це не просто покупка, а інвестиція у ваш комфорт та стабільність. 3.1.5.9.1.7.3.5.2.9.1.0

Михайлівський пров., 20
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж двох рівневої квартири без комісії в історичному серці Києва! Ви купите мрію за адресою: Михайлівський провулок 20, Шевченківський район, Київ Характеристики квартири: 1-кімнатна квартира (по факту - двокімнатна, де є кухня студіо з двома спальними місцями,- два рівня, та +окрема спальня) Поверх 3/4 Загальна площа: 35.2 м² Висота стелі: 3,5 м Будинок побудовано за царських часів. За рахунок неймовірних стель ви відчуєте незвичний простір цієї квартири. У кіхні-студіо є встроєний другий рівень, який розглядається як окреме спальне приміщення для двох на другому поверсі. Під ним, обладнується диваном та мякими кріслами шикарна, затишна зона для відпочинку. За потреби Ви можете облаштувати три спальні місця. Мякі коври на стінах, низпадаючі гардини - наддадуть неповторний шарм відчуттю цього місця. Квартира повністю укомплектована до побуту: всі меблі та техніка - залишаються. Можна приїхати з чемоданом та розпочати своє комфортне життя тут. Чистий підїзд та тихі сусіди Встановлені лічильники на воду, газ та світло Розташування: Ви мріяли за 5 хвилин пройтись до Софії Київської? А за 10 хвилин пішки вже опинитись біля Залотих Воріт? Купуйте свою мрію за супер-помірну ціну. !!! Історичний центр міста!!! НАДзручна розвязка до станції метро Майдан Незалежності (5 хвилин пішки) та до вулиці Хрещатик. Поряд з багатьма магазинами, поблизу розташовані школи та дитячий садок. Центральні поліклініки, лікарні та медичне обслуговування. Ця квартира - це ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт і зручність. Ви можете заїхати і жити вже сьогодні, також ідеальний варіант для орендного бізнесу. Шановане місце для шанованих осіб. Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру в самому серці Києва! Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд.

ексклюзив
Михайлівський пров., 20
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2х кімнатну квартиру в історичному центрі, 2 хвилини Майдан Незалежності, провулок Михайлівський,7. Квартира укомплектована необхідними меблями, вбудована кухня, в спальні двоспальне ліжко, шафа, 2 комода, кутовий розкладний диван, кондиціонер, санвузол окремий, ванна, фасадний вхід, вікна на фасад, чистий підїзд, в будинку консєрж.Поруч готель Hyat , InterContinental Kyiv, Михайлівська церква,Софіївська церква,костел, парк,Пейзажна алея, 2 хвилини Майдан Незалежності.

Михайлівський провулок, 7. 2х кімнатна квартира в історичному центрі
olx.ua

Київ Михайлівський провулок 16 Сталінка ст.М"Майдан Незалежності" Стеля 3.2м Продаж двокімнатної квартири у центрі столиці. Панорамний вид з вікна, вбудовані меблі і техніка, двоспальне ліжко, вбудована шафа-купе, розкладний диван, меблева стінка, вбудований кухонний гарнітур, пральна машина, бойлер, кондиціонер, посудомийна машина, плазмовий телевізор.

2к 65м Центр Києва, Михайлівський провулок Володимирська Малопідвальна
olx.ua