Краща пропозиція ціна\якість! Шевченківський район, вулиця Михайла Коцюбинського 9, поруч бульвар Шевченка, метро Університет 3хв пішки, Золоті Ворота до 15хв пішки. Історичний будинок 1938 року, в цьому будинку жили та працювали видатні діячі України, Євген Патон та інші. Будинок з ліфтом! Двостороння, два балкони. Поверх 3\5ти, висота стелі 3.20, загальна площа 100м2, перепланована трьохкімнатна у двохкімнатну. Капітальний новий ремонт, в квартирі не жили, замінені всі труби, електрика, каналізація, вікна, абсолютно все! Ремонт бюджетом у 140 000у.е!!! В квартирі виконаний авторський ремонт, встановлений центральний фільтр на воду, Окремим проектом була розроблена система кондиціювання з виходом конденсату в каналізацію, встановлена спліт система (3 кондиціонери), охоронна система з датчиками руху від - AJAX. В квартирі дві окремі кімнати та окремо кухня - студіо (просторий зал та спальня), кожна кімнати має вихід на балкон. Головні двері з двома замками екстракласу. В процесі ремонту був збережений другий вихід з квартири на "чорні сходи", сталеві двері з противовандальними петлями. Інтерьєр квартири виконаний у стилі Неокласика, по всій квартирі декоративна штукатурка з сріблястим підтоном, яка міняє колір в залежності від світла. Світильники Flos із скандинавських фабрик. Всі меблі розроблені дизайнером з урахуванням особливостей квартири, меблі - Norwood. Всі двері - дерево (масив), авторска робота по індивідуальному замовленню. Вхідна зона та зал: Освітлення Algorithm, зал - світильники Flos 2097 по дизайну Джино Сарфатті Диван модульний (репліка Roche Bobois), розкладається на 12 окремих пуфів,тканини від компанії Daylight, віконні ролеты з вишивкою під замовлення. Коври - Турція. Консолі, диван та вбудовані шафи (фасади МДФ фарбовані)- індивідуальний проект, кавові столики (дерево, мурмур, скло), є вмонтований сейф. Вітальня має вихід на відкритий балкон з видом на Ботанічний сад. Спальня виходить у тихий двір, вид на готель Хілтон. Кухня - мала вітальня: Підвіконник та двері "амбарні" - авторська робота з дерева - Федора Назаренко. Диван та кухня - компанія Norwood. Фасади кухні МДФ фарбований, фурнітура Bloom, раковина, стільниця, підвиконник та стіл для сніданків - натуральний камінь. Техніка - вбудований холодильник, індукційна плита на 4 комфорки, духовка з функцією мікрохвильовки, є можливість встановити посудомийку. Санвузел: Дзеркало та стільниця - авторська робота, бойлер на 100 літрів, колона пральної та сушильної машинки - Smeg (стандартна загрузка). У дворі є місце для парковки авто під шлагбаумом. За запитом можу надіслати відео огляд. 3438

Володимира Винниченка вул. (Коцюбинського Юрія), 9
rieltor.ua

Пропонується простора квартира у шикарній сталінці на вул. Коцюбинського. Квартира знаходиться у письменницькій сталінці прямо навпроти скверу ім. Олеся Гончара. Також ліворуч від будинку знаходиться парк імені Валерія Чкалова. Площа - 125м2 Кількість кімнат - 4 Висота стелі - 3м Поверх - 2/7 Стан - ремонт, місцями потребує косметики У квартирі передбачено: - кабінет - дитяча кімната - спальня - велика вітальня - кухня - санвузол - вбиральня Встановлено сигналізацію. Всі необхідні меблі та побутова техніка. По всій квартирі паркет. Скрізь, де плитка – встановлений підігрів підлоги. Прямо у будинку знаходиться продуктовий супермаркет та кавʼярня. Поруч уся інфраструктура. 6 хвилин пішки до м. Університет. Перегляди за домовленістю Приходьте, будемо раді Вас бачити. Гарного дня)

Коцюбинського Михайла вул., 2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Эксклюзивное предложение! 4к квартира в сердце столицы, по адресу ул. Коцюбинского 2. Добротная сталинка, дом писателей, в уютном старом центре Киева! Перед домом чудесный сквер! Тихий уголок в деловой, исторической части города! Во дворе есть место для парковки, заезд через ворота. В квартире предусмотрено 4 отдельные комнаты, отдельная кухня, раздельный санузел, балкон, несколько кладовых. Состояние квартиры - под ремонт! Так же имеется возможность приватизации мансарды над квартирой. Реальным клиентам хороший торг! Соседние улицы: Гончара, Липинского, Богдана Хмельницкого.

Эксклюзивное предложение! 4к квартира (89м2) в центре! Коцюбинского
olx.ua