Продам двокімнатну в Миргороді Четвертий поверх цегляного будинку. Квартира без ремонту. Встановлені лічильники на воду, електроенергію та газ. Замінені вхідні двері. Кімнати і санвузол роздільні. Не кутова. Є проект на автономне опалення. Прямий продаж, без комісії для покупця.

Гоголя, 38
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру, м. Миргород Полтавської області. Квартира знаходиться на 2 поверсі 5 поверхового будинку, тепла не кутова. Є лічильники на воду. 0509412789

Свідницького, 1
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у зручному мікрорайоні для миттєвої угоди. Квартира розташована в спокійному районі з чудовою інфраструктурою: поруч знаходяться школа та дитячий садок, що робить цю нерухомість особливо привабливою для молодих сімей. Особливою перевагою квартири є наявність своєї системи опалення з двоконтурним котлом, що забезпечує ефективне опалення і постійний гарячий водопостачання. Квартира продається з усією меблевою обстановкою, що робить її готовою для комфортного переїзду. Новий власник отримає плиту, стиральну машину та повністю обладнану кухню. Ремонт в квартирі виконаний якісно і зі смаком, що створює затишну атмосферу для проживання. Квартира належить до категорії "житлового фонду", що забезпечує стабільність у правовому аспекті. Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд - швидка угода гарантована!

власник
Шишацька, 31
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2х кімнатну квартиру в м. Миргороді по вул. О. Оксанченка. Квартира в хорошому жилому стані. Телефонуйте 0509412789

Оксанченка
rieltor.ua

Однокімнатну квартиру в 5 поверховому на 5 поверсі цегляному будинку,меблі,інтернет,кабельне телебачення,побутова техніка,торг присутній,ціна договірна

власник
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира 47 м2 в центрі Миргорода, Житловий Комплекс Острів,друга черга. Ця квартира позиціонується як євродвушка.Вона має окрему спальню та велику кухню-вітальню з балконом. Всі квартири у комплексі з автономним опленям. Котел,всі лічильники та радіаторні батареї встановлені та підключені. Стіни з цегли,поштукатурені, на підлозі двошарова звукоізолююча стяжка. Будинок утеплений. Великі панорамні до підлоги, та повністю застеклений балеон з малювничим видом на озеро та панораму міста. Квартира розташована в центрі міста з розвиненою інфраструктурою. Поруч школа, дитячий садок, аптека, зупинки громадського транспорту та парк.Ціна від забудовника,продаж без комісій.

Квартира у центрі міста.ЖК ОСТРІВ.Розстрочка,перший внесок 20% в грн.
olx.ua

Продам 3кімнатну квартиру в центрі міста ро вул. Гоголя 113. Всі кімнати окремі.

власник
3кімн. квартира в центрі міста
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира у місті Миргород, центр города, поряд парк, річка, садок, школа , супермаркети, стоянка для автомобілів. Дуже теплий будинок, квартира не кутова. Бажаючим вишлю відео чи фото у особисті.

власник
Продам квартиру,  Миргород
olx.ua

Гоголя 139, 2к квартира, кімнати окремі, санвузол суміжний, капітальний ремонт 7р назад, в 2022 косметичний, замінені усі вікна, рама балкону, ламінат, сантехніка, техніка та усе лишається. В кв. Жили квартиранти( охайно і ввічливо). Будинок ОСББ, у 2019 перекрита криша, підїзди і ліфт відремонтовано. Торг на місці і тільки реальному покупцеві.

власник
2к кв Гоголя 139, продаж, довгострокова аренда.
olx.ua

Квартира в центрі міста площею - 65,9 м.кв., 5/5 поверх по вул. Сорочинській, 12. Зовнішнє утеплення 10см, індивідуальне опалення, лічильники. Засклений балкон та лоджія, підвальне приміщення 16 м.кв. з окремим входом. Поруч школа, садок, парковка, міський пляж. Квартира тепла та охайна. Стан «заходь та живи»! З меблями!

власник
Продам 2-х кімнатну КВАРТИРУ
olx.ua

Продам квартиру в центрі міста курорт Миргород,біля ринку,поруч автостанція,торговий центр,курорт Миргород,продуктові супер маркети,банк,бібліотека,нова пошта тощо Оголошення від власника звертайтесь по номеру телефону 06******83, 0 ************62

власник
Продам квартиру
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі міста по вулиці Старосвіцька 19. Простора, тепла та затишна квартира утеплена пінопластом! Хороший ремонт. Повністю укомплектована, є все необхідне для комфортного життя а саме: - Кондиціонер - Охорона (сигналізація ) - Тепла підлога (коридор та ванна кімната) - Три Телевізора із Інтернетом - Кавовий Апарат - Броньовані вхідні двері - Інтернет WI-FI від СВС - Два балкони - Духовка Електрична поверхня Газова - Двух дверний великий холодильник - Бойлер - Порохотяг - Гладильна доска - Мікрохвильовка Детальна інформаці по номеру телефону.

власник
Продаж 3 кімнатної квартири в центрі Міста
olx.ua

Продам 3-х комнатную квартиру в центре города.Квартира теплая и уютная.В квартире косметический ремонт.Звоните отвечу на все вопросы более подробно. Возможен обмен на 1-2х комнатную квартиру в центре города с доплатой.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua

Ця пропозиція від Власника! Прохання до посередників - НЕ турбувати. РОЗМІЩЕННЯ РЕКЛАМНИХ ДУБЛІВ ДАННОГО ОГОЛОШЕННЯ ВІД ПОСЕРЕДНИКІВ ЗАБОРОНЕНО! Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі м. Миргород, вул. Старосвітська, 4. Квартира на 1-му поверсі. Підійде під офіс чи магазин. Плюс у дворі є сарай з погрібом! Затишний двір, охайний підїзд. Кімнати роздільні. Санвузол роздільний. Просторі коридори, великі кімнати, плюс кладова. Опалення централізоване. Є газова колонка. Квартира має зручне розташування: магазини, аптеки, Пенс.фонд, сквер, школа/дитсадок, паркування. До Курорту 10хв пішки. Документи в повному порядку (опікунське, відчуження та подібне - відсутні). Це пропозиція від власника: 06*********82. Можливий торг.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру м. Миргород
olx.ua

Продам квартиру по вул. Сорочинська 20, частково з меблями і технікою. Простора, світла, утеплена . Квартира знаходиться в центрі міста Миргород. Поруч міський пляж, фітнес клуб, магазини , школи, садочки. 45 000 $ торг

власник
Продам трикімнатну квартиру по вул. Сороченська 20
olx.ua

Продається утеплена 3-х. кімнатна квартира, у м. Миргород, по вул. Шишацька 86-А, заг. площа 64м2, 1-й пов., 5-ти пов. буд., індивідуальне опалення, підвальне приміщення, є можливість для використання під бізнес. Затишний двір з камерами спостереження, який об’єднаний з парковою зоною каштанів, дитячий майданчик, поруч школа, дитячий садок, продовольчі магазини та автобусна зупинка. Від власника.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру  у м. Миргороді
olx.ua

Трикімнатна квартира по вул. Сорочинській,2. 5/5 цегляного будинку. Загальною площею 63м2,кухня 7м2. Вікна пластик,підлога ламінат,лінолеум,плитка. Не кутова,тепла. Часткова з меблями.36000$.

Трикімнатна квартира Сорочинська,2
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом, в новобудові на третьому етажі, чотирьох етажного дому.09******31-Олександр

власник
Продам квартиру однокімнатну
olx.ua

Продам квартиру на першому поверсі 5 поверхового будинку, в квартирі залишаються меблі і техніка холодильник,посудомийна машина, пральна машина,нещодавно встановлені нові вікна, кімнати окремі не прохідні, санвузол роздільний. Розташована по вулиці Гоголя, поряд садочок і школа. Можливо під є-оселю пільговим категоріям, тел.09******31

власник
Продам квартиру 3 кімнатну
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в центрі міста. Район «Барвінок» Д. Апостола 5 третій поверх Поруч знаходиться піцерія, кавʼярня,продуктові магазини, Аврора, школа, садочок аптека, до міського пляжу 10 хвилин ходу. Дитячі майданчики. Пластикові вікна, балкон застеклений. Нові вхідні двері,нова газова колона, інтернет. Ремонт косметичний. В квартиріі можна проживати відразу. Тихий район.

власник
Продається однокімнатна квартира  центр. Д. Апостола 5
olx.ua

В центрі м.Миргород (спальний район), продається 2-х кімн. кв. Ремонт, меблі, кондиціонер. Кімнати окремі, на дві сторони будинку. Нова тепло-шумоізоляційна покрівля даху. Тихо, спокійно, приємна прохолода влітку і комфортне тепло взимку. Вся необхідна інфраструктура та міський пляж в межах 5-10 хв. ходу. Поряд з будинком автостоянка.

власник
Продаж 2-х кімн.кв. в центрі Миргорода з євроремонтом
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру 67м²кв в центрі міста вул. Гоголя 77, в десяти поверховому будинку на 4 поверсі. Автономне газове опалення, по всій квартирі теплий водяний пол, дизайнерський проект, квартира з ремонтом без меблів, Заведені комунікації на 2 кондеціонера. Квартира буде мати такий вигляд, що на фото . Всі деталі по телефону.

власник
Продам 2х квартиру в м. Миргороді
olx.ua

Затишна простора квартира з ремонтом та всім необхідним для життя! Район лікарні . Цегляний будинок, Засклена лоджія, бойлер, кондиціонер, пралка, гарний вид з вікна, не сонячна сторона, тепла і суха у опалювальний сезон, є невеличка кладова для додаткового зберігання.

власник
Однокімнатна квартира 38кв з ремонтом та меблями Миргород
olx.ua

Отличная 2 комнатная квартира в новом доме г. Миргород, две комнаты, балкон второй этаж трёхэтажного дома. Закрытая территория, парковка детская площадка, пляж, гостевой дом с камином и мангалом .Квартира теплая не угловая, находится по улице Харкивка,2

власник
Продам 2комнатную квартиру в новом доме г.Миргород
olx.ua
1 - 24 з 37 результатів

Географія Миргород