Продам двокімнатну в Миргороді Четвертий поверх цегляного будинку. Квартира без ремонту. Встановлені лічильники на воду, електроенергію та газ. Замінені вхідні двері. Кімнати і санвузол роздільні. Не кутова. Є проект на автономне опалення. Прямий продаж, без комісії для покупця.

Гоголя, 38
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру, м. Миргород Полтавської області. Квартира знаходиться на 2 поверсі 5 поверхового будинку, тепла не кутова. Є лічильники на воду. 0509412789

Свідницького, 1
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у зручному мікрорайоні для миттєвої угоди. Квартира розташована в спокійному районі з чудовою інфраструктурою: поруч знаходяться школа та дитячий садок, що робить цю нерухомість особливо привабливою для молодих сімей. Особливою перевагою квартири є наявність своєї системи опалення з двоконтурним котлом, що забезпечує ефективне опалення і постійний гарячий водопостачання. Квартира продається з усією меблевою обстановкою, що робить її готовою для комфортного переїзду. Новий власник отримає плиту, стиральну машину та повністю обладнану кухню. Ремонт в квартирі виконаний якісно і зі смаком, що створює затишну атмосферу для проживання. Квартира належить до категорії "житлового фонду", що забезпечує стабільність у правовому аспекті. Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд - швидка угода гарантована!

власник
Шишацька, 31
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2х кімнатну квартиру в м. Миргороді по вул. О. Оксанченка. Квартира в хорошому жилому стані. Телефонуйте 0509412789

Оксанченка
rieltor.ua

Продам квартиру район Свидницкого. Во дворе гараж кирпичный входит в стоимость. Владелец. По всем вопросам 0996164740

власник
Мічуріна, 5 а
rieltor.ua

Продам двокімнатну в Миргороді Четвертий поверх цегляного будинку. Квартира без ремонту. Встановлені лічильники на воду, електроенергію та газ. Замінені вхідні двері. Кімнати і санвузол роздільні. Не кутова. Є проект на автономне опалення. Прямий продаж, без комісії для покупця.

Продам двокімнатну в Миргороді
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира 47 м2 в центрі Миргорода, Житловий Комплекс Острів,друга черга. Ця квартира позиціонується як євродвушка.Вона має окрему спальню та велику кухню-вітальню з балконом. Всі квартири у комплексі з автономним опленям. Котел,всі лічильники та радіаторні батареї встановлені та підключені. Стіни з цегли,поштукатурені, на підлозі двошарова звукоізолююча стяжка. Будинок утеплений. Великі панорамні до підлоги, та повністю застеклений балеон з малювничим видом на озеро та панораму міста. Квартира розташована в центрі міста з розвиненою інфраструктурою. Поруч школа, дитячий садок, аптека, зупинки громадського транспорту та парк.Ціна від забудовника,продаж без комісій.

Квартира у центрі міста.ЖК ОСТРІВ.Розстрочка,перший внесок 20% в грн.
olx.ua

Продам 3кімнатну квартиру в центрі міста ро вул. Гоголя 113. Всі кімнати окремі.

власник
3кімн. квартира в центрі міста
olx.ua

Однокімнатну квартиру в 5 поверховому на 5 поверсі цегляному будинку,меблі,інтернет,кабельне телебачення,побутова техніка,торг присутній,ціна договірна

власник
olx.ua

Полтавська область, м. Миргород. Місто-курорт з цілющою водою. Розташування квартири, про яке можна мріяти: трохи поодаль від шуму центру, але і не на околиці міста. Це помешкання, яке принесе у Ваше життя затишок і надзвичайний комфорт. Двокімнатна квартира має площу 51,8 м². Одна кімната - простора, світла та сонячна (15,1 м²). Друга (12,2 м²)- притінена двома заскленими лоджіями, і спекотним сонячним днем в ній хочеться перепочити і розслабитися. Кімнати окремі, вікна металопластикові, тому зайві звуки не будуть Вас турбувати і порушувати Ваш комфорт. Знаходиться квартира на 6 поверсі 9-поверхового будинку за адресою: вул. Д. Апостола, 2, У будинку, де розташований РАГС і обручаються молодята. Тому будинок – заряджений на добро і щастя. Вхідні двері подвійні. Туалет з ванною окремо. Меблі демонтовані, щоб Ви мали змогу створити свою власну атмосферу затишку. Поруч найнеобхідніші складові для мирного спокійного життя – продуктові магазини, невеличкий базар, «Приватбанк», перукарня, зоомагазин, аптека, стоянка авто. Придбавши цю квартиру, Ви будете надзвичайно задоволені. Документи на право власності – на одного власника. Ніхто не прописаний. 10 хвилин пішки до курорту. 10 хвилин до міського пляжу на р. Хорол. Документи на одного власника. 28 000 $

власник
двокімнатна квартира
olx.ua

Продаём хорошую квартиру.во дворе есть сарай с погребом.в квартире автономное отопление.квартира в середине дома на втором .никто не приписан.все документы на руках.везьде на всё счётчики..елетрика день ночь.Пластиковые окна в кухне и комнате.тёплой зимой обогревали електро панелями.есть парко место .тихий переулок.район магазина "Барвинок"

власник
ПРОДАМ 2-Х комнатную квартиру+сарай с погребом.Центр
olx.ua

Продам 3-х кімн.кв. в Полтавській обл., в центрі м. Миргород (р-н 5 школи). Квартира з ремонтом, меблями, технікою. Чудовий вид із вікон. Окремі кімнати та санвузол, бойлер, спокійні сусіди. Подробиці в особистих повідомленнях або по телефону.

власник
Продам 3- х кімн.кв. в центрі Миргорода
olx.ua

Продам квартиру.трехкомнатную. или обменяю.сделан небольшой ремонт.рассмотрю все варианты

власник
Продам квартиру.трехкомнанатную.с небольшим ремонтом
olx.ua

Продается 3-х комнатная квартира,г.Миргород,ул Шишацкая,д.86А,кв.94.Комнаты и санузел раздельные.Квартира с автономным отоплением.На все интересующие вопросы отвечу по телефону.Цена 38000$.

власник
Квартира 3х комнатная
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру в центрі міста, вул. Незалежності, 2. Площа 64 кв.м. Авторський ремонт, 1-й поверх з прибудовою, в 9-поверховому будинку. Зовнішнє утеплення, тепла підлога на кухні та в санвузлі. З меблями та телевізором.

власник
Двокімнатна квартира в центрі з авторським ремонтом
olx.ua

Квартира в центрі міста площею - 65,9 м.кв., 5/5 поверх по вул. Сорочинській, 12. Зовнішнє утеплення 10см, індивідуальне опалення, лічильники. Засклений балкон та лоджія, підвальне приміщення 16 м.кв. з окремим входом. Поруч школа, садок, парковка, міський пляж. Квартира тепла та охайна. Стан «заходь та живи»! З меблями!

власник
Продам 2-х кімнатну КВАРТИРУ
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира у місті Миргород, центр города, поряд парк, річка, садок, школа , супермаркети, стоянка для автомобілів. Дуже теплий будинок, квартира не кутова. Бажаючим вишлю відео чи фото у особисті.

власник
Продам квартиру,  Миргород
olx.ua

Обміняю 1-кімнатну квартиру з ремонтом на вул. О.Оксанченка, на 3-кімнатну без ремонту в районі центра, з моєю доплатою.

власник
olx.ua

Продам квартиру в центрі міста курорт Миргород,біля ринку,поруч автостанція,торговий центр,курорт Миргород,продуктові супер маркети,банк,бібліотека,нова пошта тощо Оголошення від власника звертайтесь по номеру телефону 06******83, 0 ************62

власник
Продам квартиру
olx.ua

Квартира розміщена в районі центральної лікарні. Окремо є погріб.

Продається однокімнатна  вкартира в м. Миргород
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири м.Миргород район 3-тя школа . Загальна площа 36,2 кВ/ м. Без ремонту. Всі деталі за номером телефону 09******32 Олена

власник
Однокімнатна квартира м.Миргород
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру, О.Оксанченка 48 1 підїзд від амбулаторії, не кутова, зроблений хороший косметичний ремонт, дорогі якісні вікна та лінолеум

власник
3 кімнатна квартира
olx.ua

Гоголя 139, 2к квартира, кімнати окремі, санвузол суміжний, капітальний ремонт 7р назад, в 2022 косметичний, замінені усі вікна, рама балкону, ламінат, сантехніка, техніка та усе лишається. В кв. Жили квартиранти( охайно і ввічливо). Будинок ОСББ, у 2019 перекрита криша, підїзди і ліфт відремонтовано. Торг на місці і тільки реальному покупцеві.

власник
2к кв Гоголя 139, продаж, довгострокова аренда.
olx.ua

Ця пропозиція від Власника! Прохання до посередників - НЕ турбувати. РОЗМІЩЕННЯ РЕКЛАМНИХ ДУБЛІВ ДАННОГО ОГОЛОШЕННЯ ВІД ПОСЕРЕДНИКІВ ЗАБОРОНЕНО! Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі м. Миргород, вул. Старосвітська, 4. Квартира на 1-му поверсі. Підійде під офіс чи магазин. Плюс у дворі є сарай з погрібом! Затишний двір, охайний підїзд. Кімнати роздільні. Санвузол роздільний. Просторі коридори, великі кімнати, плюс кладова. Опалення централізоване. Є газова колонка. Квартира має зручне розташування: магазини, аптеки, Пенс.фонд, сквер, школа/дитсадок, паркування. До Курорту 10хв пішки. Документи в повному порядку (опікунське, відчуження та подібне - відсутні). Це пропозиція від власника: 06*********82. Можливий торг.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру м. Миргород
olx.ua
1 - 24 з 67 результатів

Географія Миргород