Однокомнатная квартира на Радужном Массиве Цена ниже рынка так как срочная продажа Оперативный показ Возможен торг

Райдужний масив вул., 6
rieltor.ua

Просторная 1 комнатная квартира с ремонтом на Таирова. Расположена на высоком 1-ом этаже. Общая площадь 57 метров. Комната 27 метров с выходом на балкон и лоджию. Кухня 13 метров тоже с выходом на лоджию. Совмещенный санузел с душем и бойлером. Выполнен капитальный ремонт. Квартира укомплектована мебелью и техникой. Квартира на сигнализации. Отличный вариант для тех, кто любит просторную жилплощадь и комфорт. Цена 684 у.е. за квадратный метр за квартиру с ремонтом и мебелью. Кирпичный дом, закрытая охраняемая территория. Во дворе детская и спортивная площадка. Рядом супермаркеты, магазины, оптовый рынок, Эпицентр, Метро. Хорошая транспортная развязка. Возле дома остановка маршрутки. Звоните! Очень ликвидный вариант.

Небесної сотні просп. (Жукова Маршала), 111
rieltor.ua

Продам 1 комнатную квартиру на Таирова/ ЖК 57 Жемчужина. Квартира находится на 12 этаже, общей площадью 45 метров. Выполнен евроремонт в светлых тонах. Укомплектована мебелью и техникой. В комнате большой вместительный шкаф. Есть выход на балкон. С прекрасным видом на частный сектор и море! Звоните, организую показ!

Перлинна вул., 10
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Смарт квартира 26 метрів на 9 поверсі з чудовим видом на місто в ЖК Акварель 2 У квартирі панорамне вікно з видом на північно-західну сторону Таїрова, де Ви побачите чудові заходи сонця і при цьому в квартирі не жарко. Також розділені спальна зона та кухня. Засклена ложа, яку можна розкрити та збільшити спальну зону та кухню. Житловий комплекс комфортний для проживання під відеоспостереженням, із загородженою зоною відпочинку та занять спортом. На перших поверхах вже є кафе. продуктові магазини та інша комерція У ЖК працюють генератори на водопостачання, опалення від дахової газової котельні, ліфти та освітлення у холах та коридорах. У мікрорайоні за 3 хвилини ходьби супермаркети Епіцентр, Метро, Таврія В, Сільпо, АТБ. Зупинки автобусів у центр та інші частини Одеси. Вся інформація реальна як на фото та в описі, відеоогляд для тих, хто хоче вже обговорити вартість покупки. З повагою, Дмитро Удовенко Ексклюзивний представник власника

возможна продажа по єОселя
Перлинна вул., 11
rieltor.ua

Квартира в ЖМ Радужный. Просторная и светлая квартира , расположенная на 9м этаже /10 ти этажного дома. Кухня-гостинная 15.6 кВ м. Встроенная кухня, и установлено место рабочее. Возможно установить раскладной диван. В прихожей есть шкаф-купе. Комната 15.8 кВ м со встроенным шкафом на всю стенку. В комнате установлен кондиционер. В доме грузовой лифт. Есть возможность установить счётчик на отопление. Ваш агент по недвижимости VIP DOM Odesa Татьяна Дерли.

Райдужний масив вул., 18
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в зданому, заселеному - цегляному будинку. ГАЗ! Перший високий поверх 10 поверхового будинку, загальна площа 48 кв.м., роздільна спальня з еркером, гардеробна,поєднаний санвузол, великий балкон. Стяжка, штукатурка, МПВ. Хороше, правильне планування. Розвинена інфраструктура; МЕТРО, Епіцентр, оптовий ринок, АТБ, магазини. Також у будинку є генератор!

Центральная, 7
rieltor.ua

Запрошуємо вас розглянути цю чудову однокімнатну квартиру в житловому комплексі "Акварель-8", розташованому на вулиці Ак. Вільямса, в престижному Київському районі (Таїрово). Це ідеальне житло для тих, хто шукає комфорт, безпеку та зручність. Квартира розташована на четвертому поверсі в сімнадцятиповерховому будинку, що вже було здано в експлуатацію. Це надає вам можливість швидко та безпечно переїхати та розпочати новий етап у своєму житті. Загальна площа квартири становить 38,15 квадратних метрів, що забезпечує вам достатньо місця для комфортного життя. Головна кімната має площу 11,94 квадратних метрів, а кухня-вітальня - це простір у 14,8 квадратних метрів, ідеальний для сімейних обідів і зустрічей з друзями. Квартира продається у стані від будівельників, що дає вам можливість створити свій власний унікальний дизайн та атмосферу. Уже виконані головні роботи, такі як перегородки з газоблоку, стяжка підлоги, встановлені батареї. Металопластикові вікна та броньовані двері забезпечать вашу безпеку та зроблять ваше життя більш комфортним. Закрита територія комплексу під постійним 24/7 охороною, що гарантує вашу безпеку та спокій. До вашої послуги розвинута інфраструктура з численними магазинами, супермаркетами, кафе, школами та дитячими садками, що робить це місце ідеальним для сімейного життя. Не забудьте, що море всього за 7-10 хвилин їзди на автомобілі, що робить цю квартиру ще більш привабливою для любителів морських прогулянок. Не втратьте шанс стати власником цієї чудової квартири в одному з найпрестижніших житлових комплексів в Київському районі (Таїрово). Вона обєднує в собі розкіш, комфорт і зручність. Зателефонуйте нам вже сьогодні, щоб записатися на перегляд і розпочати новий етап вашого життя в цій чарівній квартирі. КОД ОБЄКТА 298198

Академіка Вільямса вул., 93/4
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира. Будинок вже давно заселений та обжитий! Ідеальне розташування з кроковою доступністю до паркінгу, дитячого майданчика, зон відпочинку, супермаркету АТБ, Метро, Епіцентру, ринків та місць розваг. Квартира на невисокому поверсі, 23.3 м з якісним ремонтом з надійних матеріалів. Просторий санвузол з ванною, що є рідкістю для цього типу житла. Унікальна ціна у рамках акції. Поспішайте, щоб не пропустити цей шанс на комфортне проживання!

возможна продажа по єОселя
Маршала Жукова просп., 111
rieltor.ua

В продаже идеальная 1-комнатная квартира в 49 Жемчужине - Расположена на видовом 15 этаже, что обеспечивает прекрасные виды и тишину. - Современный жилой комплекс с развитой инфраструктурой. - Система бесперебойного питания лифтов и освещения в парадных, резерв воды. - Качественный ремонт из дорогостоящих материалов, полностью укомплектована новой техникой от лучших производителей. - Удобная планировка: кухня-гостиная и спальня. - В кухне вся мебель выполнена под заказ. Вся техника новая (холодильник, посудомоечная машина, духовка, микроволновка) - В ванной комнате душ, стиральная машина и сушильная машина. - Общая площадь 42,8 кв.м, что идеально подходит для комфортного проживания. - Стильная и уютная квартира, которая идеально подходит для тех, кто ценит качество и комфорт. Никто не жил, готова к въезду нового владельца. Звоните прямо сейчас, чтобы узнать больше и договориться о просмотре!

Перлинна вул., 9
rieltor.ua

Продается однокомнатная квартира в новом ЖК Маршал Сити/Таирово! Квартира для истинных ценителей качества, уюта и стиля! Функциональная планировка, использующая максимально пространство, много мест хранения. Кухня на доводчиках Blum, сантехника villeroy и grohe, техника лучших европейских производителей! Выполнена полная обесшумка квартирыпо периметру, что сделает ваше проживание в данной квартире более комфортным. Установлен теплосчетчик для экономии расходов на коммунальные. Квартира идеальна для жизни! Звоните, покупайте лучшее!

Небесної сотні просп. (Жукова Маршала), 111
rieltor.ua

Предлагается к продаже 1-комнатная квартира в ЖК Сорок Первая Жемчужина. Красивый вид на море и частный сектор. Функциональная планировка. Кухня-гостиная, спальня, гардеробная, лоджия, совмещенный с/у. Выполнен современный качественный ремонт. Полная комплектация мебелью и техникой. Самый востребованный дом в Жемчужном квартале. Лифт спускается в подземный паркинг. На первом этаже магазины и офисы, супермаркет Сильпо. Все для комфортной жизни! Звоните! Отличный вариант для жизни и сдачи в аренду.

Перлинна вул., 5б
rieltor.ua

Продам 1 комнатную квартиру с новым ремонтом на Таирова. 37 жемчужина. Кадор. Жемчужный квартал .Архитекторская. 7 этаж . Площадь 45 метров. Кухня-столовая, спальня, кабинет. Полностью укомплектована мебелью, техникой. В квартире установлен теплосчетчик, сделана звукоизоляция. Новый ремонт , делался для себя!

Перлинна вул., 6
rieltor.ua

Продам евродвушку с эксклюзивным дизайнерским ремонтом в Кадоре . 21 Жемчужина. Таирова. Архитекторская. Жемчужный квартал. Ремонт выполнен из дорогих качественных материалов . Квартира перепланирована в гостиную, спальню и кухню-столовую. В интерьере всё продумано до мелочей.. Встроенная мебель, техника , предметы интерьера. Охраняемая территория. Закрытый двор, без машин Удобное расположение. Есть своё паркоместо (дополнительно) Рядом школы ,ТРЦ, садики, супермаркеты! Лучшее предложение на рынке недвижимости!

возможна продажа по єОселя
Перлинна вул., 4
rieltor.ua

ПРОДАМ 1-комнатную квартиру в ЖК РАДУЖНЫЙ. ЖК Радужный -это район повышенного спроса, со своей развитой инфраструктурой. Общая площадь 44,1кв.м Просторная светлая квартира с евроремонтом мебелью, техникой. В процессе ремонта раскрыли балкон и за счет этого увеличили кухню. Качественная кухонная мебель и техника из дорогих материалов, на блюмовских доводчиков, есть место под посудомоечную машину. Спальня большая есть вместительный гардеробный шкаф. Санузел совмещен, большая ванна по типу джакузи, установлен бойлер, стиральная машинка, полотенцесушитель. В квартире установлена система охрана с выходом на пульт. Расположение дома позволяет быстро добраться до транспортной развязки. В комплексе есть все для комфортной жизни. Звоните, и приходите на просмотр и увидите сами.

Райдужний масив вул., 11
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК Акварель на Таїрова. У квартирі виконано свіжий ремонт у світлих тонах. Укомплектована кухонними меблями та необхідною побутовою технікою. Квартира розташована на комфортному 5 поверсі . Функціональне планування, спальна зона виділена окремо. Упорядкована, охоронювана прибудинкова територія. Чиста та доглянута парадна, на першому поверсі вас зустріне усміхнений консьєрж. На території житлового комплексу є все необхідне для комфортного життя: супермаркети, аптеки, відділення пошти та банку, ТЦ Метро та Епіцентр. Телефонуйте!

Академіка Вільямса вул., 95
rieltor.ua

Однокімнатна квартира (комора, велика ванна кімната) в ЖК 5 Перлина, 4 секція. Виконаний дорогий преміум ремонт. Усі вікна панорамні. Італійська кухня Stosa (calligaris) (фурнітура blum). Техніка bosch siemens Сантехніка kludi, hansgrohe/grohe, ido велика душова 1500 євро, villeroi & boch. Обезшумка стелі. Деревяні двері. Повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Все освітлення led. ID21196570

Перлинна вул., 3
rieltor.ua

Продаж нової 1-кімнатної квартири з дизайнерським дорогим ремонтом в ЖК 41 Перлина. Загальна площа 46 м2, розташована на 7 поверсі з гарним краєвидом. Квартира розпланована: кухня-студія, спальня, 2 вбиральні кімнати - квартира повністю укомплектована технікою Bosch та Wirpool. Можливий продаж за програмою є-Оселя. ID 212-953-101

Перлинна вул., 5
rieltor.ua

Квартира в ЖК 21 Перлина в Перлинному кварталі. Площа 44 м2. Висота стель – 3 метри. Виконано частковий ремонт. У квартирі зроблені: сантехніка, електрика, виведення під кондиціонер, роботи повністю закінчені, стіни під шпалери, (у такому стані жити можна). У комплексі є все необхідне: пошта, кавярні, супермаркет, кафе, дитячі майданчики, футбольне та баскетбольне поле, прогулянкові зони. Розвинена інфраструктура. До моря 15-20 хвилин пішки. У пішій доступності: Епіцентр, Метро, #8203; #8203;Оптовий ринок, будівельний ринок, парк. ID212-956-556

Перлинна вул., 4
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в ЖМ Радужний. Загальна площа 46 м2, розташована на 13 поверсі 17-поверхового будинку. Квартира: чиста,затишна, по приємній ціні. Все необхідне в квартирі є: гардеробна,простора спальня з виходом на лоджію, санвузол. В цьому жилому масиві є все для комфортного життя: садики,магазини,кав #700;ярні,дитячі розвиваючі центри,салони краси і багато іншого. ID 212-941-210

Райдужний масив вул., 6
rieltor.ua

1 кімнатна квартира в Київськом районі, ЖК Акварель 1. Загальна площа квартири 37 м2, кухня 14 м2. Планування квартири - передпокій, кухня, окрема кімната, санвузол. В квартирі зроблено ремонт в світлих тонах в единому стилі. Під час ремонту використані тільки якісні матеріали, кухонні меблі та гардеробна виготовлені по індивідуальному проекту. Квартира оздоблена якісними меблями та технікою. Квартира розташована на 14 поверсі 16 поверхового будинку. Технологія будівництва монолітно каркасна з заповненням стін газобетоном. Територія комплексу знаходиться під охраню та відеонаглядом. Локація квартири дозволяє за 15 хвилин доїхати до моря, за 10 хвилин доїхати до меморіалу 411 батареї, за 20 хвилин доїхати до центра міста. Поруч розташовані супермаркети, торгівельні центри, школи, фітнес клуби. Зручне транспортне сполучення. ID 212-944-161

Перлинна вул., 11
rieltor.ua

1 кімнатна квартира в Київському районі, ЖК Акварель - 8. Загальна площа квартири 40 м2, кухня - 14 м2. Планування квартири - передпокій, кухня, окрема кімната, санвузол, гардеробна. В квартирі виконано ремонт в світлих тонах з використанням якісних матеріалів. В ванній та передпокої встановлено систему тепла підлога. В квартирі панорамне скління, що дає багато світла та простору. Квартира розташованан на 15 поверсі 17 поверхового будинку. Технологія будівництва монолітно каркасна з заповненням стін газобетоном. Територія комплексу знаходиться під охороною та віденаглядом. На території комплексу розташовані дитячі майданчики та зони відпочинку. Локація квартири дозволяє за 10 хвилин доїхати до меморіала 411 батареї, за 10 хвилин доїхати до моря,за 25 хвилин доїхати до центра міста. Поруч розташовані супермаркети, торгівельні центри, фітнес клуби. Зручне транспортне сполучення. ID 212910868

Академіка Вільямса вул., 93/4
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в 5 Перлині. Закрита територія, що охороняється, цілодобове відеоспостереження, підземний паркінг, дитячий майданчик. Квартира знаходиться на 9-му поверсі. Загальна площа 35 м2. Розпланована на кухню, спальню, сумісний санвузол. Авторський ремонт. Нові меблі та побутова техніка. Вигідне розташування, гарна розвязка, поряд зупинка громадського транспорту. Поряд є магазини, кафе, салони краси, спортзал, Нова пошта, школа, дитячий садок. Добре підійде як для власного використання, так і для бізнесу. ID: 212652217

Перлинна вул., 3
rieltor.ua

1 кымнатна квартира в Кadorr 41 Перлина Площа 43 м (кухня студія + спальня; вбиральня) Дизайнерський якісний ремонт та комплектація квартири Повністю укомплектована (меблі/техніка) Квартира лише після ремонту ID№212763739

Перлинна вул., 5Б
rieltor.ua

Однокімнатна квартира 40,6 м2 на шостому поверсі в нових будинках ЖК Райдужний, а саме по вулиці Гранітна. Планування в квартирі правильне, велика кімната, суміщений санвузол, вихід на лоджію з кухні. Стан квартири – від будівельників, ремонт можна виконати на свій смак. Будинок має вдале розташування - поряд два виїзди на вулицю Маршала Жукова, багаторівневий паркінг та безкоштовні паркомісця біля будинку. У двох хвилинах ходьби супермаркет АТБ, пекарня, овочевий та мясний магазини, зоолавка, кондитерська, кавярня тощо. Також у пяти хвилинах розташована велика Таврія. До того ж поряд є дитяча поліклініка на вулицi Глушко, а в самому ЖК Райдужний працює державний медичний консультаційно-діагностичний центр для мешканців. Зупинка громадського транспорту також за дві хвилини від будинку. ID212-948-353

Райдужний масив вул., 25
rieltor.ua
1 - 24 из 401 результатов