Продається 2-к квартира у Кропивницькому (р-н “селище Нове”) Площа - 44 м². Кухня - 6 м². Поверх - 1/5. Косметичний ремонт, електроопалення, газова колонка. За потреби меблі залишаться. Ціна - $24 500, торг. Телефонуйте,, приходьте на перегляд! Агенція "Антар Нерухомість" з 2001 року на ринку рієлторських послуг

Металургів вул., 22
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 2-х кімнатну квартиру Місце розташування: м.Кропивницький, Фортечний район, вул.Металургів Квартира не вуглова, утеплена ззовні Опалення індивідуальне електричне Підігрів води: новий бойлер на 80 літрів Вікна: металопластикові Балкон: засклений (металопластиковий) При продажу квартири в ній залишаються всі меблі та техніка №212885420 Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Металургів вул., 777
rieltor.ua

Продам 1-ную квартиру на 5-м этаже пятиэтажного дома, отопление центральное, просторная кладовая. Все вопросы по телефону.

власник
Металлургов улица, 12, Крепостной, Кропивницкий, Кировоградская 17000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)

Географія Кропивницький (Кіровоград)