Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-723-385-LX. 4-х кімнатну квартиру в районі Фурманова. * Цегляний будинок * Середній поверх * Площа 90м2 * Роздільні кімнати та санвузол * Є два коридори (один окремий) * Вікна М/п * Нова сантехніка та труби * Вбудовані 2 шафи, кладова, балкон та лоджія * Вихід у лоджію з двох кімнат * Дуже зручне розташування по кільцю * Поруч зупинка, школа, дитсадок, аптеки, магазини. Доїхати можна будь-яким транспортом * Парковка біля підїзду.

4-к, пров. Матросова, 3, Мотель
olx.ua

Продається двокімнатна квартира з гарним ремонтом. Поміняні стояки , труби. Якісні металопластикові вікна. В тому числі і на балконі. Залишаються меблі і техніка. Поряд зупинка. Цегляний будинок. Дуже тепла, світла квартира. Не потребує додаткових витрат. Заходь і живи. Гарний варіант під оренду.

Матросова улица, 1, Фурманова, Полтава, Полтавская 36500.0 USD
dom.ria.com

Чудова 3к квартира по Матросова. Просторі, світлі, теплі кімнати, велика кухня повністю вмебльована де все під рукою. Всі меблі та техніка. залишаються. Скрізь встановлені металопластикові вікна та двері У всіх кімнатах переважно ламінат, на кухні, у ванній та туалеті плитка; встановлені добротні броньовані вхідні двері, є вихід під кондиціонер, замінено проводку на посилену, на кухні та в коридорі підвісна стеля Два великих, засклених балкони з яких відкривається чудова понарама міста Загальний стан квартири «заїжджай та живи» В пішій доступності є все що потрібно для вашої зручності - супермаркети та магазини, кафе та ресторани, поруч зупинка транспорту, недалеко Макдональдс Телефонуйте для перегляду та приймайте рішення придбати для себе таке класне житло код 39855

3к квартира з окремими кімнатами, р-н Фурманова
olx.ua

Житлові комплекси у Полтава