В продажу 3к квартира, на 3 поверсі під ваш ремонт. Дві окремі кімнати та одна прохідна. Окремий санвузол. Є балкон. Квартира дуже тепла , в середині будинок. Дуглянутий двір, поруч супермаркети, магазини, зупинка транспорту. Вул. А. Матросова 25а.

Матросова Олександра вул., 25а
rieltor.ua

Продам большую однокомнатную квартиру со свежим ремонтом , 37 кв.м. Квартира находится возле обл УВД на Гагарина . Четвертый этаж. 5ти этажного дома. Кирпичный Сталинский дом, высокие потолки. В квартире есть вся необходимая мебель и техника. Стиральная машина, бойлер, новый холодильник , телевизор Led, кондиционер (сплит система) , новый шкаф купе, диван. В квартире остается вся мебель. Адрес дома - ул. Александра Матросова, 24 , в доме создан ОСбб , поменяны окна в подъездах на пластиковые, скоро будет новая красивая металлопластиковая крыша. Председатель много делает по дому. Собственник.

власник
Однокомнатная сталинка центр район Гагарина с ремонтом мебелью
olx.ua

Продається двокімнатна квартира в цегляному будинку на вул. Матросова. Зупинка "Гагаріна", будинок знаходиться поряд із обласним управлінням поліції. До проспекту пішки 5 хвилин. Ремонт косметичний стан на фото. У санвузлі ремонт, душ. кабінка. Холодильник, піч, пральна машинка, бойлер, кондиціонер. Квартира тепла, взимку дуже добре опалюється. Дах не плоский, шатровий. У будинку знаходиться магазин, поряд аптека, АТБ за 300 метрів.

Матросова Александра улица, 111, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 20500.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується до продажу затишна 2-кімнатна квартира у самому центрі міста, що відзначається новим ремонтом та меблями. В квартирі є великий засклений та утеплений балкон, додатково збільшуючи комфорт проживання. Розташування квартири надзвичайно зручне: всі необхідні заклади та сервіси знаходяться у пішій доступності, а транспортна розвязка забезпечує легкий доступ у будь-яку точку міста. При цьому будинок розташований у тихому місці, що забезпечує спокій та затишок. Можливий торг з урахуванням всіх домовленостей. Важливо зауважити, що після продажу квартири власник забере телевізор, пральну машину та холодильник. Не пропустіть цю унікальну можливість стати власником зручної та комфортної квартири у самому серці міста!

Матросова А., 12, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 35000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3-кімнатну квартиру в центрі міста. Квартира розташована на 1 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири - 54м2. В квартирі був зроблений євроремонт с заміною всіх комунікацій. Встановлені лічильники на воду та електрику. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Ціна - 39.000$, є можливість гарного торгу. + Центр міста + Розвинена інфраструктура + Площа - 54м2 + Комора + Ціна - 39.000$ + Торг Дзвоніть та поїхали дивитися!

Матросова А., 19, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 39000.0 USD
dom.ria.com

Продается 2 комнатная квартира по улице Матросова, кирпичный дом, балкона нет, комнаты раздельные, с/у совм, кухня с мебелью. Окна м/п/о, входная дверь новая, состояние жилое, Вариант готовой квартиры купить и сдавать под аренду. В квартире остается все , что на фото кроме стиралки и холодильника), Мебель, кондиционер есть. К цене + накладные расходы. Ваш риэлтор Лариса!

Хорошая квартира под жилье возможно вложить деньги и сдавать в аренду
olx.ua

Ціну знижено! Вознесенівський район /центр міста Запоріжжя/, 2 кімнатна квартира на 1му поверсі 5типоверхового будинку /без балкону/, повнометражна, висота стелі 3и метри, кімнати окремі, розміром 13,16 та 18,6 кв.м.. В квартирі мається два металопластикових вікна /кухоне та кімнатне/. В цілому стан квартири потребує ремонтних робіт. Для огляду чи з пропозиціями дзвоніть за вказаним номером мобільного телефону.

Ціну знижено! 2к. кв., вул. Матросова, Вознесенівський р-н.
olx.ua

Продам 1 комнатную квартиру на Гагарина, по ул. Александра Матросова, этаж 3/5, дом кирпичный, общая пл. 33/16/6 кв.м., состояние детальнее на фото, цена 22000$ Так же есть другие варианты во всех районах города, детальнее по телефону.

Продам 1 комнатную квартиру на Гагарина, по ул. Александра Матросова
olx.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Географія Запоріжжя