Терміновий продаж 2к квартири Малишка 3 48/28/6 2/12 поверх Ціна - 55000$ Стан жилий, парк Перемоги , метро Дарниця 3 хвилин.

Малишка, 3
rieltor.ua

Гарний стан, можна одразу заїхати без додаткових вкладень Велике панорамне вікно Будинок БПС серії. 2 ліфта, великий ліфт замінили на новий До метро Чернігівська 5 хвилин пішки Парк Перемога

эксклюзив
Малишка Андрія вул., 23
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продаж однокімнатної квартири з якісним та функціональним ремонтом . Ремонт робили для себе з використанням якісних матеріалів та з функціональними рішеннями. Повністю укомплектована меблями та технікою. Вбудовані меблі, нова техніка європейських виробників ,окрема зручна гардеробна. Зручне спальне місце диван-трансформер, який легким дотиком ноги перетворюється на велике двоспальне ліжко зі столиком. Додають затишку предмети декору підібраними дизайнером. Ідеальне місцерозташування поруч 5 хвилин пішки від станції метро Чернігівська. Розвинена розв’язка громадського транспорту . Поруч достатня кількість дитячих садочків та шкіл . Будинок знаходиться навпроти затишного парку з зоною відпочинку, розвинена інфрастуктура, поруч супермаркети , аптеки, банки, пошта та всі необхідне для комфортного проживання. Квартира знаходиться на 15 поверсі, великі панорамні вікна, з яких відкривається чудовий краєвид та можна спостерігати захоплюючі заходи сонця. Ідеальна пропозиція для проживання та інвестиції .

эксклюзив
Малишка Андрія вул., 25
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропоную гарну квартиру з окремими кімнатами по вул Малишка 13. Стан- заходь і живи. Поруч метро, парк .Є лоджія. Ціна 65000 у е.

Малишка Андрія вул., 13
rieltor.ua

Продається квартира з меблями і технікою, встановлені металопластикові вікна, балкон засклений, є кондиціонер, пральна машина, холодильник , газова поверхня, встановлені лічильники на воду та газ. В квартирі ніхто не зареєстрований, документам більше 3-х років Для метро Дарниця 500 метрів

Малишка Андрія вул., 17
rieltor.ua

Продаж 2к кв-ри по вул. Малишко 29-а в цегляному будинку. Без%! Пропонується до вашої уваги чудовий варіант 2к квартири в Дніпровському районі по вул. Малишка 29-а /Північно-Броварський (Комсомольський) масив/ в безпосередній близькості до метро «Чернігівська» (500м). Купуючи саме цю квартиру зараз, Ви отримуєте оптимальне вирішення житлового питання та хорошу альтернативу (старт) для тих, хто хоче жити в комфортному (тихому) та самодостатньому районі столиці, поряд з метро, в цегляному будинку, але немає поки що можливості придбати житло в новобудові! Квартира розташована на зручному 5-му поверсі 9-ти пов. цегляного будинку 1973 року (87 серія). Ні для кого не секрет, що тільки цегла може забезпечити оптимальний мікроклімат та здорову атмосферу у квартирі. Усього 4 квартири на поверсі. Функціональний/оптимальний метраж (S = 53/29,4/7,2) із двома роздільними кімнатами. Затишна кухня 7,2 кв. Засклена лоджія. Санвузол роздільний. Н=2.56 м. Вікна тихий двір – західна сторона. Охайний підїзд. Прибудинкове паркування. Стан середній, підготовлений до ремонту. У маленькій кімнаті зроблено капремонт. В інших приміщеннях Ви можете створити новий (сучасний), на ваш смак простір, а не жити в чиємусь морально застарілому ремонті з безглуздим дизайном. Лічильники на воду та електрику. Лояльні тарифи за комунальні послуги! Відмінна локація! Враховуючи, що у найближчому оточенні багато навчальних закладів – 8 дитячих садків, 5 шкіл та Київський університет туризму, економіки та права, Льодова арена, «Дитячий світ», недорогий ринок «Юність», а також близькість: - до метро «Чернігівська» ( 500 м), - до центральної частини міста /Центр - 7,3 км., ЖД вокзал - 9,8 км./, - Можна припустити, що це непоганий варіант під орендний бізнес! Район не дарма має попит у сімейних киян. Документи – первинний продаж (2 власника), квартира вільна – ключі на угоді! Ну і спеціально для любителів відпочинку на природі! Нагадуємо про головну памятку району – чудовий парк «Перемога», який знаходиться в пішій доступності від будинку! А це і цілюще повітря, прохолода тінистих алей, спортивні майданчики, катання на велосипедах та роликах, дитячі атракціони, безліч лавок та просто затишних місць для відпочинку! Чекаємо на перегляди, для погодження ціни та умов угоди!

Малишка Андрія вул., 29а
rieltor.ua

Продам роздільну 4 кімнатну квартиру біля метро.Дарниця, вул. Малишко 19- А, 7 поверх 9-ти поверхового будинку з ліфтом. Квартира чиста та тепла, є два балкони. Окрема кухня та роздільний санвузол. Від метро 10 хвилин пішки. Поряд парк, садочки, школи, супермаркети, пошта. Тихий двір з дитячим майданчиком. Пропозиція без комісії для покупця. Перегляди за домовленістю.

Малишка Андрія вул., 19А
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, Дніпровський район, вул. Андрія Малишка 3. Загальна площа квартири 48м2, житлова 30м2, кухня 6м2. Розташована на 10 поверсі 12 поверхівки. Квартира в хорошому житловому стані, має 2 окремі кімнати (18м2 та 12м2). Санвузол окремий. Вікна в квартирі металлопластикові, нові радіатори, замінена електропроводка. Ідеальне місце для власного життя або під оренду. До метро Дарниця 3 хв пішки, через дорогу знаходиться відмінний парк Перемога, де чудово можна проводити час з дітьми, сімєю або просто прогулятися з друзями насолоджуючись чудовою мальовничістю даного парку. Чудова інфраструктура та транспорна розвязка району. В пішій доступності є абсолютно все для комфортного та щасливого життя. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Малишка Андрія вул., 3
rieltor.ua

Найкраща пропозиція!!! Без комісії!!! Продається простора світла трьохкімнатна двостороння квартира в чудовому стані з меблями та технікою вул. Малишка 13а. Сан.вузол окремий. 2 балкони засклені та утеплені. До метро Дарниця - 6 хв. пішки.Добре розвинена інфраструктура, поруч метро, Дитячий світ, парк Перемога, Океанаріум, Льодовий каток, парковки, безліч супермаркетів, школи, дит.садки, банки, в пішій доступності все, що потрібно для комфортного життя. Співпрацюю з колегами, без дублювання реклами!!!

Малишка Андрія вул., 13а
rieltor.ua

Затишна та тепла квартира з усіма меблями та технікою, з роздільним плануванням, вікна виходять на тил, сонячна, замінена проводка, кухня правильної квадратної форми, косметичний ремонт, встановлені металопластикові вікна, чистий під’їзд, тихий, зелений двір, розвинена інфраструктура, поряд школа, дитячий садок, супермаркет, парк, відмінна транспортна розвязка, ст. м. "Чернігівська" - 5 хвилин.

Малишка Андрія вул., 27
rieltor.ua

Квартира з новим капітальним ремонтом в пішій доступності до метро. Будинок 464 серії, 1975 року спорудження, в наявності 2 робочих ліфти. Тихий та затишний двір, розташований подалі від дороги. Поруч парк «Перемоги» з озерами та дитячими майданчиками, де можна провести сімейне дозвілля та зустрітися з друзями. торгівельний центр «Дитячий світ», ринок «Дарниця», «АТБ», «Сільпо», дитячі садки, школи, льодова арена та багато іншого. До станції метро «Дарниця» — 3 хвилини пішки, поруч також зупинки громадського транспорту: автобусів, тролейбусів та маршрутних таксі.Гарна локація, розвинена інфраструктура, свіжий ремонт в помешканні — все це створює комфортні умови для життя!

Малишка Андрія вул., 3
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири вул. Андрія Малишко 29, Дніпровський р-н. метро Чернігівська 550 метрів-7хв. 3-х кімнатна квартира 61, 37м2, житлова площа - 41, 7 м2. Площа кухні - 7, 3 м2. висота стелі: 2. 50 м, на 4-му поверсі з видом на зелену зону, 2 окремі спальні , простора вітальня, нова кухня з вбудованою технікою, санвузол - сумісний, душ, 2 утеплених лоджії-балкона. Квартира світла, після повного капітального ремонту 2021рік, . Лічильники холодної і гарячої води, лічильник -газу, двох-тарифний лічильник електроенергії. У квартирі встановлені: два кондіціонера, водонагрівач електричний, бронедвері, домофон та відеодзвінок. Новий ліфт. Доглянутий будинок. Тихі сусіди. Тихий, просторий двір, є місця для паркування. Хороший вид з вікна з обох сторін, поряд Еко Маркет, Фора, АТБ , Сільпо, Велика Кишеня, та поруч м. Чернігівська , м. Дарниця Розвинена інфраструктура: дитячі сади, школи, дитячий майданчик у дворі, поліклініка, Мед. центр, спортзали, магазини, аптеки. .

Малишка Андрія вул., 29
rieltor.ua

Продається 3к квартира вул.Андрія Малишка 3. Заг.пл. 65/40/8 м.кв, 12/12 поверхового будинку, є технічний поверх. Квартира двостороння, світла, чиста, в гарному жилому стані, кімнати роздільні. Дві невеликі гардеробні, балкон.В квартирі замінена проводка на нову, мідну; замінені труби на поліпропіленові, установка фільтрації води зворотнього осмосу. Квартира продається з меблями та технікою. Підїзд чистий, ліфти замінені. Біля будинку розвинута інфраструктура: школи, садочки, ліцей, магазини, ТЦ Дитячий Світ, Ашан, Варус, Сільпо, АТБ, МакДональдс. Парк "Перемога". Метро Дарниця 5 хв. пішки.

Малишка Андрія вул., 3
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира по вул. Малишка, будинок 3 на 6 поверсі 12-ти поверхового будинку. Вдале планування: три роздільні кімнати + кухня. Квартира продається разом з усіма меблями та технікою. - техніка: пральна машина, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, бойлер, холодильник; - двоспальне ліжко, комод, вбудована кухня, стіл, стільці. - окрема гардеробна, комора. Відмінно розвинена інфраструктура: поруч супермаркет "Варус", «Сільпо», кафе, аптеки, нова пошта, садки, школи. 5 хвилин до Парку Перемоги. Хороша транспортна розвязка. До метро Дарниця 5 хвилин пішки. До метро Лівобережна 10 хвилин на машині, до центру 20 хвилин.

Малишка Андрія вул., 3
rieltor.ua

Малишка, 19-А. Метро Дарниця 10 хвилин пішки. 4/9 цегл., 52/30/9. Все окремо. Відомчий будинок у дворі. Нова проводка, труби. Плитка для підлоги, паркет. Повністю мебльована, вітальня, спальня, шафи-купе, плазма ТV, вбудована кухня. Три кондиціонери, вся побутова техніка. Балкон засклений, утеплений. Газ. Лічильники на все. Окремий тамбур. Квартира вільна, чистий продаж. Ціна 77 000 у.о.

Малишка Андрія вул., 19-А
rieltor.ua

Пропонується до продажу 2-х кімнатна квартира по вул. Андрія Малишка 19-А, 5 поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 50/29.2/7.7 Під ремонт. Квартира в середині будинку.Не кутова.Вдале планування: дві роздільні кімнати + кухня.Сан вузол роздільний.Відмінно розвинена інфраструктура: поруч «Дитячий Світ»супермаркет "Варус", «Сільпо», кафе, аптеки, Нова пошта, садочки, школи. Парк Перемоги біля будинку. До метро Дарниця 8 хвилин пішки.

Малишка Андрія вул., 19а
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири по вул. А. Малишка, буд. 21, Дніпровський район, метро Дарниця, метро Чернігівська. 66/44/8 метраж, 9/16 поверх, серія БПС. Простора, світла та затишна квартира в житловому стані, кімнати роздільні, с/в роздільний, 2 балкони обшиті вагонкою. Замінені радіатори, склопакети. Квартира двостороння, гарний краєвид з вікон. Велика кладова. Два ліфти( грузовий і пасажирський).Консєрж. метро Дарниця та Чернігівська - 5 хвилин пішки. Поруч парк Перемоги, Дитячий світ, школа, дитсадок, зупинка транспорту, магазини( Фора, АТБ, Варус) , банк, кавярні.

Малишка Андрія вул., 21
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира 13\16, серія БПС, 33.7\16.2\8.2. Відмінне планування, балкон із кухні, в кімнаті велике панорамне вікно, є простора комора. Потрібен косметичний ремонт. Будинок кооперативний, власник один. Консьерж. До метро "Дарниця" 10 хвилин пішки. чисти продаж. 0503866914 Альфія.

Малишка Андрія вул., 15
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в Києві, 5 хвилин від метро. Продається однокімнатна квартира в Дніпровському районі, вул. Андрія Малишка, 27, тепла та затишна, вікна на зелений двір, 30,69/14,70/6 після ремонту, замінені комунікації, засклений балкон, кондиціонер, шафа-купе, 6/9, поруч парк А.Малишка, парк Кіото, супермаркет ФОРА, АТБ, пошта, метро Чернігівська, Дарниця. Один власник, документам більше 3-х років.

Малишка Андрія вул., 27
rieltor.ua

Пропонуется квартира,зручне місцерозташування (10 хв. до станції метро Дарниця спокійною ходою через парк, трохи більше - до станції метро Чернігівська; поруч (3-10 хв. пішки) декілька дитячих садочків, школи, відділення поліклініки,доброзичливі сусіди,спокійний та зелений район. При цьому, квартира потребує ремонту. Є лічильники на воду, електроенергію. Минулого року встановили хороший кондиціонер у кімнаті,меблі.

Малишка Андрія вул., 17
rieltor.ua

Продаётся великолепная квартира в 10 минутах ходьбы от метро. В парадном консьерж, новые лифты. Квартира в отличном состоянии, все фото соответствуют. Свободна, готова к заселению.

Малишка Андрія вул., 13
rieltor.ua

Продаж просторої 1к квартири. Дніпровський р-н, вул. Андрія Малишка 13 Будинок серіі БПС Квартира з гарним краєвидом. 16 поверх 16 поверхового будинку Загальна площа 34.7 кв.м., велика кухня 8 кв.м. Піша доступність до метро Дарниця – 10 хвилин. Відмінний варіант як для життя, так і під орендний бізнес. Квартира дуже затишна та тепла. Є технічний поверх. Ремонт даху було здійснено у 2023 році. Зручне планування. Є просторий балкон с гарним краєвидом, засклений та утеплений. Санвузол роздільний, облицювання кахель, є ванна. Чисте доглянуте парадне. Є сучасний ліфт, працює тихо. На поверсі доброзичливі сусіди (сімейні пари) Кооперативний будинок, постійно охайний та доглянутий. Двір обладнаний дитячим майданчиком, є місце для прогулянок. Поруч мальовничі місця: Парк Андрія Малишка, Парк "Попудренка", Парк Кіото, Парк Перемоги, "Сад каміння" у Парку Перемоги Добре розвинена інфраструктура, в пішій доступності є: - школа - дитячий садок - ТЦ АТБ, Фора, Сільпо, - стоянка для авто навколо будинку, - відділення кількох банків та Нової пошти Гарна та зручна транспортна розвязка У пішій доступності зупинка різних маршрутних таксі. До станції метро Дарниця – 10 хвилин спокійним кроком. Купите Ви цю квартиру чи ні - вирішувати тільки вам, але побачити її точно варто!

эксклюзив
Малишка Андрія вул., 13
rieltor.ua

Продаж 1-к квартири вул.Андрія Малишко 27. Гарно відремонтована з вбудованими меблями та побутовою техникою. Світла та сучасна квартира для пари або одніеї людини, або під оренду. Все нове , кондіціонер, шафа-купе, склопакети, на полу линоліум, газова плита, пральна машина. засклений балкон. вікна у двір на зелену зону. До метро 10 хвилин пішкі. Поруч розвинута інфроструктура. Е парк на Кіото. Магазіни, зупинкі, лікарні та дітячи заклади. Все дуже зручно. Заїджай та живи.

Малишка Андрія вул., 27
rieltor.ua

Пропонуємо простору квартиру біля метро Чернігівська з якісним ремонтом, меблями та технікою. Квартира повністю готова до проживання, не потребує капітальних вкладень. Велика кімната правильної прямокутної форми та вікнами майже до підлоги(вікна металлопластикові). кухня квадратна 8 м.кв. з віходом на великий заскляний балкон, квартира одностороння та виходить в затишний двір. санвузор оеремий, повноцінна ванна, кахель в чудовому стані. у вітальні вбудована шаа 1.5 м.кв. та на підлозі кахель. Гарний підїзд, замвнені ліфти

Малишка Андрія вул., 35
rieltor.ua
1 - 24 из 35 результатов