Продаж квартири-студії ЖК Apart Hall (Трускавецька) Секція - А Новобудова комфорт-класу Стіни - цегла Утеплення - пінополістирол (пінопласт) Опалення - автономне в будинку Висота стелі - 2.7м Здача середина 2025 року Поверх 9/12 Площа 27.58 м.кв Вартість 20.700$ (750$/м.кв) Ціна нижче ніж у забудовника! Ігор АН Green Estate

Трускавецька вул., 3
rieltor.ua

Ціна вниз! Продаж 1 кімнатних апартаментів у ЖК АПАРТ ХОЛ/ ЖК APART HALL. Надійний забудовник- «Галжитлобуд». Вигідна пропозиція житла як для власного проживання, так під інвестиційні цілі. Також ідеально підійде під подобову здачу, фотостудію, офіс, тощо. Загальна площа: 21 кв.м. Поверх: 10 з 12. Чудовий вид з вікна. Активно триває будівництво цього ЖК. Вже побудовано 2 секції. Секція В. Здача- 1 квартал 2025 року. Ціна- 17500 у.о. Без комісії

можливий продаж по єОселя
Трускавецька вул., 2
rieltor.ua

Продаж квартири в гуртожитку Львів вулиця Володимира Великого поряд вулиці Княгині Ольги, Стрийська, Наукова, тролейбусна. Велика світла та тепла кімната 22,2кв.м., є можливість провести вигоди, навпроти умивальники та туалети спільного користування. Поряд супермаркети, два ринки, аквапарк, Вікторія Гарденс, парк, навчальні заклади, зупинки маршрутного транспорту, також дитячий майданчик і багато іншого! Завітайте та огляньте все самі. Якщо є пропозиції тоді звертайтеся до мене Без посередників або тощо квартира продається від власника

власник
Володимира Великого вул., 14
rieltor.ua

Продаж 1 кімнати /квартири/ по типу кавалерка / 15000дол вул Городоцька 168 1 високий поверх 13м Все на електриці ,ремонт 10-11 р Продається з вмонт кухнею та меблями Перепланована на кімнату і перегородка на кухню з коридором Води в квартирі немає Вигоди туалет свій в кінці коридору є можл зробити душ і встановити бойлер Покази в зручний час Ольга 06******14

Актуальна кавалерка - квартира по вул Городоцька 168
olx.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 1квартиру у Львові та стати її власником: центральне опаленя * кухня+ 1 кімната * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-934-823-DR.

Владимира Великого улица, 14, Новый Свет, Львов, Львовская 16000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира у ЖК на Стрийській, який розташований по вулиці Стрийська 45. Квартира розміщена на 3 поверсі в уже зданому корпусі. Загальна площа: 80.31 кв.м. Кімнати площею: 19, 77 та 19, 69 кв.м. Велика кухня-студія площею 23, 77 кв.м. Від забудовника встановлені: - газовий двохфункційний котел - сталеві емальовані радіатори - металопластикові вікна- вхідні металеві двері Також у квартирці зроблено водо- та газорозведення. Квартира продається по переуступці, а також можливий продаж по Єоселі. Ціна: 1300$/кв.м За детальнішою інформацією телефонуйте. За потреби можу надіслати відеоогляд. Покази по домовленості.

Стрыйская улица, 45, Франковский, Львов, Львовская 1300.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира у ЖК на Стрийській, який розташований по вулиці Стрийська 45.Квартира знаходиться у зданій секції та готова до проведення ремонтних робіт. Розміщена на 4 поверсі. Загальна площа: 58, 91 кв.м. Кімнати площею: 18, 56 та 13, 02 кв.м. Від забудовника встановлені: - газовий двохфункційний котел - сталеві емальовані радіатори - металопластикові вікна - вхідні металеві двері Також у квартирці зроблено водо- та газорозведення. Квартира продається по переуступці можливий продаж по Єоселі. Ціна: 1300$/кв.м За детальнішою інформацією телефонуйте. За потреби можу надіслати відеоогляд. Покази по домовленості.

Стрыйская улица, 45, Франковский, Львов, Львовская 1300.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира у ЖК на Стрийській, який розташований по вулиці Стрийська 45. Квартира розміщена на 2 поверсі в уже зданому корпусі. Загальна площа: 65, 08 кв.м. Кімнати площею: 19, 09 та 14, 18 кв.м. В кухні зроблене розведення під теплу підлогу. Від забудовника встановлені: - газовий двохфункційний котел - сталеві емальовані радіатори - металопластикові вікна- вхідні металеві двері Також у квартирці зроблено водо- та газорозведення. Квартира продається по переуступці, можливий продаж по Єоселі. Ціна: 1300$/кв.м За детальнішою інформацією телефонуйте. За потреби можу надіслати відеоогляд. Покази у зручний для Вас час.

Стрыйская улица, 45, Франковский, Львов, Львовская 1300.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира, яка розташована по вулиці Замарстинівська 134-А. Квартира знаходиться у зданій секції та готова до проведення ремонтних робіт. Розміщена на 8 поверсі. Загальна площа: 100, 6 кв.м. Три ізольовані кімнати. Від забудовника встановлені: - сталеві емальовані радіатори - металопластикові вікна - вхідні металеві двері. Також у квартирці зроблено водо- та газорозведення. Квартира продається по переуступці, можливий продаж по програмі єОселя. Ціна: 1300$/кв.м За детальнішою інформацією телефонуйте. Покази по домовленості! За потреби можу надіслати відеоогляд.

Замарстиновская улица, 134А, Шевченковский, Львов, Львовская 1300.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-кім. квартири (апартаменти) у новобудові, ЖК Apart Hall, вул. Трускавецька. Загальна площа 22 м2, площа кухні 15 м2. Чудова пропозиція для проживання або для інвестиції за доступною ціною. Договір переуступки. Здача в експлуатацію заплановано на 1 квартал 2025 року. Якщо Вас зацікавила ця пропозиція - телефонуйте. Буду рада відповісти на Ваші запитання.

Трускавецкая улица, 8, Львов, Львовская 17500.0 USD
dom.ria.com

Будинок клубного типу з затишним двориком у центрі міста. Шикарне планування та висота стель понад 3 метри дозволить реалізувати амбітні дизайн проекти. Краєвид на гори та ліс з півдня та центр міста з заходу. Заброньований паркінг з пріоритетним викупом під квартиру. 4 хв до Emily resort

власник
Крипякевича улица, 4, Винники (Львов), Львовская 840.0 USD
dom.ria.com

Продам 1кімнатну квартиру 32кв. в соснівці. Євроремонт Індивідуальне опалення встановлене та всі лічильники. Всі питання за телефоном на повідомлення не відповідаю.

власник
Продам 1кімнатну квартиру
olx.ua

Продаж старт квартири по вул.Кривоноса (центр міста), чудово підійде в майбутньому під квартирку для здачі в оренду або складське приміщення. Загальна площа 15 кв.м. ( в документах зазначено 11.8 кв.м.) знаходиться на цокольному поверсі. Комунікації: є світло, є можливість підведення води та газу, раніше використовували, як повноцінну квартиру. Вікно виходить у двір, доступ природного освітлення є. Документи: в праві власності на обʼєкт нерухомого майна вказано,як комора в підвалі, що належить до квартири.Є витяг з державного реєстру. Вартість 12750 (можливий торг) Оголошення від агенції нерухомості “Domler”, 09******99 Павло Зацікавила вас дана пропозиція? І ще шукаєте схожі варіанти? телефонуйте по телефону покажемо всі варіанти квартир в цьому або в інших районах Львова

Продаж квартири по вул. Кривоноса
olx.ua

Квартира складається з однієї кімнати та невеличкої кухні з вхідною групою . Будинок цегляний, доглянутий. ЗБ перекриття. Доглянуте подвіря. Є де поставити авто. - Квартира в гарному стані, можна нічого не робити. - Замінена електрика та сантехніка. - Меблі та техніка лишаються, крім деяких дрібниць - Вікна також замінені і виходять на східну сторону - Дуже зручне розташування, все є в пішій доступності. - Зупинка транспорту одразу біля будинку - Зручний 2-й поверх - Ванна, туалет загальні (замінені комунікації, каналізація, водопровід.). Відеоремлена зона прання, суто Ваша, нова пральна машина. - Встановлені посилені вхідні двері Все підготовлено до продажу. Відеоогляд за запитом. Деталі по телефону.

NEW! Смарт квартира по кульпарківській біля парку БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Продаж 1 кімн. апартаментів. ЖК АПАРТ ХОЛ. - Галжитлобуд. Максимальне наповнення: стяжка, штукатурка, вікна, твері, радіатори. Вигідна пропозиція, дешевше, ніж у забудовника. Гарний бюджетний варіант для інвестиційних цілей та проживання. Без комісії. СЕКЦІЯ А. Площа 27.99м2 Поверх 9 з 10 У комплексі проектом передбачені комерційні приміщення, паркінг та облагородження території.

Продаж 1 кімн. апартаментів у ЖК Apart Hall. Без комісії.
olx.ua

Смарт квартира з гарною локацією чекає на Вас. - Газ, світло, вода є. - Санвузол в квартирі. (туалет і ванна) - Вікна замінені. - Коммунікації частково також. - Звичайний житловий стан. - Деталі за телефоном.

NEW! 1-кім смарт квартира, біля Краківського з вигодами
olx.ua

Продаж 2 рівневої 3 к квартири у Львові по вул Підголоско (ЖК КАРПАТБУД, здано в 2017-18 роках) 90 м.кв. , 10-11 поверхи 3 кімнати (дві ізольовані спальні і вітальня) Два балкона , два санвузла (по одному на кожному рівні). Виконано значну частину внутрішніх робіт: - перероблено перегородки (всі в пів цегли) -чистові стяжки та штукатурки -розведено воду та опалення -розведено електрику(якісним кабелем) Два балкони. Вся квартира виходить на проспект Чорновола (південна сторона) тому вона дуже світла та сонячна. Будинок повністю заселений, діє ОСББ. Поруч декілька шкіл та садочків, піша доступність до ТЦ "АРСЕН" , "СПАРТАК", "ІНТЕРСІТІ" 1300дол/м.кв.

Продаж 3к квартири в зданій новобудові по вул Підголоско у Львові
olx.ua

Продам смарт апартаменти по вул.Трускавецькій. Власник. Переуступка. Розгляну обмін на дачу, авто. Ріелтерів прохання не турбувати.

olx.ua

Продається однокімнатна квартира (кавалерка - гуртожиткового типу) у цегляному автентичному польськомк будинку по вул Левинського (бічна генерала Чупринки) Одна кімната облаштована під кухню Ванна і туалет окремо у спільному користуванні 22/13/8 ц 4/4 Пластикові вікна Електричне опалення Дах не тече Суха та тепла квартира Чудова інвестиція під оренду або для проживання Є відео 16000$

Продається однокімнатна квартира (кавалера) по вул Генерала Чупринки
olx.ua

Продаж смарт квартири ( апартаменти) Вул Трускавецька ЖК Апарт хол Здача на 2025 рік Площа - 24м Поверх - 6/10 28500грн за м2 Переуступка Будинок з власною котельною, в квартирі буде стяжка та штукатурка. За оглядом телефонуйте

Апарт хол. Вул Трускавецька( Apart hall) стрийська
olx.ua