Житловий комплекс «Зелена тераса» Рядом находится детсад, школа, супермаркет, развлекательные заведения, спортивно-оздоровительный центр, спорткомплекс, парк, лес

владелец
Кубанська вул., 8
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру, в новобудові, вул. Кубанська, 8., ЖК «Зелена тераса» Гарне розташування, поряд вся інфраструктура : школа, садочок, супермаркети, зупинки транспорту. Квартира знаходиться на 7му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 145 кв.м., житлова площа 85 кв.м., кухня - 22 кв.м. Консервативна кольорова гамма фасаду і панорамне засклення підкреслюють аристократичну стриманість будинку. Дизайн та оздоблення вестибюлів і холів є прикладом майстерного оформлення інтер’єру із застосуванням найкращих імпортних матеріалів. Архітектурні форми вибрані із врахуванням особливостей ландшафту і найкращих показників по інстоляції (режим освітлення приміщення сонячними променями). Ввічливий консьєрж, який постійно перебуває у парадній, зустріне кожного мешканця і відвідувача, за потреби запропонує відпочити, або зачекати, на комфортних диванчиках у холі.Здана в експлуатацію, право власності , опалення- котельня дахова Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири - 190 тис доларів , Агентські послуги 3,5%

Кубанська вул., 8
rieltor.ua

Продам 2-кім.квартиру,ЖК по вул Героїв Крут 11Б Проєкт від:Будінвест "Дану квартиру можна розглянути під іпотеку Є-Оселя" Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 9-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 104.70 м.кв.,житлова - 40 м.кв., кухня - 37.30 м.кв. У квартирі виконаний дорогий авторський ремонт з використанням натуральних матеріалів. Високі стелі, панорамні вікна і великі балкони з обох боків будинку, тож ви можете милуватися видом як на парки та центр Львова, так і на його південну частину. Енергоефективна квартира: багато вікон і продумане планування дозволяє природно освітлювати всі кімнати, скорочуючи час електричного освітлення навіть для санвузлів, що уможливлює економію електроенергії. Завдяки цьому квартира також і тепла взимку. Опалення індивідуальне: двофункційний газовий котел Wolf, тепла підлога з функцією окремого регулювання температури різних зон через мобільний додаток. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 190 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-952-312-RE.

возможна продажа по єОселя
Героїв Крут вул., 11Б
rieltor.ua

Біля волоканалу , ж/б, Австрія люкс, гарний дорогий, якісний ремонт агв, ел.котел, комин на дрова, еркер, балкон з кімнати, балкон з кухні, панорамні вікна та французький балкон в ванній кімнаті, велике кругле джакузі, сауна,, два санвузла, велика кухня з технічним приміщенням .Залишаються дорогі італійські, іспанські меблі, світильники, побутова.

Зелена, 49
rieltor.ua

Продається квартира в центрі міста, вул Івана Франка 79. Без комісії для покупця. Квартира дворівнева, з хорошим ремонтом, меблями та технікою (неокласика). Помешкання знаходиться на 3 поверсі із трьох австрійського будинку , загальна площа якого 101,7 кв м. Висота стелі пешого рівня 3.3 м, другого 2.72 м Перший рівень: великий хол, санвузол, кухня (21, 5 кв. м. ), 40% площі -тепла підлога. Кухня обладнана мікрохвильовкою з функцією конвекції, електропічкою, посудомийною машиною, вмонтованим холодильником, LED TV, електрокаміном всім необхідним посудом для сім"ї з 4-х чол. Вся кухонна техніка WHIRLPOOL. Другий рівень: 2 спальні (ізольовані), санвузол з душовою, біде та великою ванною. Санвузол декорований італійською плиткою та сантехнікою преміум класу. Другий поверх обладнаний системою клімат контролю. В Квартирі встановлено : індивідуальне опалення, інтернет та TV, домофон, електросушка, миючий пилосос PHILLIPS, чайник з регулюванням температури води. До парку Б. Хмельницького -2 хв. , до Стрийського парку - 3 хв. , до Польського Консульства-3 хв. , до Пл. Міцкевича -10 хв. , продуктовий та побутовий супермаркети -1 хв. , Стрийський ринок - 1 хв. Квартира простора, тепла, тиха, створена для комфортного проживання в центрі міста Львів. Телефонуйте, оглянемо у зручний для Вас час. Проживають орендарі, сплачують 850$. Ціна: 190 000 $. Агентство нерухомості Metrum Estate.

Івана Франка, 79
rieltor.ua

Продаж 3 кім. квартири вільного планування по вул.Кубанська ЖК «Зелена Тераса» ▫️Будинок преміум-класу, будувався з якісних дорогих матеріалів. ▫️Площа: 146 м2 ▫️Встановлені радіатори опалення (власна котельня) ▫️Поверх: 3/12 ▫️Квартира із неймовірним видом з панорамних вікон. ▫️Неподалік від будинку Снопківський парк та Залізні води. ▫️Будинок введено в експлуатацію. Право власності. ▫️ЖК має закриту територію, що охороняється, 3 цілодобовим відеонаглядом. ▫️Привітний консьерж, який завжди зустріне вас у будинку. ▫️Окрім підземного паркінгу для мешканців, є гостьова автостоянка біля будинку. ▫️Перший поверх-це все діючі комерційні приміщення (кафе, салон краси, галерея) Вартість: 190 000$ Деталі та організація показів за телефоном: 0661690583 | Олеся

Кубанська вул., 8
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири+кухня-студія в новобудові по вул.Під Голоском 4 ЖК AUROOM TOWER 4 окремі кімнати і кухня студія дизайнерський ремонт кондиціонер, посудомийка, підігрів підлоги ( якісна побутова техніка) є все необхідне 9 поверх з 11 поверхів площа 90 м.кв ціна 190000 тис дол, торг на місці

Актуальний продаж 3кім квартири новобудові вулПід Голоском БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-930-532-LX. Продається 2-кімнатна квартира в новому ЖК "Семицвіт" з євроремонтом, площею 63 кв. м. Розташування: місто Львів, вулиця Т. Шевченка. Квартира на 11 поверсі 16-поверхового будинку, житлова площа 40 кв. м, кухня 20 кв. м. Клас квартири - комфорт. Не втрачайте можливості стати власником цього затишного житла! Зателефонуйте зараз для детальної інформації і запису на перегляд.

2-к, ЖК Семицвіт, вул. Шевченка Т,60
olx.ua

Продаж квартири у Львові: вул. Шота Руставелі, 7Я Пропонується на продаж простора та стильна однокімнатна квартира в самому серці Львова, на вулиці Шота Руставелі, буд. 7Я. Ідеальний варіант як для власного проживання, так і для інвестицій з негайним прибутком від оренди. Опис квартири: Загальна площа: 53,6 м² Кухня: 24,5 м² Кімната: 15,1 м² Балкон: 1,2 м² Санвузол: 4,7 м² Поверх: 4 із 9 Тип будинку: Цегляний Рік побудови: 2021 Стан ремонту: Дизайнерський ремонт Меблі та техніка: Квартира повністю обладнана усім необхідним для комфортного проживання Зручності: Ліфт Підземний паркінг (не входить в ціну квартири) Консьєрж Відеонагляд території Кондиціонери Сигналізація Підігрів підлоги Оптоволоконний інтернет Індивідуальна електроенергія Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел) Інфраструктура: Спортзал Тенісні корти Магазини Школи та університети Зручна транспортна розвязка Переваги: Розташування: Центр міста, що забезпечує легкий доступ до всіх необхідних обєктів інфраструктури та розваг. Інвестиційна привабливість: Квартира вже здається в оренду, що забезпечує стабільний щомісячний дохід. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто шукає сучасне, комфортне житло у центрі Львова, а також для інвесторів, які бажають отримувати дохід з першого дня володіння нерухомістю. Для отримання додаткової інформації або організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами.

Продаж 1к квартири по вул. Шота Руставелі 7Я
olx.ua

Продаж 2 к квартири ЖК Гіацинт Люкс вул. Карманського,7А.БЕЗ КОМІСІЇ Площа - 86.27 м2 Поверх - 2/9 Будинок 1, Секція 2 Ціна 2200 $ за м2 Будинок знаходиться між двома парками "Залізна вода" та Стрийським в ближньому центрі міста Львова. Лаундж зона для мешканців будинку понад гектар з дитячими та спортивними майданчиками. Облаштований зелений дах з доріжками, зонами відпочинку і неймовірним виглядом на парки. Алюмінієві панорамні вікна фірми Aluprof, вентильований фасад, дворівневий паркінг, утеплення мінеральною ватою. Автономне опалення. Високі стелі 3м Здача будинку на осінь 2024 року. Це без перебільшень один з найбажаніших житлових комплексів у Львові. Також можна придбати паркомісце у підземному паркінгу. Також є готовий дизайн проект в подарунок. Є відеоогляд квартири. Телефонуйте! З радістю покажу Вам цю чудову квартиру.

Продаж 2 к квартири ЖК Гіацинт Люкс вул. Карманського,7А.БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Продажа квартир в ЖК, Львов

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса- м. Львів, вул. Замарстинівська, 170 (ЖК Greenville Park). Кількість кімнат - двокімнатна квартира. Поверх - 5 з 9. Тип будинку - новобудова. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 70м2, житлова - 31.2 м2, кухня - 22.8 м2. В квартирі зроблений авторській ремонт, наявні меблі від провідного виробника "FRANKOF" та побутова техніка від виробника «Bosch»: варильна поверхня, духова шафа, вбудована мікрохвильова піч, вбудований холодильник, посудомийна машина, пральна машина, сушильна машина. Встановлені два кондиціонери. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Наявний підігрів підлоги на кухні, коридорі, санвузлі. Санвузол - один, суміжний. Продаж з правом власності. Особливості даної квартири - це те, що квартира знаходиться у ближньому центрі міста Львова, велика простора квартира, є гардеробна кімната, Наявний підземний паркінг де є можливість придбати чи орендувати паркомісце. Поруч з будинком - Ліцей № 81 ім. Петра Сагайдачного, дитячий садок № 171, СТРЦ "Спартак", зупинка громадського транспорту, відділення Нової пошти, магазини, аптеки, заклади громадського харчування. Код обєкту: 1544.

Продаж, 2 кімнатна  квартира, вул. Замарстинівська 170
olx.ua

Продаж просторої 5 кімнатної квартири на вул. Івана Франка Локація: вул. Івана Франка Площа: 135 кВ м Поверх: 3 з 3 Залізобетонне перекриття. Висота стелі 3.8м. Індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел). Чистий доглянутий підʼїзд. Всього 2 квартири на поверсі. Два балкони один з яких виходить на вул. Франка. Додатково до квартири ще йде підвальне приміщення. Є можливість зробити 2 окремі квартири. Квартира може стати або вдалим бізнес проектом або ж розкішною 5 кімнатною квартирою. Чудове розташування квартири поряд парк Культури, Стрийський парк, будується сучасний бізнес центр, центр міста та багато магазинів. Вартість: 189000$ без комісії для клієнтів

Продаж просторої 5 кімнатної квартири на вул. Івана Франка
olx.ua

Затишна 3 кім кв-ра в елітному районі недалеко від центру, в заселеній новобудові з правдивої цегли серед польских "люксів" , єдина на вулиці. Є охороняємий паркінг, всі вигоди, 2 балк. , 2 сан/вуз, гардеробна, комора.

ул. Тютюнников, 16, Галицкий, Львов, Львовская 188800.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Praud select. Сучасне планування площею - 81.98 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 2 поверсі 7-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Львів, рн Шевченківський, Клепарівська, 15. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Praud.

Клепаровская улица, 15, Шевченковский, Львов, Львовская 188554.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира без посередників в ЖК Praud select. Це комфортне планування 2-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 2-кімнатної квартири - 78.56 м². Квартира розташована на 3 поверсі 7-и поверхового будинку. Здача ЖК Praud select заявлена в 4 кварталі 2024 року. ЖК Praud select знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Львів, рн Шевченківський, Клепарівська, 15. Забудовник - Praud.

Клепаровская улица, 15, Шевченковский, Львов, Львовская 188544.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Globus Balance. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Львів, рн Залізничний, Садова, 2А. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 6 поверсі 7-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Globus Balance можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Globus.

Садовая улица, 2А, Южный, Львов, Львовская 188300.0 USD
dom.ria.com

Для тих, хто цінить свій затишок, приватність та комфорт, хочу повідомити, що розпочато будівництво ще однієї секції в малоквартирному ЖК по вул Вернигори. Забудовником якої являється перевірена часом та якістю будівництва, будівельна компанія АУРБУД. В цьому ЖК збудовані та успішно здані 2 секції, а також продані всі квартири. В першій секції було всього 1 квартира на поверсі. В другій секції 2 квартири на поверсі. А в третій секції передбачено 4 квартири на поверсі. Будуть однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири. Також заплановано 25 паркомісць в підземному паркінгу. Секція будується по монолітно каркасній технології, стіни з цегли На момент здачі секції в квартирах будуть поштукатурені стіни, залита стяжка, підігрів підлоги, встановлені металопластикові вікна з якісного профілю (які не потребують заміни), встановлений двоконтурний, газовий котел, якісні вхідні двері. В підїздах буде встановлений ліфт. З комунікацій: вода, газ, електрика, центральна каналізація. Майже в кожній квартирі буде балкон/лоджія. Висота стелі 3 метри, що додасть простору у вашому помешканні. Внутрішній двір буде закритого типу, під відео наглядом. Розташування напевне одне з найкращих, так як, знаходиться в тихому та спокійному районі нашого чудового міста Львів. Всього 15 хв прогулянкової ходи до центру міста. Де радо зустрінуть Вас Театри, Ресторани, вся міська інфраструктура. Здача секції запланована на 2025р

Вернигори вул., 23
rieltor.ua

Продаж квартири від власника, без комісії для покупця . 94 кв.м. , кухня-студія 41 кв. м. кв., вул Генерала Чупринки 130, 3 поверх, ліфт, балкон, підігрів підлоги, є місця під кондиціонери, квартира з виглядом на парк Алтайські Озера, можливість перепланування поряд дві топові школи: British School та Гімназія міжнародних відносин , можливість докупити паркомісця у забудовника. ціна 188000дол. сша

Продаж 1-кімнатної квартири по вул.  Чупринки
olx.ua

Продаж двохкімнатної квартири по вул. Мечникова м. Львів від забудовика Еко-Дім, який зробив реконструкцію австрійського будинку в новобудову Висота стелі 3,75 м Будинок бізнес класу Загальна площа - 75 м.кв Квартира розташована на 2 поверсі з 7 Індивідуальне газове опалення Дизайн ремонт у квартирі, італійська кухня , якісна техніка , все залишається Квартира має кухню студію та дві ізольовані кімнати. Чудовий краєвид В будинку завжди є світло Будинок знаходиться близько до центру міста , 2 км

Продаж 2-кімнатної квартири м. Львів вул. Мечникова ЖК Еко-Дім
olx.ua

Продаж 2 кім. кв. в ближньому центрі біля парку та ботанічного саду Вул. Мечникова І. 39Б 2/5 поверх 75 м2 Житлові кімнати 17 та 12 м. кв. відповідно Кухня-вітальня - 27 м. кв. з лоджією Лише 2 квартири на поверсі Будинок збудований, завершальні роботи. Житловий комплекс: - лише дві секції - лише 5 поверхів - лише 30 квартири - поруч парк Погулянка, Медуніверсітет, до центу 10хв пішки Про комплекс : 5- поверховий елітний будинок ( ціна значно доступніша ніж в конкурентів) Висота стелі 3,00 метри Власні тераси та великі балкони Панорамне скління вікон та балконів Швидкі та безшумні ліфти Дизайнерське оформлення холів В наявності остання квартира в даному будинку, дзвоніть! Розтермінуваня, кредит, єОселя Наявний підземний паркінг, кладовка Ціна 1 м.кв. - 2500 дол. США

Продаж 2 кім. кв. в ближньому центрі біля парку та ботанічного саду
olx.ua

Пропонуємо вам унікальну можливість придбати квартиру в елітному житловому комплексі преміум-класу. Простора квартира площею 110.9 м² розташована на 3-му поверсі з 5, що забезпечує затишок і чудові панорами. Квартира складається з трьох комфортних кімнат, які легко адаптуються під ваш стиль життя. Два балкони створюють додатковий простір для відпочинку та насолоди свіжим повітрям. Наявність двох санвузлів забезпечує зручність для всієї родини. Висока якість будівництва вражає: сучасні вікна забезпечують відмінну звукоізоляцію, стіни, стяжки та штукатурки виконані з найкращих матеріалів, що гарантує довговічність і естетичний вигляд. Комплекс розташований у зручному районі з розвинутою інфраструктурою, що дозволяє швидко дістатися до основних обєктів соціальної інфраструктури. Ваша нова квартира це не просто житло, а стиль життя, де поєднуються комфорт, елегантність і сучасні технології. Не втрачайте шанс стати власником цієї неймовірної пропозиції!

Лычаковская улица, 181, Лычаковский, Львов, Львовская 187500.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири в клубному будинку бізнес класу на 20 квартир із закритою територією. Без комісії для покупця. Якість будівництва преміум класу. Поспішайте, всього декілька квартир залишилось у продажу .Будинок зданий експлуатацію. Фішками комплексу є якість преміум класу, система фільтрації води та оптоволокно по всьому комплексіКвартира знаходиться на третьому поверсі.Має три ізольовані кімнати та простору кухню-студію площею 25,7м.кв., 2 санвузли. Окрасою квартири є величезний балкон оздоблений безрамними скляними перилами, покритий терасною дошкою.Квартира з індивідуальним опаленням: встановлено двохфункційний котел, зроблено підігрів підлоги на всю площу квартири з можливістю регулювання контурів у кожному приміщенні.Стіни поштукатурені гіпсовою штукатуркою, на підлозі чистова стяжка.Встановлено броньовані ,протипожежні вхідні двері. ВІкна алюмінієві, теплого монтажу.В квартиру заведено домофон.Є всі лічильники з терміналом передачі показників.В будинку виконано якісну шумоізоляцію стін та підлоги.В кожній квартирі запроектовано кошик для кондиціонера та відведення конденсату від нього.Безшумний ліфт і по підїзд з дизайнерським оздобленням .Підземний та гостьовий паркінг. Закрита територія з відпочинковою зоною, барбекю , спортивним та дитячим майданчиком. Дуже затишний зелений район міста, в пішій доступності є садочки, школи, Класична гімназія та Євшан, Львівський фізико-математичний ліцей, стадіон Сільмаш, зупинки громадського транспорту , ринок, магазини. До парку Піскові озера 10 хв пішки. До центру міста 15 хв. громадським транспортом. Телефонуйте , з радістю організую для Вас показ.код обєкта 74

Продаж 3кімн.квартири в клубному будинку у Франківському р-ні Львова
olx.ua

Продається квартира в новобудові .Зроблений якісний ремонт.Індивідуальне опалення(двофункційний котел).Дві великі засклені лоджії,на які є вихід з кухні та з кожної кімнати. Велика гардеробна.Залишаються меблі та побутова техніка.Огляд по домовленості

Стрийська вул., 99
rieltor.ua

Продаж квартири в клубному будинку бізнес класу на 20 квартир із закритою територією. Без комісії для покупця. Якість будівництва преміум класу. Поспішайте, всього декілька квартир залишилось у продажу . Будинок зданий експлуатацію. Фішками комплексу є якість преміум класу, система фільтрації води та оптоволокно по всьому комплексі Квартира знаходиться на третьому поверсі. Має три ізольовані кімнати та простору кухню-студію площею 25,7м.кв., 2 санвузли. Окрасою квартири є величезний балкон оздоблений безрамними скляними перилами, покритий терасною дошкою. Квартира з індивідуальним опаленням: встановлено двохфункційний котел, зроблено підігрів підлоги на всю площу квартири з можливістю регулювання контурів у кожному приміщенні. Стіни поштукатурені гіпсовою штукатуркою, на підлозі чистова стяжка. Встановлено броньовані ,протипожежні вхідні двері. ВІкна алюмінієві, теплого монтажу. В квартиру заведено домофон. Є всі лічильники з терміналом передачі показників. В будинку виконано якісну шумоізоляцію стін та підлоги. В кожній квартирі запроектовано кошик для кондиціонера та відведення конденсату від нього. Безшумний ліфт і по підїзд з дизайнерським оздобленням . Підземний та гостьовий паркінг. Закрита територія з відпочинковою зоною, барбекю , спортивним та дитячим майданчиком. Дуже затишний зелений район міста, в пішій доступності є садочки, школи, Класична гімназія та Євшан, Львівський фізико-математичний ліцей, стадіон Сільмаш, зупинки громадського транспорту , ринок, магазини. До парку Піскові озера 10 хв пішки. До центру міста 15 хв. громадським транспортом. Телефонуйте , з радістю організую для Вас показ.

Продаж 3 кім квартири БЕЗ КОМІСІЇ  у будинку преміум якості Любінська
olx.ua
1 - 24 из 560 результатов