Продається 1-кімнатна квартира у преміум-класі ЖК Globus Premium Місцезнаходження: вул. Героїв Маріуполя (Козланюка), Львів, поруч із парком Шевченківський Гай. Основні характеристики: - Поверх: 4 із 7 - Загальна площа: 52 м - Житлова площа: 24 м - Кухня: 12 м Особливості квартири: - Індивідуальне опалення - Простора гардеробна - Затишна лоджія - Ліфт у будинку - Закрита територія з охороною Стан будинку: - Будинок зданий, сусіди вже роблять ремонти. Код обєкту : 13638. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт та сучасні зручності. Живучи в цьому престижному районі, ви зможете насолоджуватися тишею паркової зони та одночасно мати зручний доступ до всіх необхідних обєктів інфраструктури. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової нерухомості! ХАРАКТЕРИСТИКИ

Героїв Маріуполя вул. (Козланюка), 17
rieltor.ua

🏡 Продається квартира в ЖК Auroom Citi 🏡 📍 Адреса: вулиця Пимоненка, 7, Сихівський район, Львів Характеристики: Площа: 65,9 кв.м Поверх: 6 Планування: двостороння квартира Ремонт: частково зроблений для себе з використанням не дешевих та якісних матеріалів Особливості: Підігрів підлоги Дорогі міжкімнатні двері Проведена вся електрика Виходи на кондиціонер Встановлений двофункційний газовий котел У санвузлах велика декоративна плитка Про комплекс: Класний давно зданий сімейний житловий комплекс з хорошою локацією та красивими внутрішніми двориками з дитячими майданчиками. Сучасний житловий комплекс: ЖК "Auroom Citi" - це сучасний житловий комплекс комфорт-класу, який відповідає всім сучасним вимогам до якості та безпеки проживання. Будинок збудований з використанням якісних матеріалів та сучасних технологій. За додаткову оплату: можливість докупити паркінг. Зручна локація: ЖК "Auroom Citi" знаходиться всього в 10 хвилинах їзди від центру міста. Поруч з комплексом знаходяться всі необхідні обєкти інфраструктури: магазини, кафе, дитячі садки, школи, лікарні тощо. Зручна транспортна розвязка. 💰 Ціна: $110,000 Не пропустіть свій шанс стати власником цієї квартири! Телефонуйте та домовимось про огляд.

Пимоненка Миколи вул., 7
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири на представницькому поверсі в будинку бізнес класу ЖК Silent Park Квартира з дуже гарним плануванням в дуже перспективному будинку, з трьома ізольованими кімнатами, роздільними санвузлами та величезною кухнею студією. Також з кожної кімнати є вихід на терасу площею 51,84 м² з виглядом на парк на східну, сонячну сторону. Переваги представницького поверху: електронний пропуск, піднятись на ваш поверх зможуть лише жителі представницького поверху Посилена міжповерхова шумоізоляція Висота стелі 3м Унікальний дизайн поверху І звичайно ж якість та безпека укомплектована дверима та замками преміум-класу! В ЖК Silent Park передбачені двори з дитячими та спортивними майданчиками між будинками, дворівневий підземний паркінг. В під’їздах будинку будуть дизайнерські холи від студії SAVYTSKYYdesign. А по локації будинок знаходиться на відстані 4-5хв машиною до ТРЦ Спартак. Телефонуйте, залюбки відповім на всі запитання та організую показ в зручний для Вас час !

Орлика Пилипа вул., 14
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 2кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт * автономне опаленя * кухня+ 2 кімнати * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Залізнична вул., 17
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири з виглядом на пр. Чорновола Квартира в заселеній новобудові, індивідуальне газове опалення, газова поверхня, підігрів підлоги всюди де плитка. В квартирі є дві ізольовані кімнати, одна з спалень з виходом на балкон, кухня студія, суміжний санвузол та гардероб. Локація з чудовою транспортною розвʼязкою із різними заїздами, поруч проспект Чорновола по якому курсує громадський транспорт в різні частини міста. Школи, садочки, супермаркети і магазини, все поруч, зеро Стосика, парк та вихід до Брюховицького лісу також не далеко. За детальнішою інформацією звертайтеся!

возможна продажа по єОселя
Кругла вул., 5а
rieltor.ua

Продається 3к квартира 85.6м2 на 6 поверсі семиповерхового будинку з великою терасою і балконом на вулиці Перфецького від надійного забудовника Галжитлобуд. Є право власності, можна робити ремонт. Код квартири: 24940265 Індивідуальне газове опалення. добре розвинена інфраструктура і транспортна розвязка. В пішій доступності супермаркет Ашан, ТРЦ Victoria Gardens, ТВК Південний, АТБ, Рукавичка, Новий ЦУМ, школи, дитячі садочки та багато іншого. Можливий продаж за програмою єОселя.

Перфецького вул., 1
rieltor.ua

Простора 1-кім квартира з ремонтом в ЖК Галицький Лев, неподалік від Victoria Gardens Ви майбутній власник просторої 1-кім квартири з велечезною кухнею студіо, де рідкісна можливість розмістити велику кількість друзів та знайомих які прийшли до Вас в гості. Бо тільки Ви матимете кухню площею більшою ніж 1-кім хрущовка)) Відпочінок і святкування у Вас завжди буде проходити весело. - Сонячна сторона з панорамними вікнами. - Величезна кухня-студіо - Автономне опалення, тепла підлога - Зручний 2-й поверх - Комфортне планування - Гардеробна - Мебля та техніка всі лишаються Все підготовлено для продажу

возможна продажа по єОселя
Пулюя Івана вул., 40
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири у самому центрі Львова по вул.Бр.Рогатинців (пішохідна зона). Загальна площа - 47.4м², житлова 23.4м²,кухня 12.2м². Поверх 4/4. Вхід парадний у коридор, вікна на фасад будинку, на вулицю Братів Рогатинців. Кімнати ізольовані, зроблений косметичний ремонт. Опалення індивідуальне (2-х контурний котел). Чистий під’їзд,новий дах. Ціна - 110 000 $. Деталі за телефоном, покази у зручний час.

Рогатинців Братів вул., 4
rieltor.ua

Ваша мрія про ідеальне житло реалізується в цій чудовій квартирі у вже зданій новобудові ЖК Пасічний. Знаходячись в розвиненому районі з ідеальною транспортною розвязкою, це місце стане вашим оазисом спокою в міському шумі. Код квартири: 16704697 Ця квартира здивує вас своєю просторістю та яскравістю. З будинку, зданого в 2017 році та вже заселеного, ви отримаєте не лише житло, а й впевненість у якості від довіреного забудовника "Ваш Дім". Новий сучасний район пропонує вам все необхідне для комфортного життя, поруч розташовані школи, садочки, магазини, супермаркети, парк та зупинки громадського транспорту. Ваше щоденне життя стане легким і зручним тут. Ця квартира має загальну площу 80.2 м2, з великою кухнею-студією площею 30 м2 та роздільним санвузлом. Будучи двосторонньою, вона гарантує вам достатньо світла та приватності. Індивідуальне опалення забезпечить вам комфорт у будь-яку погоду. Не втрачайте час і можливість отримати цю чудову квартиру, яка стане вашим ідеальним домом в серці міста. Зателефонуйте вже зараз, щоб дізнатися більше та зробити перший крок до вашого нового життя у ЖК Пасічний!

Пасічна вул., 175
rieltor.ua

Терміновий продаж Продаж квартири в центрі міста по вул. Братів Міхновських з власним подвірям ! Продаж 2 рівнової квартири , загальною площею 100кв. м плюс мансарда 35кв.м. Разом площа усієї квартири 135кв.м. Польський будинок особнякового типу на 2 поверхи, всього 5 квартир в будинку. Зручне планування квартири ,вхід парадний в коридор, стеля 3,10м. Індивідуальне опалення та гаряча вода (газовий котел), кондиціонер. Перший поверх: прихожа, сучасна кухня, простора вітальня, балкон, ванна кімнана. Другий рповерх : спальня, дитяча кімната, санвузол. Закритий двір в якому є два парковочні місця (брама зачиняється). Продаж з усіма меблями та побутовою технікою!!! Ідеальний варіант , щоб зайти і одразу жити ! Код квартири #27764069

Братів Міхновських вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири,вул. Шевченка 60 БЕЗ КОМІСІЇ -Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою: -Шафи, пральна машина, посудомийка, духовка, прасувальна дошка, праска, пилосос. -Наявне робоче місце для роботи з дому. -Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги, яке можна вмикати і вимикати за допомогою додатка в телефоні, таким чином заощаджуючи кошти. -Дуже добре розвинута інфраструктура, поруч Сільпо, спортивний зал, аптека та ін., до центру 15хв пішки. ціна 110000$ код:2105

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Продаж 3-к квартири, вул. Тракт-Глинянський 55, БЕЗ КОМІСІЇ! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2му поверсі, 5-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 78 кв.м., житлова площа 55 кв.м., кухня - 12 кв.м., три роздільні кімнати. Будинок зданий в 2012 році, тому заселений, документи на право власності в наявності. Квартира не кутова, дуже гарне планування, вікна на 2 сторони (на Гл. Тракт та у спокійний двір), квартира тиха, має 2 великі балкони (один балкон повністю засклений), висота стелі 2,8 м, роздільний санвузол, ванна з душем. На балконі кладова. Є фільтр на воду, система осмос. Якісний ремонт робився для себе, деревяні міжкімнатні двері, дорога кухня італійська, підвісні і натяжні стелі., італійська спальня. Залишаються вмонтовані меблі, кухня з вбудованою технікою, меблі в дитячій і в спальні. Гардеробна 2 кв.м. при вході. Місце для авто у дворі. Компанія "Квартира Нова" (KvartiraNova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 110 тис. дол., агентські послуги 3,5%.

Глинянський Тракт вул., 55
rieltor.ua

Продам 3-кім.квартиру, вул. Стрийська 111б, ЖК «Леополь Таун», ZHK «Leopolʹ Taun» Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 9-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 115 м.кв., житлова - 60 м.кв., кухня - 20 м.кв. Є готовий дизайн-проєкт. Фото додані з дизайн-проєкту. Комунікації проведені, встановлений двох-контурний котел. 1-й поверх: кухня-студія(з можливістю розмежування або встановлення кухонного острову), 2 спальні, 2 санвузли, (1-й гостьовий, 2-й в господарській спальні) 2-й поверх: кабінет, гардероб, 3-тій санвузол (на дизайн проєкті, перероблений у пральню/господарську кімнату). Гарний житловий комплекс, хороші сусіди, дитячий майданчик.,секція Б,право власності,0 цикл "Дану квартиру можна розглянути під іпотеку Є-Оселя" Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Вартість квартири 110 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

возможна продажа по єОселя
Стрийська вул., 111б
rieltor.ua

Продам 1 кім.квартиру,Княгині Ольги 1\4 ЖК Greenville House Проєкт від:Greenville Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 15-му поверсі, 16-ти поверхового будинку. Загальна площа - 47 м.кв., житлова - 20 м.кв., кухня - 23 м.кв. Будинок 16-поверховий, сучасного каркасно-монолітного типу, з утепленим вентильованим фасадом, стіни цегляні, квартира на 15 поверсі, звідки відкривається гарний краєвид на місто, 2 ліфти на секцію. Будинок класу комфорт, широкі світлі коридори, загороджений красивий внутрішній двір без авто, ігрова площадка для дітей і прогулянок. В наявності велика кухня-студія з 2-ма вікнами, спальня, санвузол, лоджія. В квартирі 2 вбудовані шафи-купе (при вході і в спальні) та 1 шафа на лоджії, кондиціонер, індивідуальне газове опалення (двохконтурний котел Viessmann), підігрів підлоги (окрім спальні), домофон, інтернет (оптоволокно). Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 110 тисяч євро, Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-963-854.

Княгині Ольги вул., 1/4
rieltor.ua

Продається чотирикімната квартира в центрі міста по вул. Гавришкевича (район Лялькового театру). Квартира розташована на 2 поверсі з 2 австрійського будинку. Загальна площа 100 м.кв., житлова 57 м.кв., площа кухні 13 м.кв. Висота приміщень 3,50м. Кімнати прохідні, вхід по балкону. Квартира дуже світла, 4 великих фасадних вікна, з який відкривається чудовий вигляд на місто. В квартирі зроблено ремонт при цьому збережено автентичні пічки, дубовий паркет. Індивідуальне опалення. Газова колонка. Металопластикові вікна. Над квартирою вільне горище приблизно 200 м.кв. Капітальний ремонт даху. У подвірї є місце для паркування авто.

Гавришкевича, 4
rieltor.ua

Сам центр Львова! Площа Ринок 2-кімнатна квартира правильного планування з усіма фасадними вікнами Будинок розташований на розі пл.Ринок і вул.Друкарськоі, Датується 15 ст. (камʼяниця, перебудована та реконструювана в 1800-х роках) і є національною памяткою До квартири на третьому поверсі ви потрапляєте акуратними сходами. Зручне планування з усіма фасадними вікнами що забезпечує достатню кількість світла в квартирі та чарівний вигляд. З коридору є доступ до кімнат, кухні та санвузла. Усі три вікна виходять на фасад будинку. В квартирі замінені деревʼяні вікна зі склопакетами, замінено систему опалення, здійснено підготовчі роботи до ремонту. Комфортна висота стель 3,15 м. Деталі та перегляд за телефоном

Площа Ринок, 45
rieltor.ua

Продаж 2кім. квартири в обжитій новобудові на вул. Соняшникова. Перший високий поверх. Загальна площа 70 м2. Індивідуальне опалення. Кімнати ізольовані. Санвузол роздільний. Є всі необхідні меблі і побутова техніка. Засклений балкон. Ціна 110000$

Соняшникова вул., 20а
rieltor.ua

Пропоную на продаж 3кімн.квартиру на вул. Котляревського. 2й поверх. Загальна площа 70,3кв.м. Квартира з ремонтом! Планування: вхід по чорнових сходах в невеличкий коридор, прохідна кухня, одна прохідна кімната і дві ізольовані кімнати. Центральне опалення, бойлер на гарячу воду. Роздільний санвузол. Балкон. Ціна 110тис.дол. Торг до обговорення!

Котляревського, 35
rieltor.ua

Пропонується на продаж простора двокімнатна квартира в Залізночному районі на вулиці Самбірській. Квартира розташована на пятому поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку, побудованого в сучасному стилі орієнтований на тих, хто цінить комфорт та зручність, прагне жити в оточенні спокою та краси. Загальна площа: 82.7 кв.м Кімнати: 2 окремі кімнати, санвузол роздільний Простора тераса з прекрасним видом на місто Опалення: індивідуальне газове Паркомісце включене у вартість Квартира велика з високими стелями, що додає простору і світла протягом всього дня. Будинок розташований у тихому та зеленому районі, неподалік від парку. Поруч є всі необхідні обєкти інфраструктури: школи, дитячі садочки, магазини, ресторани та кафе. До центру міста – 10-15 хвилин, зручна транспортна розвязка. За додатковою інформацією та для організації перегляду, будь ласка, звертайтеся за телефоном

Самбірська вул., 5
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Львів, вулиця Тернопільська, 21. Кількість кімнат - дво-кімнатна квартира. Поверх - 7 з 10. Тип будинку - новобудова. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 67,8 м2, житлова -34,1м2, кухня - 16,1 м2. В квартирі зроблений євроремонт, наявні меблі та побутова техніка. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел, наявний бойлер на гарячу воду. З підігрівом підлоги на кухні, коридорі та санвузлі. Балкон - один. Санвузол - один, суміжний. Особливості даної квартири - квартира двостороння, є господарська кімната, заселена новобудова, продається зі всім наповненням. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркети, ринок " Шувар", парк, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту. Код обєкта:1884

Тернопільська вул., 21
rieltor.ua

Життя на висоті. З неймовірно красивою панорамою. Без непосидючих і надокучливих сусідів над головою. Без зайвих спостережень з будинку навпроти. З повністю ізольованими спальнями на 2 рівні і просторою кухнею-вітальнею на першому. Тераса, з якої видно майже увесь Львів. Про неї можна розповідати ще багато. Але краще прийти і побачити її , можливо вона чекає саме на вас). ЖК Парус Парк зданий і заселений. Район, у якому немає проблем ні з чим : транспорт будь- куди, магазини, кавярні, офіси, ринок, спортзали, басейн і т.д. 90м2 110000$ Можна під іпотеку. Додатково можна придбати комірку на поверсі. Цікаво? Телефонуйте))

Кульпарківська, 64 а
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира по вулиці Стрийській ЖК Леви міста на 1 поверсі в зданому та заселеному будинку. Гарне планування, квартира на дві сторони, має велику кухню. Площа 92 м. кв. Індивідуальне опалення. Закрита територія. Поряд розвинута інфраструктура. Телефонуйте. Є відеоогляд приміщення. Торг !!! Пропозиція від IVA REALTY GROUP. Співпрацюємо.

Стрийська вул., 45
rieltor.ua

Коли забудовник відкрив продажі на етапі будівництва, в цьому будинку - квартири розлетілись! Чому ? Тому що люди, які інвестують в нерухомість, знають головне правило! Локація та статус будинку - ключовий фактор! Купивши цю квартиру, ви будете мати завжди ліквідну нерухомість в ближньому центрі міста. Квартира буде завжди дорого здаватись в довгострокову оренду , а також користуватися високим попитом при здачі в подобову оренду! В квартирі зроблений дорогий ремонт. Використовувались якісні матеріали. Зі смаком підібрані меблі та техніка. Замовлена ексклюзивна роздвижна система, яка буде ізолювати спальне місце від загальної площі квартири. Вже скоро буде вмонтовано. Загальна площа 38 квадратних метрів. Будинкове опалення. Інвекторний кондиціонер. Бойлер. Підлога з підігрівом. Житловий комплекс Велика Британія До оперного театру 10 хвилин пішки. Продаж по переуступці, що заощадить ваші кошти. Право власності відразу можна буде оформити.

Шевченка вул., 21
rieltor.ua

Продаж 4 кім кв вул Лазаренка 1 високий/9 цегла, площа 106 кв м, квартира з ремонтом, ізольовані кімнати, індивідуальне опалення, підігрів підлоги, з кожної кімнати вихід на балкон, квартира з двома входами, має свою огороджену територію. Великий підвал з квартири, комірка. Продається з вмонтованими меблями. Додатково узаконена добудова з окремою кімнатою та санвузлом. Гараж. Поруч парк Горіховий гай.

Лазаренка Академіка вул., 36
rieltor.ua
1 - 24 из 821 результатов