Новобудова ЖК « Бетховен» вул.Липинського - Городницька. Здача липень-серпень.Переуступка. Переваги будинку: підземний паркінг, кошики для кондиціонерів на фасаді, Охорона та відеоспостереження, двір без авто, дитячий та спортивний майданчик, Лобі з дизайнерським оздобленням. Продається 2 кім.квартира на 5 поверсі 14 поверхового будинку. Зручне планування, кімнати ізольовані, кухня-студія 21 кв, два санвузла. Загальна площа 68 кв. Автономне опалення(власна котельня на даху, індивідуальні теплолічильники). Панорамні вікна, 2 лоджії. Закрита територія, Ціна 88 000 у.о. Розвинута інфраструктура- поруч зупинка маршуток, магазини, супермаркети, Ас -2, Ашан, McDonald’s, до центру 5 хв.

Городницька вул., 47
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатна квартира вулиця Миколи Хвильового, що знаходиться у Шевченківському районі міста Львів. Тип будинку хрущівка, матеріал стін цегла. Опалення центральне також додатково встановлено бойлер для води. Поверх 5/5. Загальна площа квартири 31,7 кв.м., житлова площа 18,9 кв.м., кухня 5 кв.м. Дах не протікає, повністю відремонтований 5 років назад. Квартира світла, тепла, сонячна та комфортна для проживання. Замінена електропроводка, труби, вхідні двері та двері в санвузол. Вигляд з вікна у тихий, затишний та зелений двір із дитячим майданчиком. Також є відео квартири. Поруч із будинком дитячі майданчики, магазини, зупинка громадського транспорту, поруч ТРЦ Спартак, лікарня, поліклініка та багато іншого. Тиха та затишна вулиця. Код 12868

Хвильового Миколи вул., 15
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в новобудові по вул. Величковського (Рясне 2). ЖК Західна Вежа. Квартира розташована на 11-му поверсі 11-ти поверхового будинку. Загальна площа 35 кв.м. Електричне опалення. Продається з меблями та побутовою технікою. Без Комісії!

Величковського вул., 61
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-ох кімнатної квартири в новобудові по вул Кругла . Загальна площа квартири 60 м.кв. Квартира знаходиться на 8-му поверсі 8-ми поверхового будинку. У квартирі є всі меблі та побутова техніка. Все нове.

Кругла вул., 15
rieltor.ua

Продаж 3-ох кім квартири в новобудові по пр. Чорновола (Кругла). Ближній центр. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Панорамні вікна. Продається з меблями та побутовою технікою. Кондиціонер. Пралка. Сушильна машина. Посудомийка. Гардероб. Підземний паркінг. Розвинена інфраструктура.

Кругла вул., 5б
rieltor.ua

Продаж 2-ох кімнатної квартири по вул. Замарстинівська, ЖК Avalon. Квартира розташована на 5-му поверсі 7-ми поверхового будинку. Дві кімнати та простора кухня-студія. Два санвузли. Продається з меблями та побутовою технікою. Закритий майданчик. Підземний паркінг. Є можливість окремо придбати паркомісце. Торг.

Замарстинівська вул., 55
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в Шевченківському районі по вул. Очеретяна Затишна квартира роздільного планування в зданому та заселеному будинку. Стан після забудовника, залиті стяжки, штукатурка, в квартирі індивідуальне опалення ( встановлено котел ), вікна на західну сторону. Загальна площа квартири - 42 кв.м., 7 поверх з 9-ти. Зовнішні стіни з керамоблоку, будинок додатково утеплений пінопластом. Сучасне планування з просторою кухнею-вітальнею , та ізольованою спальнею. До квартири надається дизайн проект. Вдала та розвинута інфраструктура : через дорогу загальноосвітня школа, дитячий садок, тенісні корти, стадіон та спортивні майданчики. Біля будинку є дитячий майданчик, магазини, аптеки. До ТРЦ Спартак - 7 хв на авто. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Очеретяна вул., 10
rieltor.ua

Продаж просторої 3-кімнатної квартири в ЖК Avalon Flex по вул. Топольна 4г. Розглянемо під програму єОселя! Квартира розташована на 6 поверсі 10 поверхового будинку. Двостороннє планування - з кухні та 1 кімнати у затишний двір а також з інших кімнат на місто на сторону комплексу Greenville Park. Чим ексклюзивна дана квартира, тим, що в квартирі збили усі гіпсокартонні тонкі перегородки, для того, аби у вас була можливість, як нового покупця, зробити планування саме для свого індивідуального комфорту. І квартира отримала значно більше світла без перегородок. Додано планування із перегородками початкове, та без перегородок(дивитись на фото). В квартирі індивідуальне опалення - двофункційний котел на опалення та гарячу воду і підігрів підлоги. ЖК знаходиться в мега крутій локації, за 100 метрів від будинку ТРЦ Спартак, зупинка, садок та школа. Відстань від центру міста 3.5 км. Будинок здано в експлуатацію, підключені всі комунікації, продаж з правом власності! Телефонуйте, з радістю покажу Вам цей об’єкт!

можливий продаж по єОселя
Топольна вул., 4г
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в ЖК Вежа по вул. Богдана Хмельницького. Будинок збудований , підключені комунікації, можна робити ремонт. Квартира розташована на зручному шостому поверсі будинку, має практичне планування, всі кімнати правильної форми. Плануванням квартири передбачена простора кукня студія, дві ізольовані кімнати, два санвузли, гардеробна та засклена лоджія. Власники одразу встановили якісні вікна. Опалення дахова котельня , облік по теплолічильнику. В квартиру заведено 15 кВт електрики що дає змогу встановити електро котел при потребі. Квартира без газу що підвищує безпеку проживання. Територія біля будинку готується до зручного використання мешканцями, тут будуть висаджені газони, декоративні дерева та кущі, вимощено бруківку, облаштовано лавочки, дитячі та спортивні майданчики, зелені зони для відпочинку також передбачено наземний та підземний паркінг. Також у коплксі передбачені комерційні приміщення в яких розташуються магазини ,кавярні буде все необхідне для комфортного проживання.

Богдана Хмельницького  вул., 207
rieltor.ua

Продаж стильної 3 кімнатної квартири в новобудові бізнес класу ЖК "PLATINUM", проспект В.Чорновола. Площа квартири складає 77 м2 з балконом 5, 5 м2 на 18 поверсі. Неповторна панорама на центр Львова, район з розвинутою інфраструктурою, біля будинку магазини, кафе, ринок, школи, дитсадочки, парк 700-річчя Львова, власна територія з дитмайданчиком та зеленню. В квартирі є все для комфортного життя всієї родини, не прохідні спальні та велика студія з кухнею та зоною відпочинку, зручний достатньо великий балкон. Лишається все, що бачите на фото. Звертайтесь!

Чорновола Вячеслава просп., 77
rieltor.ua

Житлові комплекси у Львів

єОселя! Продаж однокімнатної квартири по вул.Городницька 47. Сучасна новобудова, заселена, квартира з правом власності. Загальна площа 43кв.м, має роздільне планування з ізольованою кімнатою, простора кухня, гардеробна і суміжний санвузол. Має балкон 11кв.м, частину якого при бажані можна доєднати до кухні або кімнати. Знаходиться на 9му поверсі, не останній. Газове індивідуальне опалення, залиті стяжки та встановлені напольні радіатори. В будинку є нова пошта, поштомат в підʼїзді, продуктові магазини, салон краси та кафе. Гарна локація близько до центральної частини міста. Звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Городницька вул., 47
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири у новобудові бізнес-класу ЖК AUROOM LOUNGE по вулиці Під Голоском, місто Львів. Розташована на 3-му поверсі 7-ми поверхового будинку. Загальна площа квартири 53 м2, житлова 14 м2, кухня 20 м2. Докуплено і обєднано з квартирою - 2 комори загальною площею площею - 5 м кв. Індивідуальне опалення, газовий котел. Auroom Lounge – це новий проєкт концептуального малоповерхового житла бізнес-класу, органічно інтегрованого у навколишній природний ландшафт. Весь нижній поверх будинку відведено під комерційні площі з окремими входами, на яких розмістять магазини та різноманітні сервіси. Для мешканців з автомобілями передбачений підземний паркінг на 62 місця з ліфтом, який підіймається до верхнього поверху будинку. Також заплановано гостьовий паркінг на 25 паркомісць. На прибудинковій території застосований ландшафтний дизайн. Усе поруч: школа, дитсадок, спортзали, кавярні і до центру 10 хв. Продаж по переуступці, орієнтовна здача кінець літа 2024р. Код об`єкту 13303.

Під Голоском вул., 1
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира ЖК Семицвіт вул. Шевченка 60. 11 поверх. 2 Кімнати ізольовані + кухня студія. Вже готовий ремонт і є всі меблі. До центру 10 хв. пішки.

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Продається готова дворівнева квартира в ЖК Семицвіт. Ближній центр , до оперного 10 хв. пішки. В квартирі зроблено якісний ремонт, повністю укомплектована кухня,посудоммийка , духовка, холодильник… вся техніка залишається. Два сан вузли. Меблі в спальні залишаються. На верхньому поверсі 2 окремі кімнати. З вікон вигляд на весь Львів. Є відеоогляд.

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Квартира в новобудові комфорт класу Ближній центр До Оперного театру 15хв пішої ходи До Торгового центру Форум-Львів 10хв. Рік здачі будинку 2019 Будинок побудовано з повнотілої цегли та утеплено ззовні мінеральною ватою товщиною 15 см. Для штукатурки стін, використовували високоякісне натуральне вапно. Фарби, якими пофарбовано стіни, також екологічно чисті. Територію будинку обгороджено, на воротах є домофон , ключі мають тільки мешканці будинку. На подвірї будинку є дитячий майданчик. На першому поверсі знаходиться конс’єрж. Як на вході, так і на кожному поверсі встановлено відеонагляд. В цокольному приміщенні знаходиться досить містка, однорівнева парковка. В’їзд - через автоматичні ворота з вулиці. Парковка також під відеонаглядом. В будинку працює двосторонній ліфт з парковки на потрібний вам поверх. Весь будинок під"єднано до автономної системи живлення. А кожну квартиру до системи " Анти-потоп". Заведено оптоволокно, для швидкісного інтернету, до кожної квартири індивідуально. Двері в квартирі броньовані від Чернівецької фірми "АПЛОТ". Є всі лічильники. Індивідуальне газове опалення. Котел встановлено VIESSMANN. Радіатори в квартирі від фірми PURMO. Підігрів підлоги по всій квартирі, окрім спальтні. Всі міжкімнатні двері з натурального дерева. Велика гардеробна кімната. Досить великий санвузол з душовою кабіною, яку при бажанні можна замінити на ванну. Вся сантехніка від провідних виробників. Меблі які знаходяться в квартирі, з натурального дерева. Робоча поверхня та умивальник з цільно-литої плити. Вмонтована посудомийна машина, духова шафа, холодильник. В квартирі великі панорамні вікна з подвійним напиленням срібла п"ятикамерні, фірми “ STEKO”. Квартира простора та світла У вартість враховано - квартира, тераса, паркомісце. На даху облаштована відпочинкова тераса з панорамою на все місто та підведено воду. Облаштувати її можна за своїм бажанням. Поставити басейн, шезлонг, невеликий мангал. Зробити свою”релакс зону”) Покази в будь-який зручний для вас час

Лемківська вул., 26
rieltor.ua

Продаж 2- кімнатної квартира (не апартаменти) у ЖК "Новий Форт" Містечко Підзамче. Вул. Волинська. Будинок збудований, вигляд на Високий замок та на вул. Промислову, кімнати на дві сторони, гарне планування. Сонячна квартира, з правильним плануванням. Секція А1. Здача будинку - 2 квартал 2024 року. Закрита територія, відеонагляд, дитячі майданчики, магазини, садок, школа та все необхідне для комфортного життя. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час.

Волинська вул., 9
rieltor.ua

ПРОДАЖ 1 кім. квартири по вул. Шевченка, 60 у ЖК Семицвіт (квартира розташована у секції №3) • Загальна площа: 33 кв.м • Кімнати: 1 ізольована(12 м.кв.) + кухня (13 м.кв.) • Поверховість: 7 • Поверховість: 10 • Санвузол: суміжний • Опалення: індивідуальне • Вікна: панорамні енергозберігаючі • Особливості: комплекс має закриту прибудинкову територію, безпосередньо у дворі будинку знаходиться дитячий майданчик, спортивні вуличні тренажери. Поруч гарно розвинена інфраструктура: школа, садок, зупинка громадського транспорту, ТЦ Сільпо, спортклуб, до центру - 10 хв. пішки, до Залізничного вокзалу - 10 хв. пішки. Квартира світла та сонячна, має гарне планування, не кутова, продається з меблями та побутовою технікою!!! Є відео огляд. Чудовий варіант для проживання або для здачі в оренду! Звертайтесь, розкажемо, покажемо у зручний для вас час. Вартість продажу становить 86 000 дол. сша.

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

ПРОДАЖ 2 кім. кв. ЖК "Семицвіт" вул. Шевченка, 60 Секція 17 • Загальна площа: 56 кв.м • Кімнат: 2 кім +кухня -студія • Поверх: 5• Поверховість: 12• Матеріал стін: цегла • Опалення: індивідуальне газове (котел, радіатори, підігрів підлоги) Особливості: великі панорамні вікна, будинок введений в експлуатацію у 2021 році, заселений, ліфти працюють, відеоспостереження, створене ОСББ, закрита територія, вїзд через шлагбаум, майданчик для занять спортом та зелені зони для відпочинку, місця для зберігання велосипедів. Огляди з 10 червня!!! Вартість продажу становить 132 000 дол.сша

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Продаж 1-к квартири в ЖК Greenville Park Lviv по вул.Замарстинівській 170 Без рієлторської комісії для покупця! - Є відео огляд - Квартира розташована на 7 поверсі в секції Б-11 - Будинок було введено в експлуатацію в 2023 році, 50% мешканців завершли(завершують) ремонтні роботи. - Загальна площа квартири 45.2 м2. - Житло складається з кухні-вітальні, житлової кімнати та санвузла. - В житловій кімнаті залиті чистові стяжки. - Опалення в квартирі здійснюється з допомогою 2-контурного газового котла Ariston. - Встановлено лічильники на газ, воду та світло. - Будинок обслуговує управлінська компанія. - Продаж по переуступці майнового права. Також в будинку є паркінг та закритий внутрішній дворик з дитячим та спортивним майданчиком. Житловий комплекс розташовано навпроти ТРЦ Спартак, також буквально біля будинку є зупинка громадського транспорту, поруч садки та школи. Пропозиція від АН Rise Together

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

🔵Продаж 3 кімнатної квартири вул Шевченка(Рясне-1) Загальна площа 75м2. Квартира знаходиться на 3-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Правильне планування: кімнати ізольовані, роздільний санвузол, 2 зашклених балкони та комірка. Житловий стан. Центральне опалення. Район з гарно розвиненою інфраструктурою: поруч магазини, супермаркети, АТБ, Сільпо, ринок, школи, садочки, зупинка громадського транспорту. Чистий продаж. Вартість 59000$

Шевченка вул., 406
rieltor.ua

2 кімнатна квартира в австрійському будинку на 1 із 3 поверсі по вулиці Шолом Алейхема , центр, місто Львів. Загальна площа 46.3 м.кв., житлова 37.8 м.кв., кухня 5.3 м.кв. Пічне опалення. Висота стелі 3.5 м. Потребує ремонту. Санвузол. Фасадних 3 вікна. ПІдвал 7.2 м.кв. , який знаходиться під квартирою. Підходить, як під комерцію ,так і під проживання. Дуже активний трафік , висока прохідність. Код обєкту 11358.

Шолом-Алейхема вул., 11
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса- м. Львів, вул. Замарстинівська, 170 (ЖК Greenville Park). Кількість кімнат - двокімнатна квартира. Поверх - 5 з 9. Тип будинку - новобудова. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 70м2, житлова - 31.2 м2, кухня - 22.8 м2. В квартирі зроблений авторській ремонт, наявні меблі від провідного виробника "FRANKOF" та побутова техніка від виробника «Bosch»: варильна поверхня, духова шафа, вбудована мікрохвильова піч, вбудований холодильник, посудомийна машина, пральна машина, сушильна машина. Встановлені два кондиціонери. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Наявний підігрів підлоги на кухні, коридорі, санвузлі. Санвузол - один, суміжний. Продаж з правом власності. Особливості даної квартири - це те, що квартира знаходиться у ближньому центрі міста Львова, велика простора квартира, є гардеробна кімната, Наявний підземний паркінг де є можливість придбати чи орендувати паркомісце. Поруч з будинком - Ліцей № 81 ім. Петра Сагайдачного, дитячий садок № 171, СТРЦ "Спартак", зупинка громадського транспорту, відділення Нової пошти, магазини, аптеки, заклади громадського харчування. Код обєкту: 1544.

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Адреса - Львів, вулиця Б.Хмельницького, 239 Кількість кімнат - двох -кімнатна квартира. Поверх - 6/9 Тип будинку - чешка . Матеріал стін - панель. Загальна площа - 51.3 м2, житлова - 28.5 м2, кухня - 9.1 м2. В квартирі зроблений частковий ремонт, наявні меблі та побутова техніка. Опалення - центральне . Балкон - лоджія - одна, Санвузол - два / роздільний . Особливості даної квартири - це те що квартира світла і тепла,Минулого року зроблений косметичний ремонт,новий ламінат,металопластикові вікна.В будинку створене ОСББ .Орієнтир - автостанція № 2 Поруч з будинком: школа,навпроти будинку дитячий садок, супермаркет АТБ, Сільпо, парк, Скейт парк,відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту, продуктовий ринок. Код об"єкта: 1645

Б.Хмельницького, 239
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири в Шевченківському районі по вул. Очеретяна в ЖК Stream Towers Сучасна новобудова з двома ліфтами, підземним паркінгом, зовнішні і внутрішні стіни з цегли, перегородки газоблок. В будинку є зоомагазин, АТБ , поруч магазини побутової техніки, район густозаселений, через дорогу школа, дитячий садок, до зупинки 1 хв пішки. Будинок вже зданий та заселений. Є також підземний паркінг за додаткову плату. Індивідуальне опалення, гарне планування, просторі та світлі кімнати. Також перевагою є велика тераса з якої відкривається чудовий краєвид. Телефонуйте, для більш детальної інформації.

можливий продаж по єОселя
Очеретяна вул., 31
rieltor.ua
1 - 24 з 1 287 результатів