Продаж 2-ох кімнатної квартири в новобудові по вул Кругла . Загальна площа квартири 60 м.кв. Квартира знаходиться на 8-му поверсі 8-ми поверхового будинку. У квартирі є всі меблі та побутова техніка. Все нове.

Кругла вул., 15
rieltor.ua

Продаж 3-ох кім квартири в новобудові по пр. Чорновола (Кругла). Ближній центр. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Панорамні вікна. Продається з меблями та побутовою технікою. Кондиціонер. Пралка. Сушильна машина. Посудомийка. Гардероб. Підземний паркінг. Розвинена інфраструктура.

Кругла вул., 5б
rieltor.ua

Пропонуємо 2-кімнатну квартиру по вулиці Мазепи. Дуже вигідна пропозиція, адже: - Кімнати ізольовані, просторий коридор, роздільний санвузол, а також окрема гардеробна та кладова - До квартири йде підвал 4 м.кв. - Хороший житловий стан, можна жити вже і поступово робити ремонт. - Гарний балкон, в якому можна зробити відпочивальну або робочу зони - Стоїть лічильник на будинку, тож невеликі комунальні. Є відеоогляд, що допоможе оглянути квартиру, не виходячи з дому! Телефонуйте, радо надам додаткову інформацію!

Мазепи Гетьмана вул., 5
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-ох кімнатної квартири по вул. Замарстинівська, ЖК Avalon. Квартира розташована на 5-му поверсі 7-ми поверхового будинку. Дві кімнати та простора кухня-студія. Два санвузли. Продається з меблями та побутовою технікою. Закритий майданчик. Підземний паркінг. Є можливість окремо придбати паркомісце. Торг.

Замарстинівська вул., 55
rieltor.ua

Продаж стильної 3 кімнатної квартири в новобудові бізнес класу ЖК "PLATINUM", проспект В.Чорновола. Площа квартири складає 77 м2 з балконом 5, 5 м2 на 18 поверсі. Неповторна панорама на центр Львова, район з розвинутою інфраструктурою, біля будинку магазини, кафе, ринок, школи, дитсадочки, парк 700-річчя Львова, власна територія з дитмайданчиком та зеленню. В квартирі є все для комфортного життя всієї родини, не прохідні спальні та велика студія з кухнею та зоною відпочинку, зручний достатньо великий балкон. Лишається все, що бачите на фото. Звертайтесь!

Чорновола Вячеслава просп., 77
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира ЖК Семицвіт вул. Шевченка 60. 11 поверх. 2 Кімнати ізольовані + кухня студія. Вже готовий ремонт і є всі меблі. До центру 10 хв. пішки.

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Пропонується на продаж двокімнатна квартира з кухнею-студією в ЖК Бетховен, розташованому за адресою вул. Городницька 47, Шевченківський район. Квартира знаходиться в готовому будинку першої черги з закритою територією та розвиненою інфраструктурою. Основні характеристики квартири: Площа: 67.45 кв.м Поверх: 11 з 14 Висота стелі: 2,7 м Орієнтація вікон: східно-південна сторона ЖК Бетховен відомий як проект комфорт-класу, споруджений надійним забудовником Креатор Буд, який працює на ринку вже понад 15 років. У квартирі планується встановлення панорамних вікон, передбачені кошики для кондиціонерів з метою збереження зовнішнього вигляду фасаду. Житловий комплекс має розвинуту інфраструктуру, включаючи транспортну доступність, парки, стадіони, освітні та дошкільні заклади, магазини, кафе, торгові центри, які знаходяться в пішій доступності. Особливості ЖК включають дизайнерські підїзди, зручне зберігання колясок та велосипедів, системи безпеки (відеоспостереження, пожежна сигналізація), автономне опалення та використання енергозберігаючих матеріалів. Крім того, доступні інші пропозиції в цьому житловому комплексі.

Городницька вул., 47
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса- м. Львів, вул. Замарстинівська, 170 (ЖК Greenville Park). Кількість кімнат - двокімнатна квартира. Поверх - 5 з 9. Тип будинку - новобудова. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 70м2, житлова - 31.2 м2, кухня - 22.8 м2. В квартирі зроблений авторській ремонт, наявні меблі від провідного виробника "FRANKOF" та побутова техніка від виробника «Bosch»: варильна поверхня, духова шафа, вбудована мікрохвильова піч, вбудований холодильник, посудомийна машина, пральна машина, сушильна машина. Встановлені два кондиціонери. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Наявний підігрів підлоги на кухні, коридорі, санвузлі. Санвузол - один, суміжний. Продаж з правом власності. Особливості даної квартири - це те, що квартира знаходиться у ближньому центрі міста Львова, велика простора квартира, є гардеробна кімната, Наявний підземний паркінг де є можливість придбати чи орендувати паркомісце. Поруч з будинком - Ліцей № 81 ім. Петра Сагайдачного, дитячий садок № 171, СТРЦ "Спартак", зупинка громадського транспорту, відділення Нової пошти, магазини, аптеки, заклади громадського харчування. Код обєкту: 1544.

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Адреса - Львів, вулиця Б.Хмельницького, 239 Кількість кімнат - двох -кімнатна квартира. Поверх - 6/9 Тип будинку - чешка . Матеріал стін - панель. Загальна площа - 51.3 м2, житлова - 28.5 м2, кухня - 9.1 м2. В квартирі зроблений частковий ремонт, наявні меблі та побутова техніка. Опалення - центральне . Балкон - лоджія - одна, Санвузол - два / роздільний . Особливості даної квартири - це те що квартира світла і тепла,Минулого року зроблений косметичний ремонт,новий ламінат,металопластикові вікна.В будинку створене ОСББ .Орієнтир - автостанція № 2 Поруч з будинком: школа,навпроти будинку дитячий садок, супермаркет АТБ, Сільпо, парк, Скейт парк,відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту, продуктовий ринок. Код об"єкта: 1645

Б.Хмельницького, 239
rieltor.ua

Продаж квартири у новобудові по вулиці Малоголосківська. Площа 74.2/21.3/22.2 кв.м., 4/4 пов. Забудовник Карпатбуд, будинок зданий. Вже розведена електрика, зроблений підігрів підлоги, індивідуальне опалення. Дві кімнати плюс кухня-вітальня, гардеробна та санвузол, є відкритий балкон. Будинок цегляний, є ліфт. Ціна: 100 000 $

Малоголосківська вул., 8
rieltor.ua

Житлові комплекси у Львів

Продається 2-на квартира в ЖК Avalon, вулиця Замарcтинівська, 55Г, загальна площа 74,6 кв.м. на 6 поверсі/6 поверхового монолітно каркасного будинку, є технічний поверх. Квартира світла з просторою кухнею-вітальнею та балконом з видом на Високий замок та Старе місто, дві окремі кімнати, два санвузли. Опалення індивідуальне газове. Територія ЖК закритого типу з дитячими майданчиками та зоною відпочинку. Є гарна комора у підвалі. Паркомісце у підземному паркингу для великого автомобіля ( можливо окремо придбати ) Поряд з будинком кавярні, магазини, аптеки ,ТЦ Ашан ,Форум, 3 школи, дитячі садочки, зупинки транспорту (зручно дістатися центру міста).єОселя.

можливий продаж по єОселя
Замарстинівська вул., 55Г
rieltor.ua

Продається 2 км квартира в новобудові по вул. Струмок. Продається 2 кімнатна квартира загальна площа 64 м 2 . Чиста обробка. Згідно планування -це 2 км., господар здійснив реконструкцію стіни та виникла ще одна прохідна кімната. Дві роздільні кімнати виходять у внутрішні тихі двори(східна /західна сторона), прохідна кімната без вікна. У кімнатах та коридорі стяжка, на кухні покладена плитка на підлозі та стіні. Двофункційний котел від забудовника+ стабілізатор. Холодильник та пральна машина по домовленості залишається. Квартира оснащена пожежною сигналізацією, датчик контролю температури, будинок підєднаний до автономного електрогенератора, гостьовий паркінг/ парковка, пандус, відеоспостереження, консьєрж, додатково можна придбати паркомісце та комору. Тип будинку: Житловий фонд 2011-2020-і Назва ЖК: Струмок Клас житла: Економ Комунікації: Газ, Центральний водопровід, Електрика, Центральна каналізація, Вивіз відходів, Асфальтована дорога Інфраструктура розвинута (до 500 метрів):дитячий садок,школа,зупинка транспорту, ринок, магазин, кіоск, супермаркет, ТРЦ, парк, зелена зона,дитячий майданчик, аптека, лікарня, поліклініка, центр міста- 5 хв , ресторан, кафе, відділення пошти, відділення банку, банкомат. Телефонуйте для деталей!

Струмок вул., 9
rieltor.ua

Продається чудова двокімнатна квартира в Шевченківському районі Львова (Ближній центр), та в 5-ти хвилинах пішки до скверу. Ідеальне поєднання затишку міського життя та близькості до парку. 2/2-пов., 46/27/8.5, кімнати та санвузол окремі, є велика засклена лоджія. Зовнішнє утеплення стін (мінватою 10 см!). Дуже гарний житловий стан можна здійснити переїзд відразу після покупки. Укомплектована меблями та технікою, в тому числі плитою, кондиціонером, вбудованою посудомийкою, бойлером, якісними радіаторами. Підключений гігабітний інтернет. Охайний під`їзд, домофон. Затишне зелене тихе подвіря, з дорослими деревами, в якому розташований дитячий майданчик. Суперова інфраструктура: метро, маркети, сквер, школа, дитсадок, смачні ресторани, центри дозвілля тощо. Особисто проживаю декілька років в цьому районі, тож із впевненістю можу стверджувати, що це одна з найкращих локацій для життя у Львові! Пропонується без комісії з покупця. Невеликий торг! Ціна: 86 000 $ Без комісії. Телефонуйте, перегляд за домовленістю. Конт. телефон: 098 546 5555

Дашкевича Романа вул., 31
rieltor.ua

Двокімнатна квартира з шикарним ремонтом в Avalon! Найулюбленіша локація Шевченківського району. Проспект Чорновола (Ашан). Квартира повністю готова до заселення продається все, як на фото. Планування: Кухня вітальня з виходом на балкон, велика спальня батьківська, велика спальня дитяча, ванна та санвузол, просторий коридор. Якісна техніка та надійні меблі. Статусний будинок та адекватні сусіди. До площі Ринок 5 хвилин, ближній центр! Жити в кайф- девіз цієї квартири!

Чорновола Вячеслава просп., 55
rieltor.ua

Пропонується до продажу гарна 2-кімнатна квартира з кухнею-вітальнею у житловому комплексі Family House, розташованому на вулиці П. Орлика (бічна Мазепи) у секції 3, яка активно будується. Площа квартири: 62.01 кв.м. Поверх: 4 з 5. Квартира матиме стяжку, штукатурку, котел та батареї. Планується здача на літо 2025 року. Це відмінний варіант для сімейного життя або як інвестиція. Планування квартири розраховане на комфортне проживання, а зручне розташування житлового комплексу забезпечить вашій сімї затишок та зручність у повсякденному житті. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду квартири телефонуйте за номером

Орлика Пилипа вул., 18
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 2 кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * комфорт * автономне опаленя * кухня+ 2кімнати * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Турянського, 5
rieltor.ua

Продається 2-км квартира по вул Малоголосківська ЖК "Обрій 2" Загальна площа - 72,3 м2, житлова - 38,1 м2, кухня - 11,8 м2. Зручна локація з розвинутою інфраструктурою, район інтенсивно розбудовується. Квартира простора, світла, вікна виходять в парк, рясне озеленення. Кімнати роздільні, з спальні вихід на балкон, якісні панорамні вікна, водостійкий ламінат, плитка у санвузлі з підігрівом, сантехніка високого класу. Над квартирою є технічний поверх. Індивідуальне опалення (котел). Wi-Fi, кабельне, цифрове телебачення, швидкісний інтернет. Вантажний ліфт, консьєрж, ліфт, пожежна сигналізація, підземний паркінг, гостьовий паркінг,відеоспостереження, охорона території. Вивіз відходів, центральна каналізація,газ, електрика, асфальтована дорога,центральний водопровід. Інфраструктура (до 500 метрів): ресторан, кафе, дитячий садок, школа, парк, зелена зона, відділення банку, банкомат, магазин, кіоск, дитячий майданчик, аптека, відділення пошти, лікарня, поліклініка. Ландшафт (до 1 км. ): Парк Телефонуйте для деталей!

Малоголосківська вул., 30
rieltor.ua

Затишна двокімнатна квартира з видом на особняки по вул. Чигиринська. Житловий стан. Квартира знаходиться в кооперативному будинку, тому рахунки за комунальні послуги дуже низькі, а якість послуг висока. ТЕПЛИЙ перший поверх, оскільки у підвальному приміщенні встановлені додаткові батареї (при бажанні їх потужність можна регулювати, якщо в квартирі надто жарко). Опалення централізоване. Дві просторі засклені лоджії з видом на приватні будинки. Простора кухня. Санвузли роздільні (окремо ванна і туалет), дві ізольовані кімнати. Квартира правильного планування загальною площею 47,6 м2. Розвинена інфраструктура, поруч школа, садочок, магазини, поліклініка, дитячий майданчик, зупинка транспорту. Хороша транспортна розвязка. Будинок обслуговується ЖБК дуже добре, постійно оновлюються комунікації та інше технічне забезпечення будинку БЕЗ додаткових внесків з боку мешканців. АН Rise Together

Чигиринська вул., 29
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири ЖК Greenville Park. Заг площа 72 м2 Пов 3/6 Квартира в 0 циклі. Вікна у двір на південну сонячну сторону. Встановлено 2ф газовий котел ( індивідуальне опалення) . Стіни поштукатурено, стяжка залита у 2х кімнатах. Продаж по переуступці. Закритий двір з дитячим майданчиком, відеоспостереженням та охороною. Зручне розташування: поруч школи, садочки, магазини, ресторани, кафе, ТРЦ "Спартак", парк. Вартість 119000$

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Продається 2к квартира з якісним ремонтом в обжитій новобудові ЖК Парус Life від за вул. Городницька/Липинського в Шевченківському районі. Код квартири: #27504618. Є відео квартири. • індивідуальне опалення (газовий котел) + електричний котел (тариф день/ніч); • кухня-студія - 26,7 м2; • 4 поверх з 9; • якісний ремонт; • тепла підлога та 2 кондиціонери. Квартира має зручне планування: передпокій, кухню-студію - 26,7 м2, дві ізольовані кімнати, санвузол з вікном. Квартира з якісним ремонтом, робили для себе. Продається з усією наявною технікою та меблями, є холодильник, посудомийна машина, пралка, сушка і тд. В квартирі індивідуальне газове опалення (котел), також додатково встановлений електричний котел, який дає змогу користуватися тарифом день/ніч, щоб заощаджувати на опалені. Є підігрів підлоги всюди де плитка (санвузол, передпокій та кухня) а також наявні 2 кондиціонери в зоні вітальні та спальній кімнаті. Квартира світла, двохстороння, вигляд не на дорогу а в затишний дворик. Житловий комплекс хорошої якості, стіни з керамоблоку та цегли. На поверсі всього 2 квартири. Є підземний паркінг з ліфтом та гостьовий біля будинку. В комплексі є власна інфраструктура, продуктовий магазин Рукавичка, кавярні і тд. Комплекс розташовується в зручній локації до центру, 10 хв на транспорті до Оперного театру, поруч є Ашан на Чорновола, школа, садочок і багато іншого. Можливий продаж за криптовалюту! Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Городницька вул., 9
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартира з панорамними вікнами та фантастичним краєвидом на місто. Код квартири #27027649 ЖК комфорт-класу «Бетховен» по вулиці Городницька, 47, в Шевченківському районі Львова. Ідеальне розташування близько до центру 6 хв до Форум Львів, 12 хв до Площа Ринок ( на авто ) Район з розвинутою інфраструктурою для комфортного, сучасного життя. Поруч з ЖК знаходяться : торгові центри Спартак та Forum Lviv, медичні клініки, школи, садочки, фітнес клуби, кафе, кавярні, ресторани, Замарстинівський парк та парк -памятка Високий Замок На території комплексу : двір без машин, підземний паркінг, зони відпочинку, бігові доріжки, спортивні та ігрові майданчики. Квартира з функціональним плануванням та доступом до тераси над квартирою, де буде зону відпочинку з фанатстичним видом на Львів. Займатись спортом на свіжому повітрі вранці, а ввечері зустрічати захід сонця та відпочивати на свіжому повітрі не виходячи з будинку. Дві ізольовані кімнати, світла та простора кухня -студія, панорамні вікна, дві засклені лоджії. В квартирі залита стяжка, зроблена разводка електрики та сантехніки, встановленні лічильники, передбачено кошик для кондиціонера, опалення - дахова котельня. Будинок дуже теплий, фасад будинку буде довго зберігати свій вигляд. Внутрішні стіни будинку з цегли та газоблоку, а зовнішні з керамоблоку. Утеплення будинку мінватою. Продаж по переуступці. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Городницька вул., 47
rieltor.ua

Продаж 2 кім квартири в новобудові по вул.Під Голоском Будинок цегляно-монолітний, утеплений. По три квартири на поверсі. В квартирі зроблено ремонт, підлога (паркетна дошка та плитка) в ідеальному стані, хороші двері, добре вишпаклювані стіни достатньо освіжити побілку в сучасний колір. Продаж з меблями та технікою .Також додатково є кладовка на сходовій клітці та комора в підвалі. Дві засклені лоджії. Квартира двостороння.Вікна виходять на Академію друкарства та Брюховицький ліс. Парковка під будинком. Розглянемо пропозиції під Єоселю! Будинок розташований затишному районі з розвинутою інфраструктурою. 10 хв до Центру на авто. Телефонуйте, залюбки організуємо показ!

Під Голоском вул., 22
rieltor.ua

Продається простора двокімнатна квартира з великими панорамними вікнами. Квартира ідеально підійде як для сімʼї так і для молодої пари. Будинок готується до здачі і ви можете вже починати ремонтні роботи. Код квартири - #26953907 ЖК Вежа знаходиться в історичній частині міста в західній околиці Високого замку. Ще однією перевагою комплексу є автономна інфраструктура та трамвай , який всього за кілька хвилин довезе вас в саме серце старого Львова

Богдана Хмельницького  вул., 207
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса – місто Львів, вулиця Панча 18 Кількість кімнат - двокімнатна квартира. Поверх – 12 з 16 Тип будинку – новобудова Матеріал стін - цегла Загальна площа – 68 м2, житлова – 34.5 м2, кухня – 14 м2. В квартирі зроблений ремонт Опалення – будинкове, є лічильник та регулятор тепла, тепла підлога Санвузол роздільний Особливості : квартира з якісним ремонтом, меблями Kler, та побутовою технікою Bosh, Electrolux, Gorenje. Кондиціонер, бойлер. Квартина не кутова, з кожної кімнати та кухні є вихід на балкон. Гарний краєвид. В будинку два ліфти. Розвинута інфраструктура : поруч дитячі садочки, школи, супермаркети, магазини, кафе, ресторани, парки, зручна транспортна розв’язка. Об’єкт 1380

Панча Петра вул., 18
rieltor.ua
1 - 24 з 443 результатів