Пропоную на продаж 2х кімнатну квартиру по вулиці Б. Хмельницького 267 Чешка. Цегла. 5/9 поверх Квартира після капітального ремонту. Замінені вікна, двері, вхідні двері, нова електро проводка, замінені труби . Вся нова побутова техніка ( бойлер, холодильник, варильна поверхня, духовка, пральна машинка, витяжка. Підігрів підлоги. Фільтр на воду. Якісна сантехніка. Електрична сушка в санвузлі. Дві кімнати ізольовані. Є балкон Іспанський ламінат Без сп

Богдана Хмельницького  вул., 267
rieltor.ua

Продаж 2- кімнатної квартира (не апартаменти) у ЖК "Новий Форт" Містечко Підзамче. Вул. Волинська. Будинок збудований, вигляд на Високий замок та на вул. Промислову, кімнати на дві сторони, гарне планування. Сонячна квартира, з правильним плануванням. Секція А1. Здача будинку - 2 квартал 2024 року. Закрита територія, відеонагляд, дитячі майданчики, магазини, садок, школа та все необхідне для комфортного життя. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час.

Волинська вул., 9
rieltor.ua

Адреса - Львів, вулиця Б.Хмельницького, 239 Кількість кімнат - двох -кімнатна квартира. Поверх - 6/9 Тип будинку - чешка . Матеріал стін - панель. Загальна площа - 51.3 м2, житлова - 28.5 м2, кухня - 9.1 м2. В квартирі зроблений частковий ремонт, наявні меблі та побутова техніка. Опалення - центральне . Балкон - лоджія - одна, Санвузол - два / роздільний . Особливості даної квартири - це те що квартира світла і тепла, Минулого року зроблений косметичний ремонт, новий ламінат, металопластикові вікна.В будинку створене ОСББ .Орієнтир - автостанція 2 Поруч з будинком: школа, навпроти будинку дитячий садок, супермаркет АТБ, Сільпо, парк, Скейт парк, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту, продуктовий ринок. Код обєкта: 1645

Богдана Хмельницького  вул., 239
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

- Від власника. - Продаж 2-кімнатної квартири у ЖК "Barcelona" по вул. Замарстинівська, 127 в будинку бізнес-класу. - Під програми єОселя та єВідновлення. - Квартира у 3 секції, двосторонній, 2 поверх, кімнати ізольовані, санвузол роздільний, панорамні вікна, з концепцією двір без авто, підземний паркінг, відеонагляд, підвищена комплектація квартир, які максимально готові до ремонту. - На підлозі виконана стяжка, стіни поштукатурені, встановлені металопластикові вікна, броньовані вхідні двері, є балкон. - Гарне місце розташування будинку, поруч є все: школа, садочок, ринок, магазини, супермаркети, ТЦ, парк, сквер, банки, аптека. - Документи на право власності та технічний паспорт - готові. - Оцінка є. - Доступний телеграм. - Ще опису: Характеристика приміщення: висота стелі, м: 2.8 • стан квартири: чорнова штукатурка • утеплення: зовнішнє • гіпсокартонні конструкції: немає Оздоблення стелі: без обробки Підлога (покриття): стяжка Зовнішня обробка: декоративна штукатурка Комунікації: телефон: немає Вода: центральний водопровід Двері та вікна: вхідні двері: металеві • тип вікон: металопластикові • кількість камер склопакета: 3 • окремий вхід: 2 (на обидві сторони) Опалення: індивідуальне газове • двоконтурний котел Підігрів води: двоконтурний котел Приміщення: засклених лоджій: немає • кількість спалень: 2 • гараж: в підвалі / цокольному поверсі • вітальня • коридор • роздільний санвузол Обладнання • меблі • зручності: лічильник на електрику • лічильник на газ • лічильник на воду • відеонагляд • пропускна система • інтернет Підїзд: кодовий замок • консьєрж • домофон • відеодомофон • відеонагляд • відеоспостереження на поверсі • відеоспостереження на території • протипожежна система Меблі: немає Розташування і оточення: тип двору: закритого типу (вхід, вїзд обмежений) Внутрішнє оздоблення: чорнова штукатурка Інше: право власності на нерухомість: приватне (держ.акт приватизації) • право власності на землю: немає • документи на право власності: договір дарування Обладнання: • зручності: пасажирський ліфт Особливості планування: панорамні / вітринні вікна

владелец
возможна продажа по єОселя
Замарстинівська вул., 127
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса- м. Львів, вул. Замарстинівська, 170 (ЖК Greenville Park). Кількість кімнат - двокімнатна квартира. Поверх - 5 з 9. Тип будинку - новобудова. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 70м2, житлова - 31.2 м2, кухня - 22.8 м2. В квартирі зроблений авторській ремонт, наявні меблі від провідного виробника "FRANKOF" та побутова техніка від виробника «Bosch»: варильна поверхня, духова шафа, вбудована мікрохвильова піч, вбудований холодильник, посудомийна машина, пральна машина, сушильна машина. Встановлені два кондиціонери. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Наявний підігрів підлоги на кухні, коридорі, санвузлі. Санвузол - один, суміжний. Продаж з правом власності. Особливості даної квартири - це те, що квартира знаходиться у ближньому центрі міста Львова, велика простора квартира, є гардеробна кімната, Наявний підземний паркінг де є можливість придбати чи орендувати паркомісце. Поруч з будинком - Ліцей № 81 ім. Петра Сагайдачного, дитячий садок № 171, СТРЦ "Спартак", зупинка громадського транспорту, відділення Нової пошти, магазини, аптеки, заклади громадського харчування. Код обєкту: 1544.

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру в новобудові по вул. Малоголосківська. Загальна площа - 61.8/27/21 м², 4/8 поверх. Зроблено ремонт на 98%, автономне опалення, підігрів підлоги. Дві кімнати ізольовані, балкон. ОСББ. Показ в зручний час, ключі. Ціна - 113000 $

Малоголосківська вул., 36
rieltor.ua

Продаж 2кім. квартири в ЖК Greenville Park по вул. Замарстинівська Продаж двокімнатної квартири на 6 поверсі з 10 (Секція 8) в ЖК Greenville Park Lviv по вулиці Замартиснівська 170. Загальна площа 69. 65 кв. м. Прекрасний вигляд з вікна на Замарстинівський Парк та трц Spartak. Продаж по переуступці. Здача будинку 4 квартал 2024 року. В квартирі встановлені панорамні вікна, в будинку відеоспостереження, охорона території, гостьовий паркінг, пдземний паркінг, ліфт Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий садок, Школа, Зупинка транспорту, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, Аптека, Лікарня, поліклініка, Ресторан, кафе, Кінотеатр, театр, Відділення пошти, Відділення банку, банкомат Ландшафт (до 1 км. ): Парк, Ліс Звертайтеся, радо надам додаткову інформацію!

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Продаж 2 кім квартири в ЖК ArtHouse Park по вул. Малоголосківська Загальна площа 65.4м2. 2 роздільні кімнати ,роздільні санвузли та кухня-студія. Чорновий ремонт, індивідуальне опалення , стяжка залита всюди окрім санвузлів, радіатори, великі панорамні вікна . Також в будинку два запущених ліфти.В квартиру заведений інтернет(оптоволокно). Дизайнерський хол, професійне озелення території (Gardener) разом з дитячим та спортивним майданчиком, підземна парковка. В додаток до квартири також є комірка 2.2м2,яка розташована біля квартири. Будинок здано в експлуатацію, право власності на руках, чудова пропозиція для здачі в оренду та для особистого проживання! За більш детальною інформацією звертайтесь!

Малоголосківська вул., 12г
rieltor.ua

Продаж просторої квартири з ремонтом в ЖК Семицвіт Пропоную квартиру з дизайнерським ремонтом в одному з найбільш бажаних ЖК міста Семицвіт Квартира складається з просторої кухні-вітальні 35м², спальні, двох санвузлів, лоджії (також є комора). Обладнана усім необхідним для комфортного проживання, пральна та посудомийна машини, холодильник, духова піч, мікрохвильова піч, кондиціонери, та ще багато іншого. Індивідуальне опалення, тепла підлога. Повністю готова до проживання, Вам залишилось взяти свої особисті речі, та святкувати новосілля. В ЖК"Семицвіт" присутня добре розвинена інфраструктура, яка включає супермаркети, ресторани, кавярні, салони краси, а також зручну транспортну розвязку. Також розташування в пішій доступності до центру міста. Телефонуйте, радо організую Вам огляд!

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Продаж затишної просторої 2 кім.квартирі в новобудові по вул.Під Голоско. Квартира розташована на 8 поверсі з 8. Загальна площа квартири 67 м2 правельного планування. Кімнати ізольовані,з кухні та спальні вихід на балкон.Санвузол роздільний. З вікон неймовірний вигляд на брюховицький ліс. Продається з меблями та технікою,ніхто ще не проживав. Продаж по переуступці,одразу можна оформити право власності. Усі комунікації підключені(газ,світло,вода). Є відео огляд. Розвинутий район поблизу школа,садочки,дитячі майданчики,магазини,супермаркет,пошта.

2-й Заозерний пров., 15
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири з виглядом на пр. Чорновола Квартира в заселеній новобудові, індивідуальне газове опалення, газова поверхня, підігрів підлоги всюди де плитка. В квартирі є дві ізольовані кімнати, одна з спалень з виходом на балкон, кухня студія, суміжний санвузол та гардероб. Локація з чудовою транспортною розвʼязкою із різними заїздами, поруч проспект Чорновола по якому курсує громадський транспорт в різні частини міста. Школи, садочки, супермаркети і магазини, все поруч, зеро Стосика, парк та вихід до Брюховицького лісу також не далеко. За детальнішою інформацією звертайтеся!

возможна продажа по єОселя
Кругла вул., 5а
rieltor.ua

Замарстинівська вул., 76
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири в ЖК Avalon Flex по вул. Топольна 4 Квартира від всіма відомого забудовника Avalon, знаходиться на 9 та 10 з 10 поверсі. Квартира дворівнева з двома ізольованими спальнями, величезною кухнею студією, двома санвузлами та лоджією. Також є можливість зробити третю ізольовану кімнату на першому рівні. ЖК знаходиться в мега крутій локації, за 100 метрів від будинку ТРЦ Спартак, зупинка, садок та школа. Відстань від центру міста 3.5км. Будинок здано в експлуатацію, підключені всі комунікації, продаж з правом власності! Телефонуйте, з радістю покажу Вам цей об’єкт!

Топольна вул., 4б
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири в ЖК Бетховен бічна вул. Липинського по вул. Городницька Квартира знаходиться на 10/14 поверсі, з виглядом на південно-західну сторону. В квартирі дуже круте планування, особливо якщо внести трішки свої корективи можна зробити чудову 2-кім квартиру з батьківською спальнею - мастер рум, де вихід на балкон та у власний санвузол. Також є ізольована друга кімната, ще один санвузол який при потребі можна буде збільшити і звісно ж велика кухня-студія з виходом на балкон. Будинок вже на завершальному етапі, знаходиться 2.5 км від центру, в мега перспективній локації! Якщо вам щось не зрозуміло по квартирі чи по будинку - телефонуйте з радістю розповім детальніше!

Городницька вул., 47
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири на представницькому поверсі в будинку бізнес класу ЖК Silent Park Квартира 2-кімната з роздільним санвузлом, з двома ізольованими кімнатами, кухня студія та тераса з якої відкривається вид на місто та парк! Квартира знаходиться на поверсі з покращеним комфортом, в малоповерховому будинку в затишній локації поруч біля парку. Переваги представницького поверху: Електронний пропуск, - піднятись на ваш поверх зможуть лише жителі представницького поверху Посилена шумоізоляція Висота стелі 3м Унікальний дизайн поверху з килимовим покриттям І звичайно ж якість та безпека, двері та замки преміум-класу! В ЖК Silent Park передбачені двори з дитячими та спортивними майданчиками між будинками які облаштовує компанія Gardener, дворівневий підземний паркінг та багато комерційних приміщень! В під’їздах будинку будуть дизайнерські холи від студії SAVYTSKYYdesign. Телефонуйте, залюбки відповім на всі запитання та організую показ в зручний для Вас час !

Орлика Пилипа вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. В будинку передбачені просторі двори з дитячими та спортивними майданчиками, власна комерція та красиві під’їзди від дизайнера Марка Савицького. Здача будинку в експлуатацію 2 кв 2025р Будинок зведено, запрошуємо на огляд! Квартира з чудовим плануванням, не кутова, з великою кухнею-студією з виходом на балкон, панорамними вікнами, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі будуть залиті стяжки, встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

Орлика Пилипа вул., 1
rieltor.ua

2 кімнати 43.5 / 30 / 8 кв.м 2 / 2 поверх Терміново!!!! Ціна вниз. 40900 $ Продаж двокімнатної квартири 43.5/30/8 Старовинна частина міста Вул. Заводська Залізобетонне перекриття П.О. Газова колонка Між кімнатами є вікно Квартира підходить під перепланування Можливість Зробити кухню-студію

Заводська вул., 12
rieltor.ua

Пропонується до продажу гарна 2-кімнатна квартира з кухнею-вітальнею у житловому комплексі Family House, розташованому на вулиці П. Орлика (бічна Мазепи) у секції 3, яка активно будується. Площа квартири: 62.01 кв.м. Поверх: 4 з 5. Квартира матиме стяжку, штукатурку, котел та батареї. Планується здача на літо 2025 року. Це відмінний варіант для сімейного життя або як інвестиція. Планування квартири розраховане на комфортне проживання, а зручне розташування житлового комплексу забезпечить вашій сімї затишок та зручність у повсякденному житті. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду квартири телефонуйте за номером

Орлика Пилипа вул., 18
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж простору 2-х кімнатну квартиру, загальною площею 68 квадратних метрів. Квартира розташована за адресою: вулиця Академіка Романа Кучера, Шевченківський район. Квартира знаходиться на першому поверсі трьох поверхового будинку. Згідно плануванню 2 кімнати, окрема кухня та суміжний санвузол. Окремий вхід в квартиру з внутрішнього дворику. Є можливість зробити перепланування квартири (проект можемо надати). Квартира під ремонт, розглядайте цю можливість як інвестицію в нерухомість в ближньому центрі міста. Зручне розташування в центральній частині міста, що забезпечує пішу доступність до центру міста, пам’яток архітектури та визначних місць, що дозволить Вам насолоджуватися містом у всій його красі! У пішій доступності парк імені Івана Франка всього 7 хв. Фото надсилаємо на месенджер. Телефонуйте, перегляд за домовленістю. Вартість 60.000 дол. Агенція нерухомості « FERENC agency » Viber WhatsApp Telegram Ми працюємо для наших клієнтів 24/7

Кучера Романа Академіка вул., 22
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж 2к квартира вул. Шевченка (центр) Австрійський будинок із цегли. Високий перший поверх. Квартира правильного планування має дві окремі кімнати та простору кухню з виходом на балкон. Ремонт робили для себе. В квартирі поміняна сантехніка та електрика, встановлені металопластикові вікна. Розвинута інфраструктура: до центру міста 20 хв. пішим ходом або дві зупинки громадським транспортом. Поруч з будинком магазин, салон краси, аптека та відділення банку. В пішій доступності школа та дитячий садочок. Вартість продажу: 90 000 дол.

Шевченка вулиця, 106
rieltor.ua

ЧОРНОВОЛА вулиця ПІДЗАМЧЕ р-н; Шевченківський р-н; FORUM LVIV Агенція нерухомості «FERENC agency» пропонує на продаж квартиру по вулиці Донецька, місто Львів. Квартира доступна по державній програмі фінансування Є-Оселя, постанова 208, постанова 719, житловий сертифікат. Квартира 2-кімнатна правильного планування (є технічна можливість зробити дві окремі кімнати). Ремонт 2010 року встановлені нові склопакети, поміняна сантехніка, електрика. Нові меблі залишаються в квартирі, побутова техніка залишається в квартирі по домовленості. Квартира має свій засклений балкон. По квартирі встановлені шафи, що дозволяє розмістити велику кількість речей. Встановлене газове індивідуальне опалення. Встановлені лічильники на світло, газ, воду. Заборгованості по комунальних послугах немає. Будинок цегляний з бетонними сходами; перекриття будинку залізобетонне. Висота стелі 3.70 метрів. Під’їзд чистий та доглянутий на балансі ЖЕКу. Парадний вхід. Встановлений домофон та відеоспостереження. Історичний будинок тип «Польський Люкс». Парковка для автомобілей в пішій доступності, гостьова парковка біля будинку. Поруч з будинком розташований магазин, супермаркет, аптека, салони краси, ресторани та кафе. В пішій доступності зупинка транспорту. Поруч відділення банку «Приват Банк» та відділення «Нової Пошти». Середня загальноосвітня школа I-III ступенів №20 (вул. Скидана 18) в пішій доступності 3 хвилини. Також в пішій доступності Ліцей №57 імені Короля Данила; Дитячий дошкільний заклад (дитячий садочок) №55 (вул. Донецька 22). Парк-пам’ятка «Високий Замок» в пішій доступності 10 хвилин. Паркова відпочинкова зона. Торгово-розважальний центр «FORUM LVIV» (ФОРУМ ЛЬВІВ) в пішій доступності 20 хвилин. Львівський Національний Академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької в пішій доступності 25 хвилин. Квартира доступна по державній програмі фінансування. Квартира продається без оплати комісійних послуг (0%). Агенція нерухомості «FERENC agency» Конт. тел.: +38 (098) 546 55 55 Viber WhatsApp Telegram Ми працюємо для наших клієнтів 24/7

Донецька вул., 1
rieltor.ua

Без комісії! Продаж 2кім квартири 71 м2 у ЖК Фруктова Алея, вул.Підголоско Шевченківський р-н Львова, поруч проспекту Чорновола 84200 дол 3 поверх Забудовник Львівбуд Здача будинку на 2 кв 2025р, на етапі, активно триває Якісне будівництво з керамоблоку Дуже гарне правильне планування, кухня-студія та ізольована кімната Балкон Опалення- будинкова котельня Без комісії Є декілька варіантів квартир у цьому ЖК 1 та 2 кім, різні поверхи Телефонуйте! Можна оглянути

Під Голоском вул., 4
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири у житловому комплексі комфорт-класу на вул. Миколайчука, 38, Шевченківський район (біля вул.Щурата, вул.Дж. Ленона, вул.Орлика) Забудовник Галжитлобуд Квартира знаходиться на 13 поверсі 15-ти поверхової будівлі. Планована здача будинку 2 квартал 2025 року. Будівництво цегляне, максимальне наповнення у квартирі: стяжка житлових кімнат, штукатурка стін, радіатори, вікна, двері. Власна будинкова котельня, автономне опалення: теплові лічильники. БЕЗ КОМІСІЇ. є можливість додатково придбати паркінг. Телефонуйте! Можна оглянути локацію!

Миколайчука вул., 38
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Богдана Хмельницького Світла, чиста, затишна квартира. Ремонт був зроблений 4 роки тому. Меблі та техніка залишаються по домовленості. Кімнати суміжно-прохідні. Ванна. Індивідуальне опалення. Є колонка на гарячу воду. Поверх: 3/4 Загальна площа: 47.8кв.м Житлова площа: 37.8кв.м Площа кухні: 10кв.м 50 000$

Богдана Хмельницького  вул., 127
rieltor.ua
1 - 24 из 550 результатов