Продаж 3-ох кім квартири в новобудові по вул. Сумська. Квартира дворівнева. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа 118 кв.м. Кімнати ізольовані. Індивідуальне опалення. Є кондиціонер. Два санвузла. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Зручна локація: Розташована у зручному районі з розвиненою інфраструктурою, неподалік від магазинів, ресторанів, парків та громадського транспорту.

Сумська вул., 10
rieltor.ua

3 кімнатна квартира в елітній, малоквартирній новобудові у парковій зоні по вулиці Йосипа Сліпого, місто Львів. Загальна площа 132.3 м.кв., житлова 70 м.кв., кухня - 23 м.кв. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги (ванна кімната і коридор). 2 санвузли (ванна кімната в спальні і гостьовий душ з санвузлом). Ізольовані кімнати. Еркер. 2 балкони. Зроблений якісний ремонт з натуральних матеріалів провідних фірм. Вмонтована очисна система води (Осмос). Гардеробна кімната. Продається з меблями та побутовою технікою. Кондиціонер. Сигналізація. Відео домофон на вхід в будинок. Квартира 3 стороння, сонячна , світла, гарний краєвид на стару частину міста. Чистий продаж, вільна. Розвинута інфраструктура, стадіон, школа, садочки, ТЦ, магазини. Зручна транспортна розвзка. Поруч парк Погулянка, Снопківський парк. У вартість входить гараж в будинку 17 м.кв. Код обєкту 13282.

Сліпого Йосипа вул., 5
rieltor.ua

3 кімнатна квартира в цегляному будинку (чешка) на 3 із 9 поверсі по вулиці Кульпарківська , місто Львів. Загальна площа 70 м.кв., житлова 40 м.кв., кухня 10 м.кв. Висота стелі 2.5 м. Центральне опалення. 3 ізольовані кімнати. Роздільний санвузол. Бойлер на гарячу воду. 2 балкони. Продається з меблями та технікою. Квартира двостороння . Код обєкту 13106.

Кульпарківська вул., 130
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 3-ох кімнатної квартири по вул.Караджича. Квартира розташована на 1-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа 55 кв.м. Житловий стан. Центральне опалення.

Караджича вул., 16
rieltor.ua

Продаж 3кім квартири з ремонтом і меблями та технікою у новобудові ЖК Галицький Лев вул.Пулюя 40. Кімнати ізольовані, санвузол роздільний, посудомийка, усі меблі, техніка лишаються. Ніхто не прописаний. Площа 84.5 м2. Поверх 11 Ціна 128000$. Пропозиція від агенції нерухомості.0975816424 Юлія Є відео

Пулюя Івана вул., 40
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири на представницькому поверсі в будинку бізнес класу ЖК Silent Park Квартира з дуже гарним плануванням в дуже перспективному будинку, з трьома ізольованими кімнатами, роздільними санвузлами та величезною кухнею студією. Також з кожної кімнати є вихід на терасу площею 51,84 м² з виглядом на парк на східну, сонячну сторону. Переваги представницького поверху: електронний пропуск, піднятись на ваш поверх зможуть лише жителі представницького поверху Посилена міжповерхова шумоізоляція Висота стелі 3м Унікальний дизайн поверху І звичайно ж якість та безпека укомплектована дверима та замками преміум-класу! В ЖК Silent Park передбачені двори з дитячими та спортивними майданчиками між будинками, дворівневий підземний паркінг. В під’їздах будинку будуть дизайнерські холи від студії SAVYTSKYYdesign. А по локації будинок знаходиться на відстані 4-5хв машиною до ТРЦ Спартак. Телефонуйте, залюбки відповім на всі запитання та організую показ в зручний для Вас час !

Орлика Пилипа вул., 14
rieltor.ua

Продається чудова 3х кімнатна квартира на Величковського. Можливий продаж по єОселі. та соц. програмам. В квартирі маємо дві окремих кімнати та одну прохідну. Автономне газове опалення. Квартира була перепланована з двокімнатної. Завдяки плануванні ЖК. зроблена окрема дверь до ліфту та сходової клітки. (Табур) Висота стелі 2.8 м. Засклений балкон, який можна прибрати та розширити кімнату. Є відеогляд.

Величковського вул., 70А
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири по вул.Рубчака,5 Загальна площа: 90/54.8/13.7 м². Поверх 1/5. Квартира розташована на 1 високому поверсі у 5-ти поверховому будинку Двостороння, світла та простора квартира з практичним та правильним плануванням. Три ізольовані кімнати правильної форми, та простора кухня з виходом на відкритий балкон. Роздільний санвузол, ванна. У квартирі зроблено ремонт, вмонтована кухня, індивідуальне опалення. Облагороджена прибудинкова територія, дитячий майданчик та наявні гостьові паркомісця. Вдале розташування затишний та спокійний район , розвинена інфраструктура, поряд парк, школа та дитячий садок, чудова транспортна розвязка. Ціна: 115 000 $ Деталі за номером телефону.

Рубчака, 5
rieltor.ua

Продаж 3-кім.кв. ЖК Авалон Новобудова вул. Порохова 93м.кв.12п./12ц. Сучасний ремонт в стилі лофт, дві ізольовані спальні, простора кухня столова. Якісний паркет, панорамні вікна, гардеробна, два відкриті балкони. Вигоди: санвузол окремо, ванна та душ разом. Продаж з меблями та технікою. Сигналізація. Розвинена інфраструктура,магазини,кафе,дитячий майданчик. ціна 205 000$

Порохова вул., 20д
rieltor.ua

‼️‼️Зміна ціни‼️‼️ Продаж 3-х кімнатної квартири по переуступці вул. Зелена (ЖК Погулянка). Можлива є-оселя після здачі будинку! У вартість квартири включена консультація дизайнера! Квартира простора, має три ізольовані кімнати, комірку-гардеробну, ванну, санвузол, простору кухню і два балкони. Три кімнати мають вихід на балкон. Площа квартири 83.4 м.кв., з яких житлової 47.6. Поверх 1 з 10. У квартирі встановлені вікна, двері, батареї, котел. Ближній центр. Поруч школа, садок, парк, супермаркети. Все зручно. Житловий комплекс «Погулянка» пропонує квартири в одному з найзеленіших куточків Львова, за декілька хвилин пішки від парку Погулянка. Будинки розташовані практично у третій лінії від вулиці Зеленої. Прибудинкова територія буде комфортною та безпечною. Забудовник бере на себе прокладку автомобільних проїздів та пішохідних алей, організацію освітлення, дитячих майданчиків, місць для заняття спортом та відпочинку дорослих. Є паркомісця на наземній стоянці. Забудовник Львівцентробуд. Ціна 80 000$ +380675075370 Катерина АН "Golden City"

возможна продажа по єОселя
Зелена вул., 115д
rieltor.ua

вартира в цегляному будинку (район маг.Океан)квартира під ремонт,одна вигоди ізольовані,балкон з кімнати не засклений ,є кладовка між поверхами,чистий продаж .Торг.

Володимира Великого вул., 34
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі 3-к. кв. 70 м. кв. 6/9пов. вул. Лисеницька . Світла тепла квартира. 6 поверх. Кімнати ізольовані. Вигоди окремо, великий коридор 13 м. Три вікна на південь, спальня на північний захід, є лоджія та балкон. Підлога у кухні, коридорі, санвузлі та балконах - плитка. Одна кімната-ламінат, в інших двох-паркет. Продається з меблями. . По сантехніці:при ремонті труби замінено на надійні мідні, крани поновлено рік тому. До квартири є підвал. Можливість залишати машину біля будинку. З вікон надзвичайно гарний краєвид на винниківський лісопарк. Чудовий зелений район. До школи 2 хв. пішки, до дитсадка 10 хв. , до МЕТРО-5 хв. Безліч магазинів та павільйонів. Ліс, джерела. ціна 71500$ Марта "Golden City " 0989543511, 0678095947

Лисеницьна вул., 4
rieltor.ua

Без рієлторської комісії для покупця! Продаж 3 кімнатної квартири по вул. Городоцька 245. - Квартира розташована на 3 поверсі з 5. - Загальна площа квартири 58.2 м2. - Житло складається з 3 ізольованих кімнат, кухні, роздільного санвузла, балкону та комори. - Вся побутова техніка та меблі залишають в квартирі. - Опалення центральне. - Встановлено лічильники на холодну та гарячу воду, світло та газ. Пропозиція від АН Rise Together

Городоцька вул., 245
rieltor.ua

ПРОДАЮ Дворівневий пентхаус з власною великою терасою! Квартира з ремонтом, всі меблі залишаються при продажі. Автономне опалення в квартирі дозволить Вам регулювати температуру повітря. Дитяча кімната на верхньому рівні квартири оснащена підігрівом підлоги! На 1ому та на 2ому рівні є санвузли. Тераса довжиною в 9м з виглядом на Високий Замок! Будинок має свою закриту затишну територію з паркомісцями та дитячим майданчиком. Всі необхідні маркети та транспорт поруч з будинком. До найближчого ТЦ 10хв пішки. Без зайвих проблем від будинку можна добратися до центру міста та в будь-яку точку Львова! До центру Львова 5хв на авто та 15хв пішки від самого ЖК. Номер обєкта 338045 Вартість квартири 114.000$ Маю ще багато різних варіантів квартир саме для Вас! Також можу допомогти з продажем саме Вашої квартири/будинку. Телефонуйте! 0666352669 - Ігор АН Атланта

возможна продажа по єОселя
Лінкольна Авраама вул., 6Б
rieltor.ua

Продаж 3-кім квартири збережений житловий стан вул. Пулюя 5 Квартира в чешці на високому 1-му поверсі, перед вікнами клумби. В квартирі житловий стан, збережені радянські елементи які мають справді цікавий вигляд! Поміняні вікна на метало-пластикові та встановлено бойлер на підігрів води. На вході подвійні двері, є коридор спільний з сусідами, сусіди хороші та порядні. Дуже затишний, спальний район, є школи, садки та вся необхідна комерція. Поруч проїжджає громадський транспорт. За детальнішою інформацією телефонуйте!

Пулюя Івана вул., 5
rieltor.ua

Продається гарна 3 кімнатна квартира по вулиці Краківська (ЦЕНТР) 4 з 4 поверх, 52 кв Суміжно-ізольовані кімнати. Велика вітальня 26.2 кв з шкіряним диваном, шафою та великим обіднім столом. Дві ізольовані кімнати 7.2 кв та 7.9 кв з двоспальними ліжками та додатковими комодами. Кухня зі всією побутовою технікою. Санвузол з душем. Індивідуальне опалення (двоконтурний котел), та діюче пічне. Квартира продається з усіма меблями і технікою. За документами до квартири є підвал під будинком 21 кв. Квартира продається і як житло, і як бізнес, тому що працює під подобову оренду, маємо всі скріншоти. Доступ до аккаунтів нададуть після купівлі. Будинок знаходиться на початку пішохідної зони і не має великого шуму з вулиці, прекрасне місця як під здачу в оренду, так і для власного проживання. Огляди по домовленості. Ціна 119500$ Олександр АН «Golden City»

Краківська вул., 34
rieltor.ua

Продаж квартири в новобудові по вулиці Яцкова. Площа 108/51.6/13.2 кв.м., 7/8 пов. Квартира у двох рівнях, дві ізольовані кімнати плюс кухня-вітальня. Якісний сучасний ремонт, індивідуальне опалення, підігрів підлоги, два санвузла, гардеробна. Велика тераса із виглядом на центр міста. Ближній центр. Є два паркомісця на продаж до квартири. Ціна: 240 000 дол.

Яцкова Михайла вул., 13
rieltor.ua

Продаж 3-кім квартири по вул. Грінченка 12в Квартира з трьома ізольованими кімнатами які не межують одна з одною, з кухнею площею 10м2, двома санвузлами та двома лоджіями. Дуже практичне планування. Квартира в затишному районі, без шумних доріг, поруч садочок та школа. Також поруч багато різноманітних магазинів та зупинка громадського транспорту. За детальнішою інформацією телефонуйте!

Грінченка вул., 12в
rieltor.ua

Продаж 3-кім квартири по вул. Братів Рогатинців, правильне планування, фасадні вікна! Квартира в добротному та чистому будинку, сходи дерев’яні хороші, реставровані вікна з латунними ручками, австрійські дерев’яні двері та паркет. В квартирі індивідуальне газове опалення, недавно завершили ремонт в санвузлі. Над квартирою горище на якому є окремо виділена територія для схову речей. Локація в самому центрі Львова - 200м до Площі Ринок! За детальнішою інформацією телефонуйте!

Рогатинців Братів вул., 12
rieltor.ua

Продаж 3-кім квартири по вул. Шевченка 66 в Польському будинку Квартира з трьома ізольованими кімнатами, просторою кухнею студією - площа 18.8 кв.м та суміжним санвузлом. Квартира з ремонтом в чудовій локації з розвиненою інфраструктурою, в дворі є великий паркінг та дитячий майданчик. Опалення індивідуальне газове. Є відеоогляд. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час!

Шевченка, 66
rieltor.ua

Продаж квартири у новобудові по вулиці Шевченка (ЖК Семицвіт). Площа 87/43/19 кв.м., 5/10 пов. Дві кімнати плюс кухня-студія, два санвузли (з ванною та з душовою), два балкони. Якісний сучасний ремонт, індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Три кондиціонери, камʼяне покриття стільниці на кухні, фільтр на воду. Ніхто не проживав, щойно завершено ремонт. Ціна: 250 000 $

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Продаж квартири у новобудові по вулиці Голубовича. Площа 102/29.4/36.2 кв.м. 7/8 пов. Квартира в двох рівнях. На першому рівні: дуже простора кухня-вітальня з виходом на балкон-терасу з виглядом на центр міста та гостьовий санвузол. На другому рівні дві ізольовані кімнати, ще один балкон-тераса та санвузол з ванною. Якісний сучасний ремонт (робився для власного проживання), паркетна дошка на підлозі. В коридорі, кухні-студії та санвузлах підігрів підлоги. Є кондиціонери, три телевізори, посудомийка, холодильник, пральна машинка, винний холодильник, потужна витяжка, вмонтована аудіосистема. Продається зі всім, залишаються всі меблі та побутова техніка. Квартира дуже затишна та зручна, сонячна. Закрита територія з внутрішнім двориком, дитячий майданчик. Поруч вся необхідна інфраструктура: магазини, заклади харчування, ЖК Семицвіт, ЖК Велика Британія, спортзали, ресторани, кавʼярні, Сільпо. Центр в пішій доступності. Закритий паркінг у будинку, додатково можна докупити паркомісце. Ціна: 215 000 дол.

Голубовича Сидора вул., 37
rieltor.ua

Продам 3к квартиру в Франківському районі. Загальна площа: 64м2. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Зручне місце розташування, поряд вся необхідна інфраструктура, школи, садочки, магазини, ринок, парк, озеро. Звертайтесь, радо організую Вам огляд!

Володимира Великого вул., 35
rieltor.ua

Продаж 3 квартир-студій з сучасним ремонтом по вул. Чернігівській Шукаєте можливість інвестувати в готовий бізнес і отримати стабільний дохід? У нас є для вас вигідна пропозиція! Продається готовий бізнес - 3 кімнатна квартира, розділена на 3 окремі квартири-студії зі стильним ремонтом. Кожна студія має свою власну ванну кімнату, кухню та комфортне просторе житлове приміщення. Цей вигідний інвестиційний обєкт дозволить вам отримувати стабільний дохід від оренди. Знаходиться у зручному місці з великим потенціалом орендного попиту. Австрійський будинок, розташований на початку Чернігівської вулиці(бічна Личаківської).Фасадні вікна виходять на зелену зону. За детальнішою інформацією звертайтесь по телефону та записуйтесь на перегляд.

Чернігівська вул., 6
rieltor.ua
1 - 24 из 1136 результатов

Решение купить трехкомнатную квартиру во Львове на вторичном рынке – довольно серьезный шаг. Поэтому прежде чем сделать такой выбор, нужно внимательно проанализировать сложившуюся ситуацию на рынке недвижимости в последние годы. Учитывая немалую стоимость, позволить себе купить 3-комнатную комнатную квартиру сможет далеко не каждый. Но зато так можно удачно решить квартирный вопрос для большой семьи.

Купить трехкомнатную квартиру во Львове: выгода покупки

Если хотите купить 3-комнатную квартиру во Львове недорого, то к задаче поиска подходящих вариантов стоит подойти тщательно. Прежде всего, нужно определиться с месторасположением. Для кого-то более интересна продажа трехкомнатных квартир в самом центре города, а кому-то на окраине. Каждая часть города по-своему интересна и неповторима.

Люди с высоким уровнем достатка могут себе позволить купить трехкомнатную квартиру на вторичном рынке Галицкого р-на, где предлагаются самые дорогие варианты. Более-менее дешево можно обзавестись собственной жилплощадью на Сыхове. Пользуется спросом и продажа трехкомнатных квартир в таких районах, как Франковский, Лычаковский, Шевченковский. Активнее всего раскупается вторичка, так как приобрести недвижимость у хозяина можно относительно недорого. А вот цены на элитные дома способны отпугнуть любого потенциального покупателя и шикарные апартаменты в престижных новостройках часто остаются без должного внимания. У большинства покупателей продажа 3-комнатных квартир на вторичке вызывает больше доверия, чем еще недостроенные здания. Ведь кроме потраченных на приобретение жилья денег, немало придется потратить на последующее его обустройство.

Кто все-таки решил купить 3-комнатную квартиру в новостройке тоже не останется в проигрыше. Покупатели получают современную планировку, новые коммуникации, систему охраны, парковочные места, благоустроенную территорию. И купить 3-комнатную квартиру такого плана – удачное решение для обеспеченных людей.

Продажа 3-комнатных квартир во Львове: принципы выбора

Продажа 3-комнатных квартир во Львове на вторичке востребована из-за потрясающей архитектуры и неповторимого колорита. Но если хотите купить трехкомнатную квартиру во Львове и не ошибиться, то не довольствуйтесь только красивым видом из окна. Стоимость отнюдь не единственный фактор, который стоит учитывать при поиске жилища. Не менее важную роль играет расположение, состояние, этажность, планировка. Когда учтены все эти факторы, покупка недвижимости может считаться удачным капиталовложением в ваше счастливое будущее!

На нашем сайте собрана огромная база предложений о продаже трехкомнатных квартир во Львове без посредников. Ежедневно, на Flatfy от ЛУН предоставляется самая актуальная информация. Отслеживая поступающие на сайт объявления от владельцев недвижимости, вы сможете в скором времени легко обзавестись собственным жильем.