Продаж 1 кімнатної квартири Вул. Стрийська, ЖК КРЕАТОР БУД 🔹 Ексклюзивна пропозиція! 🔹 44,5м2 - Кімната 16м2 - Кухня-вітальня 14 м2 -Гардеробна 3 м2 - ванна 4 м2 - Просторий балкон та заселена лоджія. Заселена новобудова. 🔹 Поверх 8ий з 9ти ВСЕРЕДИНІ, не кутова! Стіни 2,5цегли+10см мінвата 🔹 ❇️ Технічні характеристики: - Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги всюди, де плитка - Система на опалення розумний дім Данфос - система від затоплення - кондиціонер - сигналізація ❇️Побутова техніка: - посудомийка Bosch - духовка - варочна поверхня - витяжка - котел газовий 🔹 Біля дому вся необхідна інфраструктура і зручна транспортна розв’язка. Величезна парковка під охороною. Футбольне поле, тенісний корт, магазини, салони, тренажерний зал та ін. Зупинка транспорту 1 хв. пішки. Поруч парк. 🔹 Ідеально для комфортного проживання або інвестиція для здачі в оренду!!! 🔹 💫Ціна 78,5 тис дол ☝️Можна докупити підвал 4м2 за додаткову плату. ☎️0673740500 @katerina.ferents_rieltor ☎️0685592155 АН Христини Ференц #нерухомістьльвів #ріелторльвів #нерухомість #realestate #realestateagent

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири в будинку бізнес класу з генератором на випадок відключень! Сучасний проєкт який переміг конкурс в Лондоні! Будинок буде мати потужні генератори які забезпечать кожній квартирі 2.5 кіловати при виключені світла. В загальному на квартиру передбачено 18 кіловат електроенергії. На території будинку багаторівневий паркінг, гостьовий та підземний. Також будуть окремо місця з зарядним для електро автомобілів. Територія прибудинкова закрита від машин. Зовнішні стіни з пустотілої керамічної цегли, утеплені мінватою. Квартира з чудовим плануванням! Комора в коридорі, суміжний санвузол, кухня студія 17.5м2, спальна з нішею для шафи площею 14.5м2 і звісно чудова тераса! Дуже вигідна ціна! Таких квартир не має у відділі продажу забудовника! За детальною інформацією звертайтеся!

генератор
Соняшникова вул., 28
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири ЖК Auroom Sunrise В квартирі зроблені чорнові роботи: Підігрів підлоги(водяний). Розводка опалення . Розводка електрики по дизайн проєкту. Встановлена інсталяція. Траса під кондиціонер. Перепланування по дизайн проєкту. Дизайн проєкт з візуалізацією, технічними вказівками та посиланням на товари в подарунок! Знайдемо бригаду яка завершить ремонт! На поверсі вже живуть люди, будинок введений в експлуатацію 2.5 роки тому! Будинок з керамічної пустотілої цегли, 8 поверх з 9-ти. Опалення газове, індивідуальне!

можливий продаж по єОселя
Січинського вул., 2
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Агентство UA.estate пропонує придбати 1кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * комфорт * індивідуальне опаленя * кухня+ 1кімнати * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату

демянська, 32
rieltor.ua

ПРОДАЖ квартири по вул. Зелена в жк «Avalon Zelena street». Продається чудова однокімнатна квартиру з кухнею-студією на вулиці Зелена, з просторим заскленим балконом і неймовірним панорамним виглядом з вікна! Загальна площа 38м2, кухня 20м2. Комфорт гарантований завдяки ергономічному ремонту, повністю облаштованою квартирою меблями та технікою, підігріву підлоги та наявності кондиціонеру, підключеного інтернету та посудомийки. Квартира розташована на поверсі 10 з 10, що забезпечує максимальний комфорт та приватність. Крім того, Ви отримаєте можливість насолоджуватися облагородженою територією з футбольним полем для діток! Приходьте на огляд, щоб зрозуміти для себе усі переваги цієї квартири та відчути цей затишок наяву! Ціна 83500$

Зелена вул., 204
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Львів, проспект Червоної Калини, 58. Кількість кімнат - однокімнатна. Поверх - 3/10. Тип будинку - новобудова. Загальна площа - 42 м2, житлова - 20 м2, кухня - 12 м2. В квартирі зроблений євроремонт, наявні меблі та побутова техніка. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Балкон - один. Санвузол - один, суміжний. Особливості даної квартири - це квартира сонячна, не кутова, знаходиться в розвинутому районі, вікна виходять у двір. Поруч з будинком: школа, зупинка громадського транспорту, парк, кінотеатр, McDonalds, ліс. Код обєкта: 2112.

Червоної Калини просп., 58
rieltor.ua

Нова пропозиція на ринку! Продаж квартири зі свіжим ремонтом на вулиці Стрийській новобудова заселена Чудовий варіант як під здачу, так і для власного проживання. площа 44.кв.м середній поверх, квартира не кутова Хороша інфраструктура, автовокзал,поруч Кінг Крос,зупинка, поліклініка, школи.

Стрийська вул., 115
rieltor.ua

ПРОДАЮ Невелика квартира у Львові за хорошою ціною! Квартира не кутова. Має ізольовану спальню та кухню-студію. Розташована на найкомфортнішому поверсі для проживання - 3. Будинок знаходиться в новозбудованому мікрорайоні Львова! Дитячий майданчик, всі необхідні магазини, різноманітні заклади харчування - все це в пішій доступності від будинку. Гарна транспортна розвязка дозволить без проблем добратися Вам в будь-яку точку міста! Спокійний район. Ідеальний варіант як для інвестиції, так і для проживання! Номер обєкта 338214 Вартість квартири 39.000$ Маю ще багато різних варіантів квартир саме для Вас! Також можу допомогти з продажем саме Вашої квартири/будинку.

Вулецька вул., 4
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом в ЖК Пасічний по вулиці Пасічна, місто Львів. Розташована на 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа: 49.84 м Житлова площа: 19.58 м Площа кухні: 13.3 м Опис: Пропонується до продажу простора 1-кімнатна квартира в новобудові ЖК Пасічний. Виконаний якісний сучасний авторський ремонт з преміальних матеріалів. Квартира повністю омебльована та оснащена дорогою вбудованою технікою, включаючи холодильник, посудомийну машину, духову шафу та мікрохвильову піч. Переваги квартири: - Два кондиціонери (в кухні та кімнаті) для комфортного клімату. - Індивідуальне опалення та підлога з підігрівом для вашого затишку. - Простора гардеробна кімната для зручного зберігання речей. - Кухня-студія з лоджією та гарним видом з вікна. - Санвузол суміжний. Квартира розташована в новому та зручному районі з розвиненою інфраструктурою. Біля будинку знаходяться Нова Пошта, магазини, супермаркети, аптеки, кав’ярні та інші заклади. Територія житлового комплексу під відеоспостереженням, що забезпечує додаткову безпеку. Код об`єкту 13457.

Пасічна вул., 177
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири з ремонтом у новобудові по вулиці Полуботка, місто Львів. Пропонується сучасна 1-кімнатна квартира площею 42 м у новобудові, розташованій на 7 поверсі з 10. Ця квартира ідеально підходить для комфортного проживання, з усіма необхідними зручностями. Опис квартири: - Площа: 41.9 м - Житлова: 19,7 м - Кухня: 12,4 м - Індивідуальне опалення: Регулюйте температуру за власним бажанням. - Балкон: Засклений, що забезпечує додаткову зону для відпочинку. - Умебльована: Повністю облаштована меблями, готова для заселення. - Тепла: Не кутова, з гарною теплоізоляцією. - Сонячна сторона: Квартира світла та затишна. - Чистий підїзд: Гарні сусіди, доглянуте приміщення. Переваги комплексу: - Інфраструктура: - Школа та садочок поруч - Магазин в будинку - Спортклуб - Поштомат - Енергонезалежна оптика: Підведений сучасний інтернет. Ця квартира – відмінний вибір для тих, хто цінує комфорт, якість та зручне розташування. Звертайтеся для організації перегляду! Код об`єкту 13683.

Полуботка Гетьмана вул., 29
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Львів

Продаж 1к 48м Viking park, 98000$ Пропонуємо до продажу 1к квартиру в ЖК Вікінг Парк по вул.Зелена Квартира готова до продажу, право власності на руках Повністю укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою В квартирі ніхто не проживав Продаж у звязку з виїздом власниці за кордон Ремонт робили для себе! 5 пов, велика кухня -вітальня, спальня та санвузол з ванною Є простора, засклена лоджія

Зелена вул., 151
rieltor.ua

Продається 1 кім. квартира по вул. Зелена в ЖК Avalon Zelena Street загальною площею 34,5 м2.(34,5/12,3/11,6) та паркомісцем 15,1 м2. 5 поверх.

Зелена вул., 204
rieltor.ua

Всі однокімнатні розпродані ! У вас є можливість купити вигідно однокімнатну квартиру в будинку бізнес класу. Територія будинку охороняється. Поруч з комплексом власний парк. Дитячий садок на території. Вдале планування квартири. Загальна площа 53,6 кв. Кухня вітальня 21 кв. Санвузол обʼєднаний Гардеробна кімнатна Балкон панорамний Неймовірно гарний вид з вікна. Монолітно - каркасне будівництво Утеплення мінеральною ватою Висота стелі 2,8 м. Паркінг гостьовий та підземний. Час летить швидко , не встигнете обернутися як настав вже 2025 рік, будинок вже зданий, і можна робити ремонт. Телефонуйте, з радістю відповім на всі питання.

Раковського вул., 24а
rieltor.ua

ПРОДАЮ Квартира без ремонту у новобудові, що дозволить зробити її, саме такою, якою Ви захочете! Сама квартира знаходиться на найкомфортнішому поверсі для проживання - 4. Будинок розташований у тихому та спокійному районі! Водночас всі необхідні маркети та транспорт поруч. Без зайвих проблем від будинку можна добратися до центру міста та в будь-яку точку Львова! Для любителів футболу - від будинку 5хв пішки до стадіону "Арена Львів"! Номер обєкта 336119 Вартість квартири - 49.000$ Маю ще багато різних варіантів квартир саме для Вас! Також можу допомогти з продажем саме Вашої квартири/будинку. Телефонуйте!

Стрийська вул., 199
rieltor.ua

Продаж квартири сучасного планування. 6й поверх, не кутова, гарний краєвид. Заг.пл. 51.4 кв.м, кухня 18.6 кв.м, 2 лоджії з коморою. Секція здана у 2021 році, повністю заселена, в підʼїзді ведеться відеоспостереження, ліфти працюють, комунікації також. Будинок комфорт класу. В дворі відпочинкові зони, спортивні та дитячі майданчики, цілодобова охорона. Індивідуальне опалення - газовий котел, батареї. Всі лічильники опломбовані. Є підземний та гостьовий паркінги. Відеоспостереження також в дворі. Своя приватна школа КМДШ та приватний садочок. В ЖК є все необхідне від банків до кавʼярень. Оформлене право власності.

Угорська вул., 12
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з якісним ремонтом. Вул. Угорська, ЖК "Софіївка" Пропонуємо до продажу 1-кімнатну квартиру на 3-му поверсі з лоджією у сучасному житловому комплексі ЖК "Софіївка" на вулиці Угорській, 12. • Площа: 49 м². • Сучасна кухня-вітальня з вбудованою технікою та меблями. • Затишна спальня з великим ліжком та панорамними вікнами. • Обладнана лоджія з видом на внутрішній двір. • Інфраструктура: поруч школа, працююча комерція, магазини та транспорт. • Будинок зданий, квартира готова до заселення. Ця квартира стане ідеальним рішенням для людей,які шукають сучасне житло в зручному місці. Простора кухня-вітальня, що дозволяє проводити час з друзями, та затишна спальня для відпочинку. Розвинена інфраструктура, близькість до громадського транспорту та комерційних обєктів забезпечують комфортне життя та зручність у повсякденних справах. Встановлено 2 кондиціонери. Тепла підлога у ванній кімнаті та на кухні для вашого затишку, а великоформатна плитка на підлозі додає простору та стилю. Запрошуємо Вас на перегляд та чашку смачної кави.

можливий продаж по єОселя
Угорська вул., 12
rieltor.ua

Продається 1к квартира з кухнею-студією у районі Нового Львову за вул. Тернопільська в сучасній новобудові поруч з парком. Код квартири #28382527 - 3 поверх з 10 - індивідуальне опалення - 55м2 площа - лоджія - гардеробна - підігрів підлоги. Затишна однокімнатна квартира + кухня-студія, хороший ремонт, є вся необхідна техніка та мебель. Вікна виходять на західну сторону. Поруч парк, зручна транспортна розвʼязка до центру міста, спокійна і тиха локація. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Тернопільська вул., 8в
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна однокімнатна квартира на 10-му поверсі 11-ти поверхового житлового комплексу Avalon Zelena Street. Площа квартири становить 45 квадратних метрів. В квартирі зроблений новий ремонт, встановлена сучасна техніка, що готова для негайного проживання. Особливими перевагами є підігрів підлоги та наявність гардеробної, що забезпечує зручність і комфорт. Також присутній балкон з чудовим видом на місто, що дозволяє насолоджуватися прекрасними панорамними краєвидами. ціна 83000 доларів код:4593

Зелена вул., 204
rieltor.ua

Продаж 1кім. квартира по вул. Стуса 22а, забудовник «Екодім». Поверх 3- тій з 10-ти. Загальна площа 49,9 м2, кухня - 12,7 м2, коридор -8,9 м2, простора ванна - 5,4 м2, спальня - 21,6 м2. До Вашої уваги просто, тепла та світла квартира з відкритий балкон, вікна виходять у внутрішній двір. Продається з меблями та технікою ( газова плита, електрична духовка, холодильник, пральна машинка, телевізор, мікрохвильова піч), є місце для посудомийної машини. Опалення індивідуальне. Це чудовий варіант житла для особистого проживанняи чи під здачу в оренду. Чудовий, спокійний район, доглянутий підїзд і прибудинкова територія. Навколо чудово розвинена інфоструктура, є дитячий та спортивний майданчики, супермаркет, поштомат, салон краси, зупинка громадського транспорту, поруч апрк Залізні Води та Снопківський. Квартира варта Вашої уваги! Телефонуйте, огляди у зручний для Вас час, за попередньою домовленістю.

Стуса, 22
rieltor.ua

Продам 1-кім.квартиру, ЖК вул Стрийська 115 ЖК Креатор буд. ZHK vul. Stryysʹka 115 ZHK Kreator bud Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 9 му поверсі, 12-ти поверхового будинку. Загальна площа - 41.65 м.кв., житлова - 20 м.кв., кухня - 19 м.кв. Черга 7. Здача весна 2025 р. Продаж по переуступці.Опалення: індкотел .0 цикл .Південно західна сторона. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 55.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Без комісії! Актуальна квартира. 3 секція, введено в експлуатацію. Разом з продажем безкоштовно технічний план та дизайн проект до квартири з тех. реалізацією проекту. Будинок введений в експлуатацію, можна одразу реєструвати право власності.також можливий продаж по є-Оселі.

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 119
rieltor.ua

Продаж сучасної 1-кімнатної квартири в ЖК Avalon Zelena Street • Адреса: вул. Зелена, 204, Сихівський район, Львів. • Площа: 42,5 м² • Поверх: 10 з 10 • Планування: спальня + студія. Переваги: • Сучасний дизайнерський ремонт, готова до заселення. • Продається з меблями та технікою. • Вікна виходять у внутрішній двір — затишок і тиша гарантовані. • Можливість здачі в оренду з потенційним доходом 450-500$. Ціна: 79 000$ Контакт: +38 096 462 8711 — Володимир

Зелена вул., 204
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК "Софіївка" – вигідний район для комфортного життя! Площа: 47м2. Тип будинку: Новобудова, зданий будинок. Переваги квартири: - підключені всі комунікації: опалення, електрика, інтернет, домофон. - вікна виходять у двір, що забезпечує тишу і спокій. Створене ОСББ для догляду за будинком і прибудинковою територією. Квартира має зручне планування та розташована в районі з відмінною інфраструктурою. Поруч ви знайдете парк, зупинку громадського транспорту, школи та дитячі садки, а до центру міста – всього 7 хвилин. ЖК "Софіївка" пропонує все необхідне для комфортного життя: аптеки, магазини, банк, Нова Пошта, барбершоп, медичну клініку, ресторани, піцерії, салон краси, стоматологію та кавярні з популярними львівськими круасанами. Ця квартира поєднує в собі сучасний комфорт і зручне розташування. Не пропустіть шанс стати власником цього чудового житла! Телефонуйте вже сьогодні, щоб отримати більше інформації та організувати перегляд.

Угорська вул., 12
rieltor.ua

Продаж 1 кім квартири вул. Навроцького ЖК N69 Residents Житловий комплекс бізнес класу Квартира площею 34 м2 Поверх 4/7 Індивідуальне опалення, балкон Підземний дворівневий паркінг Внутрішній двір закритого типу Вікна виходять на схід Вартість: 43 300$

Навроцького вул., 69
rieltor.ua
1 - 24 з 386 результатів