ПРЯМИЙ ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! Пропонується квартира (56,8 кв.м) з паркомісцем у підземному паркінгу у преміум ЖК Ярославенка (м. Львів, вул. Ярославенка, 30). Сучасне планування: кухня-вітальня та окрема спальня. Паркомісце оплачується окремо. По всім питанням звертатися за тел. +380509510035 Олена (бажано Viber, WhatsApp, Telegram)

власник
Ярославенка вул., 30
rieltor.ua

Паркінг (додатково 30000$) + квартира в одній угоді! Продаю квартиру з паркінгом, яку проектував та робив для себе, працював дизайнер. Використовувались найкращі матеріали: - мікроцемент на підлозі та стінах санвузлів - паркет другого класу (Nature) в житлових зонах - підсвітка на LED через датчики руху - розведені медіа-кабелі від вітальні до кабінету - розведені акустичні кабелі під 5.1 звукову систему - встановлено електро-карніз в спальні (Google/Siri) - встановлено електро-кран для води (захист від протікання) - закладені магістралі під 3 кондиціонера - 3 зони теплих підлог - італійська сантехніка прихованого монтажу - багаторівнева фільтрація усієї води - бойлери ємністю 270 літрів - душі виду "тропічний дощ" + набір ванни через перелив - вся побутова техніка куплена та встановлена - меблювання з німецких Egger/Saviola та австрійської фурнітури Blum - панорамний вигляд на головний проспект району Покази за попередніми домовленостями через Telegram/WhatsApp/чат сайту. Прошу утриматись від дзвінків (особливо з питаннями "актуальності" та ціни). Оплата приймається будь-якими валютами (EUR/USD/UAH), в т.ч. через державні програми (постановка 280, єОселі та подібне). Торг по факту знаходження недоліків або невідповідностей фотографіям/відео під час перегляду квартири. Можу видати нотаріальний займ якщо не вистачає частини коштів.

власник
можливий продаж по єОселя
Червоної Калини просп., 56
rieltor.ua

Власник, без посередників. Терміново продам 1 кімнатну квартиру, останній 11 поверх, електричне опалення (без газу), ЖК Стрийська 45, Галжитлобуд, будинок Д, 2 лінія, повністю побудований, при бажанні можна оглянути, на етапі здачі у 1 кварталі 2024 року. Вікна виходять усередину двору будинку на захід (у напрямку вул. Стрийська), хороший краєвид, Загальна площа 47,62 кв.м. (38,42 кв. м. по документах, але реально площа на 9,2 кв. м. більше (доплата при оформленні права власності за ціною покупки 2021 року +7200$), велика кімната та велика кухня: житлова площа 19,05 кв.м., площа кухні 16,03 кв.м., вигоди разом 4,39 кв.м., засклена велика лоджія на кухні 4 кв.м. ціна 61800$ (+7200$ при оформленні права власності=69000$, ціна за 1 кв.м. - 1449 $). По переуступці (договір заміни сторони).

власник
Стрийська вул., 45
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Двохкімнатна квартира у щойно зданій новобудові,забудовник МЕТГАЛ,з гарним панорамним виглядом на стадіон Арена. Підведенні та функціонують всі комунікації,будинок якісно збудований,гарна довколишня територія та інфраструктура,на території комплексу 5 дитячих майданчиків,два спортивних майданчики та декілька продуктових магазинів. Квартира обладнана газовими двохконтурним котлом,всі лічильники дистанційні,потужні вхідні двері,вікна мають двохкамерні склопакети. Запрошую на огляд . Можливий продаж по переуступці. Також можна придбати паркомісце в підземному паркінгу.

власник
Карла Мікльоша, 19
rieltor.ua

Прохання до посередників не турбувати. До вашої уваги однокімнатна квартира в центрі Сихівського району міста Львів. Квартира знаходиться на вулиці А. Манастирського 3А на другому поверсі дев’ятиповерхового будинку, з висотою приміщення 2,62 м та загальною площею-38,9 кв. м., житловою кімнатою 20,1 кв.м., кухнею 7,4 кв.м. з виходом на лоджію 1,8 кв.м., ванною кімнатою 3,4 кв.м. та коридором 3,1 кв.м. Добре транспортне сполучення збудь-якою точкою міста. Поруч школи, дитячі садочки, парк, ринки, кінотеатр, спортзал з басейном, церкви, поліклініки, банки. Гарна транспортна розв’язка для виїзду на об’їзду дорогу, або до центру міста. Доброзичливі сусіди, є ОСББ. Гарний житловий стан, косметичний ремонт, централізоване опаленні та гаряча вода. Продається разом із технікою та меблями. Прохання дзвонити на месенджери Viber, Telegram, WhatsApp, Skype. Фізичний перегляд виключно за домовленістю.

власник
Манастирського вул., 3А
rieltor.ua

Пропоную на продаж 1-кімнатну квартиру в новобудові по вулиці Довга 56, загальна площа 61, 2 кв.м. Ціна 1250$ м.кв. Будинок клубного типу, 9 квартир. Будинок зданий і обжитий. - Загальна 61, 2 / житлова 15, 4 / кухня 27 кв.м. 5/5 поверх. Висота стелі 3 м. - Індивідуальне опалення. Тепла підлога в коридорі, санвузлі і кухні. Встановлені батареї. Котел Vaillant. - Велика кухня-студія. Відкрита терраса 6, 3 кв.м. Гардероб 3 кв.м. Невелике горище. - Якісні вікна, вхідні двері. - Зроблена стяжка, штукатурка. Розведена електрика, інтернет. Вода міська або очищенна/фільтрована на весь будинок. Житлова частина будинку з окремим входом, межує з приватним медичним центром. Без посередника, від власника.

власник
можливий продаж по єОселя
Довга вул., 56
rieltor.ua

Продається світла, затишна 1-кімнатна квартира в житловому комплексі Viking Park (вул. Зелена, 151). Будівництво повністю завершене, комплекс зданий, всі комунікації підключені. Характеристики квартири: Площа: 38,40 м² Секція: 14 Кімнати: 1 кімната Поверх: 7-й поверх з 8 Південна сторона, зручне планування. Наповнення квартири: будинкове опалення (дахова котельня з власним тепловим лічильником на кожну квартиру), лічильники на все (світло, вода гаряча, холодна, опалення), хороші вхідні двері укомплектовані (не потребують заміни), енергозберігаючі вікна. Комплекс бізнес-класу виконаний з якісних матеріалів, з закритою територією та великим підземним паркінгом куди спускається ліфт. Поруч є вся інфрастрктура: магазини, аптеки, кавярні, дитячий садочок, школа, ресторани, зручна транспортна розвязка (поруч зупинка громадського транспорту) до центру 4,5 км. Ціна - 59000$ (можливий невеликий торг) Від власника. Для ріелторів БЕЗ співпраці. тел. 09******51 - Назарій

власник
Зелена вул., 151
rieltor.ua

Продаж від власника •Продаж 2-кімнатної квартири ,у зданій новобудові по вул.Угорська 14 •Останній поверх ! •Ціна 1000$ за 1м/кв. •Продаж по переуступці. •Більш детальніше за телефоном •Продаж від власника . •06******78 Тарас НЕ СПІВПРАЦЮЮ З РІЄЛТОРАМИ!!

власник
Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Угорська 14
olx.ua

ТЕРМІНОВОі!!!! Продам дворівневу квартиру у зданій новобудові ,,ПЕРВОЦВІТ,, вул. Вулецька-Бережанська 79,5 м2. Поруч ліс, озеро-База відпочинку ТАРТАК РЕЗОРТ. УСІ ДОКУМЕНТИ НА РУКАХ!!!! ТОРГ!!!!

власник
ТЕРМІНОВО!!! Двох рівнева у зданій новобудові ,,ПЕРВОЦВІТ,,
olx.ua

Продається 2-кім квартира в новобудові ЖК Auroom Solar від власника! Локація: Соняшникова, 32, Сихівський р-н Площа: 66,73м2 Поверх: 4/9 Секція 3, всі вікна в двір будинку, не кутова, гарне планування. Вартість 100 000$ Здача в експлуатацію: на 4 кв. 2024 року Новий п’ятибудинковий житловий комплекс AUROOM SOLAR на зеленій околиці міста. З кожного боку гарний краєвид на місто. Квартира світла та простора з панорамними вікнами, які виходять в двір будинку ( не на колію). Опалення індивідуальне, електричний однофункційний котел. Стіни з керамоблоку, 15см утеплення мінеральною ватою і вентильований фасад. Довкола будинку розвинута інфраструктура, кілька шкіл і садочків на вибір, зупинки транспорту, магазини, аптеки, фітнес клуб тощо. Прибудинкова територія має ландшафтний дизайн і побудована за принципом Двір без машин, ведеться цілодобове відеоспостереження! На території є дитячий і спорт майданчики + підземний та гостьовий паркінги. На останок варто виділити висоту стелі 2.8м, 2 санвузла і 2 ліфта. Здача в експлуатацію 4 кв. 2024 р. - 3 секція; Прибудинкова територія закрита від автомобілів, ведеться цілодобове відеоспостереження. На території передбачено дитячий і спорт майданчики + підземний та гостьовий наземний паркінги. У пішому доступі від ЖК розташовані всі необхідні обєкти інфраструктури, від дитячих садків та шкіл до торгових та фітнес-центрів:

власник
Продається 2-кім квартира в новобудові ЖК Auroom Solar
olx.ua

Житлові комплекси у Львів

Новобудова преміум класу на 85 квартир, Rubicon Premium, 4-6 поверхів. Право власності на квартиру оформлено. - 2 поверх - всі вікна за схід, вигляд на приватний сектор і ЖК Вілла магнолія - кухня-студія 23 м.кв. - 2 роздільних кімнати 11 і 15 м.кв. - 2 сан. вузли - встановлено котел - чорнова стяжка, розведена електрика Можна докупити паркомісце (біля зарядки для електромобілів) по переуступці

власник
Продаж 2-к квартири 71м.кв., новобуд, Львів, Пимоненка 14
olx.ua

- 109 м.кв. загальна площа - Будинок за адресою село Зубра вулиця Лісна 2б (поряд будинки: місто Львів вулиця Скрипника, 8 та місто Львів вулиця Освицького, 9. - 9-ий поверх - Будинок клубного типу - Введений в експлуатацію в 2012 році - Електроенергія – є - Вода та каналізування – є - Газ – можливо підключити - Ліфт підіймається на півповерху (на сходову площадку між поверхами) - Територія загороджена, не прохідна. Ворота на автоматичному відкритті (брилок). - Відеонагляд території. - На поверсі є три квартири (дві відносяться до даного об’єкту, а в іншій живуть сусіди) - Висота 0,8м до 4,7м (сусідні мансарди переробили планування із підняттям стіни з 0,8 до 2,3. Існуючі матеріали перекриття в чудовому стані і підлягають подальшому використанні при переплануванні) - Можливість власного планування внутрішніх стін(перегородок) та входу. Власний дизайн. - Чудовий краєвид (без ризику забудови поряд, що обмежить оглядовість), з однієї сторони приватний сектор з малоповерховою забудовою та виглядом на стадіон Арена Львів, а з іншої футбольне поле та спортивний майданчик обсаджений деревами. - Поряд парк імені Папи Римського Івана Павла ІІ - Поряд для покращення і так розвинутого транспортного сполучення Генпланом Львову передбачено проектовану дорогу, яка має з’єднати житловий мікрорайон «Сихів» від проспекту Червоної Калини до вулиці Стрийська. - Створено ОСББ «Зубра Лісна» - Можливість перепланування на чудовий пентхаус із власним плануванням та унікальною можливістю використати перепади висот (додаткові мансардні вікна, перепланування даху, використання висоти як можливість зробити спальні чи місця для зберігання на другому рівні, зробити на даху релакс(барбекю) зону, розміщення сонячних панелей чи сонячний колектор, тощо) - Можливість облаштувати дві квартири із власними окремими входами із сходової площадки (1-кімнатна студія та 2-кімнатна) - Право власності. Усі сусідні мансарди переведені в житловий фонд та заселені. Власник. Хороша інвестиція. Остання пропозиція. Фото не найсвіжіші.

власник
Продаж мансарди, квартири, пентхаус (Львів Зубра)
olx.ua

продаёт хозяин, состояние удовлетворительное, можно жить, санитарный ремонт делался 10 лет назад, сделано- побелка, заменен унитаз, в прихожей и на кухне деревянные полы заменены на бетонирование подпола и установка плитки, окна, в течение последнего времени постепенно менялись 3 шт на металлопластик, установлены все 3 счётчика,.

власник
продам 2-х комнатную хрущовку во львове ул гашека 15а
olx.ua

Продам 3 кімнатну двох рівневу квартиру в новобудові 2021р ЖК AUROOM CITY, м.Львів вул. Пимоненка, будинок зданий та заселений, 9/10поверх, 87,7м2, ціна 117000 $, простора, сонячна квартира з великою терасою, на першому рівні кухня - вітальня, санвузол, на другому дві спальні, санвузол, гардероб. Опалення індивідуальне: газовий котел Buderus. 0-цикл, стяжка, штукатурка, вікна 5-камерні, броньовані двері, всі лічильники.У квартиру заведено: вода, електрика, газ, домофон, інтернет. Розвинута інфраструктура, поруч: дитячий садок, школа, супермаркет, ТРЦ, магазини, зупинки громадського транспорту. Також продається паркомісце з коміркою 20,5 м2 та комірка на поверсі за окрему плату. Є відео огляд, продаж без комісії для покупця.

власник
Продаж 3 кімнатної квартири
olx.ua

Продам квартиру К.Мікльоша 19,квартра знаходиться на другому поверсі 69 м² квартира двох стороня не кутова знаходиться посередині будинок зданий продаж від власника без комісії 1300 $ м²

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири К.Мікльоша вул. Стрийська
olx.ua

Квартира розташована на 4 поверсі 5 поверхового будинку та складається з 4 кімнат, житловою площею 64.2 кв.м., в тому числі: 1-а кімната 18.4, 2-га кімната 17.8, 3-я кімната 12.0, 4-та кімната 16.0, кухня площею 15.2 кв.м., ванна кімната площею 5.5 кв.м., вбиральня 2.1 кв.м., коридор 8.5; 7.7 кв.м.. Підвал 1.7 кв.м.. Квартира обладнана балконом 0.4 кв.м. і лоджією 2.7 кв.м.. Загальна площа квартири 106.3 кв.м. Висота приміщень 2.75 м. Матеріал зовнішніх стін: цегла; матеріал перекриття: залізобетон. Квартиру обладнано: - холодним водопроводом; - каналізацією; - газопостачанням; - індивідуальним опаленням; - підігрівом підлоги; - елекроосвітленням; - радіотрансляційною мережею; - оптоволоконним інтернетом; - фільтрами для очищення води; - домофоном. Будинок утеплений ззовні та пофарбований. Послуги ріелторів, маклерів не цікавлять! Продаж лише від власника - Квартира Львів Сихів Драгана квартира на сихові 4 кімнати Драгана продаж від власника без комісії квартира з меблями квартира на сихові гаряча пропозиція купівля квартири новобудова квартира з умовами продаж без ріелтора квартира у сихівському районі продаж великої квартири продаж квартири сто метрів квадратних вигідна ціна терміновий продаж купити квартиру Сихів квартира сихів газовий котел квартира з газовим опаленням індивідуальне опалення підігрів підлоги двоконтурний котел

власник
Продаж 4 кім квартири по вул. Драгана, 9, Львів, Сихівський район
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири! Власник! 1375$ за 1м2 Житловий комплекс - ЖК "HYGGE LUX" Забудовник - надійна компанія LEV Development Адреса комплексу - м. Львів, вул. Пасічна 166 Поверх: 2/6 Площа: 72,80 м2 Здача в експлуатацію - 4 квартал 2024 року Світлі ізольовані кімнати Простора кухня-вітальня (22,18 м2) з виходом на балкон (7,60 м2( Висока стеля - 3м., великі панорамні вікна Вікна виходять на Південну сторону - комфортна та тепла! Підземний паркінг - є можливість придбати. Переваги будинку і комплексу: *Мала поверховість *Благоустрій з концепцією закритого двору: - Озелення - Дитячий та спортивний майданчики з вуличними тренажерами - Велостоянка - Двір без машин *Зарядка для електрокарів та велопаркінг *BBQ-парк *Зона дорослого та дитячого відпочинку *Дворівневий паркінг

власник
Продаж 2 кім. квартири HYGGE lux вул Пасічна 72,80 м2
olx.ua

Від власника Продам по переуступці 3 кімнатну квартиру 82 м2 у Львові, вул. Стрийська 111ж Будинок Зданий! Обжитий район, поруч дитячі майданчики, парк, магазини В ціну включена кладова у підвалі 6,7 м2 і дизайн проект з кресленнями Ріелторам - не турбувати! можу скинути відеоогляд Краще пишіть на телеграм/вайбер за телефоном

власник
3 кім. квартира, Леополь Таун від власника
olx.ua

Продається 2-ох кімнатна квартира в новобудові, вул.Стрийська 45 г. Галжитлобуд. Наявний підземний паркінг. Секція D. Поверх 8, поверховість 11. Квартира світла та простора, великі панорамні вікна. 2 житлові кімнати: 19,5 м² і 17,9 м². Кухня 16,5 м², один санвузол 2,2 м², ванна кімната 4,8 м², коридор 13 м², лоджія 3,9 м². У квартирі встановлений двохфункційний газовий котел, газовий лічильник і радіатори. Ціна вказана за квартиру+паркомісце!

власник
Новобудова Львова, вул. Стрийська, 45
olx.ua

Продам двохкімнатну квартиру 66 кв м на 10 поверсі в малоквартирному комплексі ЖК «Symbol на Трильовського (Сихів). Поруч садок, школи, басейн, супермаркети, відсутність навколо жодних забудов. Вигляд з вікна супер. Закрита територія, цілодобовий відеонагляд, власний підземний паркінг з доступом до ліфтів.

власник
Трилевского улица, 4Б, Сыховский, Львов, Львовская 95000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3-кім.кв., 113 м2, 5/9 пов. Вул. Героїв Крут, Новий Львів В квартирі проведений якісний ремонт. Вікна, підлога, міжкімнатні двері, кухонна мебель з масиву дуба. Кондиціонери, охоронна сигналізація, відеоспостереження, очистка води. Квартира має два санвузла з туалетами та ванною і душовою відповідно. Кімнати ізольовані. Є гардеробна та кладова в квартирі. Будинок має огороджену прибудинкову територію, з великим паркінгом. На поверсі дві квартири, будинок складається з 3-х та 4-х кімнатних квартир. З вікон квартири видно панораму міста ( Ратуша, Високий Замок)

власник
Героев Крут улица, 11Б, Новый Львов, Львов, Львовская 380000.0 USD
dom.ria.com

Розташований будинок по вул. Довга 30 , це бічна вул. Вашингтона .Надійний забудовник Карпатбуд. Будинок побудований ; утеплений фасад 12см пінопластом ; двері в під, їзд зачиняються ; здача червень -липень 2024року . По квартирі : стяжка підлоги ; поштукатурені стіни ; автономне опалення - двоконтурний котел ; заведено оптоволокно ; два інтернет провайдера ; світло ; лічильники -світло, газ.вода. По квартирі ще переуступка - ціна вказана з оформленням , БЕЗ додаткових відсотків. Огляд по домовленості , інформація за телефоном. Дзвоніть.буду рада надати інформацію.

власник
Длинная улица, 30, Пасеки, Львов, Львовская 69000.0 USD
dom.ria.com

Розташований будинок по вул. Довга 30 , це бічна вул. Вашингтона .Надійний забудовник Карпатбуд. Будинок побудований ; утеплений фасад 12см пінопластом ; двері в під, їзд зачиняються ; здача червень -липень 2024року . По квартирі : стяжка підлоги ; поштукатурені стіни ; автономне опалення - двоконтурний котел ; заведено оптоволокно ; два інтернет провайдера ; світло ; лічильники -світло, газ.вода. По квартирі ще переуступка - ціна вказана з оформленням , БЕЗ додаткових відсотків. Огляд по домовленості , інформація за телефоном. Наразі ще є дві квартири в цьому будинку. Дзвоніть.буду рада надати інформацію.

власник
Длинная улица, 30, Пасеки, Львов, Львовская 62000.0 USD
dom.ria.com

Двохкімнатна квартира 60 кв м на 10 поверсі в малоквартирному комплексі ЖК «Symbol» на Трильовського (Сихів). Поруч садок, школи, басейн, супермаркети, відсутність навколо жодних забудов. Вигляд з вікна супер. Закрита територія, цілодобовий відеонагляд, власний підземний паркінг з доступом до ліфтів.

власник
Трилевского улица, 4Б, Сыховский, Львов, Львовская 91000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 71 результатів