ПРЯМИЙ ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! Пропонується однокімнатна квартира у ЖК Тополіс. +380509510035 Олена (Бажано Viber, WhatsApp, Telegram)

владелец
Мазепи Гетьмана вул., 25а
rieltor.ua

ВЛАСНИК ЖК 5 км від Оперного 1-2 кім 45м вул Миколайчука Лісопарк Світла затишна квартира 45м м з можливістю вільного планування ( 1 чи 2 кімнати ) має 7 вікон. Вже збудована секція. -- гарна ціна ( 842 долл/м) -- 5 км від Оперного театру -- поруч паркова зона (Замарстинівський лісопарк ) -- 3 поверх з 7 -- 7 великих вікон -- секція вже збудована -- опалення економна дахова газова котельня -- паркінг підземний з ліфтом (120 паркомісць) та гостьові наземні паркінги -- переуступка прав ( нотаріальний договір з забудовником) -- по угоді здача кінець 2024 ріку Буде залита стяжка, поштукатурені стіни, встановлені радіатори з регулюванням температури. Житловий комплекс у лісопарковій зоні Шевченківського району Львова. Унікальний рожевий фасад будинку, новітній архітекторський проект. Комплекс включає в себе три будинки різної поверховості - 7, 9 і 16 поверхів. У житловому комплексі передбачено дитячий садочок. На території ЖК буде розміщено Центр юнацького дозвілля, супермаркет, амбулаторія сімейної медицини. Поруч ТРЦ Спартак з кінотеатром, спортзалом/басейном, магазинами, краща у Львові лікарня швидкої допомоги та дитяча клінічна лікарня, середня школа №97 ( вул. Миколайчука, 18), два великі продовольчі ринки..

владелец
Миколайчука вул., 15
rieltor.ua

ВЛАСНИК ЖК 5 км від Оперного 45м вул Миколайчука Лісопарк Світла затишна квартира 45м м з можливістю вільного планування ( 1 чи 2 кімнати ) має 7 вікон. Вже збудована секція. -- гарна ціна ( 842 долл/м) -- 5 км від Оперного театру -- поруч паркова зона (Замарстинівський лісопарк ) -- 3 поверх з 7 -- великі панорамні вікна -- секція вже збудована -- опалення економна дахова газова котельня -- паркінг підземний з ліфтом (120 паркомісць) та гостьові наземні паркінги -- переуступка прав ( нотаріальний договір з забудовником) -- по угоді здача кінець 2024 ріку Буде залита стяжка, поштукатурені стіни, встановлені радіатори з регулюванням температури. Житловий комплекс у лісопарковій зоні Шевченківського району Львова. Унікальний рожевий фасад будинку, новітній архітекторський проект. Комплекс включає в себе три будинки різної поверховості - 7, 9 і 16 поверхів. У житловому комплексі передбачено дитячий садочок. На території ЖК буде розміщено Центр юнацького дозвілля, супермаркет, амбулаторія сімейної медицини. Поруч ТРЦ Спартак з кінотеатром, спортзалом/басейном, магазинами, краща у Львові лікарня швидкої допомоги та дитяча клінічна лікарня, середня школа №97 ( вул. Миколайчука, 18), два великі продовольчі ринки..

владелец
Миколайчука вул., 15
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Терміново продам 1к.квартиру у ЖК Парус Сіті вул. Кульпарківська 93 Квартира на 14 поверсі. Загальна площа 58кв.м, кухня 25 кв.м Будинок 2 , право власності Покажу у зручний для вас час

владелец
Кульпарківська вул., 93
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в новобудові по вул. Рудакі ( Пасічна ) Личаківський район. Загальна площа 57 м. кв. Кімната-20.5 м. кв. Кухня студія-21 м. кв. Ванна суміжна-5 м. кв. Клубний будинок 5 поверхів , по 3 квартири на поверсі.З власним парко місцем. Квартира розташована на 3 поверсі. Будинок монолітно-цегляний. Індивідуальне опалення. 2 функційний котел. За всіма деталями по тел.

владелец
Пасічна вул., 85
rieltor.ua

КЛУБНИЙ БУДИНОК! Затишна 1-на не кутова квартира в елітному будинку клубного типу, в будинку лише 24 квартири, 3 поверх з 5. Введена в експлуатацію в березні 2023 року. вул. Самбірська, 5 (бічна Городоцької, мотозавод). Велика кухня студія, кімната відпочинку та велика лоджія, що дозволить проводити час влітку. Всі комунікації заведено та прийнято в експлуатацію (світло, газ, вода, каналізація, оптоволоконний інтернет, сучасний домофон з мобільного пристрою), встановлено всі лічильники, індивідуальне опалення (двохконтурний конденсаційний котел Ariston). В квартирі вже зроблено основні ремонтні роботи (готовність 50%), перетягнуті стіни гіпсовою штукатуркою (під фініш, або декоративну штукатурку), поштукатурено санвузол під плитку, влаштовано теплу підлогу та опалення, залито стяжку, розведена холодна та гаряча вода. Якісні енергозберігаючі двокамерні склопакети. Ремонт робився для себе. В будинку вже проживають мешканці, половина квартир вже зроблено ремонти. На першому поверсі продуктовий магазин Близенько. Зручне розташування, поруч садочки, школи, магазини, до центру 4 км. Право власності - витяг з реєстру, власник. При потребі можливий дизайнерський проект, та ремонт під ключ.

владелец
возможна продажа по єОселя
Самбірська вул., 5
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО! Продається 1-кімнатна квартира по вул. Шевченка (Рясне-1) у новобудові з ремонтом. Квартира знаходиться на 10-му поверсі з 11-ти, загальна площа 44.7м². Одна спальня, кухня- студіо, дві зашклені лоджії. Квартира надзвичайно тепла та суха. Цегляний будинок! Право власності, 7 років як проживаємо, власне ОСББ Якщо купляти за програмою еоселя- ціна + 10 відсотків за розрахунок в гривнях. Автономне опалення, також є електричний бойлер для підігріву води в літку. Меблі та техніка всі залишаються. Спокійний район зі всією необхідною інфрастуктурою поруч. Є відеоогляд. Телефонуйте на вайбер або ватсап +38 093 920 16 36 Таня

владелец
вул. Шевченка, 418
rieltor.ua

ЖК Continent, Львів, вул. Трускавецька 133. Я власник. Готовий розглянути варіант оплати єОселя та Оплату в грн на взаємовигідних умовах. Чудова та комфортна квартира в обжитому ЖК Континент, навколо магазини та кафе, дитячі майданчики та різна інфраструктура. Будинок з підземним паркінгом, в підїзді поштомат НП, тихий та якісний ліфт на 600+кг. Планування оселі розбиває відпочинок та активну діяльність на 2 кімнати розділені широким коридором і ще й на кожну сторону є свій окремий балкон. Функціонально є варіант відокремити повноцінно вітальню від кухні розсувними дверима. Кожне крило має свій вивід під кондиціонер. На стінах декоративні штукатурки та миюча фарба. Індивідуальне опалення, теплі підлоги по всій площі квартири, електричні там де підігрів потрібен швидко і не постійно, для зручності в коридорі і спальні змонтовані перемикачі, в шафі купе вивід під інвертор для безперебійного живлення оселі. Великий санвузол ховає в собі окрему частину під пралку та сушильну машину, рушникосушка комбінована, тропічний душ, гігієнадуш, велика метрова тумба з умивальником і декоративна підсвітка для створення затишної атмосфери над ванною. Спальня за рахунок гри світла люстрою з цікавими кльошами, чи трековим - функціональним, чи RGB підсвітка за ліжком надає спальні вашого настрою. На кухні меблі мають все необхідне від вбудованої техніки до загального простору у шафках і звичайно ж акцент на шухлядах - зручно і поміститься все. Під мийкою схований полігон простору для можливих технічних рішень по фільтрації води на всю квартиру, окремо для питної води та для зберігання. У вітальні приємний колір та фактура декоративки за телевізором, стильний торшер біля якісного розкладного дивану створені для обіймів затишком зі смаком. Найкраще дизайн та проведені роботи покажуть себе при огляді квартири, прошу домовлятись про зустріч завчасно. Відео огляд можу надати у вайбері/телеграмі.

владелец
возможна продажа по єОселя
Трускавецька вул., 133
rieltor.ua

Власник, без посередників. Терміново продам 1 кімнатну квартиру, останній 11 поверх, електричне опалення (без газу), ЖК Стрийська 45, Галжитлобуд, будинок Д, 2 лінія, повністю побудований, при бажанні можна оглянути, на етапі здачі у 1 кварталі 2024 року. Вікна виходять усередину двору будинку на захід (у напрямку вул. Стрийська), хороший краєвид, Загальна площа 47,62 кв.м. (38,42 кв. м. по документах, але реально площа на 9,2 кв. м. більше (доплата при оформленні права власності за ціною покупки 2021 року +7200$), велика кімната та велика кухня: житлова площа 19,05 кв.м., площа кухні 16,03 кв.м., вигоди разом 4,39 кв.м., засклена велика лоджія на кухні 4 кв.м. ціна 61800$ (+7200$ при оформленні права власності=69000$, ціна за 1 кв.м. - 1449 $). По переуступці (договір заміни сторони).

владелец
Стрийська вул., 45
rieltor.ua

Прохання до посередників не турбувати. До вашої уваги однокімнатна квартира в центрі Сихівського району міста Львів. Квартира знаходиться на вулиці А. Манастирського 3А на другому поверсі дев’ятиповерхового будинку, з висотою приміщення 2,62 м та загальною площею-38,9 кв. м., житловою кімнатою 20,1 кв.м., кухнею 7,4 кв.м. з виходом на лоджію 1,8 кв.м., ванною кімнатою 3,4 кв.м. та коридором 3,1 кв.м. Добре транспортне сполучення збудь-якою точкою міста. Поруч школи, дитячі садочки, парк, ринки, кінотеатр, спортзал з басейном, церкви, поліклініки, банки. Гарна транспортна розв’язка для виїзду на об’їзду дорогу, або до центру міста. Доброзичливі сусіди, є ОСББ. Гарний житловий стан, косметичний ремонт, централізоване опаленні та гаряча вода. Продається разом із технікою та меблями. Прохання дзвонити на месенджери Viber, Telegram, WhatsApp, Skype. Фізичний перегляд виключно за домовленістю.

владелец
Манастирського вул., 3А
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири по вул.Збоїща від власника. Загальна площа 45 м2, кухня-студія, дизайнерський ремонт, малоквартирна будова клубного типу (15 квартир), поверх 2 з 5. Квартира продається з усією технікою і меблями що на фото. Фото планування вкінці. Також в ціну входить нежитлове приміщення (підвал) площею 2 м2.

владелец
Збоїща вул., 6а
rieltor.ua

Власник! Документи готові для продажу. Продається світла і простора однокімнатна квартира в приватизованому гуртожитку. 3 поверх з 5. Меблі і вся техніка залишаються. Біля зупинки громадського транспорту. Вікна виходять у двір, дуже тихо і спокійно. Великий засклений світлий балкон, якій можна використовувати як додаткову кімнату. Поруч магазин Рукавичка, 2 парки. До центру міста 25 хвилин пішки. Торг обговорюється з реальним покупцем. Новий бойлер, пральна машина. Туалет в спільному користуванні з ще однією квартирою. Взимку тепло, літом не жарко, північно-східна сторона

владелец
Зелена вул., 107
rieltor.ua

Власник. Продаж 1 кімнатної квартири на 6-му поверсі (6/10) в ЖК «Добра Оселя», вулиця Княгині Ольги 100, Львів. Загальна площа квартири 42 м²: ізольована кімната, кухня, санвузол, гардеробна, коридор, лоджія, балкон. Продається з меблями та побутовою технікою. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги, кондиціонер, інтернет - оптоволокно, домофон. Будинок повністю заселений та обжитий. Спокійні сусіди. Краєвид на захід сонця. В квартирі не курили. Інфраструктура на території комплексу: магазини, салони, кавярні, дитячі майданчики та садок, відділення НП, спортзали, поруч зупинка транспорту та два парки. Контактний телефон - 0974772915 Тетяна

владелец
Княгині Ольги вул., 100 ж
rieltor.ua

Продаж квартири в гуртожитку Львів вулиця Володимира Великого поряд вулиці Княгині Ольги, Стрийська, Наукова, тролейбусна. Велика світла та тепла кімната 22,2кв.м., є можливість провести вигоди, навпроти умивальники та туалети спільного користування. Поряд супермаркети, два ринки, аквапарк, Вікторія Гарденс, парк, навчальні заклади, зупинки маршрутного транспорту, також дитячий майданчик і багато іншого! Завітайте та огляньте все самі. Якщо є пропозиції тоді звертайтеся до мене Без посередників або тощо квартира продається від власника

владелец
Володимира Великого вул., 14
rieltor.ua

ВЛАСНИК, ПЕРШИЙ БУДИНОК продаю 1кім кв, вікна на парк та місто

владелец
Орлика Пилипа вул., 7
rieltor.ua

Продається світла, затишна 1-кімнатна квартира в житловому комплексі Viking Park (вул. Зелена, 151). Будівництво повністю завершене, комплекс зданий, всі комунікації підключені. Характеристики квартири: Площа: 38,40 м² Секція: 14 Кімнати: 1 кімната Поверх: 7-й поверх з 8 Південна сторона, зручне планування. Наповнення квартири: будинкове опалення (дахова котельня з власним тепловим лічильником на кожну квартиру), лічильники на все (світло, вода гаряча, холодна, опалення), хороші вхідні двері укомплектовані (не потребують заміни), енергозберігаючі вікна. Комплекс бізнес-класу виконаний з якісних матеріалів, з закритою територією та великим підземним паркінгом куди спускається ліфт. Поруч є вся інфрастрктура: магазини, аптеки, кавярні, дитячий садочок, школа, ресторани, зручна транспортна розвязка (поруч зупинка громадського транспорту) до центру 4,5 км. Ціна - 59000$ (можливий невеликий торг) Від власника. Для ріелторів БЕЗ співпраці. тел. 09******51 - Назарій

владелец
Зелена вул., 151
rieltor.ua

Продаж 1 кімн. квартири (3 секція, 4 поверх) на вул. Миколайчука 38 від надійного забудовника Галжитлобуд. Квартира знаходиться на 4-му поверсі 7-ми поверхового будинку, в центральній його частині. Вікна виходитимуть на високий замок. Зручне планування: кухня-вітальня, спальня, коридор, ванна та лоджія. Здача будинку оголошена на 4 квартал 2024 року. Комплектація: розвинена внутрішня інфраструктура комплексу; на прибудинковій території спроєктовані зони для відпочинку, спорту та дитячих ігор; сучасна архітектура будівель, також біля входу до будинку встановлять велопарковки. Комплекс має зручний звязок із центральною частиною Львова та іншими районами. Від найближчої зупинки ходять автобус №184-а та №46 . Нижні поверхи призначені для комерції — тут планують відкрити дитячий садок, Центр юнацького дозвілля, супермаркет та амбулаторію сімейної медицини. Для зберігання авто спроєктовано підземний паркінг на 120 машиномісць, також буде гостьова парковка біля будинків. Власник.

владелец
Продаж квартири 1 кім.  Миколайчука 38. Власник
olx.ua

Продаються квартири в будинку по вул. Стуса 51-53 у м. Львові. є одно, двох та трьохкімнатні квартири. Розумне планування. Про наявність і характеристики квартир інформація по телефону. Ціна за м2 зменшується із збільшенням кількості кімнат. Будинок зданий в експлуатацію, всі комунікації є, ліфти працюють. Є можливість придбати паркінг на нідземній стоянці. Можливість кредиту "єОселя" Ближній центр, поруч парки. Є можливість ремонту квартири під ключ. Оголошення від власника. Можливий торг.

владелец
Продаж квартири Львів Стуса
olx.ua

Продам квартиру від власника в новобудові по вул Роксолани 87 б будинок зданий 3 роки тому заселений на 95% другий поверх вікна панорамні

владелец
Продам квартиру
olx.ua

Адреса вул. Волинська 9 (об’єкт цікавий без аналогів в ближньому центрі 1,5км до Оперного). Лише дана секція Г3 з чорним фасадом. Апартаменти розташовані на 2-му поверсі 5-яти поверхового будинку у секції Г3 з виглядом на Високий Замок. Здача 24р, 2 квартал (будинок повністю збудований, фасадні роботи завершені). Переуступка. Гарне планування, панорамі вікна, Автономне опалення. Я власник! Є відео

владелец
Продаж 1к квартири 1,5км до Оперного жк Новий форт
olx.ua

1К квартира, не кутова, вул. Наукова, 2 (район Володимира Великого та княгині Ольги), Франківський район. Стан - заходь та живи! Цiкавить тiльки обмiн. моя ДОПЛАТА Квартира світла, простора 3/5 панель, Металлопластиковi вiкна з 2камерними енергозберiгаючими склопакетами, є лiчильники на воду. Балкон засклений. В квартирі житловий стан. У підїзді зроблений ремонт. Вікна з квартири виходять у двір. Будинок розташований не при дорозі, викладена бруківка. У дворі дитячий майданчик. Є можливість для паркування автомобіля. Залишаються меблi по домовленностi НЕ пафосне житло, тихе зелене місце, вся інфраструктура. Швiдкисний Інтернет. Загалом, місце, де можна спокійно жити та працювати, і ніхто не потурбує. В дворі є бомбосховище. Чудова транспортна розв"язка .Поруч безліч магазинів, базар, аптеки. Сквер. В пішій доступності АТБ, Сiльпо, стадіон. Готова для життя чи пiд аренду наступного дня пiсля угоди. Oбмін на 2х-3х кімнатну , вторинка. Франківський район. Бажано хрущiвки чи 9-ки поблизу Наукової. P.S Маклерам- пропонуйте варіанти 2-3 к. Тільки продаж не цікавить

владелец
Власник! 1К квартира,3поверх, Oбмін на 2х-3х кімнатну.Франкiвський р-н
olx.ua

Новобудова ЖК «НОВА ОСЕЛЯ». Будинок зданий, є всі документи. В 2017р. зроблений новий ремонт. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Ізольована спальня і кухня студія. Дитяча кімната прохідна з кухнею. У квартирі є лоджія з коморою та підвал 3 м.кв. Зручний район, відстань до центру (Площа Ринок) всього 4км. Продається з усіма меблями і технікою, як на фото.

владелец
Продаю квартиру в новобудові 48 кв. вул. Малоголосківська 8д
olx.ua

Продаж квартири- апартаментів. Надійний забудовник Галжитлобуд. Трускавецька 48. Поряд Жк Континент, Галицький лев. Квартира на 3 поверсі 10 поверхового будинку. Здача будинку в експлуатацію 1 квартал 2025 року. Зручне планування. Вартість без комісії для покупця.

владелец
Продаж квартири-апартаментів Трускавецька, Галжитлобуд
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру по вул.Залізнична 7

владелец
Квартира 40м2
olx.ua
123...6
1 - 24 из 144 результатов