Продається 2-ох кімнатна квартира в новобудові по вул. Кругла (район Бомби) В квартирі зроблений дизайнерський ремонт. Загальна площа 65 кв.м. Квартира обладнана повністю новими меблями та технікою, ніхто ще не проживав. Індивідуальне опалення. Є кондиціонер. Два балкони.

Кругла вул., 15
rieltor.ua

Продаж 2-ох кімнатної квартири по вул. Кос-Анатольського. Загальна площа квартири 54 кв.м. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Житловий стан. Кімнати роздільні. Центральне опалення.

Кос-Анатольського вул., 22
rieltor.ua

Продаж 2-ох кімнатної квартири по вул. Сихівська. Загальна площа квартири 50 кв.м. Квартира розташована на 7-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Хороший житловий стан. Продається з усіма меблями та побутовою технікою.

Сихівська вул., 9
rieltor.ua

Продаж 3-ох кім квартири в новобудові по вул. Сумська. Квартира дворівнева. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа 118 кв.м. Кімнати ізольовані. Індивідуальне опалення. Є кондиціонер. Два санвузла. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Зручна локація: Розташована у зручному районі з розвиненою інфраструктурою, неподалік від магазинів, ресторанів, парків та громадського транспорту.

Сумська вул., 10
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири напівцокольне приміщення по вул. Медової Печери. Можливий варіант під офіс.

Медова Печера вул., 29
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири Вул. Стрийська, ЖК КРЕАТОР БУД 🔹 Ексклюзивна пропозиція! 🔹 44,5м2 - Кімната 16м2 - Кухня-вітальня 14 м2 -Гардеробна 3 м2 - ванна 4 м2 - Просторий балкон та заселена лоджія. Заселена новобудова. 🔹 Поверх 8ий з 9ти ВСЕРЕДИНІ, не кутова! Стіни 2,5цегли+10см мінвата 🔹 ❇️ Технічні характеристики: - Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги всюди, де плитка - Система на опалення розумний дім Данфос - система від затоплення - кондиціонер - сигналізація ❇️Побутова техніка: - посудомийка Bosch - духовка - варочна поверхня - витяжка - котел газовий 🔹 Біля дому вся необхідна інфраструктура і зручна транспортна розв’язка. Величезна парковка під охороною. Футбольне поле, тенісний корт, магазини, салони, тренажерний зал та ін. Зупинка транспорту 1 хв. пішки. Поруч парк. 🔹 Ідеально для комфортного проживання або інвестиція для здачі в оренду!!! 🔹 💫Ціна 78,5 тис дол ☝️Можна докупити підвал 4м2 за додаткову плату. ☎️0673740500 @katerina.ferents_rieltor ☎️0685592155 АН Христини Ференц #нерухомістьльвів #ріелторльвів #нерухомість #realestate #realestateagent

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115
rieltor.ua

Продаж просторої 3-кімнатної, 2-рівневої квартири у ЖК «Софіївка» Загальна площа: 94,5 м2 Житлова площа: 50,3 м2 Площа кухні: 14,1 м2 Поверх: 9-10 поверхи Опалення: Індивідуальне газове Вікна: Панорамні, з чудовим видом Ви мрієте про простору, світлу і сучасну квартиру у найкращому районі Львова? Ми маємо для вас ідеальний варіант! Пропонуємо вашій увазі розкішну 3-кімнатну, 2-рівневу квартиру у престижному житловому комплексі «Софіївка». Це житло для тих, хто цінує комфорт, естетику і спокій. Загальна площа 94,5 м забезпечує вам і вашій родині максимум комфорту. Велика житлова площа і простора кухня стануть ідеальними для приємних вечорів у колі родини або друзів. Індивідуальне газове опалення дає змогу самостійно регулювати температуру в домі, створюючи ідеальний мікроклімат. А панорамні вікна наповнять квартиру світлом і відкриють чудовий краєвид на місто. Ця квартира готова до втілення будь-яких дизайнерських фантазій. Велика площа дозволяє вам реалізувати найсміливіші проєкти. Житловий комплекс «Софіївка» — це сучасний простір, де кожен зможе знайти щось для себе. Закритий двір, де немає доступу для машин, гарантує безпеку та спокій. Територія комплексу під цілодобовим відеонаглядом, а централізований пункт охорони забезпечує вашу безпеку. Для найменших мешканців обладнані дитячі майданчики, а для активних жителів — спортивні зони. Софіївка — це не просто район, це місце, де гармонійно поєднується зручна інфраструктура та природна краса. Тут є все для комфортного життя: магазини, кафе, школи, дитячі садки, а також чудові місця для відпочинку. Зручне транспортне сполучення дозволяє легко дістатися до центру міста та інших районів. Ціна: 128 000$ Без комісії для покупця! Ця квартира — це не просто житло, це місце, де ви зможете створити справжній домашній затишок і щасливі моменти з вашими близькими. Не зволікайте, адже така пропозиція — це рідкісна знахідка! Зателефонуйте зараз і дізнайтеся більше!

Угорська вул., 12
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж, ексклюзивну, трьох кімнатну квартиру, по вул. Римлянина (Пекарська-пл. Митна). Загальна площа 110, 8 м.кв, в цегляному австрійському будинку, перекриття деревяне. Збережений підїзд. Парадний вхід в квартиру. Квартира світла, суха, тепла, простора, комфортного правильно планування, двері та паркет збережені, підвіконня мармурові. З кухні є вихід на балкон з виглядом у дворик. Кімнати - ізольовані, 2 санвузли. Збережені і діючі австрійські пєци в кімнатах. Опалення - газовий котел, також є колонка на гарячу воду. Вікна з квартири фасадні, замінені на МПВ. Є великий підвал 23 м.кв. фасадними вікнами під рестораном "OMNOMNOM". Вікна з квартири фасадні. В квартирі все залишається(заберуть лише всі коври). Для Вас, є якісне відео квартири, цікавить? Звертайтесь, влаштую показ у зручний для Вас час!

Римлянина вул., 10
rieltor.ua

Продаж квартири в австрійському будинку по вул. Лисенка. Квартира в красивому сецесійному будинку на 3 поверсі з мезоніном на який є ще окремий вихід та цокольним приміщенням висотою 3 метри з вікнами та виходом у двір. В самій квартирі збережено багато автентики, унікальні кольорові ліпнини, паркет, вікна, вже відреставровані двері та пічки із збереженим кахлем. Квартира двостороння і на кожну сторону неймовірний вид, перед одними вікнами великий сквер, а перед іншими храм. Квартира унікальна та варта вашої уваги! Для запису на огляд телефонуйте!

Лисенка вул., 28
rieltor.ua

Продаж дворівневої квартирі в центрі міста, вулиця Городоцька (ТЦ Магнус-Оперний) Район готель Astoria. Квартира складається з 5+ кімнат. З фасадним балконом з панорамою на місто. Гарний вид на сторону оперного театру та церкву Юра. Автономне опалення, ліфт, два санвузли, є парковка, світло не вимикали по графіку. Лічильник день-ніч. Звертайтесь!

Городоцька, 16
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Львів

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру по вулиці Б. Хмельницького, 267 ( Грінченка)Загальна площа - 45.5 м². Цегла. 5/9 поверх Квартира після капітального ремонту. Замінені вікна, міжкімнатні двері, вхідні двері, нова електро проводка, замінені труб, підігрів підлоги. Вся нова побутова техніка ( бойлер, вмонтований холодильник, варильна поверхня, духовка, пральна машинка, витяжка. Підігрів підлоги. Фільтр на воду. Дві кімнати ізольовані. Є балкон Іспанський ламінат. Електрична сушка в санвузлі. Нова сантехніка Ніхто ще не жив, все нове.Ціна - 72500 у о

Богдана Хмельницького  вул., 267
rieltor.ua

Продаж 3-ох кімнатної квартири по вул.Шевченка. (Рясне) Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 69 кв.м. Хороший житловий стан. Кімнати роздільні. Центральне опалення. Продається з меблями та побутовою технікою.

Шевченка вул., 396
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в новобудові по вул. Лінкольна (Замарстинівська) Простора двох кімнатна квартира в чудовій локації біля парку 700-річчя. Будинок зданий в експлуатацію, з присвоєною адресою, на етапі видачі документів на право власності. Квартира знаходиться на 9-му поверсі 16-ти поверхового будинку, планування двостороннє. Дві роздільні кімнати, кухня студія, 2 санвузли, засклена лоджія. По всій квартирі розведена тепла підлога, залита стяжка, встановлені радіатори. Будинок комфорт класу побудований з цегли, перестінки - керамоблок. Також в будинку встановлено 2 ліфти. Внутрішній двір з елементами ландшафтного дизайну, зонами відпочинку, дитячими та спортивними майданчиками стане місцем, де можна пограти з дитиною або випити кави з друзями в одному з літніх кафе. В комплексі розташований підземний паркінг. Житловий комплекс розташований на перетині вулиць Замарстинівської та Авраама Лінкольна, за 3 хвилини пішки від зупинок трамваю та маршруток. Також недалеко від новобудови велика транспортна розвязка на перетині вулиці Липинського та проспекту Вячеслава Чорновола, з якого за 10 хвилин на авто ви потрапите в Історичний центр міста. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

Замарстинівська вул., 134а
rieltor.ua

НАЙНИЖЧА ЦІНА. Двокімнатна квартира в новобудові з ІНДИВІДУАЛЬНИМ газовим опаленням та гарним виглядом на Брюховицький ліс Квартира на 9 му-поверсі, не останній, має правильне планування з двома ізольованим кімнатами, є можливість перепланувати, простора зручний коридор. В квартирі два санвузли, є комора, великий балкон який можна засклити. Будинок має цегляні стіни та перестінки, на поверсі три квартири, сучасний ліфт який їде в ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ. На продаж є підземний паркінг за додаткову плату. Є дитячий та спортивний майданчики у дворі, будинок швидко заселяється, зданий у 2022 році. Вулиця Під Голоском це локація яка швидко розростається новобудовами, поруч проспект Чорновола, МакДональдс, спортзали, скрізь багато магазинів в пішій доступності. В самому будинку є приватний дитячий садочок. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Кругла вул., 5д
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж 3-кімнатну дворівневу квартиру в центрі Львова по вул. Таманська. Австрійський будинок. На першому поверсі 1 велика вітальня кімната з двома фасадними вікнами і висотою 3.32, дитяча кімната, також з двома фасадними вікнами, кухня і санвузол і передпокій, а на другому поверсі 1 кімната і відпочинкова зона біля сходової частини висота 2.75 і санвузол. Кімнати ізольовані, залізобетонне перекриття. Замінений дах. Ковані сходи на другий рівень квартири. Є в наявності куплені(запаковані міжкімнатні двері а також мармурові підвіконня теж запаковані, металопластикові вікна, нова проводка, автономне опалення(вивід під газовий котел в кухні, загільзовано. Ремонт: нульовий цикл. До квартири входить підвал 12 м2, Документи готові до продажу! Детально - є відео! Телефонуйте!

Таманська вул., 9
rieltor.ua

Продаж просторої 3-кімнатної квартири в ЖК Avalon Flex по вул. Топольна 4г. Розглянемо під програму єОселя! Квартира розташована на 6 поверсі 10 поверхового будинку. Двостороннє планування - з кухні та 1 кімнати у затишний двір а також з інших кімнат на місто на сторону комплексу Greenville Park. Чим ексклюзивна дана квартира, тим, що в квартирі збили усі гіпсокартонні тонкі перегородки, для того, аби у вас була можливість, як нового покупця, зробити планування саме для свого індивідуального комфорту. І квартира отримала значно більше світла без перегородок. Додано планування із перегородками початкове, та без перегородок(дивитись на фото). В квартирі індивідуальне опалення - двофункційний котел на опалення та гарячу воду і підігрів підлоги. ЖК знаходиться в мега крутій локації, за 100 метрів від будинку ТРЦ Спартак, зупинка, садок та школа. Відстань від центру міста 3.5 км. Будинок здано в експлуатацію, підключені всі комунікації, продаж з правом власності! Телефонуйте, з радістю покажу Вам цей об’єкт!

можливий продаж по єОселя
Топольна вул., 4г
rieltor.ua

Ексклюзивна квартира в самому серці Львова! Австрійський проект. Вул. Словацького 4. 155 кв.м. унікального простору. У будинку з історією. - Авторський проект дизайну, зручне сучасне планування простору, укомплектована побутовою технікою та меблями. - Збережені ексклюзивні антикварні деталі інтерєру. - Поєднання розкоші та зручності, з вікон відкривається чудовий краєвид на місто що робить Львів таким особливим. - Просторі та світлі приміщення створюють атмосферу затишку та радості, а зручне розташування дозволить вам легко занурюватися в атмосферу історичного міста в будь-який час. - Цей будинок не просто будівля, це живий музей історії, уособлення душі Львова. Стіни цього унікального будинку несуть у собі століття таємниць та історій, вони були свідками важливих подій та зустрічей великих особистостей. Купуючи квартиру в цьому будинку, ви стаєте частиною його багатої історії , відчуваючи на собі вплив минулого і переймаючись його величчю. Це не просто місце для життя, це місце, де кожен крок нагадує вам про велику спадщину, якою ви володієте. Щоб поринути у чарівну атмосферу даного обєкту, пропонуємо переглянути відео квартири.

Словацького вул., 4
rieltor.ua

Продаж 4 кім квартири по вул. Ю. Руфа (Некрасова) Медінститут. Чудова пропозиція в ближньому центрі Львова для комфортного проживання. Загальна площа 154 м2, житлова 94 м2, кухня 22 м2. Австрійський будинок. Залізобетонне перекриття! Кодовий замок в підїзд. Деревяна сходова клітка в чудовому стані. Обслуговує ОСББ. Індивідуальне опалення-газовий котел, підігрів підлоги. Підвал додається з додатковим баком для води. Вхідна група містить дві великі шафи для особистих речей. Коридор оздоблений красивими вітражами з підсвіткою. Візерунки кольорової гами вражають естетичним ефектом. Три ізольовані кімнати виходять на південну сторону вул. Ю. Руфа. З великої вітальні вихід на відкритий балкон. Четверта кімната за дизайнерським планом налічує два гардеробних відділи, в одному з яких є сейф. З цієї кімнати виходимо на відкритий балкон у внутрішній, тихий дворик. Балкон з кімнати зручно переходить до кухні. Простора кухня містить всю необхідну побутову техніку: посудомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, газова поверхня. Невеличка комірка. Два роздільних санвузли. Ремонт виконаний з високоякісних матеріалів. Балкони в безпечному стані. Підїзд чистий, світлий, сухий. Локально розвинутий та насичений інфраструктурою район. Поруч зупинка транспорту, садочки, школи, аптеки, лікарня, ринок, клініки, лабораторії, кафе. Телефонуйте за деталями!

Юрія Руфа вул. (Некрасова), 15
rieltor.ua

Продаж просторої 3-кімнатної квартири площею 86.2 м² у новобудові, Нова Оселя Вул. Малоголосківська. Можливе Розтермінування платежу. Квартира розташована на 6 поверсі, є ліфт з переваг даної квартири це 2 лоджії та 2 санвузла. В квартирі зроблений гарний ремонт, продається з усією технікою та меблями Зручне планування: 2 ізольовані кімнати, 1 прохідна,, гардеробна і просторий коридор. Розвинута інфраструктура. Ідеальний варіант для сімейного проживання. Запрошую вас на огляд.

Малоголосківська вул., 8д
rieltor.ua

Продаж двохкімнатної квартири в зданій і заселеній новобудові від БК Ваш дім по вул Пасіна, кімнати ізольовані, вигоди ізольовані, інд.опал, розводка світла, води, стяжка чистова у кімнатах, ганий благоустій навколо будинку, інфрастуктура розвинена. Торг

Пасічна вул., 181
rieltor.ua

Продаж 1-кім. квартири в будинку бізнес класу ЖК SILENT PARK по вул. Пилипа Орлика Будинок бізнес класу з високо якісних матеріалів в парковій зоні, в перспективному районі, відстань до ТРЦ Спартак 1.8км - 8хв машиною. На території ЖК облагороджені двори компанією Gardener, власна комерція та красиві під’їзди від дизайнера Марка Савицького. Здача будинку в експлуатацію 4кв 2024р 3 будинок 2 поверх, західна сторона В будинку вже майже готові під’їзди та двори! Квартира з чудовим плануванням, не кутова, з великою кухнею-студією з виходом на балкон, панорамними вікнами, індивідуальним-газовим опаленням, суміжним великим санвузлом та спальнею. В квартирі будуть залиті стяжки, встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, якісні панорамні вікна та броньовані гарні двері. Звертайтесь, залюбки надам консультацію та розкажу про даний ЖК!

Орлика Пилипа вул., 33
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири в будинку бізнес класу з генератором на випадок відключень! Сучасний проєкт який переміг конкурс в Лондоні! Будинок буде мати потужні генератори які забезпечать кожній квартирі 2.5 кіловати при виключені світла. В загальному на квартиру передбачено 18 кіловат електроенергії. На території будинку багаторівневий паркінг, гостьовий та підземний. Також будуть окремо місця з зарядним для електро автомобілів. Територія прибудинкова закрита від машин. Зовнішні стіни з пустотілої керамічної цегли, утеплені мінватою. Квартира з чудовим плануванням! Комора в коридорі, суміжний санвузол, кухня студія 17.5м2, спальна з нішею для шафи площею 14.5м2 і звісно чудова тераса! Дуже вигідна ціна! Таких квартир не має у відділі продажу забудовника! За детальною інформацією звертайтеся!

генератор
Соняшникова вул., 28
rieltor.ua

1 кімнатна квартира в цегляному будинку на 5 із 5 поверсі по вулиці Петлюри, місто Львів. Загальна площа 31.2 м.кв., житлова 16.7 м.кв., кухня 6 м.кв. Центральне опалення. Хороший житловий стан. Продається з меблями та побутовою технікою. Кондиціонер. МПВ. Засклений балкон. Квартира не кутова. Дах перекритий. Квартира готова до продажу. Гарне розташування, розвинута інфраструктура, поруч громадський транспорт, магазини. Код обєкту 14215.

Петлюри Симона вул., 47
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири у Львові вул.Вітовського Польський люкс, залізобетонне перекриття. Площа загальна = 56 м2. - Площа 1 кімнати = 19 м2 (виходить у подвіря). - Площа 2 кімнати = 16 м2 (виходить у подвіря). - Площа кухні = 10 м2. - Висота стелі = 2,77 м2. - Площа балкону = 3 м2 (виходить у подвіря). - Площа підвалу = 5 м2. В КВАРТИРІ: 2 кімнати, простора кухня, висока стеля, ванна кімната та туалет окремо, індивідуальне опалення, досить великий балкон з кімнати. Вікна кімнат виходять на південну сторону у подвіря. Квартира світла, тепла, не кутова. У дворі є загальна стоянка машин для мешканців. ПОРУЧ: Стрийський ринок, Парк Культури, дитячі майданчики, спорткомплекс "Динамо" з басейном. Піша доступність до центру міста. Біля будинку є паркомісце для автомобіля. Біля будинку є тихий затишний дворик . У підвалі є кладовка. В будинку є укриття. За детальною інформацією, та огляд квартири - телефонуйте у зручний для вас час.

Вітовського Дмитра вул., 11
rieltor.ua
1 - 24 з 5 783 результатів