Продаж 1кім. вул. Щирецька 30 ЖК Q-4 “Quoroom Avenue” - 7 поверх в 9 поверховій новобудові. - 40 кв.м, квартира з балконом. - Стіни зовнішні: цегла керамічна 250 мм. - Стіни внутрішні міжквартирні: цегла керамічна з тинькуванням. - Перекриття : монолітне , в єдиній схемі каркасу. - Висота стелі: 2,7 м в чистоті від цементної стяжки. - Опалення: централізоване з радіаторами в кожній кімнаті та лічильником обліку тепла. - Наявність ліфта: безшумні, швидкісні ліфти. - Вікна: енергозберігаючі. - Здача початок 2024р. - Продаж згідно договору Переуступки. Агенство "RealCity" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла. З нами комфортно!

Щирецька вул., 30
rieltor.ua

Ця чудова 1-кімнатна квартира в ЖК "Фамілія" на вулиці Кульпарківській пропонується на продаж. Ось основні характеристики цього житла: Розташування та поверх: Знаходиться на 12-му поверсі з 12-ти поверхового будинку. Повний огляд на вулицю Кульпарківську, а також вигідне розташування на сонячній стороні, що робить квартиру особливо теплою. Площа та ремонт: Загальна площа квартири 50 квадратних метрів. Дизайнерський ремонт з індивідуальним супроводом архітектурного бюро, що робить її дуже стильною та атмосферною. Опалення та комфорт: Індивідуальне опалення з водяною теплою підлогою, двохфункційний газовий котел, інверторний кондиціонер і шумоізоляція забезпечують комфорт та затишок. Якісні матеріали та техніка: Під час ремонту використовувалися тільки якісні матеріали та сантехніка відомих брендів, таких як Franke, Ravak, Hansgrohe, Oli. Вся техніка нова з гарантією від відомих виробників, таких як Samsung, AEG, Bosch. Панорамні вікна та вид: Великі панорамні вікна дозволяють насолоджуватися прекрасним видом на вулицю Кульпарківську. Інфраструктура та документи: Будинок зданий в експлуатацію і має ОСББ. Квартира продається з документами на право власності та всіма підключеними комунікаціями. Ціна 105000 доларів Код:7443 Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, якість та стиль.

Кульпарківська вул., 230
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у Залізничному районі за вул. Щирецька Код квартири - #17789517 • 3 поверх з 9; • новобудова; • автономне опалення; • усі комунікації (електрика, вода, каналізація); • загальна площа – 46.85 м2. Квартира продається по переуступці, що заощадить час і гроші при переоформленні власності. Стан квартири – сирець, що є гарною перевагою, адже ви маєте можливість самостійно обрати дизайн інтер’єру та облаштувати простір за вашими потребами. Оселя оснащена автономним опаленням, підведені усі комунікації. Поруч розвинена інфраструктура – супермаркети, відділення пошти, ТЦ "Вікторія Гарденс", зелені зони. Не зволікайте, телефонуйте зараз, щоб дізнатись деталі.

Щирецька вул., 30
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Однокімнатна квартира по вул. Щирецька (ЖК Well Home) Секція 6,на стадії забудови . Здача об*єкту 3 квартал 2024 року. Надійний забудовник, якісне будівництво, комплекс - комфорт-класу. Знаходиться біля ринку Південний. В пішій доступності ТРЦ "Victoria Gardens". Продуктові супермаркети, магазини, зручна транспортна розвязка, парк, басейн, спортзал... Дуже комфортний для проживання район. Загальна площа - 45,86 Житлова площа - 17,77 Площа кухня-вітальня - 16,22 Комплекс пропонує: ігрові та лаунж кімнати, підземний та гостьовий паркінг, зарядку для електромобілів, питну вода з-під крану,консьєрж-сервіс, охорона та відеоспостереження 24/7, власний дитячий садок на території, двір без машин. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Щирецька вул., 1
rieltor.ua

ПРОДАЖ 1 кімнатна квартира в зданій та заселеній новобудові по вул. Кульпарківська - Наукова ЖК Фамілія - будинок обжитий, поруч усі неохідні магазини, супермаркети, ТЦ Вікторія Гарденс, ринок Південнний, Ашан, Futura Hub, школи, садочки, салони іт.д - зручна транспортна розвязка, до Центру 25 хв їзди - зроблений якісний ремонт, підігрів підлоги, індивідуальне опалення - 2ф котел - комфортне планування : велика ізольована спальня з лоджією , де можна зробити робоче місце і велика кухня вітальня з електричним каміном та панорамним виглядом на місто - є уся необхідна побутова техніка - є вмістка гардеробна, де помістяться усі Ваші речі - санвузол разом - квартира світла, тепла, затишна - на території комплексує є спортивний та дитячий майданчики Можливий торг

Кульпарківська вул., 230
rieltor.ua

Продаж 1 кімн. квартири в ЖК Well Home — новий житловий комплекс комфорт-класу у Львові. Спроєктований у скандинавському стилі. Поверх 6/7 ( секція 8). Загальна площа 43.8. Здача будинку 1 квартал 2025 р. Гарний сучасний ЖК, поруч все необхідне, для дітей встановлено сучасний майданчик з різними видами активностей. У кожному підїзді — загальні лаунж-зони та ігрові кімнати. Переуступкаціна 61300 у.о. Без комісії.

Щирецька, 8а
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири в житловому комплексі Фамілія по вул. Кульпарківська, 230 Площа квартири - 44,2м2 Поверх 8 з 10 Ціна 1850$/м2 Право власності. Квартира підходить під ЄОселю. Хороша та світла квартира. Вікна у внутрішній дворик. В квартирі лишається все. Зараз проживають орендарі. Ідеальний варіант як для інвестування, так і для власного проживання. Хороша та розвинена транспортна розвязка: садочок, ТРЦ Вікторія Гарденс, магазини, аптеки та багато іншого. Гостьовий паркінг. Телефонуйте, огляди по домовленості.

Кульпарківська вул., 230А
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартира по вул. Щирецька ЖК Well Home (ЖК Велл Хом) Квартира знаходиться на 5 поверсі 9-ти поверхового будинку Площа 39, 16 м2 Квартира не кутова, сонячна - вікна на південно-західну сторону у внутрішній двір. В квартирі індивідуальне газове опалення, двоконтурний котел. Залита стяжка в житловій кімнаті, стіни поштукатурені, встановлені батареї. Якісні броньовані металеві двері, металопластикові вікна 6-ти камерний профіль, двокамерний склопакет. Питна вода з під крана у кожній квартирі. Надійний забудовник, якісне будівництво, комплекс - комфорт-класу. Дизайнерські холи, ігрові та лаунж кімнати у підʼїздах, консьєрж-сервіс, власний дитячий садок на території комплексу. Підземний паркінг, зарядна станція для електромобілів. Будинок буде зданий на липень. Секція 7. Вартість - 54 940$ Дуже комфортний та наповнений інфраструктурою для проживання район. Будинок знаходиться біля ринку Південний, в пішій доступності ТРЦ "Victoria Gardens". Продуктові супермаркети, магазини, зручна транспортна розвязка, парк, басейн, спортзал. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Щирецька вул., 8а
rieltor.ua

Продаж просторої однокімнатної квартири з неймовірним краєвидом в ЖК Фамілія. В квартирі виконано якісний ремонт, індивідуальне опалення. Квартира з просторою кухнею, та ізольованою кімнатою, яка обєднана із заскленою лоджією . Продається з вмонтованими меблями і технікою. ЖК Фамілія оснащений дитячими та спортивними майданчиками, гостьовими паркінгами , гаражними боксами та комерційними приміщеннями. ЖК розташований у чудовій локації , поруч торговий центр, школи та садочки. Чудове транспортне сполучення. Телефонуйте, домовимось про огляд!

Продаж однокімнатної квартири з ремонтом можна під єОселю
olx.ua

Щирецька,30 6 секція, квартира з виглядом в бік Нової лінії та в двір Просторий санвузол та кухня з балконом в бік внутрішнього двору Стяжка, штукатурка, радіатори, лічильники, світло до квартири, опалення індивідуальне будинкове, дахова котельня Без комісії, від забудовника!

Продаж 1 кімнатної квартири 46.9 кв.м. по вул. Щирецька
olx.ua

Житлові комплекси у Львів

Продається однокімнатна квартира в новобудові ЖК Skyfall. Здача будинку в експлуатацію 2 кв. 2024 р. Терміново продаються п"ятикімнатна квартира у Львові по вул. Яцкова. Вартість 1250 у.о. за кв. м. Можлива єОселя. Площа 132, 145 та 167 кв. м. Квартири знаходиться на 9-му поверсі. Дворівневі. Індивідуальне опалення. Новобудова здана в експлуатацію і заселена. Ідеально розвинута інфраструктура: дитячі садочки, школи, супермаркети, Краківський ринок. В пішій доступності центр міста Також в пропозиції є 2-о, 3-и та 4-ти кімнатні. Покази в будь-яку зручну для Вас годину. Будинок побудований. Наразі ведуться внутрішні роботи. Можна вже робити ремонт. В пропозиції є одно, дво, три та чотирикімнатні квартири. А також квартири з терасами. Унікально розвинута інфраструктура - садочки, приватні навчальні заклади, ресторани, кафе, коворкінги, магазини взуття і одягу, супермаркети, ТЦ, спортзали, басейн, банки та багато іншого необхідного для комфортного проживання. Будинок з подвірям без машин - це унікальний та сучасний за своїми характеристиками та безпекою простір. Розташування: вул. Щирецька, 55.ТЦ "Південний": 3 хв. пішки. ТЦ "Victoria Gardens": 9 хв. пішки. Технологія будівництва: монолітно-каркасна. Стіни: керамоблок. Утеплення: мінеральна вата. Опалення: індивідуальне (газовий котел в квартирі). Кількість квартир: 68. Підземний паркінг.

Однокімнатна квартира новобудова поряд зі Скнилівським парком
olx.ua

ЖК Q-4 Quoroom Avenue Продам по переуступці квартиру в зданій новобудові. Комунікації підключені, поштову адресу присвоєно. Право власності можна оформляти вже. Більше деталей за тел.

власник
Продаж 1к квартири 46.85 кв. м. на вул. Щирецька 30
olx.ua

Продаж квартири у ЖК Q-4 Quoroom Avenue (Q-4 Кворум Авеню) Львів вул. Щирецька, 30 Затишна квартира на 5-у поверсі з метражем 40,4 м.кв Характеристика приміщення: стан квартири: потребує ремонту/ без ремонту / ремонт не завершений • утеплення: зовнішнє • гіпсокартонні конструкції: немає Оздоблення стелі: штукатурка Підлога (покриття): стяжка Внутрішнє оздоблення: чистова штукатурка Зовнішня обробка: пофарбовано (фарбування) Комунікації: газ: є • Телебачення: немає • інтернет: немає • телефон: немає • вентиляція / кондиціонування: немає (природна) Вода: центральний водопровід Двері та вікна: вхідні двері: металеві • тип вікон: металопластикові • окремий вхід: немає

Продаж квартири у ЖК Q-4 Quoroom Avenue, вул. Щирецька, 30
olx.ua

Продаж 1кімнатної квартири 46.85 кв. м. ЖК Q-4 Quoroom Avenue на вул. Щирецька 30. Ціна: 62500$ Продаж по переуступці в зданій новобудові. В будинку всі комунікації підключені, поштову адресу присвоєно. Право власності можна оформляти вже. Для додаткової інформації - телефонуйте.

Продаж 1к квартири (46.85м2) ЖК Q-4 Quoroom Avenue
olx.ua

Продаж 1 квартири у будинку комфорт класу ЖК Well Home вул. Щирецька 8 Заг . площа 40м2 ( після заключних замірів ) . Продумане планування , з кухні вихід на лоджію . СВ суміжній . Квартира світла . 2 поверх з 7 Індивідуальне опалення. Несучі стіни поштукатурені , стяжка залита лише у кімнаті , двофункційний котел та радіатори . Стіни з керамоблоку . У будинку підземний паркінг , внутрішній двір без машин з сучасними дит. майданчиками та зонами для відпочинку . Будинок зданий , можна підписувати право власності . Наразі продаж по переуступці. Ціна 59 тис. дол. ( можливий торг ) За додатковою інформацією звертайтесь Ірина 09******29 Зацікавила вас дана пропозиція? І ще шукаєте схожі варіанти? телефонуйте по телефону покажемо всі варіанти квартир в цьому або в інших районах Львова

Продаж квартири в ЖК Велл Хоум
olx.ua

Продаж 1кімнатної квартири в ЖК Quoroom Avenue Щирецька 30 5/9 Вигляд в бік нової лінії Здача на весну 2024 Максимальне наповнення від забудовника Стяжка, штукатурка, радіатори, лічильники, світло до квартири Продаж по переуступці, оплачує власник Покази в зручний для вас час Додатково оплачується комісія АН 42/16/13 1340$ за метр 55500$

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Quoroom Avenue
Щирецька 30
olx.ua

Продаж від власника 1 кім. кв-студіо у новобуді Фамілія( Victoria Garden)/ Кульпарківська 230а-(реальні фото квартири) ◼️ Новобудова, 64 м2. 3поверх ◼️ опалення індивідуальне ◼️ панарамні вікна з краєвидом на місто ◼️ одна окрема ізольовані кімнаті ◼️ кухня студія ◼️ санвузел суміжний ◼️ у прихожій велика шафа ◼️ вмонтована кухня, вся побутова техніка. Парковка біля будинку .Поруч дитячий майданчик , школа .Розвинена інфраструктура району (супермаркети, боулінг, ресторани ,магазиниVictoria Gardens , Південний ринок, школи, дитячий садок. До центру 20 хв. РОЗГЛЯДАЮ: Є оселя Власник

власник
Продаж 1 кім. кв-студіо у новобуді Фамілія( Victoria Garden)
olx.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири у зданій Секції ЖК Well Home вул. Щирецька,8а. Заг. площа 41.5 м2 . Компактна вхідна зона - 4.59 м2 з нішею для шафи. Санвузол спільний- 4.03 м2 . Велика кухня вітальня - 17.71 м2 . Ізольована кімната - 13.36 м2 з виходом на відкритий балкон- 1.36 м2 . Індивідуальне опалення. Встановлені радіатори. Стяжка лише у кімнаті. 4 поверх з 7 . На поверсі 4 квартири . Вікна на південну сторону. Вже функціонує ОСББ. Одна з кращих локацій у Франківському районі. Поблизу Нова лінія, р-к Південний, ТРЦ Вікторія Гарденс, безліч комерції, школа, садки, зупинка громадського транспорту. Для колег без сп Ціна - 64 000 $

Продаж 1- кім квартири в зданій новобудові вул. Щирецька
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартира по вул. Щирецька ЖК Велл Хом (ЖК Well Home). Квартира знаходиться на 7 поверсі 7-ми поверхового будинку. Площа 45.65м2 Вартість 61 180$ Без комісії для покупця В квартирі індивідуальне опалення, двоконтурний котел 24кВ, чорнова стяжка. Якісні броньовані металеві двері, металопластикові вікна 6-ти камерний профіль, двокамерний склопакет. Здача будинку в липні 2024 року. Дуже комфортний та наповнений інфраструктурою для проживання район. Будинок знаходиться біля ринку Південний, в пішій доступності ТРЦ Victoria Gardens. Продуктові супермаркети, магазини, зручна транспортна розвязка, парк, басейн, спортзал. ЖК WELL HOME це сучасний житловий комплекс поруч з розвинутою інфраструктурою, підземний паркінг для авто, ігрові та лаунж кімнати у підʼїздах, консьєрж-сервіс зоною рецепції, власний дитячий садок на території комплексу, зарядна станція для електромобілів, питна вода з під крана у кожній квартирі. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Щирецкая улица, 28, Зализнычный, Львов, Львовская 61180.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 265926. АН "Атланта".Однокімнатна квартира по вул. Щирецька (ЖК Well Home)Будинок збудований.Здача об*єкту 3 квартал 2023 року.Надійний забудовник, якісне будівництво, комплекс - комфорт-класу.Знаходиться біля ринку Південний. В пішій доступності ТРЦ "Victoria Gardens".Продуктові супермаркети, магазини, зручна транспортна розв`язка, парк, басейн, спортзал... Дуже комфортний для проживання район.Комплекс пропонує:ігрові та лаунж кімнати, підземний та гостьовий паркінг, зарядку для електромобілів, питну вода з-під крану, консьєрж-сервіс, охорона та відеоспостереження 24/7, власний дитячий садок на території, двір без машин.Телефонуйте для більш детальної інформації!Код об`єкту: 265926

Щирецкая улица, 4, Франковский, Львов, Львовская 55500.0 USD
dom.ria.com

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Велл Хом вул. Щирецька ЖК WELL HOME це сучасний житловий комплекс поруч з розвинутою інфраструктурою, підземний паркінг для авто, ігрові та лаунж кімнати у підʼїздах, консьєрж-сервіс зоною рецепції, власний дитячий садок на території комплексу, зарядна станція для електромобілів, питна вода з під крана у кожній квартирі. Квартира знаходиться на 6 поверсі 10 секції, має загальну площу 46, 35 м2. Індивідуальне опалення, двоконтурний котел, 0 цикл, чорнова стяжка. Зручне транспортне сполучення, розвинута інфраструктура, поруч, ринок Південний, ТЦ Вікторія Gardens. Також, можна придбати місця у підземному паркінгу! Здача квартири 1 квартал 2025 року. Вартість - 64900$ Дізнатись детальніше або домовитись про огляд можливо за телефоном

Щирецкая улица, 8А, Франковский, Львов, Львовская 64900.0 USD
dom.ria.com

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ Продаж 1-кімнатної квартира по вул. Щирецька ЖК Велл Хом (ЖК Well Home) Квартира знаходиться на 8 поверсі 9-ти поверхового будинку Площа 39, 16м2 Вартість 55 200$ В квартирі індивідуальне опалення, двоконтурний котел 24кВ, чорнова стяжка. Якісні броньовані металеві двері, металопластикові вікна 6-ти камерний профіль, двокамерний склопакет. Здача будинку влітку 2024 року. Дуже комфортний та наповнений інфраструктурою для проживання район. Будинок знаходиться біля ринку Південний, в пішій доступності ТРЦ "Victoria Gardens". Продуктові супермаркети, магазини, зручна транспортна розвязка, парк, басейн, спортзал. ЖК WELL HOME це сучасний житловий комплекс поруч з розвинутою інфраструктурою, підземний паркінг для авто, ігрові та лаунж кімнати у підʼїздах, консьєрж-сервіс зоною рецепції, власний дитячий садок на території комплексу, зарядна станція для електромобілів, питна вода з під крана у кожній квартирі. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Щирецкая улица, 28, Южный, Львов, Львовская 55200.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира на вул. Щирецька, ЖК Well home. Є можливість обрати 5, 6, 8 поверх. 10 секція. Здача відбудеться в 2025 році.;Також є варіанти 2-х та 3-х кімнатних квартир з різними плануваннями. Наявна можливість розтермінува ння. В квартирі є стяжка, стіни поштукатурені, двері броньовані, батареї преміум класу, всі лічильники та автономне опалення. Дизайнерські холи, чудова прибудинкова територія, гарна інфраструктура (поруч Victoria Gardens), парк, спортокомплекси, базар.

Продаж квартир в новобудові на вул. Щирецькій
olx.ua

Квартира знаходиться на 6 з 7 поверсі в 6-й секції новобудови, площею 43,9/14,4/19,4 м2 Планування: коридор 4,8 м2., кухня - студіо 19,4 м2., балкон 1,2 м2., санвузол 4,2 м2., спальня 14,4 м2. Індивідуальне опалення, двоконтурний котел, 0 цикл, чорнова стяжка. ЖК “WELL HOME” це сучасний житловий комплекс поруч з розвинутою інфраструктурою, підземний паркінг для авто, ігрові та лаунж кімнати у підʼїздах, консьєрж-сервіс зоною рецепції, власний дитячий садок на території комплексу, зарядна станція для електромобілів, питна вода з під крана у кожній квартирі. Зонування двору: зарядки для гаджетів, двір без машин, зручні вуличні меблі, ігрове багатофункціональне обладнання, сучасні тренажери та турніки, прорезинине покриття майданчика. Інфраструктура поруч: ТРЦ "Victoria Gardens" - 600 м., ТВК "Південний" - 450 м., спортзали та тенісні корти - 700 м., школи - 1 300 м., дитячі садочки - 550 м., Скнилівський парк - 900 м., відділення нової пошти - 450 м., транспортна зупинка - 250 м., оперний театр - 5,6 км. Вартість: 62 560$ або 1425$ / м2. Без комісії для покупця. Дізнатись детальніше або домовитись про огляд можливо за телефоном: +38 09*********63 Віктор Компанія Рентком, з любовю до Клієнтів.

1 кім квартира 44 м2 за 1425$/м2 на вул. Щирецька
olx.ua
1 - 24 з 30 результатів