Ексклюзивна пропозиція! Однокімнатна квартира у затишному спальному районі Львова Продається затишна однокімнатна квартира з покращеним плануванням у цегляному будинку на третьому поверсі п’ятиповерхової будівлі. Розташована за престижною адресою на вулиці Виговського, ця нерухомість гарантує комфортне проживання в одному з найкращих районів міста. Основні характеристики: Загальна площа: 31,5 м Поверх: 3/5 Стіни: цегла Про будинок і район: Ваш новий дім розташований у добре розвиненому та затишному спальному районі, де поруч ви знайдете усі необхідні для комфортного життя зручності. У радіусі всього 50 метрів знаходяться: Школа та дитячий садок для вашої зручності та комфорту малюків Дитячий майданчик для веселих ігор на свіжому повітрі Аптека та поліклініка, щоб забезпечити ваше здоровя та благополуччя Зупинка громадського транспорту, яка забезпечує легкий доступ до будь-якої точки міста Супермаркет для вашого щоденного шопінгу Районна адміністрація для вирішення адміністративних питань Чому варто купити саме цю квартиру: Вигідне розташування у спальному районі з відмінною інфраструктурою Зручне планування та якісне житло у цегляному будинку Ідеально підходить для одного мешканця або молодої пари Відмінна інвестиція в нерухомість у Львові Не упустіть свій шанс стати власником затишної квартири в історичному місті Львів. Для детальної інформації та організації перегляду звертайтеся за контактами нижче. Без комісії для клієнта! КОД ОБЄКТУ 6746

Виговського Івана вул., 25А
rieltor.ua

Терміновий продаж квартири на вулиці Виговського Затишна однокімнатна квартира в престижному спальному районі Львова Адреса: вулиця Виговського Загальна площа: 31,5 кв.м Поверх/Поверховість: 3/5 Матеріал стін: цегла Про район та будинок: Ця затишна однокімнатна квартира розташована в цегляному будинку на третьому поверсі пятиповерхової будівлі на вулиці Виговського. Район, де розташована квартира, відомий своєю добре розвиненою інфраструктурою та затишком, що робить його одним із найкращих для проживання в місті. Близькість до зручностей: У цьому районі ви знайдете все необхідне для комфортного життя: школи, дитячий садок, дитячий майданчик, аптеку, поліклініку, зупинку громадського транспорту, супермаркет та районну адміністрацію.

Виговського Івана вул., 25
rieltor.ua

1 кімнана квартира в цегляному будинку на 10 з 10 поверсі по вулиці Патона , місто Львів. Загальна площа 35 м.кв., житлова 18.2 м.кв., кухня 7.2 м.кв. Висота стелі 2.5 м. Центральне опалення. Комірка в квартирі. Балкон. На горищі є додаткова кладова кімнатна. ДУже гарний краєвид, квартира світла і простора. Квартира потребує ремонту. Код обєкту 13253.

Патона вул., 14
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кім.квартиру,вул Городоцька 226а ЖК Resident Hall,Проєкт від Макроекобуд та Resident Development Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 10-му поверсі, 16-ти поверхового будинку. Загальна площа - 41 м.кв.,житлова - 20 м.кв., кухня - 10.20 м.кв. Зданий будинок, право власності,квартира в середині будинку,будинкова котельня ,0 цикл Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: https://t.me/kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 54.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Городоцька вул., 226А
rieltor.ua

Продаж квартири по вул. Городоцька 226а, ЖК Resident Hall, 1кім.квартира, площа 39м.кв., 9/10 Кухня-вітальня, окрема спальня В квартирі виконаний якісний ремонт за авторським проектом Повна комлектація, посудомийка, пральна машина, кондиціонер, всі меблі, двоспальне ліжко, диван велика лоджія, гарний вигляд з вікон 82000$

Городоцька вул., 226а
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру у місті Львів, вул. Городоцька 226 Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2му поверсі, 9-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 46 м.кв., кухня - 8 м.кв. Квартира з якісним ремонтом, продаж з технікою та меблями. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Вартість квартири 85 тис. дол., агенські послуги 3,5%

Городоцька вул., 226
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири на п"ятому поверсі пятиповерхового цегляного будинку в спокійному районі Львова. Простора світла кімната, роздільний санвузол , засклений балкон , є комора .Опалення центральне , для підігріву води встановлена газова колонка .Квартира тепла та суха , не кутова.Хороша транспортна розв"язка, неподалік Привокзальний ринок , приміський вокзал , торговий центр , продуктові магазини.

Городоцька вул., 287
rieltor.ua

Продаж просторої 1 кім квартири по вул. Городоцька, р-н Мотозаводу площа 41 кв м , поверх 5/5 Ціна 42.500 дол Будинок з цегли , реальна висота в квартирі 2.75 м, не кутова, центральне опалення, газова колонка на воду, частково поміняний стояк, замінені водяні труби , наявні всі лічильники, балкон, вікно металопластикове в кухні, велика кімната(26.2 кв м), квартира суха та світла, меблі за домовленістю. Чистий продаж.

Городоцька вул., 267
rieltor.ua

Продається чудова 1кімнатна квартира в залізничному районі міста. Чудове місце розташування з розвинутою інфраструктурою. Перевагою даної квартири є велика площа та компактність простору, адже завдяки вдалому зонуванню тут фактично 2повноцінні кімнати за ціною однокімнатної квартири, кухня площею 12 м.кв.гардеробна кімната 5м.кв.роздільні санвузли також ж господарська комірка в яку поміститься пральна та суш.машина, бойлер та які будуть непомітними, економлячи місце в квартирі, виконуючи свої функції. В квартирі розведена вся електрика та сантехніка, вивід під кондеціонери, проведене кабельне телебачення , стіни та стеля пр всій квартирі вирівняні та поштукатурені ви зможете їх лише пофарбувати під свій колір та смак, є велика кількість розеток та враховані всі нюанси для зручного і комфортного проживання. Південна сторона забезпечить вам безумовну економію по використанні опалення( адже в зимові сонячні дні не буде потреби для опалення, оскільки вікна панорамні квартира світла та сонячна). Будинок енергоекономний по опаленні( опалення електричне ) дахова котельня та безпечний оскільки не газифікований. Працюють 2ліфти , частково заселена секція. Вигідна як для інвестиції та зручна і комфортна для власного проживання. Телефонуйте і я організую показ для вас. Будинок зданий продаж в нотаріуса є право власності.

можливий продаж по єОселя
Городоцька вул., 226
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири по вул. Вагонна, у Залізничному районі міста, недалеко від центру. Квартира загальною площею 37 м2, є вся необхідна для життя побутова техніка, окрема спальня, суміжний санвузол, ванна. Квартира знаходиться в гарно розвиненому районі міста, з хорошою транспортною розвязкою ( до центру міста 30 хв на громадському транспорті). Є право власності! Телефонуйте або пишіть на вайбер для отримання більш детальної інформації!

Вагонна вул., 7
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові ЖК Resident Hall по вулиці Городоцькій 226 А. 15 поверх з 16 поверхового, 0 й цикл, будинкове опалення. Будинок зданий в експлуатацію, є право власності. Підключені всі комунікації. Працює ліфт. Чудове планування. Балкон. Можливий продаж під є оселю. Присутній торг.

Продаж 1 кім.кв. в новобуд ЖК Resident Hall, Городоцька, 44 м, 56000 $
olx.ua

Квартира в новобудові з гарним плануванням: простора кухня-студіо з вмонтованою кухнею і всією поб.технікою,розкладний диван,спальна кімната з двохспальним ліжком,гардероб в коридорі,ванна кімната,кондиціонер.В квартирі всі великі панорамні вікна з виглядом на Городоцьку вулицю.

Продаж квартири з гарним виглядом в ЖК Резидент Хол,вул.Городьцька,226
olx.ua

Продаж 1 кімнати /квартири/ по типу кавалерка / 15000дол вул Городоцька 168 1 високий поверх 13м Все на електриці ,ремонт 10-11 р Продається з вмонт кухнею та меблями Перепланована на кімнату і перегородка на кухню з коридором Води в квартирі немає Вигоди туалет свій в кінці коридору є можл зробити душ і встановити бойлер Покази в зручний час Ольга 06******14

Актуальна кавалерка - квартира по вул Городоцька 168
olx.ua

Квартира в новобудові з гарним плануванням: простора кухня-студіо з вмонтованою кухнею і всією поб.технікою,розкладний диван,спальна кімната з двохспальним ліжком,гардероб в коридорі,ванна кімната,кондиціонер.В квартирі всі великі панорамні вікна з виглядом на Городоцьку вулицю.

Продаж квартири В ЖК Резидент Хол,вул.Городоцька 226а
olx.ua

Продаж квартири на вул. Головатого -3 повер\5 - 1 кімната, - 30м2\16м2\5м2 -суміжний санвузол, -центральне опалення, - Н=2, 50м - балкон, - квартира потребує ремонту Розвинена інфраструктура - поруч будинку школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту, магазини, супермаркети. Вартість продажу - 37500$, без комісії для покупця.

Головатого Антона улица, 4А, Зализнычный, Львов, Львовская 37500.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна 1-кімнатна квартира в Залізничному районі Львова на вулиці Вівсяна. Площа квартири 42 кв.м, кухня 10 кв.м, поверх 2 з 4. Є санвузол та балкон. Відмінне місце розташування зручне для проживання. Ціна 50000 $. Телефонуйте для детальної інформації та огляду.

Овсяная улица, 12, Зализнычный, Львов, Львовская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири по вул, Журавлина бічна Патона в житловому стані на другому поверсі двох поверхового будинку. Загальна площа - 29 кв.м комора - 2 кв.м , поміняні вікна, вигоди разом, бойлер . АН ієрополіс є відео огляд на прохання скидаємо. ціна 39 800$

Продаж квартири вул Журавлина  Купити  1-ну  кім.квартиру
olx.ua

Однокімнатна квартира на 9 поверху, яка знаходиться на вулиці Вагонній, у цегляному 9-поверховому будинку з великою кухнею та зі всією необхідною технікою високої якості :посудомийна машина, великий холодильник, кондиціонер, пральна машина, новий бойлер, індукційна плита з духовкою, столешні та барна стійка з натурального граніту та гранітний підвіконник, рушникосушка та ванна. Підлоги з підогрівом та контролером температури. Підвісна стеля у спальній кімнаті та кухні. Сучасне освітлення кімнат. Також є бак з водою з фільтром і насосом, який забезпечує стабільний хороший напір води. Площа: 37 м квадратних. Ремонт у хорошому стані. Біля квартири розвинута інфраструктура: недалеко супермаркет Близенько, 15 хв пішком до Сільпо, близько аптеки, лікарня, школа, дитячий садок та зупинка автобуса/тролейбуса 2 хв ходьби. Можна безпечно паркувати автомобіль біля будинку. Багато автобусів та тролейбус у напрямку центра ( 15 хв їзди) та до вокзалу (10 хв) . Пишіть, будь ласка, у Вайбер чи Телеграм

власник
Однокімнатна квартира , Вагонна вулиця, без ріелтора
olx.ua