Продаж 2-ох кім квартири в новобудові по вул. Угорська , ЖК Софіївка. Кухня студіо + 2 ізольовані кімнати. Квартира розташована на 8-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Квартира з ремонтом. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Панорамні вікна. Продається з меблями та побутовою технікою. Посудомийка. Гардероб. Хороший район. Розвинена інфраструктура.

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в чудовому житловому комплексі "Софіївка". Код квартири - #27003545 Двохстороння ( вікна на захід і на схід) квартира з зданому будинку з правом власності на шостому поверсі. Додатково продається місце в підземному паркінгу.

Угорська вул., 12
rieltor.ua

До вашої уваги 2-кімнатна квартира в новобудові з якісним дизайнерським ремонтом по вул. Угорській на Сихові. За останній час ціну суттєво зменшено! Новобудова - ЖК Мальви, зданий у 2019му році, цегляні стіни, монолітно-каркасна технологія будівництва. Встановлене індивідуальне газове опалення. Простора кухня обладнана усією необхідною технікою. Передбачено спальне місце для гостей у вигляді шафи - ліжка, яке не займає багато місця. Квартира розташована на 10му поверсі з приємним краєвидом, вікна виходять у затишний двір. Необхідна інфраструктура в межах 100м, до центру 15-20хв. За 1.5км знаходиться Стрийський Парк і за 1 км парк Залізна вода. Уся техніка кухні та усі меблі входять у вартість. Не зволікайте, телефонуйте і організуємо огляд!

Угорська вул., 14
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Житловий Комплекс. Новобудова. Є-ОСЕЛЯ, безготівковий розрахунок. Без %. Продаж 2-х кімнатної квартири з сучасним ремонтом в новобудові. Просторі та світлі кімнати, сучасне планування, розкішні меблі та нова побутова техніка. Тепла підлога, кондиціонування, посудомийна машина, пральна машина автомат із функцією сушка, регулятори на батареї, індивідуальне газове опалення. Дві окремі спальні із ліжками. Окрема студійна зона кухні з правильним плануванням та функціонуючою вбудованою побутовою технікою відомих виробників. Окрема робоча зона, вбудовані шафи купе по усій квартирі, комплектація квартири для проживання (нова постіль, посуд, побутові дрібниці, які створюють атмосферу затишку та комфорту). В квартирі ніхто не проживав. Новий ремонт 2024 року. Житловий Комплекс має свою інфраструктуру: свій дитячий майданчик, спортивна площадка, продуктові магазини, салон краси та спортзал, аптека. На території комплексу розташований підземний паркінг. Паркова зона в пішій доступності. Навчальні заклади в 10 хвилинах від Житлового Комплексу. До центру міста 20 хвилин, Львівський Оперний Театр, Площа Ринок, зупинка транспорту розташована в 5 хвилинах пішим ходом від новобудови. Продаж квартири можливий по безготівковому розрахунку та державним програмах фінансування. Вартість 150 000 дол.

можливий продаж по єОселя
Тернопільська вул., 21
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Енергетична Квартира площею 43.3 кв.м. знаходиться на першому високому поверсі, зроблений ремонт, замінені всі комунікації. Меблі і техніка лишаються по домовленості. Квартира двостороння, кімнати ізольовані, санвузол роздільний, є великий балкон. Центральне опалення, підігрів підлоги у коридорі і кухні. Будинок цегляний, знаходиться у тихому зеленому районі. Поруч Стрийський парк. Телефонуйте за детальною інформацією

Енергетична вул., 16а
rieltor.ua

Пропоную на продаж 2кімн.квартиру в новобудові на вул. Тернопільська (Новий Львів). Будинок на етапі здачі. Загальна площа квартири 73кв.м. 2й поверх 10ти поверхового будинку. 2ізольовані кмінати + простора кухня. Індивідуальне опалення. В кімнатах залиті стяжки. Роздільний санвузол. 2лоджії (одна засклена). Ціна 94500дол. Торг можливий! Переуступка!

Тернопільська вул., 46
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ В 0-ЦИКЛІ Адреса - місто Львів, вулиця Угорська, 12. Кількість кімнат - двокімнатна квартира. Поверх - 5 з 9 Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту. Загальна площа - 76 м2, житлова - 36 м2, кухня - 20 м2. Опалення - індивідуальне , встановлений газовий котел. Лоджія - одна. Санвузол - роздільний. Будинок введений в експлуатацію. Продаж з правом власності. Особливості даної квартири - квартира двостороння, велика кухня, правильне планування, будинок зданий. Поруч з будинком: приватна школа КМДШ, дитячий садок, супермаркет, гіпермаркет, парк, відділення нової пошти, аптеки, кафе, ресторани, зупинка громадського транспорту, тощо. Код обєкта: 1128

Угорська вул., 12
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Львів, вулиця Тернопільська, 8в. Кількість кімнат- двокімнатна квартира. Поверх - 5 з 10. Тип будинку - Новобудова. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 70м2, житлова - 36 м2, кухня - 14 м2. В квартирі зроблений авторський ремонт. Наявні меблі та побутова техніка: холодильник Sumsung, індукційна плита, духова шафа Electrolux, три кондиціонери, рекуперація повітря, сучасне освітлення по всій квартирі, Помешкання оснащене охоронною сигналізацією AJAX. Опалення - індивідуальне, газовий котел. Наявний підігрів підлоги у коридорі, кухні, санвузлі. Балкон - один. Особливості квартири: це те, що квартира знаходиться в затишному, зеленому районі міста Львова. Квартира простора, світла, тепла. Поруч з будинком: парк "Залізні Води", дитячий садок № 169, Ліцей № 80, Укрпошта 34, поштомати, супермаркет "Близенько", зупинка громадського транспорту. Код обєкту: 1372.

Тернопільська вул., 8
rieltor.ua

Продається по вул. Тернопільській,2а 2-ох кім. квартира на 2-му поверсі (не кутова, світла сторона) будинок цегляний , кімнати ізольовані, зашклений великий балкон, метало-пластикові вікна, якісні деревяні двері, паркет. Поруч парк Залізна вода, ставок. Піша доступність до центру, поруч зупинка Сихівського трамваю, продуктовий магазин Близенько. Три школи та садочки в пішій доступності.

можливий продаж по єОселя
Тернопільська вул., 2а
rieltor.ua

Продаж 2кім в новобудові по вул. Угорська ЖК Мальви. Зроблений якісний ремонт. Квартира знаходиться на 3/10 поверсі.Загальна площа квартири - 64кв.мОпалення-індивідуальне газове.Підігрів підлоги у ванній кімнаті.Квартира продається з меблями та побутовою технікою.На балконі є кладовка АН Golden city 0971765573 Надія

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири у новобудові бізнес класу ЖК FEEL HOUSE у місті Львів (Сокільники). Розташована на 1-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 63.93 м2, житлова 24.48 м2, кухня 19.06 м2. Індивідуальне опалення, газовий котел. Малоповерховий проєкт у скандинавському стилі з ексклюзивними дизайнерськими холами та закритою територією. У комплексі є підземний паркінг. Розташований в локації з унікальною екосистемою та двома озерами для відпочинку. - Панорамні вікна з дзеркальним напиленням. - Посилена міжповерхова шумоізоляція. - Стіни з керамоблоків, утеплені мінеральною ватою та поштукатурені. - Незважаючи на малу поверховість будинок обладнаний ліфтом. Внутрішній двір буде доступний лише мешканцям ЖК FEEL HOUSE, що гарантує додаткову безпеку. Завершення будівництва та оформлення права власності (все ще переуступка) - 2 квартал 2024 року. Код об`єкту 12648.

Героїв Крут вул., 19а
rieltor.ua

ЖК "Lakepark", забудовник СБ Груп. будинку 3 роки Євроремонт, в квартирі залишаються всі меблі (двоспальне ліжко, диван, кухонні меблі) та побутова техніка (холодильник, посудомийна машинка, комбінована газова поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, два телевізори, пральна машинка). Кімнати ізольовані, санвузол роздільний. Є гардероб та балкон. Також до квартири належить комірка, яка знаходиться в під’їзді. Індивідуальне опалення. Розвинутий район, поруч є все необхідне. Паркова зона. Близько до центру міста.

Тернопільська вул., 1
rieltor.ua

Будинок зданий, індивідуальне опалення двохфункційний котел кімнати ізольовані вигоди окремо вікна на 2 сторони

Тернопільська вул., 42
rieltor.ua

Продаж квартири для вибагливого покупця і зроблена для комфорту сімʼї, яка цінує якість . Ремонт виконано по дизайнерському проекту, а особливу атмосферу затишку можна відчути при перегляді житла. Новобудова ЖК ……Планування дві ізольовані кімнати і кухня вітальня 2….м. Два санвузли ( ванна кімната з основної спальні і душова кімната з коридору. )Усі матеріали ремонтних робіт високого класу. Світильники і фурнітура меблів поєднана з металевими декорами. Меблі виготовлені під замовлення по індивідуальному проекту . Фасади кухні МДФ. Мʼякі меблі Frankof. Техніка : посудомийка Beko, вбудована мікрохвильова Electrolux, вбудований холодильник Whirlpool, духова шафа Electrolux, варильна поверхня електрична Gorenje, кондиціонер в кухні вітальній, пральна машинка .Сучасна дитяча площадка у дворі. На духу відпочинкова зона для жилетів ЖК. Підземний паркінг Інфраструктура гарна. Приватний дитсадок, школа н69, магазини Велика транспортна розвʼязка, не далеко є трамвайна зупинка.

Буйка Професора вул., 27
rieltor.ua

Продаж 2 кім. КВ. По вул. Буйка, Ж.К. «Квітка» 2/16, 78/36/12, 0-цикл.Квартира не кутова. Опалення - 2- х ф. котел, лічильникі, гардеробна. Будинок зданий, є право власності. Ціна 87000$

Буйка Професора вул., 34
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної + кухня-студія квартири в Новобудові м. Львів по вул. Угорська. Загальна площа квартири - 84м2, поверх 2/10ц. Будинок зданий в експлуатацію в 2018 році, матеріал стін - цегла, зовнішнє утеплення - пінопласт. Квартира з ремонтом, індивідуальне газове опалення, є підігрів підлоги. Кімнати ізольовані, в обох кімнатах є засклені лоджії. Санвузол роздільний, ванна. В коридорі велика шафа-купе. Також в кожній кімната та на кухні є кондиціонери. Вікна виходять на дві сторони. Гарний ремонт, продається з меблями та технікою, можна відразу зайти і жити, або здавати в оренду. На території є гостьовий паркінг і підземний паркінг, також є дитячий майданчик. Зручна локація, поруч магазини, супермаркети, кавярні та ресторани, студії краси, школи та дитячі садочки. До центру Львова - 12 хв. транспортом. Ціна - 136 000$ Також є відеоогляд. Для перегляду квартири телефонуйте.

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж 2-х кімнатну квартиру, загальна площа - 46 квадратних метрів. Квартира розташована за адресою: вулиця Тернопільська, Сихівський район. Квартира знаходиться на четвертому поверсі з п’яти. Цегляний будинок, планування суміжне. Дві кімнати, кухня, санвузол. Ремонт косметичний. Розвинута інфраструктура, зручна транспортна розв’язка. У пішій доступності парк Залізна вода. Телефонуйте, перегляд за домовленістю. Вартість 46.000 дол. Комісія 5%

Тернопільська вул., 3
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири по вул. Ярославенка (Новий Львів) Загальна площа 48,1м2, кухня 6.8м2 Поверх 1/5, добротний цегляний будинок Є великий засклений балкон ( вздовж 2-ох кімнат) Гарне планування, кімнати роздільні, кухня більша, ніж у звичайних 5-ти поверхівках, санвузол роздільний. Гарний зелений, спокійний і тихий район, поруч супермаркет «Рукавичка», 5-10хв ходьби до школи, садочку, і зупинки транспортів. 52000$

Ярославенка вул., 41
rieltor.ua

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири в обжитій новобудові! Вул. Угорська 74 м2 8 поверх з 10 ти Готова квартира з ремонтом, доставити меблі і техніку заїжджай і живи! Вигляд у внутрішній дворик 2 Просторих спальні з виходом на лоджію та кухня-студія 18м2. Газовий котел, підігрів підлоги Дуже гарний обжитий район з усією інфраструктурою поруч! Зручне транспортне сполучення, недалеко до центру! Є Відеоогляд квартири! Ключі🔑 Покази в зручний для вас час! Ексклюзив! ✅Ціна:117тис. $ 0673740500 0685592155 Телефонуйте: АН ХРИСТИНИ Ференц

Сумська вул., 12
rieltor.ua

Заміна ціни!!!Продаж 2 кім квартира вул. Угорська (бічна). Високий 1 поверх 2 поверхового цегляного будинку. 46/29/8, висота 2,7м, кімн. суміжні. Центр. опалення, газова колонка, в хорошому стані. Ремонтік. Під квартирою є комора. Перед будинком є своя відокремлена територія. Квартира дуже тепла, суха і світла. Ціна 50000 дол. тел. (067)9052175 Світлана

Сумська вул., 10
rieltor.ua

Найкраща пропозиція у цьому комплексі!!! Продаж 2 кімнатної квартири у ЖК Софіївка, вул. Угорська (Новий Львів), площа 76 кв.м., 8 поверх, вікна виходять внутрішній двір.Індивідульне опалення ( котел), гарне планування- велика кухня, 2 ізольовані кімнати, роздільний санвузол.Будинок утеплений 15см пінополістиролом.Будинок зданий в експлуатацію, оформлене право власності.Встановлено котел.В комплексі закрита територія, цілодобова охорона.Хороша інфраструктура- приватний садок, школа, магазини, кафе, аптеки, пошта, трамвайна та автобусна зупинки.Піша доступність до парків Залізна Вода, Стрийського і Снопківського. ціна 110000 у.о.

Угорська вул., 12
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в новобудові по вул.Тернопільська,42 Забудовник - Новий Львів Будинок введений в експлуатацію! Локація: вул. Тернопільська 42, бічна вул. Угорська, Литвиненка, Червоної Калини. Площа: 70,7м2 Правильне планування. Не кутова. Вікна на південь. Засклена лоджія. Простора кухня-вітальня. Роздільний санвузол. Індивідуальне газове опалення. Поштукатурені стіни, залита стяжка в житлових кімнатах. Заведені всі комунікації, є лічильники. Три квартири на поверсі. Ліфт вже працює. Є управлінська компанія. Комплекс розташований в спокійному районі, поруч Стрийський парк. Наявна всі необхідна інфраструктура. Є відеоогляд. Огляди в зручний для вас час, телефонуйте.

Тернопільська вул., 42
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в новобудові по вул. Угорській 14К. Переуступка. Будинок здається до кінця року. Продається 2-х кімнатна квартира в новобудові по вул. Угорській. Зроблене перепланування: 2 ізольовані кімнати і кухня студія. Площа 83м2 Поверх 8/10 Квартира вже має розведені труби під воду, підведена електрика, є газ, покладена тепла підлога, поштукатурено Додатково можна придбати паркомісце в підземному закритому паркінгу за дуже вигідною ціною. Телефонуйте!

Угорська вул., 14 К
rieltor.ua

НОВА ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! На продаж пропонується 2-кімнатна квартира в ЦЕГЛЯНІЙ ЗДАНІЙ новобудові у ЖК Софіївка. Софіївка - це сучасний ЖК комфрт класу з відеонаглядом по всій території, власною інфраструктурою, дитячими та спортивними майданчиками. Якісне будівництво! Зручний 2-ий поверх 10-ти поверхівки. 72 кв.м. простору та світла. Велика кухня 18 кв.м. Роздільний санвузол. Квартира дуже тепла. Утеплений мінеральною ватою фасад будинку + індивідуальне газове опалення. 0-цикл.Отже, Ви зможете втілити власні мрії щодо дизайну! Локація - супер! Мікрорайон Новий Львів! Розвинена інфраструктура та дуже зручна транспортна розвязка. Звідси легко добратися до центру. У пішій доступності знаходяться парки Стрийський», «Залізна вода» та «Снопківський», тут спокійно та затишно. Ціна 118000$. Для прямого покупця - без комісії! Телефонуйте для запису на перегляд та станьте власником цієї чудової квартири!

Угорська вул., 14
rieltor.ua
1 - 24 з 76 результатів