Продається затишна 1 кімнатна квартира-студія з євроремонтом недалеко від центру біля парку Погулянка. Ідеальний вибір для ділових людей, що шукають помешкання близько до центру чи працюють віддалено! Ціну знижено! Квартира з гарним ремонтом розташована на 4му поверсі по вул. Корольова, поруч уся необхідна інфраструктура: зупинки транспорту, пошта, магазини тощо. В квартирі центральне опалення є бойлер, шафа купе, холодильник, пральна і посудомийна машина, кондиціонер і очищувач води – усе це вже входить у вартість! Помешкання світле за рахунок четвертого поверху + південно східні вікна! Великий плюс для тих хто займається фотографією, малюванням тощо. Зовсім поруч знаходиться парк Погулянка – ідеальне місце для ранішніх пробіжок і вечірніх прогулянок. Також маю відео огляд квартири. Ця квартира відповідає багатьом критеріям, що цінують ділові люди, телефонуйте, організуємо огляд.

Корольова вул., 10
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 2-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником * центральне опалення, * кухня-студія+ 2 окремі кімнати, є балкон * якісний дизайнерський ремонт * меблі та техніка * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Пасічна вул., 56
rieltor.ua

Продаж 2к квартири по вул. Пасічна Загальна площа - 45,6м2, кухня - 5,9м2 Поверх 5/5, проблем з дахом немає Централізоване опалення, суміжний санвузол, сантехніка та електрика замінені. Світла, затишна та суха. Квартира в хорошому стані, засклений балкон. Ціна - 53000$

Пасічна вул., 58
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 4- кімнатної квартири по вул. Таджицька (бічна Пасічної) у місті Львів. Квартира розташована на 3-му поверсі 4- поверхового будинку. Загальна площа квартири- 105.1 м2, житлова площа- 61.2м2, кухня- 10 м2. Цегляний будинок, з/б перекриття. Рядянський стан, житловий. Квартира двостороння, сонячна і світла. Гарний доглянутий двір, поруч ліс, дитячі майданчики, школи та садки. Чудово розвинена інфраструктура, хороша транспортна розвязка. Можливий ТОРГ.

Таджицька вул., 5
rieltor.ua

Продається 2к квартира на вул. Пасічна , в цегляному будинку на 5 поверсі . Квартира з ремонтом (зроблено два роки тому ), повністю готова до проживання , обмебльована , є вся необхідна побутова техніка. Загальна площа 42,7м2, одна прохідна кімната з виходом на балкон( засклений ). Скрізь замінено труби , сантехніку і електрику . Район просто прекрасний для проживання ( початок Пасічної), є безліч магазинів , поруч будинку зупинка громадського транспорту , навпроти Львівський Ліцей Героїв Крут , Винниківський парк . Ідеальний варіант під оренду та для проживання ! Можна під військову субвенцію!! Без комісіі для покупця ! Чекаємо на огляд . Код квартири #27320903

Пасічна вул., 51
rieltor.ua

Продається 2к квартира у ближньому центрі 40,4м2 з ремонтом на вулиці Студентська 1-й поверх, тільки зроблений ремонт, нові меблі, сантехніка і побутова техніка. Є підвал. Код квартири - #27636935 Центральне опалення, газова плитка та бойлер на воду. У внутрішньому дворику є дитячий майданчик Чудова локація, поруч парк Погулянка, є супермаркети та необхідна транспортна розвязка і мінфраструктура. Квартира світла та тепла, після ремонту ніхто не проживав, можна заїжджати відразу після покупки.

Студентська, 8
rieltor.ua

Продається 1к квартира загальною площею 31 м2 в Галицькому районі Львова(ближній центр) за вул. Корольова Код обєкта: 27106589 - 3 поверх з 4; - цегляний будинок; - з ремонтом; - кондиціонер; - перевірені документи. Квартира з переплануванням в кухню-студія має загальну площу 31 м2, де розділена робоча зона кухні та зона відпочинку. Санвузол суміжний з ванною, є пралка. В робочій зоні кухні є вся необхідна техніка та меблі, є газова плита, посудомийна машинка, холодильник і тд. В будинку центральне опалення, в квартирі є бойлер на гарячу воду та кондиціонер. В квартирі був зроблений ремонт, можна заїхати і жити! Гарний та спокійний район, зручна локація так як поряд є парк так і до центру пішки можна дістатися за 15-20 хв. Поряд є зупинка транспорту та інша інфрастуктура. Телефонуйте - надамо вам більше інформації!

Корольова вул., 10
rieltor.ua

Квартира сонячна, тепла, не кутова, високий поверх, велика кімната, гарний житловий стан, меблі та побутова техніка залишаються. В будинку є лічильник на тепло, що дає суттєву знижку по оплаті комунальних. Код квартири - #27642923 Тихий, зелений двір. Доглянутий будинок, підїзд, прибудинкова територія. Під вікнами є невеликий полісадник. Можливість паркування. Поруч парк, зупинка, магазини. Торг присутній. Покази по домовленності.

Таджицька вул., 11А
rieltor.ua

Простора чотирьохкімнатна квартира по вул.Таджицькій( поруч вул. Пасічна) Будинок хорошому стані, тільки зроблений дах , вікна в підʼїзді замінені на нові, фасад будинку новий! В квартирі зроблений ремонт. Всі кімнати ізольовоні, це дуже зручно. Велика кухня 20 метрів. Затишний , великий балкон на дві кімнати. Для особливого настрою є гарний діючий камін. Будинок цегляний,утеплений фасад! Купити цю квартиру - це хороше рішення, якщо у вас велика сімʼя ! І кожному необхідна своя територія!

Таджицька вул., 5
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири на вул. Юрія Руфа [#21432]. Площа 61.5/44.8/5.7м². Поверх 2/5 Затишна квартира в дуже хорошому житловому стані. Ізольовані кімнати, роздільний санвузол (душ). Повністю нова проводка та сантехніка. Засклена лоджія та балкон. Знаходиться в прекрасному районі: поруч парк Погулянка, Шевченківський Гай, стадіон Скіф, навчальні та дошкільні заклади (садочки, школи, ліцеї, ВНЗ), магазини та супермаркети, відділення банків та пошти. Зручне транспортне сполучення: до центру 20 хвилин ходьби. Квартира знаходиться у ближньому центрі. Прекрасний район для життя. ПРОДАЖ БЕЗ КОМІСІЇ. Вартість 87 000$ є відео

Юрія Руфа вул. (Некрасова), 57
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири по вул. Пасічна (район Медової Печери). Квартира з ремонтом, меблі і техніка можуть залишитись по домовленості, засклений балкон, центральне опалення, бойлер. Чистий продаж! Є ключі, покази в зручний час!

Пасічна вул., 49
rieltor.ua

Пропоную на продаж 1-кімн.квартиру на вул. Пасічна Будинок цегляний Загальна площа 29,8.м. Квартира без ремонту. Перший високий поверх, без балкону, але можна добудувати. Санвузол разом, колонка, центральне опалення, під ремонт. Гарний ,озеленених район. Хороша транспортна розвʼязка . Поруч сходок,школа. Ціна 33000 у.о.

Пасічна вул., 55
rieltor.ua

Цегляний будинок , зроблений ремонт, залишають повністю всі меблі та побутову техніку , зашкений балкон, зручна локація, поряд зупинка транспорту , парк, школи, садочки, до ценру до 15 хв. Є орендар, який при бажінні нових власників може залишитись у квартирі.

ул. Пасечная, 64, Лычаковский, Львов, Львовская 42000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-но кімнатної квартири по вул. Керченська. Тепла, суха квартира, не кутова, гарний житловий стан, центральне опалення, колонка на гарячу воду, є балкон засклений. Чистий продаж!

Керченская улица, 15, Лычаковский, Львов, Львовская 42000.0 USD
dom.ria.com

Співпрацюю Є відеоогляд. Без комісії 3к квартира у Винниках. Квартира не кутова. Стан на фото, все залишається. Є підвал. Все в бруківці, підїзд з ремонтом. Є балкон. Дуже тихий гарний район. Поруч школа, садочок, магазини та кінцева зупинка маршруток

власник
3-кім квартира Львів (Винники). До центру 10км
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира на затишній вулиці Керченська (бічна Зеленої). Від власника. Ремонт 2022 року. Перепланування. Рядом парк Прогулянка. Без посередників.

власник
Продаж 2-кімнатної квартири на вул. Керченська
olx.ua

Виставлено на продаж квартиру в тихому, зеленому районі - вулиця Дунайська (Липова Алея). Квартира знаходиться на 5 поверсі 5-поверхового цеглягного будинку, двостороння, дуже сонячна, балкон з кімнати у зелений двір, роздільний санвузол, в одній з кімнат є невеличка кладова. Планування суміжне, але дозволяє ізолювати кімнати. Опалення центральне, але останній поверх дає технічні можливості встановити 2-контурний котел. Підігрів води - газова колонка. Квартира потребує ремонту. Є лічильники, поміняні вхідні двері. Дах над квартирою нещодавно перекритий, підʼзд чистий. До квартири на лежить великий підвал - 20м2. Двір гарний, зелений, з дитячим майданчиком. Хороша інфраструктура - багато магазинів, аптек, ринок, дитячий садочок, громадський транспорт, зручний розʼїзд. Покази - згідно домовленості.

Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Дунайська
olx.ua

Продається 3-кім. квартира по вулиці Медової Печери 57/42/6 кв. м. , поверх: 4/5. Квартира з гарним житловим станом. Залишаються частково меблі. Замінено сантехніку, МПВ вікна, балкон зашклений. Є кондиціонер,бойлер. В гарному стані паркет. Сонячна та тепла квартира. Хороше розташування поруч супермаркети, є школа, садочок, аптеки, магазини,поліклініка, 2-ва парки, гарна транспортна розвязка. Ціна 58000 у. о. Торг

Продаж 3к.кв-ри. вул. Медової Печери 58000 дол. США.  Торг
olx.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири по вул.Пасічна ,цегляний будинок,спокійний район,добрий житловий стан,замінені вікна МПВ,двері,вхідні двері,електрична проводка і каналізаційні труби,балкон ,лічильники,можливий продаж з меблями.Торг на місці.

Продаж 3-х кімн. кв-ри вул.Пасічна
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира вул Пасічна,1/4цегляного будинку,кімнати прохідні,вигоди разом,вікна з квартири виходять в тихий земний дворик,квартира без ремонту,хороше місце розташування,поруч зупинка транспорту,магазини.

Продаж 2 кімнатно евартири вул Пасічна
olx.ua

Квартира в житловому стані . Поміняні вікна . Зроблений косметичний ремонт . Кімнати ізольовані . Є технічний поверх. Осбб

Продам 2 кім Личаківський район, Шафарика
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири вул Раковського. Площа 44м Поверх 4 з 4 цегляного будинку, дах скатний. Сучасний ремонт, бойлер , меблі, техніка усе залишають. Балкон зашклений МП. Гарна локація , зелений район в дворі школа і садочок. До центру 6 км. Гарна транспортна розвʼязка, магазини, супермаркет, аптеки, невеличкий продуктовий ринок.

Продаж 2к вул Раковського
olx.ua

Продаж квартири на Таджицькій Тихий район, квартира в чудовому місці. Квартира суха і світла. Дорога до будинка вся з бруківки. Поруч парк. Лишається все. Можливий продаж по співпраці!

власник
Продаж 1 кімнатної квартири на Таджицькій!
olx.ua

Цегляний будинок, велика площа, не кутова, вільна , готова для продажу.

Вулиця  Пасічна
olx.ua
1 - 24 з 29 результатів