Продаж 2-ох кім квартири в новобудові по вул. Шевченка, ЖК Велика Британія. Квартира розташована на 10-му поверсі 11-ти поверхового будинку. Кухня студіо + 2 ізольовані кімнати. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Декоративний камін з функцією обігріву. Кондиціонер. Посудомийна машина. Продається з меблями та побутовою технікою. Хороший район. Розвинена інфраструктура.

Шевченка вул., 25
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 3-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт класу індивідуальне опалення, підігрів підлоги, * кухня-+3 окремі кімнати * якісний дизайнерський ремонт * меблі та техніка * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Широка вул., 94
rieltor.ua

ПРОДАЖ 2-х кімнатної квартири у малоквартирній новобудові по вул. Братів Міхновських, 18. Гарне планування, загальна площа 71,5 м.кв, дві лоджії з кухні і кімнати, Ліфт Комфортний третій поверх. Індивідуальне опалення (газкотел) Якісне будівництво. - стіни та перегородки з червоної цегли - утеплений фасад - залиті стяжки, поштукатурено - броньовані,протипожежні двері - шумопоглинаючі вікна хорошої якості (подвійний склопакет,семикамерний профіль) - розведено оптоволокно, інтернет Підключені всі комунікації. Забудовник ТОВ "Фірма"ІНТЕРБУД" Є підземний паркінг (за бажання можна придбати паркомісце ) Гарним бонусом є закритий внутрішній дворик. Є право власності. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ ! - ціна 1500 у.о за м.кв. що суттєво нижче ніж у забудовника ! Ключі на руках, оглянути можете у зручний для вас час. Детальніше по тел.0964579727

можливий продаж по єОселя
Братів Міхновських вул., 18
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж затишної двокімнатної квартири (апартаментів) у ЖК Велика Британія, на вулиці Шевченка у Львові, Залізничний район. Просторі та світлі кімнати. Загальна площа - 68 кв.м. Поверх 7 з 8, є ліфт. Є додаткове місце під кладову, або гардероб. Санвузол суміжний. Дуже затишний район, до центру 15 хвилин пішки, комфортне місце для проживання, розвинена інфраструктура. Ціна 101000$ Переуступка. Також в квартирі є 2 балкони з один з прекрасним видом на центр міста, інший з видом на внутрішній дворик ЖК. Власна квартира - це завжди краще, ніж оренда. Для додаткової інформації та домоленості про огляд телефонуйте!

Шевченка вул., 17
rieltor.ua

Продається простора 2-кімнатна квартира у Залізничному р-ні на вул. Залізничній в ЖК Шенген". Квартира розташована на 2 поверсі з 6 і не є кутовою. Загальна площа квартири - 80,6 м2., знаходиться в секції 3.3. Будинок зданий в експлуатацію осінню 2022 року, зарестроване право власності. Стіни цегляні, утеплення пінопластом. Будинок має всього на 6 поверхів, і лише 30 квартир. Квартира вже підключена до систем електропостачання та водопостачання, є встановлені лічильники. Ключі на руках, огляди по домовленості.

Залізнична вул., 7
rieltor.ua

Для тих, хто цінить свій затишок, приватність та комфорт, хочу повідомити, що розпочато будівництво ще однієї секції в малоквартирному ЖК по вул Вернигори. Забудовником якої являється перевірена часом та якістю будівництва, будівельна компанія АУРБУД. В цьому ЖК збудовані та успішно здані 2 секції, а також продані всі квартири. В першій секції було всього 1 квартира на поверсі. В другій секції 2 квартири на поверсі. В третій секції передбачено 4 квартири на поверсі. Будуть однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири. Також заплановано 25 паркомісць в підземному паркінгу. Секція будується по монолітно каркасній технології, стіни з цегли На момент здачі секції в квартирах будуть поштукатурені стіни, залита стяжка, підігрів підлоги, встановлені металопластикові вікна з якісного профілю (які не потребують заміни), встановлений двоконтурний, газовий котел, якісні вхідні двері. В підїздах буде встановлений ліфт. З комунікацій: вода, газ, електрика, центральна каналізація. Майже в кожній квартирі буде балкон/лоджія. Висота стелі 3 метри, що додасть простору у вашому помешканні. Внутрішній двір буде закритого типу, під відео наглядом. Розташування напевне одне з найкращих, так як, знаходиться в тихому та спокійному районі нашого чудового міста Львів. Всього 15 хв прогулянкової ходи до центру міста. Де радо зустрінуть Вас Театри, Ресторани, вся міська інфраструктура. Здача секції запланована на початок 2025р

Вернигори вул., 23
rieltor.ua

Продаж просторої 2 кімнатної квартири Львів вул.Рудненська Здана та частково заселена новобудова. В квартирі 0-цикл (сирець), що надає вам можливість створити інтерєр за власними смаками та потребами. Всі кімнати ізольовані, санвузол роздільний. Сучасний будинок з усіма необхідними комунікаціями, електрика, вода, опалення дахова котельня. Знаходиться квартира з сонячної сторони тому в квартирі тепло та затишно. Великі панорамні вікна забезпечують природне освітлення протягом усього дня. Покази квартири у зручний для Вас час Розглядаємо продаж під програму є-оселя.

можливий продаж по єОселя
Рудненська вул., 8
rieltor.ua

Простір, стиль та лаконічність - це все про квартиру, яка може стати Вашою. Квартира заходиться в малоквартирному будинку, клубного типу. Всього лиш 2 квартири на поверсі. Що забеспечить Вам тишу та спокій. Це 72м² затишку й комфорту. Двохкімнатна квартира перепланована на простору кухню-студіо та велика спальна кімната. З дорогим і дуже якісним ремонтом. При купівлі у Вас залишиться все: якісна сантехніка, техніка від провідних виробників, зручні та якісні меблі, посудомийна машина, пральна машина, сушка, робот-порохотяг. Великі панорамні вікна з якісного профілю, квартиру роблять дуже світлою та просторою. Тут холодні вечори стануть тепліші, адже квартира обладнана двоконтурним газовим котлом та є підігрів підлоги. А дизайнерські радіатори доповнюють інтерєр. Для більшої зручності та простору, в квартирі є облаштована гардеробна кімната. Відчувайте себе у безпеці - територія помешкання закрита та встановлено відеонагляд, сигналізація. З цією квартирою мрії стануть реальністю, а бажане - дійсністю. Покази квартири у зручний для Вас час. АН "YB Home"

ексклюзив
Вернигори вул., 23
rieltor.ua

Продаж квартири у новобудові по вулиці Голубовича. Площа 102/29.4/36.2 кв.м. 7/8 пов. Квартира в двох рівнях. На першому рівні: дуже простора кухня-вітальня з виходом на балкон-терасу з виглядом на центр міста та гостьовий санвузол. На другому рівні дві ізольовані кімнати, ще один балкон-тераса та санвузол з ванною. Якісний сучасний ремонт (робився для власного проживання), паркетна дошка на підлозі. В коридорі, кухні-студії та санвузлах підігрів підлоги. Є кондиціонери, три телевізори, посудомийка, холодильник, пральна машинка, винний холодильник, потужна витяжка, вмонтована аудіосистема. Продається зі всім, залишаються всі меблі та побутова техніка. Квартира дуже затишна та зручна, сонячна. Закрита територія з внутрішнім двориком, дитячий майданчик. Поруч вся необхідна інфраструктура: магазини, заклади харчування, ЖК Семицвіт, ЖК Велика Британія, спортзали, ресторани, кавʼярні, Сільпо. Центр в пішій доступності. Закритий паркінг у будинку, додатково можна докупити паркомісце. Ціна: 215 000 дол.

Голубовича Сидора вул., 37
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 2кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * комфорт * автономне опаленя * кухня+ 2кімнати * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату

Одеська вул., 5
rieltor.ua

Житлові комплекси у Львів

Агентство UA.estate пропонує придбати 2-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт класу індивідуальне опалення * кухня-студія + 2 окремі кімнати дизайнерський ремонт * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-926-376.

Залізнична вул., 15А
rieltor.ua

Продаж 2кімнатної квартири по вул. Параджанова, підготовлена під ремонт. Паркова зона, затишна локація, є можливість перепланування. До квартири належить комора з підвалом. Нещодавно повністю відремонтований дах, вікна замінені на металопластикові, є можливість зробити індивідуальне опалення від газового котла. Фасад утеплений пінопластом 100мм. Поряд левандівський парк та левандівське озеро, вся інфраструктура, одразу зупинка громадського транспорту, школа, дитячий садок. Код квартири #25993997

Параджанова вул., 1
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 2-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна заселена новобудова * індивідуальне опалення, підігрів підлоги * кухня + окрема кімната + прохідна кімната, є балкон * якісний ремонт * меблі лишаються * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Роксоляни вул., 80
rieltor.ua

Продаж 2-ох кімнатної квартири по вул Городоцька 226а Площею 78,4 м2 Будинок введено в експлуатацію є право власності . Вікна на дві сторони: у двір та на проспект . Має великий відкритий балкон який виходить на Городоцьку . Код квартири #27436027

можливий продаж по єОселя
Городоцька вул., 226а
rieltor.ua

Адреса - Львів, вулиця Широка 92 Кількість кімнат - дві Поверх - 2 / 9 Тип будинку - чешка . Матеріал стін - цегла Загальна площа - 49м2, житлова -28 м2, кухня - 9 м2. В квартирі зроблений частковий / косметичний / ремонт Опалення - центральне / бойлер. . Балкон - один (засклений) Санвузоли - два Особливості даної квартири - це наявність комори та підвалу, не кутова . Поруч з будинком: (школа, дитячий садок, супермаркет АТБ, парк, відділення нової пошти №27, аптеки, зупинка громадського транспорту, тощо). Код обєкта: 1209

Широка вул., 100
rieltor.ua

Продається квартира з дизайнерським ремонтом в клубному будинку на Вернигори. Пропонуємо квартиру площею 73м² у малоквартирному клубному будинку, де приватність та затишок гарантовані. Сучасний дизайн, високоякісний ремонт та оптимальне планування з відкритою кухнею-студією та просторою спальнею відповідають найвищим стандартам житла бізнес-класу. Особливості: * Інтерєр: Дизайнерський ремонт із використанням ексклюзивних матеріалів. * Техніка та меблі: Комплектація відомими брендами: кондиціонер Mitsubishi, посудомийна пральна і сушильна машини Bosch. * Сантехніка Grohe * Комфорт: Паркетна дошка у спальні. Підігрів підлоги та електрокамін додадуть тепла у холодну пору року, створюючи неповторну атмосферу затишку * Тераса: Невелика, але затишна тераса для вашого патіо. * Енергоефективність: Обладнана рекуператором система вентиляції забезпечує постійний приплив свіжого повітря без втрат тепла. * Безпека: Закрита територія з відеонаглядом і сигналізацією для вашого спокою. * Розташування: Центр міста з розвинутою інфраструктурою: кафе, супермаркет Сільпо, спортклуби. Ця квартира — ідеальний вибір для тих, хто шукає затишок та комфорт у центрі міста, а також цінує якість і стиль у кожній деталі свого житла. Ближній центр. Бічна вул. Городоцька вище цирку. Між вулицями Братів Міхновських та Марка Вовчка. ЖК Praud Premium на вул. Голубовича - 200м До оперного театру -2 км Площа ринок -2,5 км Головний залізничний вокзал -1,5 км Сільпо, що на вул. Шевченка - 800м Собор Святого Юра - 1км

Вернигори вул., 23
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира на вулиці Караджича. Квартира розташована на 6-му поверсі 8-поверхового будинку і має площу 72 квадратних метри. Особливі переваги цієї квартири: Вікна виходять з сонячної сторони, що забезпечує достатнє освітлення і затишок у приміщенні. Присутній відкритий балкон, де можна насолоджуватися свіжим повітрям та краєвидом. Встановлений відеодомофон і сигналізація для забезпечення вашої безпеки. У квартирі є система теплої підлоги, яка забезпечує комфортне та рівномірне обігрівання приміщення. Крім того, квартира продається з усією необхідною технікою і меблями для життя, що робить її готовою до заселення без додаткових витрат. Ціна 155000$ Код:7531 Не пропустіть цю чудову можливість стати власником комфортного житла на вулиці Караджича.

можливий продаж по єОселя
Караджича вул., 29Б
rieltor.ua

Продаж — 2-кімн.квартира, вул. Петлюри, 68/35/14, 3/5ц, новобудова, індивідуальне опалення, євроремонт, кімнати ізольовані, балкон з кухні, с/в разом. Екв. 125000 $, 0987496203 Леонід

Петлюри Симона вул., 50
rieltor.ua

‼️БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ‼️ Продаж 2 кімнатної квартири в зданій новобудові по вулиці Рудненська (ЖК Riel City) ЖК Riel City (вул. Рудненська, 8) Секція 5в. 5/11 поверх, 72.9кв - 91125$ Клас новобудови: комфорт Новобудова здана в експлуатацію в 2022р. Нульовий цикл, металеві вхідні двері, металопластикові вікна, лічильники. Будинок монолітно-каркасного типу, стінами з газоблоку, та зовнішнім утепленням з пінополістиролу. Автономне опалення шляхом дахових котелень. Внутрішні двори комплексу будуть з парковою зоною, закриті для проїзду автомобілів, облаштовані широкими пішохідними доріжками з місцями для відпочинку та альтанками для великих компаній. Купити продукти недалеко від будинку можна в супермаркетах великих торгових мереж: до «АТБ» — 11 хвилин пішки, до «Сільпо» — 15 хвилин пішки, 4 хвилини на авто до «Свій Маркет» та 6 хвилин до супермаркету «Вопак». Ще на відстані 10 хвилинах пішки від «Ріел Сіті» розташований «Левандівський ринок», де можна купити свіжі фрукти, овочі, та фермерську продукцію. Щоб діти майбутніх мешканців комплексу були недалеко від будинку, на території буде побудований дитячий садок та початкова школа. Також в районі новобудови розташовані інші дитячі заклади: 9 хвилин пішки до приватного дитячого садка «Чеппі», 17 хвилин до початкової школи №128, 4 хвилини на авто до дитячого садка «Барвінковий дивосвіт», а за 6 хвилин на авто можна доїхати до початкової школи №2 та дитячого садка №160. Для занять спортом на території комплексу «Ріел Сіті» будуть облаштовані 5 спортивних майданчиків з воркаут зонами та тренажерами на відкритому повітрі. Також в 10 хвилинах пішки тренажерний зал, а за 5-6 хвилин можна доїхати до фітнес-клубів Unity та League. ❗️Можна купити дану квартиру по програмі єОселя Ціна 1250$ за метр квадратний. Знижки військовим, медпрацівникам та переселенцям. 0678374353 Олександр АН «Golden City Маємо інші пропозиції в цій новобудові, за детальною інформацією телефонуйте за вказаним номером

можливий продаж по єОселя
Рудненська вул., 8
rieltor.ua

‼️БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ‼️ Продаж 2 кімнатної квартири в новобудові по вулиці Залізнина (ЖК Шенген) ЖК Шенген (вул. Залізнична, 7) Черга 3. Будинок 7. 10/12 поверх, 76 кв - 83220$ Клас новобудови: комфорт Здача: 2 квартал 2024 р. Новобудова на етапі здачі, який запланований на червень 2024 року. Нульовий цикл, вхідні двері, металопластикові вікна, лічильники Будинок з самонесучих цегляних стін, перегородками з цегли, та зовнішнім утепленням з пінополістиролу. Автономне опалення шляхом дахових котелень. У внутрішньому дворі облаштують місця для відпочинку, спортивний майданчик та дитячу ігрову зону. Біля будинку зручна транспортна розвязка — 5 хвилин пішки до вулиці Шевченка та зупинок громадського транспорту: маршруток №11, №17, автобусів №210, №507, №636, №6Н, №6, №49, №112, №125, № 131, №144, №173, №177 та трамвая №7. Від комплексу «Шенген» до центру Львова на авто можна доїхати за 10 хвилин. До найближчих супермаркетів можна дійти пішки: 8 хвилин до «Свій Маркет», 15 хвилин до «Рукавички». Також поруч кілька невеликих продуктових магазинів, а за 8 хвилин на авто можна доїхати до Краківського ринку з фермерською продукцією, свіжими фруктами та овочами. На території комплексу також планують відкрити торговий центр. З дошкільних установ в радіусі 20 хвилин пішки або 4 хвилин їзди на авто дитячий садок «Сімейний Клуб», дошкільний центр №26 та дитячий садок №23. Школи розташовані трохи далі — 5 хвилин на авто до школи №67, 8 хвилин до школи №65, 9 хвилин їзди до школи №55, 14 хвилин до ліцею-гімназії міжнародних відносин ім. Василя Стуса. Сходити на тренування майбутні мешканці ЖК «Шенген зможуть за 10 хвилин в фітнес-клуб «Форевер» та за 15 хвилин у фітнес-клуб Forma. До інших мережевих фітнес-клубів можна доїхати за 7-9 хвилин на авто: це клуби League, ArmGo та «Інтерспорт». Для шанувальників плавання за 7 хвилин на авто від комплексу басейн спортивної бази СКА, де також поруч легкоатлетичний манеж з велотреком. Ціна 1095$ за метр квадратний. Знижки військовим, медпрацівникам та переселенцям. 0678374353 Олександр АН «Golden City Маємо інші пропозиції в цій новобудові, за детальною інформацією телефонуйте за вказаним номером

можливий продаж по єОселя
Залізнична вул., 7
rieltor.ua

Продаж 2 кім. квартири, вул. Кругова ( Левандівка). Поверх 2/5 цегла. Загальна площа 45,3 кв. м. Газова колонка. Є балкон. Поруч все необхідне, магазини, школа, ринок, зупинка. Чистий продаж. Ціна 47500$

Кругова вул., 10
rieltor.ua

Продам 2к квартиру вул. Садова 2а Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 3 му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 68 кв.м, кухня - 19кв.м. Будинок здається в експл та документи вже будуть через місяць. Секція Г Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Вартість квартири 98 тис дол , Агентські послуги 3.5 %

Садова вул., 2а
rieltor.ua

Продам 2к квартиру ЖК SafeTown, вул.Кульпарківська, 96 Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту магазини та ін. Квартира знаходиться на 3 му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 68 кв.м, кухня - 19кв.м. Будинок здається в експл та документи вже будуть через місяць. Секція Г Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Вартість квартири 96 тис дол , Агентські послуги 3.5 %

Кульпарківська вул., 96
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири+ кухня вітальня жк Місто Трав забудовник Greenville по вул.Кульпарківська поряд трц Victoria Gardens. Квартира авторським ремонтом де продумано все для вашого комфорту та затишку.Квартира складається з двох ізольованих спалень та просторої кухні вітальні. Стосовно побутової техніки є вся необхідна щоб проживати з комфортом. Такожє є система кондиціонування по всій квартирі також є підігрів підлоги -Кухня коридор та санвузли. Є відеогляд

Кульпарківська вул., 226
rieltor.ua
1 - 24 з 250 результатів