Продаж 2 кімнатна квартира в новобудові по вулиці Трускавецька, від надійного забудовника. Будинок збудований, на етапі введення в експлуатацію. По документах переуступка, отримання права власності весна 2024 року. Матеріал стін цегла, утеплення пінополістирол, опалення індивідуальне, висота стелі 2,8м. Паркінг гостьовий та підземний. Забудовник CONTINENT відомий якісною побудовою житлових компексів. Є відео квартири. Поверх 5/5. Загальна площа квартири 68, 3 кв.м., житлова площа 28 кв.м., кухня студія 17,6 кв.м., також в квартирі є відкрита лоджія площею 2,47 кв.м., та два санвузли. Вікна в квартирі з пятикамерним профілем з енергозберігаючим склопакетом, встановлено радіатори, стіни поштукатурені, залита стяжка в кімнатах, комунікації заведено в квартиру. За потреби можна встановити підігрів підлоги від забудовника. Квартира світла з гарним краєвидом з лоджії. Прибудинкова територія матиме продумані зони для відпочинку та дитячих ігор згідно з концепцією «двір без автомобілів». Для власників машин передбачений підземний паркінг із зарядними станціями для електрокарів, а для гостей — наземна стоянка. Неподалік знаходяться супермаркети, аптеки, школи та садочки, зупинки громадського транспорту. Код 12707

Стрийська вул., 226
rieltor.ua

Продаж 2-ох кімнатної квартири в новобудові по вул Кругла . Загальна площа квартири 60 м.кв. Квартира знаходиться на 8-му поверсі 8-ми поверхового будинку. У квартирі є всі меблі та побутова техніка. Все нове.

Кругла вул., 15
rieltor.ua

Продаж 3-ох кім квартири в новобудові по пр. Чорновола (Кругла). Ближній центр. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Панорамні вікна. Продається з меблями та побутовою технікою. Кондиціонер. Пралка. Сушильна машина. Посудомийка. Гардероб. Підземний паркінг. Розвинена інфраструктура.

Кругла вул., 5б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-ох кім квартири в новобудові по вул. Шевченка, ЖК Велика Британія. Квартира розташована на 10-му поверсі 11-ти поверхового будинку. Кухня студіо + 2 ізольовані кімнати. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Декоративний камін з функцією обігріву. Кондиціонер. Посудомийна машина. Продається з меблями та побутовою технікою. Хороший район. Розвинена інфраструктура.

Шевченка вул., 25
rieltor.ua

Пропонуємо 2-кімнатну квартиру по вулиці Мазепи. Дуже вигідна пропозиція, адже: - Кімнати ізольовані, просторий коридор, роздільний санвузол, а також окрема гардеробна та кладова - До квартири йде підвал 4 м.кв. - Хороший житловий стан, можна жити вже і поступово робити ремонт. - Гарний балкон, в якому можна зробити відпочивальну або робочу зони - Стоїть лічильник на будинку, тож невеликі комунальні. Є відеоогляд, що допоможе оглянути квартиру, не виходячи з дому! Телефонуйте, радо надам додаткову інформацію!

Мазепи Гетьмана вул., 5
rieltor.ua

Продаж 2-ох кім квартири в новобудові по вул. Угорська , ЖК Софіївка. Кухня студіо + 2 ізольовані кімнати. Квартира розташована на 8-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Квартира з ремонтом. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Панорамні вікна. Продається з меблями та побутовою технікою. Посудомийка. Гардероб. Хороший район. Розвинена інфраструктура.

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Продаж 2-ох кімнатної квартири по вул. Замарстинівська, ЖК Avalon. Квартира розташована на 5-му поверсі 7-ми поверхового будинку. Дві кімнати та простора кухня-студія. Два санвузли. Продається з меблями та побутовою технікою. Закритий майданчик. Підземний паркінг. Є можливість окремо придбати паркомісце. Торг.

Замарстинівська вул., 55
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири Бізнес клас Infinity Park Мій Дім вул. Зелена 115 Комплекс знаходиться в парковій зоні між Снопківським парком та парком Погулянки на відстані 3км до центру! Внутрішній двір закритий від сторонніх та авто, з найкращими ландшафтами та басейном! Сучасна енергоощадна технологія будівництва, індивідуальне газове опалення, зроблений підігрів підлоги, якісні вікна Rehau. Квартира з двома ізольованими кімнатами, двома санвузлами, заскленою лоджією та кухня студія, правильне планування без зайвих квадратних метрів. Не пропустіть, справді вигідна пропозиція із перспективою зростання вартості! За детальнішою інформацією телефонуйте!

Зелена вул., 115
rieltor.ua

Продаж стильної 3 кімнатної квартири в новобудові бізнес класу ЖК "PLATINUM", проспект В.Чорновола. Площа квартири складає 77 м2 з балконом 5, 5 м2 на 18 поверсі. Неповторна панорама на центр Львова, район з розвинутою інфраструктурою, біля будинку магазини, кафе, ринок, школи, дитсадочки, парк 700-річчя Львова, власна територія з дитмайданчиком та зеленню. В квартирі є все для комфортного життя всієї родини, не прохідні спальні та велика студія з кухнею та зоною відпочинку, зручний достатньо великий балкон. Лишається все, що бачите на фото. Звертайтесь!

Чорновола Вячеслава просп., 77
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира ЖК Семицвіт вул. Шевченка 60. 11 поверх. 2 Кімнати ізольовані + кухня студія. Вже готовий ремонт і є всі меблі. До центру 10 хв. пішки.

Шевченка вул., 60
rieltor.ua

Житлові комплекси у Львів

Продам 2-кімнатну квартиру 52м2 на вулиці Зубрівська, 7А Розташування: Сихівський район, вул. Зубрівська, 7а Загальна площа 52 м² Житлова площа 30м² Кухня 6,6 м² Поверх 3/9 Особливості квартири: Квартира з ремонтом Активний та розвинутий район Львова. Квартира знаходиться в середині будинку, що забезпечує додаткове тепло. Зручне планування: дві окремі спальні кімната, загальною площею 30 м2, з великої кімнати вихід на лоджію, зручна кухня 6.6 м2, санвузол роздільний Лоджія засклена. Додаткові переваги: Повна комплектація всією необхідною технікою та меблями залишається новим власникам: Пральна машинка, холодильник, плита, бойлер, меблі. На електроенергію і воду є лічильники. Електрична плита - це екологічно і безпечно в порівнянні з газом.• Гаряча вода - бойлер. По перше це дешевше, ніж платити за тарифами гарячої води. По друге - ви не переживаєте, коли у місті відключають гарячу воду на тех.обслуговування і профілактику. Гаряча вода у Вас завжди присутня. Є великий спільний коридор на дві квартири, з великою вбудованою шафою, для господарських речей. Будинок обслуговує ОСББ. В будинку встановлено загальний лічильник тепла. Відповідно в зимовий період у Вас менші суми в квитанції за тепло, в порівнянні з іншими будинками. Доглянутий і чистий підїзд, відео нагляд. Є паркувальна зона для мешканців. Інфраструктура та зручності: В пішій доступності садочки, школи 72, 96, 84 , ліцей, супермаркети Сільпо, ТЦ «Сихів», ТЦ «Іскра», «Sport Life» та безліч продуктових магазинів, аптеки, міська поліклініка, багато приватних клінік та паркова зона. Чудова транспортна розвязка. Не пропустіть шанс стати власником затишної та комфортної квартири в Сихівському районі Львова. Дзвоніть прямо зараз, щоб домовитися про перегляд!

Зубрівська вул., 7А
rieltor.ua

Пропонується на продаж двокімнатна квартира з кухнею-студією в ЖК Бетховен, розташованому за адресою вул. Городницька 47, Шевченківський район. Квартира знаходиться в готовому будинку першої черги з закритою територією та розвиненою інфраструктурою. Основні характеристики квартири: Площа: 67.45 кв.м Поверх: 11 з 14 Висота стелі: 2,7 м Орієнтація вікон: східно-південна сторона ЖК Бетховен відомий як проект комфорт-класу, споруджений надійним забудовником Креатор Буд, який працює на ринку вже понад 15 років. У квартирі планується встановлення панорамних вікон, передбачені кошики для кондиціонерів з метою збереження зовнішнього вигляду фасаду. Житловий комплекс має розвинуту інфраструктуру, включаючи транспортну доступність, парки, стадіони, освітні та дошкільні заклади, магазини, кафе, торгові центри, які знаходяться в пішій доступності. Особливості ЖК включають дизайнерські підїзди, зручне зберігання колясок та велосипедів, системи безпеки (відеоспостереження, пожежна сигналізація), автономне опалення та використання енергозберігаючих матеріалів. Крім того, доступні інші пропозиції в цьому житловому комплексі.

Городницька вул., 47
rieltor.ua

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири в обжитій новобудові! Вул. Сумська 75 м2 8 поверх з 10 ти Готова квартира з ремонтом, доставити меблі і техніку заїжджай і живи! Вигляд у внутрішній дворик 2 Просторих спальні з виходом на лоджію та кухня-студія 18м2. Газовий котел, підігрів підлоги Дуже гарний обжитий район з усією інфраструктурою поруч! Зручне транспортне сполучення, недалеко до центру! Є Відеоогляд квартири! Ключі в мене Покази в зручний для вас час! Ексклюзив! Ціна:117 тис. $ 0673740500 0685592155 Телефонуйте: АН ХРИСТИНИ Ференц

Сумська вул., 10
rieltor.ua

Продаж 2 кім. квартири в зданій новобудові ЖК Стрийська 45. Перша лінія , секція 3 Поверх 8/11 поверхового будинку, загальною площею 65 кв.м. Продаж по переуступці. Вже є підігрів підлоги та залита стяжка. Є зручний доступ до підземного паркінгу на ліфті. На першому поверсі знаходиться ТЦ Фабрік, з усіма необхідними магазинами. Також поруч знаходиться ТЦ ЛАЗ. Поряд є зупинки громадського транспорту.. У пішому доступі є пошта, школи, дошкільні заклад. Також можливий продаж з паркомісцем.. Вартість паркомісця 15000$ Для клієнтів БЕЗ КОМІСІЇ!Можливий торг! Є відеоогляд. Здача будинку на перший квартал 2024 року ! КОД ОБЄКТУ 6609

Стрийська вул., 45
rieltor.ua

РОЗГЛЯДАЄМО ПРОДАЖ ПО ПЕРЕРАХУНКУ. Продаж 2 кімнатної квартири по вул. Персенківка, 34 Загальна площа 45м2, житлова 30м2, кухня 7м2 Квартира знаходиться на 1 поверсі 2 поверхового будинку особнячого типу. Є власне подвірʼя, яке при бажанні можна облагородити. Окремий вхід в квартиру та паркомісце. Індивідуальне газове опалення, є газова колонка на воду, що забезпечує повну автономність. Все, що є на фото - залишається (окрім пральної машинки та телевізора) Огляди за домовленістю - телефонуйте. Є відеоогляд. 45000$

Персенківка вул., 34
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса- м. Львів, вул. Замарстинівська, 170 (ЖК Greenville Park). Кількість кімнат - двокімнатна квартира. Поверх - 5 з 9. Тип будинку - новобудова. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 70м2, житлова - 31.2 м2, кухня - 22.8 м2. В квартирі зроблений авторській ремонт, наявні меблі від провідного виробника "FRANKOF" та побутова техніка від виробника «Bosch»: варильна поверхня, духова шафа, вбудована мікрохвильова піч, вбудований холодильник, посудомийна машина, пральна машина, сушильна машина. Встановлені два кондиціонери. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Наявний підігрів підлоги на кухні, коридорі, санвузлі. Санвузол - один, суміжний. Продаж з правом власності. Особливості даної квартири - це те, що квартира знаходиться у ближньому центрі міста Львова, велика простора квартира, є гардеробна кімната, Наявний підземний паркінг де є можливість придбати чи орендувати паркомісце. Поруч з будинком - Ліцей № 81 ім. Петра Сагайдачного, дитячий садок № 171, СТРЦ "Спартак", зупинка громадського транспорту, відділення Нової пошти, магазини, аптеки, заклади громадського харчування. Код обєкту: 1544.

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Агентство UA.estate пропонує придбати 3-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт класу індивідуальне опалення, підігрів підлоги, * кухня-+3 окремі кімнати * якісний дизайнерський ремонт * меблі та техніка * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Широка вул., 94
rieltor.ua

Адреса - Львів, вулиця Б.Хмельницького, 239 Кількість кімнат - двох -кімнатна квартира. Поверх - 6/9 Тип будинку - чешка . Матеріал стін - панель. Загальна площа - 51.3 м2, житлова - 28.5 м2, кухня - 9.1 м2. В квартирі зроблений частковий ремонт, наявні меблі та побутова техніка. Опалення - центральне . Балкон - лоджія - одна, Санвузол - два / роздільний . Особливості даної квартири - це те що квартира світла і тепла,Минулого року зроблений косметичний ремонт,новий ламінат,металопластикові вікна.В будинку створене ОСББ .Орієнтир - автостанція № 2 Поруч з будинком: школа,навпроти будинку дитячий садок, супермаркет АТБ, Сільпо, парк, Скейт парк,відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту, продуктовий ринок. Код об"єкта: 1645

Б.Хмельницького, 239
rieltor.ua

Бронь до 31.05.2024 Терміновий продаж від власника Героїв УПА 73в 2кім 69.5 кв.м 7 поверх Ремонт зроблений 2019р., заїхали в 2020р. Робили для себе, дизайнерський проект, все продумано до дрібничок. 1. Кухня. В кухні фільтр питної води, подрібнювач відходів, посудомийка (60см), вбудований холодильник Samsung, плита, духовка, мікрохвильовка. Меблі - фарбований МДФ + скляні розсувні полички для зберігання. Зроблена природна і примусова вентиляція (витяжка Siemens). Стіл і стільці з натурального ясену і фарбованого МДФ. 2. Дитяча кімната зроблена з скляними перегородками (порошкове фарбування алюміній і скло). Шафа і стіл, використовували це приміщення як кабінет. На стелі декоративні деревяні рейки 3. Спальня. Фарбовані стіни + шпоновані панелі, меблі під замовлення (шпонований дубом МДФ), шафа-купе, якісний безпружинний матрац. Телевізор 55" 4. Вітальня. Є відпочинкова зона, диван і телевізор. Меблі деревяні. Бар зроблений з ДСП, якісна фурнітура. Під телевізором тумба фарбований МДФ. Телевізор 65", картина українського художника 5. Прихожа. Велике дзеркало. Шпоновані дубом МДФ плити, прихожа під замовлення (каркас порошкове фарбування). Шафа купе. В коридорі окремо зроблена зона з пралкою і сушаркою, а також шафка для зберігання господарських товарів. Відеодомофон 6. Туалет і ванна. Плитка і декоративна штукатурка, меблі водостійка фанера і натуральний шпон. Стільниця з 2ма умивальниками з штучного каменю. Ванна Ravak, унітаз Roca, інсталяція Geberit, сантехніка (+ тропічний душ) всюди Hansgrohe. Рушникосушка Terma. Декоративні полички з IKEA. Встановлені 2 фільтри для води і редуктор тиску на вході. Окремо стоїть великий бойлер з сухим теном, можна перемикати нагрів води з бойлера (100л) або газового котла 2 кондиціонери, 2 рекуператори. Двері деревяні фарбований шпон Fado . Тепла підлога (кухня, вітальня, ванна, туалет) + радіатори, газовий котел Protherm. WiFi оптоволокно, є декілька провайдерів (під час блекаутів працює) Невелика 9 поверхова секція, вікна в обидві сторони: двір і на вул. Антоновича. Внутрішній двір без машин з дитячим і спортивним майданчиком. Окрема трансформаторна і насосна в користуванні мешканців. Підключено загальнобудинковий генератор (100кВт), який при вимиканні е/е сам вмикається, на квартиру з нього заведено живлення 2кВт/год, живлення перемикається на коридорі в щитовій (є свій лічильник окремо для обліку е/е з генератора). Три квартири на поверсі (всього 24 квартири + стоматологія на 1 поверсі), окремо на поверсі встановили скляну перегородку в цілях безпеки, поруч закінчують торговий центр (відкриття відбулося 01.05.24), буде ще 2 додаткових виїзди на Антоновича, зараз там роблять благоустрій Секції заселені на 80-90%, тому можна не переживати за шум перфораторів і болгарок та за те, що по стінах підуть тріщини від усадки будинку. Стіни внутрішні і зовнішні цегляні. Утеплення пінопласт Є підземний паркінг, ліфт спускається прямо в нього, в нас у власності є паркомісце, можемо додатково продати за 20тис $ (можна організувати зарядку електрокара, з цим питанням допоможу). На 1 поверсі є велика колясочна, де можна залишати речі. В підземному паркінгу велопарковка Ремонт робили не для здачі чи продажу. Панелі шпоновані натуральним дубом і ясеном, стіни рівні, мають декілька шарів (сітка + флізелін, за 5 років жодних тріщин, всього в стіни вклали 160 мішків ротбанду), стеля гіпсокартон + флізелін. Підлога плитка керамограніт і австрійський ламінат Kaindl. Електрика зроблена із запасом (27 автоматів, заведено 2 кабелі з щитової для розведення живлення пристроїв), всюди кабель ВВГ-П 2.5 до розеток, 1.5 освітлення, фурнітура Schneider Merten (замовлялося індивідуально).

власник
можливий продаж по єОселя
Героїв УПА вул., 73в
rieltor.ua

Продаж 2 кім. квартири з ексклюзивним та дуже дорогим дизайнерським ремонтом в новобудові вул.Кульпарківська,93. ЖК Парус Сіті. Квартира- якій немає аналогів. Поверх 7 з 12ти. Площа 71м2. Все продумано до дрібниць. Кухня-студія, просторий коридор, дві спальні, стильна ванна з санвузлом та вбудованими шафами) Підігрів підлоги по всій квартирі. Кондиціонер. Панорамні вікна з автоматичними римськими шторами та жалюзями. Двері прихованого монтажу. Поруч парк Розвинена інфраструктура (магазини, салони, кафе…) Ціна 149 000 $ +380673740500 +380685592155 АН Христини Ференц

Кульпарківська вул., 93
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Історичний шарм та сучасний комфорт: квартира 135 м² в серці Львова, на початку вул. Дорошенка!!! Квартира розташована на четвертому поверсі. Інтерєр виконаний в класичному стилі. Загальна площа квартири становить 135 м2. Вхід у великий коридор площею 11, 5 м2. Кухня, яка не лише зручна, але й функціональна. Загальна площа кухні 13, 4 м2, обладнана всім необхідним для комфортного приготування їжі, включаючи варильну газову плиту, електрочайник, мікрохвильову піч та холодильник. Декорована витяжка справжнє мистецтво, що прикрашає цю кухню. Тут є зручний стіл з стільцями, ідеальне місце для сніданків та кави. Для вашого комфорту встановлено двоконтурний газовий котел для обігріву квартири та підігріву води. Однак те, що робить цю квартиру особливою, це велика вітальня, поділена на дві зони. Площа вітальні становить 73 м2 і ідеальна для прийому гостей та відпочинку. Відреставрований та неймовірно красивий камін, новий деревяний паркет зроблений в точності як автентичний, нові, зроблені під антикварні меблі, картини та інші обєкти мистецтва надають квартирі особливого шарму. Встановлено кондиціонер. Проведено швидкісний інтернет. Власники з любовю створили цей інтерєр, і це відчувається в кожній деталі. У спальні встановлено зручне та велике деревяне ліжко. Тут також знаходиться вмістка шафа та комоди. Вікна спальні виходять у тихий внутрішній двір, забезпечуючи ваш спокійний сон, не допускаючи звуків активного центру міста. Елегантна та світла ванна площею 4, 6 м2. Тут встановлено зручну ванну та біде, а сантехніка високої якості. Будинок зберіг в собі автентичність та історію Австро-Угорської епохи. Перекриття зілізобетонні, дах у відмінному відмінному стані після недавнього ремонту. Підїзд в хорошому стані, бетонні сходи. Ціна - 350 000 $ Додатково можна придбати гараж (розташований у сусідньому дворі) Перегляди в будь-який час, ключі на руках!!!

Дорошенка Петра вул., 14
rieltor.ua

ЖК Первоцвіт, забудовник Карпатбуд. Будинок зданий, всі комунікації підключені Чудова двокімнатна квартира. зроблнений євроремонт, індивідуальне опалення, два санвузли, ванна, душова. Гостьовий паркінг, чудова зелена територія, неподалік гарне озеро. Індивідуально зпроектована кухня.

Вулецька вул., 18
rieltor.ua

Продаж двокімнатноі квартири в новобудові в ЖК Residens R2 по вул.Роксоляни. Загальна площа квартири 73м2, площа кухні 18м2 з великим панорамним вікном. Знаходиться квартира на комфортному 6 поверсі з 10. Квартира простора і світла. Планування: 2 ізольовані кімнати, кухня-студія , гардеробна, роздільний санвузол, великий коридор. Квартира знаходиться в екологічно чистому районі Львова. Поруч Пятий Парк, куди і виходять вікна квартири. Будинок знаходиться на етапі здачі ( планово червень-серпень 2024 року). Будинок бізнес-класу, забудова з цегли, квартира тепла( зовнішні стіни в 1,5 цегли), стіни утеплені. Потужність світла в квартирі 10кВт. Квартира не кутова. Продаж по переуступці.

Роксоляни вул., 151
rieltor.ua

Продаж невеликої 2 кімнатної квартири з терасою у ЖК бізнес-класу HYGGE LUX, який знаходиться у Сихівському районі, за адресою Пасічна 166. Це будівництво поруч із вже зданий ЖК HYGGE від Lev Development. Секція 4а, у якій знаходиться квартира, примикається до вже зданої секції ЖК HYGGE, і виділяється на фоні інших секцій своєю унікальною архітектурою та фасадом. Секція має всього 3 поверхи, квартира знаходиться на 2 поверсі. У даній секції лише 16 квартир, що є великою перевагою. Зараз проводяться внутрішні оздоблювальні роботи, здача будинку планово на травень-червень цього року. Продаж по переуступці, без додаткових витрат. Оскільки переуступку сплачує власник, і мої послуги за продаж квартири для вас безкоштовні. Я надаю вам повний супровід при купівлі, від моменту огляду, і до переоформлення документів та здійснення оплати. Стосовно основних переваг житлового комплексу: будинок бізнес-класу, який складається з чотирьох секцій 3-6-8 поверхів, стіни цегла, утеплення мінеральною ватою, індивідуальне опалення, висота стелі 2,7 м, закрита територія. З радістю проведу вам огляд цієї квартири, покази проводяться з понеділка по пятницю з 9 до 18 години.

Пасічна вул., 166
rieltor.ua
1 - 24 з 1 847 результатів