Більше інформації на сайті агентства нерухомості "Весь Львів" Продаж 3-кім. квартири Львів, вул. Вітовського (кут Коперника). Ближній центр. Поверх 5/6ц., площа 60 кв.м., підвал 1,5 кв.м., кухня 8 кв.м., лоджія на дві кімнати 3 кв.м. Вигоди ізольовані. Опалення центральне. Будинок споруджений наприкінці 1960-х років. Вул. Вітовського, колишня Пелчинська (Pełczyńska), розмістилась поміж пагорбами Цитаделі та сучасного Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, в долині давньої притоки Полтви – Вулецького потоку, який утворював стави: Пелчинський та Панянський (Panieński). Чудова транспортна розвязка. До площі Ринок 15 хв ходьби. Поруч Політех, Університет Франка, парк Культури та Стрийський парк, Цитадель.

Вітовського Дмитра вул., 38
rieltor.ua

Квартира: 3 кімнатна квартира // 86 загальна площа // 47 житлова площа. Ціна - 112000$ Запрошуємо вас оглянути цю простору квартиру з площею 86 квадратних метрів та висотою стелі 2.8 метри. При вїзді в квартиру вас вразить просторий та світлий інтерєр. Меблі можуть лишитися на ваш розсуд, щоб ви могли створити власний стиль та комфорт. Сантехніка в квартирі була повністю оновлена в 2011-2012 роках, що забезпечує вам спокій та впевненість в її надійності. Також ви маєте можливість користуватися підвалом для зберігання особистих речей. Крім того, в квартирі є закритий довгий балкон, що дозволить вам насолоджуватися свіжим повітрям та краєвидами навколишнього міста у будь-яку погоду. Місцевість: Квартира зручно розташована в центрі міста, забезпечуючи вам доступ до всієї необхідної інфраструктури. За кілька кроків від будинку розташовані магазини, аптеки та сміттєві контейнери, що робить щоденні покупки легкими та зручними. Також поруч знаходиться відділення Нової Пошти, що полегшить вам відправку та отримання посилок. Будинок, у якому розташована квартира, був зведений у 1980 році, але завдяки нормальній сантехніці та зручному розташуванню він може стати прекрасним місцем для вашого комфортного проживання. Не соромтеся звертатися для отримання додаткової інформації або організації перегляду цієї чудової квартири.

Продаж / Квартира / Тарнавського 116, Галицький район, Львів
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири по вул.Олени Бассараб , велика засклена лоджія , МПВ,вигоди окремо , центральне опалення , бойлер на воду , некутова , сонячна сторона,поміняна вся електрика та сантехніка. Дах відремонтований.Торг.Для колег без с/п.Торг !

Продаж 2-х кімн. кв-ри вул. О.Басараб
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Прекрасна квартира 5 хв від оперного театру. Кут - Чорновола-Липинського. Кімнати ізольов., сан.вузол роздільний, 2 кімнати з балкон. зашклен. і кухня - зелена зона з виглядом на Липинського, 3 кімната - у великий двір, кладова. Лишають меблі і побут.тех. Є підвал. Дах новий. Не кутова.. Стан житловий, заходь і живи. Місце під авто. Підїзд чистий закритий. Облаштована зелена зона біля будинку, тротуари - нова плитка. Поруч Ашан, Форум і вся інфраструктура. Зручна. трнспорт. розвязка.

Ближ.центр 3к квартира. Меблі, побут.тех.
olx.ua

Продається квартира від власника, ріелторів прохання не турбувати. Новий Львів , Героїв Крут.Дуже тихий, затишний район для проживання, не далеко до центру міста, Стрийського парку, поруч садок , школа, парк «залізна Вода» а також розвинена інфраструктура. Квартира з ремонтом, продається зі всіма меблями , є посудомийка , хороший холодильник, насос та фільтр на воду,відеоспостереження, відео домофон , кондиціонер, сигналізація, супутникове телебачення,в межах 100 метрів будується корпус школи в якій буде басейн, 3 й поверх з 4 , не кутова, є балкон який виходить в тихий і зелений двір, хороші сусіди. За деталями телефонуйте.

власник
Квартра від власника.Новий Львів
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири в центральній частині міста на вул. Тернопільській (район Новий Львів). В дуже зеленому та затишному мікрорайоні, біля пару Залізної води. Загальна площа 32.7 кв.м. , розташована на 3 поверсі 5ти поверхового будинку. Дуже тепла (знаходиться в серединному під"їзді). Приємні краєвиди з вікон (вигляд на сторону затишного скверика) Розвинена інфраструктура, дуже зручна транспортна розв"язка. До центру міста 10 хвилин громадським транспортом. Більше детальної інформації та запис на огляд за телефоном.

Однокімнатна квартира в ближньому центрі (Новий Львів)
olx.ua

Житлові комплекси у Львів