Продається 2-кімнатна квартира у Львові по вул. Малоголосківська, сучасний ЖК "Obriy 3". Будинок зданий в експлуатацію, поверх 7/7. Наповнення в квартирі: розведена електроенергія по всій квартирі, опалення, покладений підігрів підлоги, залиті стяжки, фінішна штукатурка, встановлені і підведені радіатори. Правильне роздільне планування, вигляд з квартири на фасад. Квартира готова до фінішного ремонту. На території будинку дитячі та спортивні майданчики, підземний паркінг, садок, супермаркети, аптеки, пошта та все необхідне для комфортного життя! Поруч Малоголосківський парк. Звертайтесь, організую показ та надам всю детальну інформацію по даній квартирі та організую показ в зручний для Вас час!

Малоголосківська вул., 42
rieltor.ua

Продаж 1 кім кв. Вул. Стрийська (район Автовокзалу). ЖК Креатор Буд. ❇️ Площа 42м2 🔹Простора кухня-студія 19 м2 та спальня 12 м2. 6 поверх ❇️ Індивідуальне опалення(Котел газовий) 🔹Зашклена лоджія з кімнати та вихід з кухні. 🔹Будинок Бізнес класу, також у будинку є підземний паркінг. Електрорзарядки. Здача будинку 2024р. ❇️ У будинку буде сучасний спортзал, салони, магазини, аптеки. 🔹Забудовник збудував сучасний садочок. 🔹Власне футбольне поле. 🔹Тенісний корт, дитячі майданчики, кафешки, магазини, зупинка транспорту 1 хв. ✅Все для комфортного проживання‼️ ✅Ціна 47.500.дол Встигніть придбати хорошу квартиру! 📲0673740500 📲0685592155 АН ХРИСТИНИ ФЕРЕНЦ

Стрийська вул., 115
rieltor.ua

1 кімнатна квартира в збудованому будинку ЖК Софіївка по вулиці Угорська , місто Львів. Квартира розташована на 6 із 10 поверсі. Індивідуальне опалення. Будинок зданий. Загальна площа 46 м.кв., житлова 16 м.кв.. кухня студія 17.50 м.кв. Балкон. Вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує тишину і затишок. Дана секція єдина з закритим подвірям. Також є можливість за додаткову оплату придбати паркомісце. Власний дитячий майданчик. Код обєкту 13382.

Угорська вул., 14
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру, в ЖК Safe Town – сучасному житловому комплексі комфорт-класу від забудовника "Нова Оселя", розташованому на перетині вулиць Кульпарківська та Садова. Загальна площа: 68.2 м² Квартира знаходиться на 2-поверсі, 6-поверхового будинку. Квартира дуже світла та простора, хороше планування : 2 спальні, кухня-вітальня, 2 санвузли та балкон. За потреби можна зробити перепланування та зробити гардероб. Встановлені радіатори та лічильники на всі комунікації. Індивідуальне опалення з двоконтурним газовим котлом. Будинок введено в експлуатацію, частково заселений. Ціна - 90500 $ Всі деталі за номером телефону, показ по домовленості. Ключі на руках!

Кульпарківська вул., 96
rieltor.ua

Продаж 2-кім кв-ри в новобудові по вул. Пимоненка, ЖК "Світанок" Загальна площа 109 кв.м., 7/8ц. - Новобудова здана в 2023 році і заселена - Нульовий цикл -Індивідуальне опалення. Тепла підлога коридор, кухн-вітальня, стяжка залита всюди крім санвузлів. -Тераса по периметру всієї квартири з скляними перилами. Вихід є з кожного приміщєння -Гарний вигляд на ліс -Підключені всі комунікації. Електрика розведена до кімнат, інтернет, вода і т.д. Можна робити ремонт. -Розвинена інфраструктура, магазини, школа, магазини, аптека, заклади громадського харчування. Остання квартира від забудовника! Ціна: 157 000 $ Без комісії

возможна продажа по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 32
rieltor.ua

Продаж 2 кімн. квартири в ЖК Континент Грін Загальна площа 72 кв.м. Поверх 4/10 Залита стяжка, встановлений підігрів підлоги. Розведене опалення. Встановлений котел та батареї. Квартира в знаходиться знаходиться на 4 поверсі. Здача планується на 2 квартал 2024 року. Встановлена плитка в підїзді. Змонтований ліфт. Підлючення комункацій в квітні-травні. Гарне планування. Вікна виходять на дві сторони. Велика кухня - 23 кв.м. Балкон зі кухні та кімнати. Два санвузла. Квартиру можна оглянути в зручний час. Ціна 950$/кв.м. (69000$) Пропозиція від ріелтора. Телефонуйте!

Роксоляни вул., 111
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири ЖК Голоські Кручі, можливий продаж під єОселю Продаж 1-кім квартири в зданому та частково заселеному ЖК. Квартира правильного та просторого планування, загальна площа 50.4, житлова 17.6, кухня 15.3 з можливістю приєднати лоджію, чим саме збільшити кухню до 20 м2. В квартирі зроблено чистову штукатурку, залито стяжку, в квартирі немає несучих стін, можна зробити гарне перепланування! ЖК Голоські кручі знаходиться в чудовій локації 3.5км до центру, поруч вул. Варшавської та Чорновола. Навколо комплексу гарно облагороджена територія, дитячий майданчик, дорога не проїзна, будинок в затишку. За більш детальною інформацією звертайтесь!

Під Голоском вул., 19
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у преміум-класі ЖК Globus Premium Місцезнаходження: вул. Героїв Маріуполя (Козланюка), Львів, поруч із парком Шевченківський Гай. Основні характеристики: - Поверх: 4 із 7 - Загальна площа: 52 м - Житлова площа: 24 м - Кухня: 12 м Особливості квартири: - Індивідуальне опалення - Простора гардеробна - Затишна лоджія - Ліфт у будинку - Закрита територія з охороною Стан будинку: - Будинок зданий, сусіди вже роблять ремонти. Код обєкту : 13638. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт та сучасні зручності. Живучи в цьому престижному районі, ви зможете насолоджуватися тишею паркової зони та одночасно мати зручний доступ до всіх необхідних обєктів інфраструктури. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової нерухомості! ХАРАКТЕРИСТИКИ

Героїв Маріуполя вул. (Козланюка), 17
rieltor.ua

1 кімнатна квартира в цегляній новобудові ЖК Резидент Холл на 1 із 10 поверсі , по вулиці Роксоляни, місто Львів. Загальна площа 53 м.кв., житлова 13 м.кв., кухня 12 м.кв. Висота стелі 2.7 м. Будинкове опалення, лічильник на кожну квартиру. Квартира велика, простора , сонячна. Гардеробна. З кухні вихід на велику, власну терасу. ТЕРАСА 15 М.КВ., по кофіцієнту. Ремонти можна розпочинати з серпня. Продаж по переуступці. Розвинута інфраструктура, поруч школа, садочки, магазини. Код обєкту 9990.

Роксоляни вул., 2
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири на вул. Замарстинівській. Новобудова: ЖК "Greenville" Спальня + кухня-студія; Загальна площа 46 м2.; 5-й поверх з 18; Нульовий цикл !! Здача в експлуатацію цього року !! Продаж по переуступці!!! Ціна 66700 $ Код:8696

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Продаж 2- кімнатної квартира (не апартаменти) у ЖК "Новий Форт" Містечко Підзамче. Вул. Волинська. Будинок збудований, вигляд на Високий замок та на вул. Промислову, кімнати на дві сторони, гарне планування. Сонячна квартира, з правильним плануванням. Секція А1. Здача будинку - 2 квартал 2024 року. Закрита територія, відеонагляд, дитячі майданчики, магазини, садок, школа та все необхідне для комфортного життя. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час.

Волинська вул., 9
rieltor.ua

Терміновий продаж 1- кімнатної квартири у ЖК бізнес класу Avalon Yard по вул.Замарстинівська. Загальна площа - 42/13/21 м² Поверх -3/6 Ближній ЦЕНТР. Будинок на ЕТАПІ ЗДАЧІ (на липень). Продаж по переуступці. Реєстрація права власності на вересень. ЖК має дуже гарні дизайнерські холи та консьєрж сервіс. Закрита територія, внутрішній двір без машин. Висота стель -2.8 м Утеплення мінеральною ватою ;індивідуальне газове опалення Телефонуйте, надам всю інформацію та проведу показ. Ціна - 75 700 $

Замарстинівська вул., 76
rieltor.ua

Продам квартиру Львів, П. Дорошенка Агентство UA.estate пропонує придбати -4 кімнатну квартиру у Львові: індивідуальне опалення, * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Дорошенка Петра вул., 9
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Greenville Park по вул. Замарстинівська. Продається ексклюзивна однокімнатна квартира в житловому комплексі Greenville Park. Сучасний житловий комплекс, продумана та зручна інфраструктура. На першому поверсі комплексу розташовані: аптека, стоматологічний кабінет,кафе, салон краси, відділення Нової пошти. Закрита територія з дитячими та спортивними майданчиками,постійна охорона та відеонагляд. Поруч з будинком знаходиться ТЦ Спартак, парк, школа, дитячий садок- все те, що необхідне для комфортного життя! Маю детальне відео по квартирі та прибудинковій території! Звертайтеся, з радістю проведемо для Вас огляд!

Замарстинівська вул., 170т
rieltor.ua

ЖК Брама – ваша нова домівка в ближньому центрі Львова! Шукаєте ідеальне житло у серці міста? Представляємо вам сучасну квартиру в новому житловому комплексі «Брама»! Параметри квартири: -Панорамні вікна: Забезпечують чудовий вигляд та безліч сонячних променів, що створюють неперевершену атмосферу. - Автономне газове опалення: Будинкове, що забезпечує комфорт і економію. - Висота стелі: 3,5 метри, що додає простору та відчуття свободи. - Комірка: Додатковий простір для вашої зручності. - Готовність до ремонту: Перша секція будинку вже завершена, що дозволяє почати ремонт вже зараз. - Продаж по переуступці: Не пропустіть свій шанс на найкраще житло. Параметри житлового комплексу: - Чудове розташування: Ближній центр міста з панорамними вікнами, що відкривають вид на Підзамче. - Сучасний житловий комплекс: Безліч дитячих майданчиків та внутрішня інфраструктура для вашого комфорту, включаючи комерційні обєкти. - Перша на здачу: Перша черга, перша секція, перша на здачу – будьте і ви першими! - Здача квартири: У серпні 2024 року. Документи вже подані в ДІАМ. Отримайте комфорт та якість від Житлового комплексу Брама – вашого ідеального життя у серці міста!

Богдана Хмельницького  вул., 116
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири на представницькому поверсі в будинку бізнес класу ЖК Silent Park Квартира з дуже гарним плануванням в дуже перспективному будинку, з трьома ізольованими кімнатами, роздільними санвузлами та величезною кухнею студією. Також з кожної кімнати є вихід на терасу площею 51,84 м² з виглядом на парк на східну, сонячну сторону. Переваги представницького поверху: електронний пропуск, піднятись на ваш поверх зможуть лише жителі представницького поверху Посилена міжповерхова шумоізоляція Висота стелі 3м Унікальний дизайн поверху І звичайно ж якість та безпека укомплектована дверима та замками преміум-класу! В ЖК Silent Park передбачені двори з дитячими та спортивними майданчиками між будинками, дворівневий підземний паркінг. В під’їздах будинку будуть дизайнерські холи від студії SAVYTSKYYdesign. А по локації будинок знаходиться на відстані 4-5хв машиною до ТРЦ Спартак. Телефонуйте, залюбки відповім на всі запитання та організую показ в зручний для Вас час !

Орлика Пилипа вул., 14
rieltor.ua

Продаж 2-кім квартири по вул. Бігова в ЖК Щасливий. Третій будинок, на етапі будівництва, запланована здача в експлуатацію 3й квартал 2024 року. Квартира в стані після будівельників, чистова стяжка, індивідуальне опалення, двохфункційний котел, та газовий лічильник. Будинок бізнес класу, охорона, консьєрж, гостьове фойє на першому поверсі, два ліфти -пасажирський та вантажний. Новий перспективний район, який швидко розвивається, хороша транспортна роз`язка. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час!

Бігова вул., 17
rieltor.ua

- Від власника. - Продаж 2-кімнатної квартири у ЖК "Barcelona" по вул. Замарстинівська, 127 в будинку бізнес-класу. - Під програми єОселя та єВідновлення. - Квартира у 3 секції, двосторонній, 2 поверх, кімнати ізольовані, санвузол роздільний, панорамні вікна, з концепцією двір без авто, підземний паркінг, відеонагляд, підвищена комплектація квартир, які максимально готові до ремонту. - На підлозі виконана стяжка, стіни поштукатурені, встановлені металопластикові вікна, броньовані вхідні двері, є балкон. - Гарне місце розташування будинку, поруч є все: школа, садочок, ринок, магазини, супермаркети, ТЦ, парк, сквер, банки, аптека. - Документи на право власності та технічний паспорт - готові. - Оцінка є. - Доступний телеграм. - Ще опису: Характеристика приміщення: висота стелі, м: 2.8 • стан квартири: чорнова штукатурка • утеплення: зовнішнє • гіпсокартонні конструкції: немає Оздоблення стелі: без обробки Підлога (покриття): стяжка Зовнішня обробка: декоративна штукатурка Комунікації: телефон: немає Вода: центральний водопровід Двері та вікна: вхідні двері: металеві • тип вікон: металопластикові • кількість камер склопакета: 3 • окремий вхід: 2 (на обидві сторони) Опалення: індивідуальне газове • двоконтурний котел Підігрів води: двоконтурний котел Приміщення: засклених лоджій: немає • кількість спалень: 2 • гараж: в підвалі / цокольному поверсі • вітальня • коридор • роздільний санвузол Обладнання • меблі • зручності: лічильник на електрику • лічильник на газ • лічильник на воду • відеонагляд • пропускна система • інтернет Підїзд: кодовий замок • консьєрж • домофон • відеодомофон • відеонагляд • відеоспостереження на поверсі • відеоспостереження на території • протипожежна система Меблі: немає Розташування і оточення: тип двору: закритого типу (вхід, вїзд обмежений) Внутрішнє оздоблення: чорнова штукатурка Інше: право власності на нерухомість: приватне (держ.акт приватизації) • право власності на землю: немає • документи на право власності: договір дарування Обладнання: • зручності: пасажирський ліфт Особливості планування: панорамні / вітринні вікна

владелец
возможна продажа по єОселя
Замарстинівська вул., 127
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира у житловому комплексі "Кінескоп", розташованому в центрі міста. ЖК відомий своєю розвинутою інфраструктурою, яка включає різноманітні комерційні приміщення, зручну транспортну розвязку, підземний паркінг та дитячі майданчики. Квартира знаходиться на 7-му поверсі 9-поверхового будинку у пятій секції. Загальна площа становить 54 м. Це просторе житло ідеально підходить для комфортного проживання однієї особи або молодої сімї. Вікна виходять у двір, що забезпечує тишу та спокій під час відпочинку. Ціна 83700 доларів Код:8635 Ця квартира є вигідним варіантом для тих, хто шукає зручне розташування, сучасні умови проживання та доступність всіх необхідних сервісів навколо.

Героїв УПА вул., 73в
rieltor.ua

ПРОДАЮ Квартира без ремонту у новобудові, що дозволить зробити її, саме такою, якою Ви захочете! Автономне опалення в квартирі дозволить Вам регулювати температуру повітря. Сама квартира знаходиться на найкомфортнішому поверсі для проживання - 3. Будинок має свою закриту затишну територію. Двір будинку закритий для машин, проте є паркінги для мешканців та для гостей! Будинок розташований у спокійному районі міста, водночас всі необхідні маркети та транспорт поруч. Без зайвих проблем від будинку можна добратися до центру міста та в будь-яку точку Львова! До центру Львова 5хв на авто та 15хв пішки від самого ЖК. Номер обєкта 338052 Вартість квартири 52.000$ Маю ще багато різних варіантів квартир саме для Вас! Також можу допомогти з продажем саме Вашої квартири/будинку. Телефонуйте! 0666352669 - Ігор АН Атланта

Богдана Хмельницького  вул., 207
rieltor.ua

Продаж 1кім.квартири площею 42,33м у ЖК Щасливий по вул.Бігова на 13 поверсі з 17. З квартири розкривається гарний вигляд, вікна панорамні, індивідуальне опалення, в квартирі залита стяжка, вікна виходять на західну сторону. В будинку встановлене відеоспостереження, утеплення фасаду мінеральною ватою, закрита територія, є гостьовий паркінг, а також підземний. Продаж квартири по переуступці, можливі огляди по домовленості.

Бігова вул., 17
rieltor.ua

Продається чудова 3х кімнатна квартира на Величковського. Можливий продаж по єОселі. та соц. програмам. В квартирі маємо дві окремих кімнати та одну прохідну. Автономне газове опалення. Квартира була перепланована з двокімнатної. Завдяки плануванні ЖК. зроблена окрема дверь до ліфту та сходової клітки. (Табур) Висота стелі 2.8 м. Засклений балкон, який можна прибрати та розширити кімнату. Є відеогляд.

Величковського вул., 70А
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира з чорновим ремонтом (стяжка, штукатурка, двофункційний котел, батареї, броньовані двері) в ЖК "Галжитлобуд" на вул. Трускавецька. Переваги квартири: Чорновий ремонт, що дає вам можливість створити інтерєр на свій смак Простора та функціональна планування Індивідуальне опалення (двофункційний котел) Броньовані двері для вашої безпеки Будинок збудований, ведуться оздоблювальні роботи та введення в експлуатацію Вигідна ціна ЖК "Галжитлобуд" - це: Сучасний житловий комплекс комфорт-класу Закрита та огороджена територія Дитячий майданчик Спортивний майданчик Підземний паркінг Розвинена інфраструктура району Ціна 63000 доларів Код:8637 Це чудова можливість стати власником затишного та комфортного житла в новому житловому комплексі!

Трускавецька вул., 109
rieltor.ua

‼️‼️Зміна ціни‼️‼️ Продаж 3-х кімнатної квартири по переуступці вул. Зелена (ЖК Погулянка). Можлива є-оселя після здачі будинку! У вартість квартири включена консультація дизайнера! Квартира простора, має три ізольовані кімнати, комірку-гардеробну, ванну, санвузол, простору кухню і два балкони. Три кімнати мають вихід на балкон. Площа квартири 83.4 м.кв., з яких житлової 47.6. Поверх 1 з 10. У квартирі встановлені вікна, двері, батареї, котел. Ближній центр. Поруч школа, садок, парк, супермаркети. Все зручно. Житловий комплекс «Погулянка» пропонує квартири в одному з найзеленіших куточків Львова, за декілька хвилин пішки від парку Погулянка. Будинки розташовані практично у третій лінії від вулиці Зеленої. Прибудинкова територія буде комфортною та безпечною. Забудовник бере на себе прокладку автомобільних проїздів та пішохідних алей, організацію освітлення, дитячих майданчиків, місць для заняття спортом та відпочинку дорослих. Є паркомісця на наземній стоянці. Забудовник Львівцентробуд. Ціна 80 000$ +380675075370 Катерина АН "Golden City"

возможна продажа по єОселя
Зелена вул., 115д
rieltor.ua
1 - 24 из 2076 результатов