ПРОДАЖ 3-КІМНАТНОЇ КВАРТИРИ НОВОБУДОВА ЖК„Над Рікою ” квартира знаходиться по вул Глушець поверх 1/10 кімнат 3 площа 84,9 / 60,8 /12,5 Простора та світла квартира ідеально підійде для родини,має чудовий краєвид на набережну. Житло має сучасне планування Опалення автономне Закрита територія для авто Велика кількість паркомість Облаштовано дитячий майданчик вдала транспортна розвʼязка діє ОСББ кодовий замок,озеленена прибудинкова територія

Глушець вул., 40
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у ЖК "Атлант" Квартира розташована на 10 поверсі цегляного будинка по вулиці Рівненський. Загальна площа квартири - 50 м². Чому варто обрати саме цю квартиру у ЖК "Атлант"? Добре розвинена інфраструктура. Неподалік знаходяться торговий центр, кілька супермаркетів, банки, аптеки, школи, садочки, автобусні зупинки та інші важливі соціальні об’єкти. Індивідуальне опалення. Ви можете самі контролювати комфортну температуру у квартирі впродовж цілого року. При чому, тепловитрати будуть мінімальні, завдяки сучасним технологіям будівництва та якісному утепленні фасадів. Благоустрій житлового комплексу. На території є власний еко-простір для прогулянок та відпочинку, а саме ігровий комплекс, спортивний майданчик та зона для відпочинку з місцем для барбекю. Також концепцією ЖК передбачено “двір без машин”, що успішно реалізується за допомогою підземної парковки. Загальна площа: 50 м² Поверх: 10/12 Район: київський майдан Будинок: цегляний Індивідуальне опалення Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній перегляд! 0955348757 – Оксана м. Луцьк, пр. Волі 66 #продаж_квартири_elitelutsk

Рівненська, 25
rieltor.ua

Продається 1-о кімнатна квартира в центрі міста ЖК Kyiv Sky Код квартири #3481743 -поверховість: 11/14 -заг.площа 46.50 м² -житлова площа 19.1 -кухня 15 м² -двостороння -чорновий ремонт від забудовника -підігрів підлоги -відеоспостереження -охорона території -підземний паркінг Продаж через переуступку майнових прав. Поруч супермаркет сільпо, податкова, ресторани, кафе, школи№7, №4, банківські установи Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Рівненська, 4
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1 кім. квартири в елітному ЖК»Kyiv Sky» за вул. Рівненська. Код квартири #10523934 - Новобудова; - 13 поверх з 14; - Заг. площа 44.8 м2, кухня 15.2 м2; - Індивідуальне опалення; - Тепла підлога. Продається 1- кімнатна квартира з гарним крайовидом в елітному ЖК»Kyiv Sky» в районі Київського майдану. Індивідуальне опалення, розведені комунікації, є тепла підлога., гардеробна. Житловий комплекс знаходиться в центральному районі міста з розвиненою інфраструктурою. Поряд школа, магазини, поліклініка, заклади громадського харчування. У дворі є дитячий ігровий майданчик, підземне паркування. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Рівненська, 4
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в районі Теремно, на вул. Рівненська 119 в ЖК GREEN STREET. - 1 поверх із 10; - новобудова (сирець); - індивідуальне опалення. У квартирі чорнова штукатурка. Діє договір переуступки. Вигідне розташування квартири надає їй переваги – поруч магазини, супермаркет, зупинка транспорту та місце для відпочинку. Код квартири – #4578919 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Рівненська, 119
rieltor.ua

Дворівнева квартира з гаражем. Код квартири #10708873 Великогабаритна, простора квартира в одному з найбільш перспективних районів міста. Загальна площа 221 м2. 5 поверх з 5 Перший рівень - це 3 житлові кімнати з заскленими лоджіями та роздільним санвузлом. Другий рівень - це мансардний поверхом вільного планування, де можна облаштувати додаткові житлові кімнати, майстерню, спортивний зал, зимовий сад, тощо. В квартирі індивідуальне газове опалення; Металопластикові вікна; Вхідні металеві двері; Чорновий ремонт після будівельників. Будинок введений в експлуатацію та повністю заселений.Створене ОСББ.Охайні, чисті пізїзди, сходинкові майданчики облаштовані плиткою. Прибудинкова тереторія ЖК закрита, доглянута та озеленена з наявним дитячим майданчиком, відпочинковою зоною (бесідка та зона барбекю). У вартість входить персональний закритий гараж площею 16,8 м2. Розвинена інфраструктура та зручна локація також є однією з вагомих переваг цього помешкання. Поряд; РЦ Промінь, Сільпо, Обласна лікарня, дитячий садок, магазини, відділення пошти. В пішій доступності; Центр міста, ЖД Вокзал, Варшавський ринок, Автовокзал,Зелена зона. Суперова інвестиція для тих хто не уявляє свого життя за межами міста, але не бажає бути обмеженим в кількості м2.

Євгена Коновальця вул., 8а
rieltor.ua

Пропонуємоas Вашій увазі 2 кімнатну квартиру в ЖК " Ферум ", по вул. Рівненській, 123 Хороший варіант для молодої сімї з дітьми. Квартира у стадії ремонту. Квартира знаходиться на 9 поверсі з 10. Загальна площа квартири- 57,3 м2 - Новобудова ! - Дизайнерський ремонт - Монолітно-каркасне будівництво - З вулиці утеплено - Ліфт - Індивідуальне опалення ( газовий котел) - Підведено всі комунікації ( також лічильники) - Проведено інтернет West Net (оптоволокно) - В дворі є парковка та дитячий майданчик Усі матеріали, які використовуються у ремонті є на фото. Продаж квартири буде з готовим ремонтом. Код квартири #12651397

Рівненьська вул., 123
rieltor.ua

⬛Продаж ДВОРІВНЕВОЇ КВАРТИРИ в приватному секторі. ◼Будинок розташований в районі Київського майдану, поряд з ЖК "Атлант". ◼Зручна інфраструктура та транспортна розвязка. ◼Площа 99 м.кв. ◼Комфортне планування: (простора прихожа-вітальня, кухня 21,8 м.кв., санвузол, 2 кімнати). ◼Окремий вхід. ◼Наявні всі необхідні комунікації: газ, електрика, індивідуальне опалення (газовий котел), цетральне водопостачання та каналізація. ◼Зроблене зовнішнє утеплення та оздоблення будинку, внутрішні чорнові роботи. Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній перегляд!

Кутузова вул., 7
rieltor.ua

Продається великогабаритна квартира в будинку котеджного типу по вул.Коперника (тихий Центр) з ллощею 132 кв.м., огороджена територія, є паркомісце, зона барбекю. Квартира з частковим ремонтом - зроблено опалення, кухня, санвузли і ванна; чистова стяжка, пошпакльовані стіни, паркет. Кімнати роздільні, лоджії у кожній спальні.

Коперника вул., 53
rieltor.ua

Продається великогабаритна дворівнева квартира по вул. Чорновола, в новому ЖК « Оселя парк » Загальна площа квартири - 93 м2, розташована на 9-10 поверсі. Будинок зданий. Новий ЖК збудований у найбажанішому районі міста, де школи, садочки, кафе, лікарня, а також великий ТРЦ, розташовані на відстані 5-10 хвилин прогулянки пішки. Поряд з будинком Вас чекає парк з озером, бігові доріжки, зона барбекю, спортивний майданчик, дитячий майданчик. Довговічний монолітно-каркасний будинок, збудований з найсучасніших матеріалів з використанням передових технологій. Стіни оздоблені гіпсовою штукатуркою. Підлога: чорнова стяжка по залізобетонній монолітній плиті. Підігрів підлоги по всьому периметру першого рівня, другий рівень - у с/в. Вікна: металопластикові вікна Алюпласт з подвійним склопакетом (шестикамерні). Склопакети Clima Guard Solar. Вхідні двері: броньовані, вогнетривкі. Лічильники: газовий в квартирі, води та електрики - на сходовій клітці. Водопостачання: розведення води та каналізації із пластикових труб з розводкою по квартирі. Власна трансформаторна підстанція з двома незалежними лініями живлення. Насосна станція півщення тиску води у кожному будинку забезпечить оптимальний тиск у водопровідній сиcтемі в будь-який час доби та на усіх поверхах будинків.

возможна продажа по єОселя
Чорновола, 7
rieltor.ua

ЖК в городе Луцк

Продаж квартири вільного планування, 3/3ц, площа 60м.кв, вільне планування, стан після будівельників, одна квартира на площадці, великий балкон. Хороше розташування, є місце для авто. Підїзд на 3 квартири.

Даньшина вул., 60Б
rieltor.ua

Продамо простору 3-кімнатну квартиру з автономним опаленням, кладовою та мансардою за ТРЦ «Порт Сіті»!!! Квартира розташована на 1-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку +мансарда 116 м.кв та кладова 12 м.кв. Загальна площа квартири – 97.3 м. кв., житлова – 52.6 м. кв. Сучасне планування – велика кухня (12.9 м. кв.) з виходом на лоджію(2.1 м.кв.), три окремі кімнати, два санвузли. Наявність лічильників в квартирі, що дасть змогу майбутньому власнику суттєво економити на комунальних платежах. Вікна виходять на дві сторони, завдяки цьому - комфортний мікроклімат. Квартира тепла і затишна, з привітними сусідами. Створено ОСББ в будинку, чистий під’їзд, кодовий замок, домофон. Район із відмінною інфраструктурою: супермаркети, кінотеатр, школа та садочок, спортивні майданчики, ринок, парк, зручна транспортна розв’язка. Телефонуйте, домовимося про огляд! Простора і світла квартира вже чекає на Вас.

Вячеслава Чорновола вул. (), 16
rieltor.ua

возможна продажа по єОселя
Соборності просп., 22Б
rieltor.ua

Продамо 2-кімнатну квартиру в ЖК Оселя Парк, найбажанішому районі міста! Можливий продаж по програмі Е-Оселя! Преміум у всьому!!!Поряд з будинком Вас чекає парк, бігові доріжки,зона барбекю, спортивний майданчик,дитячий майданчик. Школи, дитячий садок, ТРЦ розташовані на відстані 5-10 хв прогулянки пішки. Площа квартири 83.3 кв.м, розташована на 6 поверсі 10-ти поверхового будинку. Завдяки монолітно-каркасній системі будинку Ви можете втілювати у життя найсміливіші ідеї щодо перепланування та дизайну. Закрита територія комплексу, відеонагляд, підземний паркінг з цілодобовою охороною! Автономне газове опалення в комплексі з теплими підлогами. Вогнетривкі вхідні двері, панорамні вікна з ламінованим склом( захищені від ударів). Документи готові до продажу! Додатково можна придбати паркомісце у підземному паркінгу. Не втрачайте можливість стати власником житла преміум класу!

возможна продажа по єОселя
Вячеслава Чорновола вул. (), 7
rieltor.ua

Продамо компактну трикімнатну квартиру з автономним опаленням! Класна пропозиція з можливим подальшим авторським рішенням на вул. Ландау,7 (район цукрового). Квартира достатньо тепла та сонячна. Розташована на 1-му поверсі з загальних 2-х цегляного будинку. Загальна площа квартири - 44 кв. м. Простора кухня – 5 кв.м., затишні кімнати – 16 кв.м., 8 кв.м. та 6 кв.м., суміжний санвузол – 3 кв.м., місткий коридор – 6 кв.м. Квартира готова до фінішного ремонту. Поруч з будинком є невелика земельна ділянка під клумбу, чи грядку. Встановлені лічильники на воду, світло та газ. Квартира дуже тепла й економна в сплаті комунальних платежів за рахунок наявності газового котла. Чистий та охайний під’їзд. Облагороджена прибудинкова територія, парковка для авто. Спокійний для життя, добре розвинений район Луцька із зручною логістикою доїзду та достатньою кількістю закладів відпочинку, побуту та освіти. Поруч з будинком – дитячий садок №8, школа №16, магазини, аптеки, зупинка транспорту. Житло для особистого проживання, квартира під здачу в оренду або просто вигідна інвестиція в нерухомість! Правильними будуть усі можливі варіанти! Телефонуйте – домовитись можна завжди. Без комісії для покупця! ------------------------------------------------------------------------------------------------- Менеджер з продажу обєкту Лухтай Ірина. (095) 024-34-42, (067) 972-80-50. www.atlanta.lutsk.ua www.atlantadim.com.ua просп.Грушевського, 30, м.Луцьк. Підібрати житло: https://bit.ly/atlantazhytlo

Ландау, 7
rieltor.ua

Продаємо 1к.квартиру в ЖК «Атлант» можлива Єоселя! Код квартири #5812811 Вашій увазі пропонуємо затишну квартиру на одній з центральних площ Луцька - Київський майдан. Квартира розташована у 17 зданій секції. Поверховість: 8/12, Планування включає в себе: - передпокій; - простору кухню-столову з виходом на велику засклену лоджію з панорамними вікнами; - окрему кімнату з вікном на південну сторону; - ванну кімнату. Всередині квартира знаходиться на стадії після будівельників (сирець), з розведеною електрикою та індивідуальним газовим опаленням. Площа квартири 55.1м2, кухня – столова 22,30м2 . Перевагою даного ЖК «Атлант» є його місцерозташування, адже купивши тут квартиру Ви з легкістю можете дістатись до супермаркету, магазинів, кафе та ресторанів. Поряд школа, дитячий садок, поліклініка, салони краси, заправка та зручна транспортна розвʼязка. А до центру Луцька всього 5хв. В дворі житлового комплексу розміщена комфортна, гарно облаштована зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчики, зона барбекю. Власники авто знайдуть достатньо місця для паркування. Поспішайте придбати квартиру за контактним номером.

Рівненська, 25
rieltor.ua

Продаж просторої 2-х кім. квартири в затишному ЖК Ферум. Тепла, світла з гарним великим балконом і з чудовою локацією. Готова до чистового ремонту, броньовані вхідні двері. Хороша шумоізоляція, гарний дворик з дитячим майданчиком, поряд місця паркування для автомобілів. Локація дуже зручна, поряд зупинка міського транспорту, магазинчики та ТЦ Імідж, Сільпо, Метро. Квартира від забудовника.\ Код квартири #6671421 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Рівненська, 123
rieltor.ua

Продам 1, 2 та 3 кімнатні квартири р-н 33 в ЖК «Візаві» по пр. Соборності! Комплекс зданий!!! Будинок знаходиться на одному з центральних проспектів! Квартири поліпшення планування. Квартира тиха,вікна виходять у двір. Висота стелі- 2,70м. Розвинена інфраструктура, найкраща локація!

Соборності, 22б
rieltor.ua

Продаж 2к квартири в ЖК Супернова р-н Львівської. Сучасне планування. Не кутова!!! З дуже гарним краєвидом.Велика, озеленена прибудинкова територія,огороджена. Велика парковка,дитячий майданчик.

Супутника вул., 6а
rieltor.ua

Квартира в ЖК "Атлант" район київського майдану. Зручна інфраструктура та транспортна розвязка. Площа 69.7м.кв Кухня 21.9м.кв Зручне планування, є 2 просторих балкони Наявні всі необхідні комунікації (газ, електрика, цетральне водопозтачання та каналізація) Опалення автономне (газовий котел)

Рівненьська вул., 25Н
rieltor.ua

Продам простору 2-х кімнатну квартиру в новобудові жк "Крила" в м. Луцьк на вул. Даньшина 52-Б. (Власник). Будинок вже здано в експлуатацію. Має житлову площу 60.6 кв.м. + підвальне приміщення 3.1 кв.м. Квартира на 6-му поверсі, поверх обирався з огляду на гарний краєвид з панорамних вікон. В квартирі вже є: - Котел ( є опалення + тепла вода + тепла підлога) - Розкинуті електрика та сантехнічні комунікації, стяжка - Чищені, порівняні, грунтовані, та шпакльовані стіни по всій квартирі, окрім санвузлів - Поміняні кутики на всіх кутках квартири на титанові - Порівняна висота всіх дверних отворів 208 см, стандартна висота під встановлення дверей - Встановлені лічильники газ, вода, світло В цілому квартира купувалась з огляду на майбутнє сімейне проживання в ній, має чудову інфраструктуру: в межах до 500 метрів є школа, дитсадок, автобусна зупинка, неподалік базарчик, продуктові магазини, невеликий парк, Жк має свій дитячий майданчик, та парковки для машин. Найгарніший та найновіший ЖК у цьому районі, ще зовсім не обжитий, тихе затишне місце. Тільки почав робити ремонтні роботи, адже планував проживати тут, тимчасовий туалет з раковиною, повністю зроблені стіни під обої, далі планував робити натяжні стелі, ламінат, і по суті квартира готова для проживання. Телефонуйте якщо є питання, або бажаєте поглянути на неї вживу.

владелец
возможна продажа по єОселя
Даньшина вул., 52
rieltor.ua

Продам 2-х квартиру 69 кВ.м в новобудові Без комісії (договір переуступки), можливий варіант під Єселя. Будинок ЗДАНИЙ. Всі вікна виходять на схід та відкривають чудовий краєвид, перед будинком ніяких висотних будинків немає. Рівненська, 119 (р-н Зелене господарство) Забудовник: Луцьксантехмонтаж Стан: після забудовника: • електрична розводка, інтернет • тепла підлога: кухня, санвузол, коридор • автономне опалення (газовий двохкортуний котел) • хороші броньовані двері • стеля утеплена • велика простора кухня правильної форми • ціна за м.кв 35 тис грн Всі деталі по телефону Розвинена інфраструктура, зупинки 2 хв пішки, поряд Сільпо, ринок. Прямий заїзд з вул Ріненська до житлового комплексу

владелец
Рівненьська вул., 119
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири 33-й квартал здана новобудова автономне опалення стяжка штукатурка 2 квартри на пощадці є підвал документи готові до продажу підходить під єОселю

Зацепи, 24
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в новобудові Атлант по вул.Рівенська ,25. 10 поверх з 12. Вікна виходять на дві сторони: на автозавод і у двір. Переоформлення за договором переуступки. Підходить під є-оселю. Від власника. Реальному клієнту - торг при зустрічі. Ріелторам турбувати тільки за наявністю клієнта.

владелец
3-х кімнатна квартира
olx.ua
1 - 24 из 219 результатов