Продам 3 кімнатну квартиру в центрі м.Лозова. Вул.Благовіщенська,буд.29 В квартирі зроблено: -повністю змінена ел.проводка. Під кожну лампу освітлення окремий провід(2×1,5) і встановлені окремі вимикачі Під кожну розетку окремий провід(3×2,5) Окремо кожен провід на пральну машину,бойлер і окремо виведений на кухню -замінені всі батареї в кожній кімнаті -замінені всі вікна на металопластикові STEKO -замінені рами балкону і лоджії на металопластикові STEKO -всі стіни вже зроблені під фарбування -замінені труби сантехніки -повністю зроблений балкон(видно на фото) з освітленням,розеткою -повністю зроблена ванна кімната і туалет -в кухні плиткою викладена робоча панель і зроблена стеля з освітленням робочої панелі -встановлені розетки під кондиціонери -встановлені розетки під телевізори Всі "брудні" роботи зроблені.Залишилося фарбування стін,підлога і стеля.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру
olx.ua

Продам трьохкімнатну квартиру (Сахалін) Квартира площею 43,6 кв.м., на 1-му поверсі двоповерхового цегляного будинку. Квартира під ремонт, несущих стін немає, що дає можливість здійснити перепланування, але жити можна одразу. Документи в порядку. Квартира тепла та затишна. Автономне опалення, газовий котел та колонка. Встановлені лічильники на газ, електроенергію та воду. Каналізація поміняна на пластиковові труби. Будинок з власним двориком та земельною ділянкою, в додаток є маленький сарай. Поряд школа, поруч з Лозівський ліцеєм «Лінгва» , дитячий садок,магазин та автобусна зупинка поруч з домом. Комунальні борги відсутні. По дотатковим питанням прошу звертатися за телефоном +38********45

власник
Квартира 3-х кімнатна у м.Лозова
olx.ua

Продам 3кв с капитальным ремонтом. Пмо,замена сантехники,полы с подогревом, имеется два погреба. Остаётся вся бытовая техника,мебель частично. Реальному покупателю хороший торг.

Продам 3кв с капитальным ремонтом
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается 3кв в районе креста. МПО,квартира в жилом состоянии

olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі міста Лозова.Без ремонта,поверх 3/5.Є лічильник на воду та газ,поміняні 2 вікна на пластикові,встановлена нова газова колонка.Ріелторів та агенства прошу не турбувати

власник
Продам 3 кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на 4 м-н, район хреста, загальною площею 67 кв. м. Всі кімнати роздільні. Зручне розміщення будинку. Поруч АТБ, Посад, аптеки, школи, дитсадки, зупинка. В квартирі є лоджія, з неї вхід у власний підвал. Вікна виходять на дві сторони будинку. 2 вікна замінені на пластикові. Квартира не кутова, є решітки на вікнах. Продається з меблями. Я власник. Ріелторам - прохання не турбувати. Реальному покупцеві можливий торг. На всі додаткові питання відповім по телефону.

власник
Продам 3-х кімнатку квартиру на 4 м-н
olx.ua

Продам 3 х комн квартиру на 4 микрорайоне, 8/9 этаж, ОСББ, лоджия и балкон застеклены, рядом школа , рынок, остановка. Документы готовы. Цена 13000 дол. Тел 05******88

Продам 3х комн квар
olx.ua

Продам под ваш ремонт без долгов 3-х комнатную квартиру на 2 микрорайоне 16 дом, 4 этаж не угловая,дом кирпичный,теплый. Во дворе находится садик и школа,очень удобное месторасположения,рядом супермаркеты, остановка маршруток,не далеко парк. Общая площадь 58,49 м,имеется личная кладовая в подъезде с железной дверью, кухня,зал и одна комната выходят во двор,сторона не солнечная. Возможен обмен на автомобиль,цена на обмен дороже.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру
olx.ua

Продам3-х кімнатну квартиру на 1 му мікрорайоні! Квартира в житловому стані! Продається з меблями та технікою! Сантехнічні комунікації замінені! Без боргів! Ціна 10800$

Продам 3-х кімнатну квартиру на 1 м-ні
olx.ua

Продам свою трёхкомнатную квартиру с автономным(газовый котел) отоплением, 1 этаж, девяти этажного дома, без ремонта, кроме совмещённого санузла, окна пластиковые с решетками, 2 лоджии, с реальным покупателем торг. Дом 1а, 6микрорайон. Обмен на квартиру или дом г. Харьков.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру г. Лозовая или обмен Харьков.
olx.ua

Продам 3-х к-ную квартиру на 1 микрорайоне, 5/5, с ремонтом. Две комнаты утеплены с середины, есть газовая колонка. Остальные подробности по телефону 0;9;5;4;9;0;1;4;4;2!!!!

власник
Продам 3-х к-ную квартиру.
olx.ua

Квартира в дуже гарному місті-поруч магазин Посад , школа, садок, Нова Пошта , Укрпошта, поліклініка.,спортшкола. Всі кімнати ізольовані, простора зала. Без ремонту, бо досталась у спадок після дідуся. Документи зроблені. Борг у розмірі -72000грн, можна розписати на 5 років -реструктуризація. Іде плюсом до ціни.На руки 7000$

Продам 3-х кім. кв у центрі міста з боргом
olx.ua

Продам трёхкомнатную квартиру с перепланировкой. В квартире сделан частично ремонт стоят металлопластиковые окна. Квартира расположена на первом микрорайоне втором этаже пятиэтажного дома в шаговой доступности школа,садик, супермаркет,аптека,новая почта.

Продам трёхкомнатную квартиру
olx.ua

Квартира дуже тепла, суха, будинок ОСББ, чисті підʼїзди, дах не тече і не тік. Кімнати ізольовані , чеський проект. Французькі стелі у двох кімнатах, балкони МП( їх два), два вікна поміняні. Житловий стан дуже не поганий Боргів немає. Документи готові .

Продам 3-х кім. кв чешку на 3-му районі напроти Сільпо.
olx.ua

Продам 3 -х кімнатну квартиру - чешку на 5-му мікрорайоні! Мп вікна, косметичний ремонт! Квартира продається з меблями та побутовою технікою! Є кондиціонер! Два стояка подачі води оснащені бойлерами! Квартира без боргів! Документи готові!

Продам 3-х кімнатну квартиру на 5 мікрорайоні
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру на 2 мікрорайоні! В квартирі виконано багато ремонтних робіт: нова електрика, сантехнічні комунікації нові, поміняні всі вікна ( Мп) , стяжка підлоги! Закінчений ремонт на кухні та ванній! Нові вхідні двері! Закуплені батареї на всі кімнати! Розташована квартира в гарному місці! Поряд магазини, зупинка громадського транспорту, школа , дитячий садок! Ціна 16000$ торг!!! Документи готові!

Продам 3-х кімнатну квартиру на 2-му мікрорайоні
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам 3-х кімнатну квартиру на1му мікрорайоні в місті Лозова ! Квартира в житловому стані! Продається з меблями та технікою! Сантехнічні комунікації замінені! Без боргів! Ціна 8500$. Дзвоніть 09********43. Квартира знаходиться у цегляному 5 поверховому будинку на 3му поверсі, не углова. Загальна площа 61,1кв.м, кухня 6кв. м, кімнати роздільні, санвузол роздільний, опалення централізоване,нові лічильники на воду і світло,нові газова плита, пральна машина, бойлер, витяжка. Поруч школа, дитячій садок і майданчик, ринки, супермаркет, зупинка транспорту, банкомати,кафе, аптеки, відділення пошти, зелена зона,парк. Ціна 8500$. Дзвоніть 09********43.

власник
3 кімнатна квартира
olx.ua

Обмен на частный дом, 3-х комнатную квартиру,в самом центре города.В жилом состоянии с ремонтом но не до конца. Обмен на дом только в городе Лозовая, пригоден для жилья.Старые убитые хатки а также район авиловки и другие районы не рассматриваем. Риелторы посредники не беспокоить.

власник
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на 1-му мікрорайоні! Частково Мп вікна, нові вхідні двері, сантехнічні комунікації замінені на пластик! Квартира під ремонт!!! Ціна 7500$

Продам 3-х кімнатну кватру на 1 мікрорайоні
olx.ua

Продам квартиру на 4 мне, дом 71 , 3/9. Квартира теплая , сухая. Летом не жарко , зимой не холодно. Рядом садик , школа , супермаркеты , скверик , детская площадка. Соседи хорошие. Поменяны батареи , частично стоит стеклопакет.

власник
3-х кімнатна квартира
olx.ua

Продаём свою трёхкомнатную квартиру с мебелью. Установлена сигнализация , кондиционеры в двух комнатах, газ счётчик , проживали с семьёй больше 20 лет .Также дополнительные плюшки для комфортного проживания. Во дворе чисто и опрятно. Большая парковка.Цена договорная и приемлема. Документы для продажи готовы. Долгов НЕТ. Находится город Лозовая, микрорайон 3 дом 15. Все вопросы по телефону:05*********48.

власник
Продам 3х комнатную квартиру в городе Лозовая
olx.ua

Приватизована трикімнатна квартира в центрі міста Поміняні: вода, каналізація Лічильникі: газ, вода,світло Металопластикові вікна та балконні рами Є кладовка між поверхами Домофон Лишаються меблі в усіх кімнатах, холодильник, бойлер, кондиціонер ОСББ - металопластикові вікна та двері у підїздах, перекрита криша, освітлення підїзді на рух, гарна зелена та з квітами прибудинкова територія, дитяча площадка

власник
Продам 3-кімнатну квартиру в центрі
olx.ua

Продам 3х комнатную квартиру на 2 микрорайоне, на 2 этаже.С евроремонтом.Новая проводка.Кабельное тв, интернет,кухня со встроенной мебелью,санузел раздельный.Современный кафель, новая сантехника,комнаты раздельные.Документы готовы.Отличное расположение. Два супермаркета, остановка,школа,детский сад,гаражный кооператив в шаговой доступности. Звоните 09******39

власник
Продам 3х комнатную квартиру
olx.ua

Продам квартиру, двухкомнатная, два балкона, район Авиловка, 1 этаж - 2х этажного дома. Звоните, покажу расскажу более подробно.

власник
Продам квартиру Лозовая
olx.ua
1 - 24 з 28 результатів

Географія Лозова