Квартира дуже тепла, суха , не кутова, знаходиться в районі «хреста». Мікрорайон 1 буд. 16. Поруч школа, АТБ, садочок , маршрутки. Без ремонту, без боргів, документи готові на продаж. Кімната 16,50,м. кв, кухня-6м. кв.

Продам 1-кім кв на 1-му м-ні на 3-му поверсі ( район хреста)
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі м.Лозова. Вул.Благовіщенська,буд.29 В квартирі зроблено: -повністю змінена ел.проводка. Під кожну лампу освітлення окремий провід(2×1,5) і встановлені окремі вимикачі Під кожну розетку окремий провід(3×2,5) Окремо кожен провід на пральну машину,бойлер і окремо виведений на кухню -замінені всі батареї в кожній кімнаті -замінені всі вікна на металопластикові STEKO -замінені рами балкону і лоджії на металопластикові STEKO -всі стіни вже зроблені під фарбування -замінені труби сантехніки -повністю зроблений балкон(видно на фото) з освітленням,розеткою -повністю зроблена ванна кімната і туалет -в кухні плиткою викладена робоча панель і зроблена стеля з освітленням робочої панелі -встановлені розетки під кондиціонери -встановлені розетки під телевізори Всі "брудні" роботи зроблені.Залишилося фарбування стін,підлога і стеля.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру
olx.ua

Продам квартиру находитса возле гор.суда и поликлиники,есть сарай с погребом,небольшой участок во дворе,долгов нет,документы готовы.

olx.ua

2 мікрорайон ,5 поверх ,з меблями Поруч школи садочки 1 хв Зупинка ,супермаркети -1хв Парк ,все що треба знаходиться поруч 2 спальні,зала ,кухня ,столова кімната ,ванна,туалет та коридор,балкон Є кухня та окрема столова кімната . Поміняні крани та бойлер Тепла квартира ,ОСББ Дах перекривали Кухня та меблі залишаються Пишіть повідомлення на 09******96 Вайбер ,телеграм ,ватсап

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру з авторським ремонтом! Квартира перепланована!!! Нова електрика, нова сантехніка! Тепла підлога! Вітражні вікна з гарними краєвидами!!! Встановлено систему автономного живлення!!! Встановлено охоронну систему! Квартира продається з меблями та побутовою технікою! Все як на фото! Є комора !!! Документи готові!!! Ціна 55000$ Торг!!!

Продам 3-х кімнатну квартиру з автономним опаленням
olx.ua

Посредников и риэлторов просьба не беспокоить 1-комнатная квартира на 1 микрорайоне –в которой сделан качественный ремонт, так как делалось для себя. Новая сантехника. Новая встроенная качественная кухня, французский балкон. Расположена на 3 этаже, не угловая,продаю со всей мебелью и техникой.За более подробной информацией пишите/звоните. +38********40

власник
Продажа 1 комн квартиры с новым ремонтом
olx.ua

Продам квартиру на 4 мне, дом 71 , 3/9. Квартира теплая , сухая. Летом не жарко , зимой не холодно. Рядом садик , школа , супермаркеты , скверик , детская площадка. Соседи хорошие. Поменяны батареи , частично стоит стеклопакет.

власник
3-х кімнатна квартира
olx.ua

Квартира расположена в центре Лозовой, за домом сквер Шевченко. Кирпичный дом, большие, светлые комнаты, высокие потолки. Стоит газовая водогрейка - есть возможность поставить газовый двухконтурный котёл (горячая вода и тепло в квартире будет по вашему желанию). Тихий двор, приличные соседи. Реальному покупателю хороший торг!!! Первый этаж. 09*********44

власник
Срочно продам двухкомнатную квартиру в центре!
olx.ua

Продам 3х комнатную квартиру на 2 микрорайоне, на 2 этаже.С евроремонтом.Новая проводка.Кабельное тв, интернет,кухня со встроенной мебелью,санузел раздельный.Современный кафель, новая сантехника,комнаты раздельные.Документы готовы.Отличное расположение. Два супермаркета, остановка,школа,детский сад,гаражный кооператив в шаговой доступности. Звоните 09******39

власник
Продам 3х комнатную квартиру
olx.ua

Продам 4-х кімнатну квартиру на 4 мікрорайоні, біля поліклініки! Перший поверх! Утеплена з вулиці! Ремонт, Мп вікна! Квартира продається з меблями та побутовою технікою! Ціна 30000$ торг! Продаж по Є сертифікату розглядається!

Продам 4-х кімнатну квартиру на 4 мікрорайоні
olx.ua

Продам 1-к квартиру (біля Сільпо) 3/5 не торцева 36/18/8 від господаря. Косметичний ремонт. Гарні сусіди. Чудове місце розташування: поруч Сільпо, транспортна зупинка, школи, дитячі садки. 9000 у.е. Торг

власник
Продам 1-к квартиру (біля Сільпо) 3/5 не торцева 36/18/8 від господаря
olx.ua

Квартира тепла, не кутова, кімната здорова-18,5 м. кв, простора кухня. Є комора у квартирі для зберігання речей. Ремонт даху був, будинок ОСББ. Документи готові.

Продам велику 1-кім. кв з «апендицитом» коло Сільпо.
olx.ua

3-х комнатная квартира в хорошем состоянии. Не угловая, 5 эт., крыша не течет. Косметический ремонт. В шаговой доступности школа, д/сад, магазины, рынок. Приветствуется обмен на равноценную квартиру в Лозовой.

власник
3-х комнатная квартира в Первомайске (Лихачево) обмен на Лозовая
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру, на 2 поверсі. з ремонтом, повністю поміняна сантехніка , зроблені поли , доставлені батереї. Є гардеробна , французький балкон , всі вікна м/п , натяжні стелі , кухня залишається вся крім холодильника , встроєна варочна панель , в ванній є все , бойлер , пральна машинка , квартира капітальний ремонт, дуже тепла, нові вхідні двері, , боргів не має , квартира не кутова , в оренду не здаю, документи готові до продажу, квартира знаходиться біля кафе Троянда 2 поверх, всі меблі що на фото залишатися при продажу.

власник
2 поверх Продам 2 кімнатну квартиру 1 мікрорайон
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру на 3 мікрорайоні,3/5.Частково лишаються меблі.Косметичний ремонт .м.Лозова Харківська обл. 09********87 06*********71

власник
Продам 2 кімнатну квартиру.
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в м. ЛОЗОВА, мн. 4, буд. 33а

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Дослідити місцевість

2 кімнатна квартира на 3му м-ні. Планування - чешка. В квартирі зроблено капітальний ремонт (закінчився в квітні 2024 року). Якісні нові вікна зі замком антивзлом. Нова електрика (втч. проводка, щиток, лічільник). Нова сантехніка всюди, нові біметалічні батареї. Стелі усюди натяжні. Кухня та коридор викладені плиткою, на стінах веніціанка. В кімнатах - ламінат та німецькі флізелінові шпалери. Меблі (стіл, диван, ліжко) нові. Вся техніка (холодильник, пральна машина, бойлер, сушка, плита кухонна) нова. Балкон-лоджія утеплений, зробленний під робочий простір/кабінет. Дім осбб. КВАРТИРА ВІД ВЛАСНИКА! Прохання, рієлторам не турбувати. Тел. +38********93

власник
Квартира 2 кімнати
olx.ua

Квартира находится на 3-м микрорайоне 8 этаж. В хорошем жилом состоянии, отдаем с мебелью. Металопластиковые окна, трубы поменяны, новая входная дверь.

власник
Продам 2 к. квартиру
olx.ua

1-комнатная, 6 м-н, 2 этаж, ремонт, пластиковые окна, заменены батареи, заменён стояк канализации и воды, счётчики воды, газа, кондиционер (до -17°), интернет. Возможна продажа с мебелью.

власник
Квартира Лозовая
olx.ua

Продам под ваш ремонт без долгов 3-х комнатную квартиру на 2 микрорайоне 16 дом, 4 этаж не угловая,дом кирпичный,теплый. Во дворе находится садик и школа,очень удобное месторасположения,рядом супермаркеты, остановка маршруток,не далеко парк. Общая площадь 58,49 м,имеется личная кладовая в подъезде с железной дверью, кухня,зал и одна комната выходят во двор,сторона не солнечная. Возможен обмен на автомобиль,цена на обмен дороже.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру
olx.ua

Продам3-х кімнатну квартиру на 1 му мікрорайоні! Квартира в житловому стані! Продається з меблями та технікою! Сантехнічні комунікації замінені! Без боргів! Ціна 10800$

Продам 3-х кімнатну квартиру на 1 м-ні
olx.ua

Продам 2-х кімнатну приватизовану квартиру у м.Лозова на 4-му мікрорайоні. Поряд супермаркет АТБ, автобусна зупинка, школа, дитячий садок. Квартира без ремонту, встановлено лічильники на газ та воду, замінені каналізаційні труби, стоять пластикові вікна. Дім ОСББ. Або здам в довготривалу оренду.

власник
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі міста Лозова.Без ремонта,поверх 3/5.Є лічильник на воду та газ,поміняні 2 вікна на пластикові,встановлена нова газова колонка.Ріелторів та агенства прошу не турбувати

власник
Продам 3 кімнатну квартиру
olx.ua

Продам квартиру 2х комнатную, на 3 м-н. 4 этаж из 5. Не угловая. Под ремонт ваш. Ремонт сделан только в туалете, и в одной комнате. Цена 11500 долларов. Торг уместен.

власник
Продам 2х комнатную квартиру
olx.ua
1 - 24 з 88 результатів

Популярні запити

Географія Лозова