Продам 3 кімнатну квартиру в центрі м.Лозова. Вул.Благовіщенська,буд.29 В квартирі зроблено: -повністю змінена ел.проводка. Під кожну лампу освітлення окремий провід(2×1,5) і встановлені окремі вимикачі Під кожну розетку окремий провід(3×2,5) Окремо кожен провід на пральну машину,бойлер і окремо виведений на кухню -замінені всі батареї в кожній кімнаті -замінені всі вікна на металопластикові STEKO -замінені рами балкону і лоджії на металопластикові STEKO -всі стіни вже зроблені під фарбування -замінені труби сантехніки -повністю зроблений балкон(видно на фото) з освітленням,розеткою -повністю зроблена ванна кімната і туалет -в кухні плиткою викладена робоча панель і зроблена стеля з освітленням робочої панелі -встановлені розетки під кондиціонери -встановлені розетки під телевізори Всі "брудні" роботи зроблені.Залишилося фарбування стін,підлога і стеля.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру
olx.ua

2 мікрорайон ,5 поверх ,з меблями Поруч школи садочки 1 хв Зупинка ,супермаркети -1хв Парк ,все що треба знаходиться поруч 2 спальні,зала ,кухня ,столова кімната ,ванна,туалет та коридор,балкон Є кухня та окрема столова кімната . Поміняні крани та бойлер Тепла квартира ,ОСББ Дах перекривали Кухня та меблі залишаються Пишіть повідомлення на 09******96 Вайбер ,телеграм ,ватсап

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру, на 2 мікрорайоні ( район трикутника), 3 поверх, не кутова. Квартира після капітального ремонту. В квартирі після ремонту ніхто не проживає, все нове. Продається з меблями та технікою. Можливе нетривале розтермінування.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в самому кращому місці -коло ринку, ж/д, автовокзал, всі магазини. З апендицитом, дуже здорова кімната і кухня. Середній поверх, ремонт, є комора у квартирі.все поміняно, не кутова.Дуже тепла. У дворі дитячий майданчик, новий асфальт, магазини. Залишаються меблі , документи готові. Торг реальному покупцю.

Продам 1-кім. кв нового планування коло ринку .
olx.ua

Квартира дуже тепла, суха, будинок ОСББ, чисті підʼїзди, дах не тече і не тік. Кімнати ізольовані , чеський проект. Французькі стелі у двох кімнатах, балкони МП( їх два), два вікна поміняні. Житловий стан дуже не поганий Боргів немає. Документи готові .

Продам 3-х кім. кв чешку на 3-му районі напроти Сільпо.
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру з авторським ремонтом! Квартира перепланована!!! Нова електрика, нова сантехніка! Тепла підлога! Вітражні вікна з гарними краєвидами!!! Встановлено систему автономного живлення!!! Встановлено охоронну систему! Квартира продається з меблями та побутовою технікою! Все як на фото! Є комора !!! Документи готові!!! Ціна 55000$ Торг!!!

Продам 3-х кімнатну квартиру з автономним опаленням
olx.ua

Продам под ваш ремонт без долгов 3-х комнатную квартиру на 2 микрорайоне 16 дом, 4 этаж не угловая,дом кирпичный,теплый. Во дворе находится садик и школа,очень удобное месторасположения,рядом супермаркеты, остановка маршруток,не далеко парк. Общая площадь 58,49 м,имеется личная кладовая в подъезде с железной дверью, кухня,зал и одна комната выходят во двор,сторона не солнечная. Возможен обмен на автомобиль,цена на обмен дороже.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру
olx.ua

Продам 3 -х кімнатну квартиру - чешку на 5-му мікрорайоні! Мп вікна, косметичний ремонт! Квартира продається з меблями та побутовою технікою! Є кондиціонер! Два стояка подачі води оснащені бойлерами! Квартира без боргів! Документи готові!

Продам 3-х кімнатну квартиру на 5 мікрорайоні
olx.ua

Двухкомнатная квартира на 1 микрорайоне, 11 дом, четвертый этаж. Рядом садик, школа, супермаркет, рынок. Квартира продаётся со всей мебелью и техникой. Была перепланировка. Без долгов. Торг уместен.

власник
Двухкомнатная квартира
olx.ua

Продам 4-х кімнатну квартиру на 4 мікрорайоні, біля поліклініки! Перший поверх! Утеплена з вулиці! Ремонт, Мп вікна! Квартира продається з меблями та побутовою технікою! Ціна 30000$ торг! Продаж по Є сертифікату розглядається!

Продам 4-х кімнатну квартиру на 4 мікрорайоні
olx.ua

Свій затишний двір, газ, одна велика і 1 маленька кімнати, вода у дворі(свердловина у сусідів, також можна провести центральну- врізатися від інших сусідів ). Є своя літня кухня-на фото видно ,також сарай. Дві ділянки під город. Великий двір, одним словом як приватний будинок зі своїм двором, тільки по документах квартира. Документи в порядку. У 200м магазин і зупинка маршруток.Договірна.

Терміново продам 2-кім.кв з газом ,водою і двором коло монастиря .
olx.ua

Продам квартиру находитса возле гор.суда и поликлиники,есть сарай с погребом,небольшой участок во дворе,долгов нет,документы готовы.

olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру на 5 мікрорайоні! 2 -й поверх пʼяти поверхового будинку! 48 м2 . Вікна деревʼяні! Квартира в житловому стані! Продається з меблями! Без боргів , документи готові!

Продам 2-х кімнатну квартиру на  5 мікрорайоні
olx.ua

Продам свою трёхкомнатную квартиру с автономным(газовый котел) отоплением, 1 этаж, девяти этажного дома, без ремонта, кроме совмещённого санузла, окна пластиковые с решетками, 2 лоджии, с реальным покупателем торг. Дом 1а, 6микрорайон. Обмен на квартиру или дом г. Харьков.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру г. Лозовая или обмен Харьков.
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру на 3 мікрорайоні,3/5.Частково лишаються меблі.Косметичний ремонт .м.Лозова Харківська обл. 09********87 06*********71

власник
Продам 2 кімнатну квартиру.
olx.ua

Квартира находится на 3-м микрорайоне 8 этаж. В хорошем жилом состоянии, отдаем с мебелью. Металопластиковые окна, трубы поменяны, новая входная дверь.

власник
Продам 2 к. квартиру
olx.ua

Дослідити місцевість

Продаю власну 2-х кімнатну квартиру чешку на 4-му мікрорайоні (район хреста) площею 48.3 кв. М на 8-му поверсі девятиповерхового будинку. Балкон великий та заскленний. Квартира не вуглова, тепла та затишна. Встановлені лічильники на газ та воду. Є гаряча вода (бойлер). Каналізація поміняна на пластиковові труби. В додаток є кладова між поверхами. Поряд 4а школа, дитячий садок, АТБ, ринок "Янтарь" та автобусна зупинка в пяти хвилинах від дому. Комунальні борги відсутні. По дотатковим питанням прошу звертатися за номером +38********34 - Олена.

власник
Продам теплу 2-х кімнатну квартиру на 4-му мікрорайоні
olx.ua

Продам маленькую уютную однокомнатную квартиру в центре города(28.5м/КВ)под ремонт по ул Привокзальная ,2 Средняя башня . Новый балкон и внутри и снаружи. Новое окно и на кухне и в комнате Новые батареи в зале и на кухне проводка и щит управления. Счётчики на газ и воду. Вопросы на Вайбер. Цена 9000дол.. Харьковская область,г.Лозовая 09******50

власник
Продам однокомнатную квартиру.
olx.ua

Продам 1 комнатную квартиру на 2 м-н, 1 этаж, район Торгового центра, цена 8000 у.е. торг уместен.Обращатся по телефону: 09************06.

власник
olx.ua

Продам 2-х комнатную квартиру на 3 м-н. Чешка! 2 эт. Не угловая. Утеплена с наружи. Квартира с ремонтом. Мпо.новая электрика, сан.техника. Продается с мебелью и бытовой техникой. Цена € 25000

Продам 2-х комнатную квартиру в г. Лозовая
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру 4 поверх ,чешка,5 поверховий будинок.Без ремонту.Поруч школа,ринок.Будинок ОСББ.При вході в підїзд сучасні двері з кодовим замком.На першому поверсі є колясочна.Документи в порядку.Ніхто не прописаний.

власник
Продам двокімнатну квартиру.
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі міста Лозова! 1 поверх! Косметичний ремонт, Мп вікна! Збільшений балкон! Велика кухня! Документи готові! Ціна 15500$

Продам 2- х кімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua

У продажу 2-х кімнатна квартира з автономним опаленням. 4 поверх пʼятиповерхового будинку. Загальна площа 52.5 (кв.м). Квартира в гарному житловому стані, укомплектована технікою та меблями. Гарне місце розташування: поруч поліклініка, транспортна розвʼязка, парк, школа, дитячий садок. Ми запрошуємо Вас на перегляд квартири. Андрій 05******30

власник
Квартира
olx.ua

Город Лозовая (Харьковская область). Продается двухкомнатная квартира в центре города Лозовая на ул. Благовещенской (К. Либкнехта) в жилом состоянии. Окна выходят во двор, тишина. Ремонт 80-х годов. Счетчики на газ, воду, электричество. Бойлер на кухне. Торг.

власник
квартира двухкомнатная
olx.ua
1 - 24 з 88 результатів

Популярні запити

Географія Лозова