Продажа 3-к квартиры на ул. Лаврская, 4. 2-ой этаж 9 эт. дома. Двухсторонняя с видом на Парк Славы и балкон на тихий двор. Дом теплый, кирпичный, с чистым подъездом. Теплые полы в коридоре, на кухне и в с/у. Кондиционеры во всех комнатах. Развитая инфраструктура. Рядом метро Арсенальная, Парк Славы, Киево-Печерская Лавра, Родина Мать, Певчее поле, галереи и музеи. 140 000 у.е.

Лаврська вул., 4
rieltor.ua

Без% Продаж видової 2-кімнатної квартири на вул. Лаврська 4а. Поверх 5 з 9 поверхового будинку. Всі вікна виходять на парк Слави. Будинок цегляний, теплий та затишний. Газова плита з духовкою, вся сантехніка працююча. Роздільні кімнати та роздільний санвузол, зручне планування! Унікальна можливість втілити свої мрії у життя! Приваблива квартира в житловому стані з можливістю ремонту, щоб створити комфортне просторове середовище за вашим смаком. Чудовий вигляд на одне з улюблених місць киян. Поспішайте, щоб зробити цю квартиру своєю! Будинок цегляний, теплий та затишний. Газова плита з духовкою, вся сантехніка працююча. Але квартира потребує ремонт. Дуже розвинена інфраструктура. Близько 10 хвилин знаходиться станція метро "Арсенальна". через дорогу парк Слави, Мистецький Арсенал, Співоче Поле, Батьківщина-мати, Києво-Печерська Лавра та Київ Фуд Маркет. Документи в порядку. Запрошуємо на перегляди!

Лаврська вул., 4
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продажа квартиры, которая находится в уникальном месте – улица Лаврская 7а. Общая площадь 65,6 квадратных метров. Находится на втором этаже. Высота потолков 3,2 метра. Дом дореволюционной эпохи постройки. Парадное в чистоплотном состоянии. Квартира состоит из кухни, столовой и двух комнат. Из окон открывается вид на Церковь Всех Святых. Дом граничит с Национальным заповедником Киево-Печерская лавра. Спокойное и тихое место в центре города. Двор закрытого типа.

Лаврська вул., 7а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупця продається видова двокімнатна квартира у безпечнішому районі Києва: вулиця Лаврська, б. 4, Печерський район. 6 поверх 9-типоверхового цегляного(!) будинку. З вікна видно Києво-Печерську Лавру, Парк Слави, Співоче поле. До метро Арсенальна 7 хвилин пішки. Поряд супермаркет, школа, дитсадочок. Площа 42/27/6, квартира під ремонт. Під житло або під орендний бізнес. 89000$ без комісії для покупця. 0931357465.

Лаврська вул., 4
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в самому центрі Києва - вулиця Лаврська 8. Площа : 33/ 19/ 7кв.м. 2 поверх 5-поверхового будинку. Престижне місце в центрі історичного Києва для особистого проживання або для ведення бізнесу. З вікон квартири чудовий вид на Парк Слави та Києво-Печерську Лавру та річку Дніпро. Цегляний будинок (не "хрущовка"). Засклений балкон, за рахунок якого при бажанні можна подовжити кімнату. Санвузол суміжний з повноціною ваною у сучасному кахелі. Ремонту 2 роки. Ламінат, бронедвері, пластикові вікна, лічильники на все. Нові меблі. Заходи і живи! Є необхідна побутова техніка, бойлер. Порядні сусіди. Охайний підїзд з кодовим замком. Великий в зелені двір з безкоштовною парковкою. Через будинок - Мистецький Арсенал (із новим бомбосховищем 150м). Метро "Арсенальна" - 5 хв. пішки. Майдан Незалежності та Хрещатик 6 хвилин на транспорті. Поруч супермаркет, торгівельний центр, школи, дит. садок. У будинку - аптека. Невеликі комунальні. Wi-fi. Сигналізація. ТОРГ доречний! Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир, комерційної нерухомості і земельних ділянок у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод купівлі продаж.

Лаврська вул., 8
rieltor.ua