Продам 3 -х комнатную квартиру в Херсоне. квартира расположена в хорошем месте, в хорошем доме ОСББ. Сделан косметический ремонт. Балкон застеклен и утеплен, есть кондиционер, хорошая межкомнатная столярка и металлопластиковые окна. Уютная кухня. Раздельный туалет и ванная комната, кафель, хорошая сантехнка. Продажа с мебелью и техникой. Со всем что есть в квартире. Звоните, открыты к диалогу!

Лавреньова вул., 13
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири у спокійному районі міста. Простора і світла кімната та затишна кухня. Вікна металопластикові, дах у повному порядку. Ванна кімната потребує ремонту. Труби замінені на металопласт. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Будинок ОСББ, завжди чистий підїзд, великий та охайний двір, добрі сусіди. Розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Оперативний показ у зручний для Вас час! Телефонуйте, відповім на всі Ваші запитання. Без комісії для покупця!

Лавреньова вул., 25
rieltor.ua

Продам свою 1-кімнатну квартиру на Шуменському, вул. Лавреньова, 17. Від власника. Квартира знаходиться на 9 поверсі із 10. Ліфт працює. Загальна площа квартири 34 кв. У квартирі зроблений капітальний ремонт - міняли повністю проводку, сантехніку, вікна та балкон металопласт, натяжні стелі, зроблена повністю ванна кімната. Є бойлер, пральна машинка, варильна поверхня, телевізор, встановлена нова кухня, є меблі, балкон засклений. Є лічильники на світло, воду, газ. В домі ОСББ. Поруч із будинком ринок, магазини, зупинки транспорту, школи, садки, аптеки, лікарня, парк. Квартира чиста, світла, тепла. Можливий розумний торг.

Продається 1-кімнатна квартира, Шуменський
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Наша любимая квартира Для жизни в квартире есть всё. Всё как новое! Дом осбб,лифт по карточкам. Соседи тихие и спокойные! Квартира утеплена с наружи! Зимой очень жаркая и всегда светлая. Большая кухня ,коридор огромный.натяжные потолки,евро окна.

Продам квартиру Лавренева 24 Шуменский
olx.ua

Балкон засклений, вікна металлопласт, нові труби, всі лічильники, бойлер, гарний житловий стан, не кутова. Квартира продається з усіма меблями і побутовою технікою.

Продам квартиру 2 кімнатну вул.Лавреньова 1/5, 46м2
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири на Шуменському. Панельний будинок, квартира в середині 7/9, тепла. Три окремі кімнати, санвузол окремо, дві лоджії, вікна металопластикові, замінені комунікації, стан жилий/під ремонт. Загальна площа квартири 63кв.м, кухня 10кв.м, всі лічильники, водонагрівач, ОСББ, низький тариф на опалення. Поруч ринок, Димитровський парк, банк, аптека, почта, супермаркет, магазини, кафе.

Продаж трикімнатної квартири 7/9 вул.Лавреньова
olx.ua

Гарна 1 кімн.квартира на 1 поверсі 5 -ти поверхового кірпічного будинку, загальна площа 37 кв.м, кімната 20 кв.м, кухня 7 кв.м. Квартира в хорошому стані з ремонтом. Прохолодно влітку та тепло взимку, вікна металопласт, тамбур на дві квартири закривається, сусіди гарні. Будинок знаходиться внизу вул. Лавреньова біля гаражів, парку та річки, дуже затишний двір. В даний час багато жильців проживають в домі. Можлива продажа з меблями. Ціна за домовленістю.

владелец
1 кімн. квартира в Шуменському районі
olx.ua

Пропонується в продаж квартира на шуменському мікрорайоні Вул Лавренева 9поверх Дах в гарному стані Кімнати та санвузол окремі Просторий коридор Є тамбур Ліфт працює Звоніть покажемо в зручний час

Продаж квартири на Шуменському!
olx.ua

Однокімнатна квартира 1/9 з автономним опаленням по вул.Лавреньова. Квартира в середині будинку, на першому поверху, газовий котел, ремонт в ванній, туалеті, стан квартири житловий. Поруч магазини, кафе, парковка, зупинка, ринок, парк.

Однокімнатна квартира з 1/9 автономним опаленням
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири 4/5 по вул.Лавренёва. Будинок з инкерманского каменя, квартира в середині, тепла та затишна. Відмінний ремонт, перепланована на дві окремі кімнати, кухня-гостина. Підлога-плитка, ламінат, санвузол з ремонтом, ванна, нові міжкімнатні двері. На балконі капітальний ремонт, балкон зашитий сайдингом. Вбудована кухня, шафа-купе, гардеробна, меблі та техніка залишаються новим власникам. В квартирі всі лічильники, економний таріф на опалення, ОСББ, підїзд та двір чисті, доглянуті, дорога біля будинку у тротуарній плитці. Поруч ринок Шуменський, супермаркет, магазини, кафе, аптека, банк, зупинка, парк.

Продаж трикімнатна квартира 4/5 вул.Лавренёва
olx.ua

ЖК в городе Херсон

балкон засклений, всі вікна металлопласт, нові труби і сантехника, бойлер, всі лічильники, квартира після кап ремонту, нова проводка, вбудовані кухонні меблі, гардеробна, стан заходь і живи. Гарне місцерозташування.

Продам квартиру 1 кімнатну вул.Лавреньова 9/10кірп., 33/18/7
olx.ua

География, Херсон