Продаж 2-х кімнатної квартири в новому будинку з якісним ремонтом! Малоповерхові будинки обладнані ліфтами, територія доглянута, затишний зелений двір для комфортного відпочинку і прогулянок. Прекрасне місце розташування, всього в декількох хвилинах від моря! У квартирі вже виконаний ремонт, у світлих тонах вам залишилося найприємніше підібрати декор на свій смак! Закрита територія з цілодобовою охороною для вашої безпеки і спокою. Ідеальне місце для життя або інвестиції! Не пропустіть шанс стати власником цієї затишної квартири. Квартиру можна придбати за держпрограмами Телефонуйте просто зараз для отримання додаткової інформації та організації перегляду і купівлі!

Марсельська вул., 33
rieltor.ua

ЖК "Набережний квартал" - це унікальна пропозиція на ринку нерухомості Одеської області. Насичений інфраструктурою і розташований в престижному Лиманському районі, цей житловий комплекс порадує навіть найвибагливіших покупців. Однією з ключових переваг ЖК "Набережний квартал" є індивідуальне газове опалення, що забезпечує комфорт і економію для його мешканців. Будинок з червоного кирпичу не лише надає будівлі елегантний вигляд, але і гарантує надійність і довговічність конструкції. Безпека - це один із пріоритетів мешканців житлового комплексу. Високий перший поверх і закрита охоронювана територія забезпечують спокійство і комфорт для всієї родини. Дитячий садок і дитячий майданчик дозволять вашим дітям радісно провести час, не виходячи за межі житлового комплексу. Насолоджуйтеся відпочинком на свіжому повітрі в зоні барбекю з мангалом, де ви зможете провести час у колі друзів і рідних. Красиво озеленена територія житлового комплексу надасть вашому відпочинку особливий шарм. Близькість до моря робить ЖК "Набережний квартал" ідеальним місцем для тих, хто цінує комфорт і красу морського узбережжя. Затишна квартира площею 57 м² після будівельників стане ідеальним варіантом для вашого нового житла. Балкон з узбіччям і видом на двір створять атмосферу затишку і тепла. Не пропустіть можливість стати щасливим власником квартири в ЖК "Набережний квартал" і насолоджуватися всіма перевагами життя в престижному районі Одеської області. Телефонуйте нам зараз і ми детально розповімо вам про цю унікальну пропозицію!

Марсельська вул., 33
rieltor.ua

2 комнатная квартира 60 м2 в ЖК " Чайка" Дом теплый кирпичный, сдан и заселен. Комнаты просторные раздельные, лоджия застеклена, состояние от строителей. Индивидуальное газовое отопление в квартире - установлен газовый котел. Уютный двор с детской площадкой, закрытая охраняемая территория Рядом с домом есть все необходимое для комфортного проживания.

можливий продаж по єОселя
Сахарова, 5д
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлогается к продаже 1 комнатная квартира с ремонтом и мебелью.ЖК Золотая эра.с хорошим ремонтом.заходи и живи.рядом море.закрытая охроняемая территория

можливий продаж по єОселя
Миколаївська вул., 9
rieltor.ua

Просторная, очень светлая, односторонняя квартира с шикарным панорамным видом на море! Идеальная стяжка, шпатлевка, выровнены стены. Электрика заведена в квартиру, выведен кабель под кондиционер. Две гардеробных, два санузла. Дом автономен, свой генератор! Первый этаж: студии, спортзал, магазин, детский центр. Своя современная детская, волейбольная и баскетбольная площадки! Есть бомбоубежище.

генератор
Марсельська вул., 33/2
rieltor.ua

Просторная, очень светлая, односторонняя квартира с шикарным панорамным видом на море, который никогда не закроется! Идеальная стяжка, шпатлевка, выровнены стены. Электрика заведена в квартиру, выведен кабель под кондиционер. Две гардеробных, два санузла.

Марсельська вул., 33/2
rieltor.ua

Квартира в жилом комплексе Экосолорис,после капитального ремонта,бойлер,кондиционер,встроенная кухня,шкаф купе.

Сахарова вул., 9
rieltor.ua

В срочной продаже 1-но комнатная квартира видовая с красивым видом . Подходит под Е-Оселю

можливий продаж по єОселя
Миколаївська вул., 3/14
rieltor.ua

Двокімнатна, двостороння квартира, на Сахарова,будинок зданий, стан від будівельників. У квартирі метало пластикові вікна, радіатори з терморегуляторами, свій тепловий лічильник на квартиру, газовий, електро і водяний лічильник. У спальні вихід на балкон, в кімнаті відкрита лоджія з видом на красивий двір. У будинку швидкісні безшумні ліфти, своя крышная котельна, охорона, пожежна сигналізація. Поруч супермаркет "Копійка" і "АТБ", ринок "Качан". Через дорогу дві школи і дитячий сад. Дзвоніть!

Сахарова вул., 9
rieltor.ua

Предлагается к продаже 2 комнатная квартира в новом доме. Сахарова/Высоцкого. S = 60/25/15 Евроремонт, мебель, техника, гардеробная. Очень красиво и современно

Сахарова, 3г
rieltor.ua

Продаж 2 кімн. квартира Сахарова/Висоцького/Заболотного Перлина 47 на 14 поверсі із двадцяти пяти загальною площею 70м.кв.з шикарним авторським ремонтом. Перепланування стін, вбудовані шафи, окремий балкон. Скрізь німецькі теплі підлоги, італійська плитка з позолотою, в санвузлах плитка так само на замовлення з Польщі, італійські деревяні двері високої якості з патиною золота, меблі всі робилися на замовлення, кухня з системою Blum, стільниця з натурального каменю, в кімнатах німецький ламінат. Коридор та кухня виконана італійська декоративна штукатурка, в кімнатах німецькі шпалери на замовлення. На всю квартиру стоять теплолічильник з терморегуляторами, бойлер на 100 л, фільтр на воду в квартиру, якісна сантехніка + вбудований тропічний душ, вся техніка Samsung, у кожній кімнаті кондиціонери, велике ліжко з підйомним механізмом, розкладний диван. Квартира знаходиться в закритому комплексі, що охороняється, цілодобова охорона і відеоспостереження, на території є парковка і свій генератор на будинок, резервуари з водою.

генератор
Сахарова вул., 36
rieltor.ua

У продажу двокімнатна квартира з євроремонтом в ЖК 47 Перлина на селещі Котовського Правильне планування: дві окремі кімнати, з однієї вихід на лоджію Вид на море з кожної кімнати. Ремонт робили для своєї сімї, тому все якісно, красиво та з любовю. Закритий комплекс із паркінгом та відеоспостереженням. Упорядкована територія з безліччю магазинів не виходячи за територію будинку. Розвинена інфраструктура району-10 хв. до одного з найбільших ТЦ у місті Рівєра, школи, магазини, дитячі садочки. 15 хв до моря на авто. Телефонуйте із задоволенням покажу вам квартиру, в якій ви захочете залишитися!

Сахарова, 3в
rieltor.ua

2 кімнатна квартира Бочарова / Сахарова, новий будинок, огорожа, дитячий майданчик. Гарна простора кухня, кімнати суміжні , балкон засклений, утеплений. Капітальний ремонт. У вартість входять всі меблі та побутова техніка. Хороше місце розташування. Поруч ринок "Початок", супермаркети, садок, школи, лікарні,банк,аптекі,нова пошта, зупинка, ТЦ Атріум.

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 54г
rieltor.ua

Дуже терміновий продаж квартири в ЖК «Золота Ера» .Охорона комплексу.Вся інфраструктура в кроковій доступності. Є дві лінії світла ,перемикання автоматичне. Передбачено генератор на воду і тепло .У квартирі зроблена вся розводка електрики і сантехніки . Інтернет-оптоволокно .Світла кімната, простора кухня, гардеробна .Встановлені двері, душова кабіна, пралка, мийка в кухні . Немає прописаних, нотаріальна угода і відразу ключі.Дуже хороша ціна, телефонуйте прямо зараз!

генератор
дорога Миколаєвська вул., 3г
rieltor.ua

Генерала Бочарова / Семена Палия, 9/20 эт., продам великолепную квартиру в новом давно обжитом доме ЖК «Европейский», 55/23/13 кв.м, просторная солнечная комната, удобная кухня-столовая с застекленной лоджией, сан. узел совмещен с душевой системой, гардеробная, большой холл, абсолютно новый полностью завершенный современный ремонт в идеальных белых тонах, установлены сантехника и бойлер, в квартире еще никто не жил, в доме автономное отопление, охрана, видеонаблюдение, красивый холл и три лифта, окна на запад, солнечная и светлая абсолютно новая красивая квартира в отличном и удобном современном районе на поселке Котовского!

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 44А
rieltor.ua

Генерала Бочарова (Владислава Бувалкина) / Семена Палия, продам квартиру, расположенную на 17 этаже нового 20-тиэтажного ухоженного дома ЖК «Европейский», 75/33/13 кв.м, красивая планировка, две просторные солнечные комнаты (19 и 14 кв.м), застекленная лоджия, удобная кухня-столовая, сан узел с «теплыми полами» и совмещен с ванной, большой холл, паркет, качественный дорогостоящий современный ремонт, в квартире еще никто не жил, все абсолютно новое и в идеальном состоянии, квартира укомплектована мебелью и бытовой техникой, две двуспальные кровати, кондиционеры, бойлер, стиральная машина, в доме автономное отопление, охрана, видеонаблюдение, красивый холл и три лифта, окна на юг и восток и даже видно море, красивый вид на одесский залив, очень солнечная и красивая абсолютно новая квартира в отличном и удобном современном районе на поселке Котовского!

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 44А
rieltor.ua

68699 В продаже красивая однокомнатная квартира с ремонтом на Сахарова. В цене мебель и техника, теплые полы в комнате и ванной. Уютный двор, отличная транспортная развязка! Тёплый дом.

Сахарова вул., 9
rieltor.ua

Предлагается к продаже 1-комнатная квартира в ЖК Европейский. Капитальный ремонт делали для себя. Большая площадь, отличная планировка. Санузел облицован современной плиткой. Кухня укомплектованная встроенной мебелью и техникой. До школ, детского садика, ТРЦ Атриум, рынка "Початок", спортивного стадиона 2-5 минут пешком Звоните! Собственник заинтересован в продаже. Показы в удобное для вас время.

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 44б
rieltor.ua

Продам смарт в ЖК Суворовский Смарт расположен на 10 этаже, 25м2. Кухня отдельно, хорошая планировка. Выполнен свежий ремонт Мебель техника по договору. Есть кладовка за дополнительную плату. Все вопросы по телефону.

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 56а
rieltor.ua

2 ком квартира в сданном кирпичном доме, шикарная планировка, панорамное остекление, двухсторонняя, очень хорошое катчество строительных работ.поставлена бронированная дверь .Переуступку оплачивает хозяин. Срочно!!!! ТОРГ

Семена Палия, 22
rieltor.ua

Продам смарт квартиру в новому зданому комплексі Smart City, зроблено капітальний ремонт. Зручний 2 поверх 5ти поверхового будинку . Красива територія, що охороняється.Вся інфраструктура в кроковій доступності Ніхто не прописаний. Ключі на угоді.

Бочарова Генерала вул., 60б
rieltor.ua

Продается двухкомнатная квартира в новом ЖК 59 Жемчужина, ул.Сахарова. Общая площадь квартиры 45.3 кв.м., расположена на 5 этаже. Квартира распланирована на две раздельные комнаты и кухню-гостиную. Есть большой балкон. Два встроенных шкафа. Встроенная кухня с новой техникой. Холодильник, телевизор, кондиционер, вся новая мебель. Квартира очень красивая, приятные, теплые оттенки облицовок, много разных видов подсветок создают уют. Жилой комплекс состоит из нескольких домов на одной закрытой территории. Каждая парадная и территория находятся под постоянным видеонаблюдением и охраной. Своя котельная. При отключениях света всегда работает лифт и есть вода (генератор). На территории жилого комплекса много магазинчиков, кафе, занятий для деток, салонов красоты и медицинских. Большая площадка для деток, уютные беседки, парковочная зона. Ключи на руках!! Звоните - всегда организую оперативный показ!

генератор
Сахарова, 3
rieltor.ua

Одеса, Пересипський район, Котовського пос., с. Крижанівка, Перлина 59 Кадор, вулиця академіка Сахарова 3Е. Продам чудову однокімнатну квартиру в новому ЖК KADORR GROUP 59 Перлина, Пересипський район, вулиця академіка Сахарова, будинок 3Е, с. Крижанівка, селище Котовського, 23/25 поверхового будинку, 39/13,5/13,4, Н -3м, балкон виходить із кімнати. Гарний краєвид. Квартира після капітального ремонту: встановлені склопакети, нова сантехника, кахель, ламінат у кімнаті та на кухні, плитка на підлозі в санвузлі , панорамне вікно. Частково мебльована, : 2 мякі розкладні дивани, обладнана побутовою технікою : холодильник, мікрохвильовка. Встановлені лічильники на холодну та гарячу воду, на опалення. Будинок монолітно- к аркасний з утепленням базальтовою вагою комфорт класу 2022 року, зданий, введений в експлуатацію, повністю заселений, переуступка. У дворі автопарковка, є дитячий майданчик, зелена зона, Є 2 пасажирські ліфти, 1 грузовий, підїзд охайний, з ремонтом, є охорона . кооперативний будинок, своя котельні. Встановлений генератор, ліфт працює, є подача холодної та гарячої води, біля охорони є можливість зарядити телефони та скористатися електрикою при відсутності світла. Розвинена інфраструктура : поруч магазини Сільпо, АТБ, Фуршет, , торгівельні центри " Рівєра", " Артіум", розважальні центри, дитячі садочки, школи раннього розвитку, фітнес клуби " Малібу"," Фреш", "Вертикаль", зупинки громадського транспорту, маршруток 121, 145, 232А, футбольний клуб " Дербі", до моря 8 хвилин на машині.

генератор
Сахарова, 3Е
rieltor.ua

75378 В продаже 2х комнатная квартира в 59 Жемчужине (спальня+ кухня студия) с видом на море В квартире выполнен современный качественный дизайнерский ремонт. Вы будите первым жильцом! Расположена на удобном седьмом этаже. Охраняемая территория. Развитая инфраструктура, крытая парковка, ухоженная чистая придомовая территория, своя крышная котельная, генератор! Звоните 0671156634

генератор
Сахарова, 3д
rieltor.ua
1 - 24 з 491 результатів