Пропонуємо на продаж однокімнатну малосімейку по вулиці Покровська, у Саксаганському районі. У квартирі щойно виконаний ремонт, вікна та труби м/п. Чудовий варіант, щоб одразу заїхати і жити. Не завершена тільки стеля у кімнаті. Балкон не засклений. Не кутова. Встановлені лічильники на газ, світло та воду. Залишається все, що Ви бачите на фото. Відмінне розташування - поряд Ювілейна, 173 квартал, "Юність". В кроковому доступі вся необхідна інфраструктура - магазини, супермаркети, ринок, кавярні, школи, дитячі садочки, майданчики, зупинки громадського транспорту. Відмінна транспортна розвязка. Прописаних немає, документи готові до продажу. Є борг, але він входить у вартість. Торг доречний. Телефонуйте та записуйтеся на огляд!

Покровська вул. (Подбєльського), 19
rieltor.ua

Продаётся 1 комнатная квартира по ул. Эдуарда Фукса ост. Авто техникум. Не угловая. В хорошем жилом состоянии. Остаётся частично мебель, бойлер. Замечательное расположение, рядом всё необходимое для комфортного проживания.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 35
rieltor.ua

Продаж 3-х кім. квартири, вул. Бірюзова, СевГок. Квартира не кутова, поверх 4/4 поверх будинку. Загальна площа – 55кв.м., житлова – 39 кв.м, кухня – 6кв.м., є балкон Квартира під ремонт: -Лічильники на світло та воду, будинковий лічильник на тепло. -Тихий, двір, дитячий майданчик. Хороша транспортна розвязка, поруч школа, дитячий садок, магазини, Аптека. Документи в повному порядку.

Бірюзова вул., 5
rieltor.ua

1 комнатная квартира по улице Тимирязева, район магазина Огонёк, недалеко от 44 квартал, станция Роковатая Квартира не угловая, 3/5 В хорошем жилом состоянии. Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная.

Тимірязєва вул., 24
rieltor.ua

Продаємо зрозумілу однокімнатну квартиру на Сонячному. Чому зрозумілу? Тому що все просто та зрозуміло. Квартира в рідному досить ДОГЛЯНУТОМУ житловому стані. При тому, ви не переплачуєте за чийсь ремонт і зможете самостійно організувати свій ідеальний простір. Будинок розташований в спокійному місці без зайвої метушні. До супермаркету та інших магазинів, аптек, кавярень, кафе всього 3-5 хв пішки. Буквально в 2-х хвилинах зупинка громадського транспорту Є невеликий борг по комунальним. Близько 10000 грн (+ до ціни) За необхідності можемо залишити меблі та техніку. Квартира вже вільна! Ключі в день угоди Райони сусіди: БМВ, Гірницький (горняцкий), Східний (Восточный), Артем, Вечірній (вечерний), Ювілейна (Юбилейная) Відвідайте інстаграм рієлтора, щоб познайомитися ближче зі сферою нерухомості в Кривому Розі. lyudmila_rieltor_kr_

Сонячний мікрорайон вул., 53
rieltor.ua

2 комнатная квартира в кирпичном доме по улице Груни Романовой, ЮГОК Напротив школы Крыша в порядке, отремонтирована Квартира угловая, но сухая и очень теплая Есть счётчики. Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан. Цена договорная. 067-251-251-8 Анжелика

Романової Груні вул., 8
rieltor.ua

Продам однокомнатную квартиру, расположенную на первом этаже двухэтажного кирпичного дома, по адресу: улица Колачевского дом 7, рядом с ЖД станцией "Роковатая". Очень выгодный вариант, для тех людей у кого ограничен бюджет. За небольшие деньги, вы покупаете квартиру с косметическим ремонтом, с мебелью и техникой. В квартире есть свет, вода и газ, стоят на всё счётчики. В квартире заменены все коммуникации, водопровод и канализация в пластике. Окно на кухне пластиковое с тремя стёклами, в основной комнате большое окно, деревянное, двойная рама, современное, покрыто лаком. Все коммуникации идут от ж/д вокзала, поэтому в вашей квартире всегда будет тепло и свет. Инфраструктура: - достаточно неплохая. В пешей доступности находится остановка транспортных средств, ЖД вокзал, продуктовые и хозяйственные магазины, школа, садик, больница. Очень хороший вариант для молодой семейной пары, одинокого человека, пенсионеров. Будем рады показать вам эту квартиру. Спешите купить.

Колачевского, 7
rieltor.ua

Продается 2-х комнатная квартира по ул. Ухтомского (СевГок). Или обмен на 1 комнатную на Даманском. Не угловая. Дом расположен в тихом месте. Всё необходимое в в пешей доступности Квартира в обычном родном состоянии. Заменены трубы, новые входные двери. Двор не проезжий, можно не волноваться за безопасность детей. Рядом остановка, магазины, супермаркет, детская площадка, садик, и т.д.

Ухтомського вул., 16
rieltor.ua

Живете у місті Кривий Ріг і втомилися від нашого повітря? Мрієте жити у центрально-міському районі та при цьому не відчувати шуму мегаполісу? До вашої уваги пропонується квартира на комфортному другому поверсі чотириповерхового будинку, яка знаходиться у найбезпечнішому та найекологічнішому районі Кривого Рогу Військове містечко-35 (Макулан). За рахунок того, що сам район знаходиться на одній з найвищих точок міста, з нього відкривається не тільки чудовий вид на місто, але й сам район входить до складу найбільш екологічно чистих місць Кривого Рогу. Поруч є вся необхідна життя інфраструктура. Район дуже чистий та затишний. Будинок цегляний, тому взимку буде дуже тепло. Сама квартира знаходиться на стадії ремонту, що дозволяє вам втілити в життя свої дизайнерські рішення. Проводка змінена, стояки змінені, вікна МПО, санвузол суміщений. Є лічильники на світло, воду. Квартира без боргів. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Военный городок-35, 31
rieltor.ua

1 комнатная квартира 17 квартал, улица Сергея Колачевского (23 Лютого) Рядом остановка, АТБ, Варус 1/9 не угловая, цоколь высокий Квартира в хорошем жилом состоянии. Окна заменены металлопластик, на окнах решётки Трубы заменены металлопластик Есть все счётчики Входная железная дверь Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная

Сергія Колачевського вул. (23-го Лютого), 93
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам 2-х комнатную квартиру. Даманский. Улица Доватора. "Чешка". Не угловая. Не проходная. Санузел раздельный. Большая кладовка. Металлопластиковое окно. 2-ва балкона заст. Металлическая дверь. Новая сантехника. Металлопластиковые трубы. Бойлер. Счётчики. В хорошем жилом состоянии. Прописаных нет. Документы готовы. БЕЗ ДОЛГОВ. Цена 8 000 $

Доватора вул., 15
rieltor.ua

Продается 2х к.квартира по ул.Джамбула,район "Первомайки" Дом расположен в 7 минутах до остановки транспорта. Месторасположение дома хорошее для тех,кто не любит городской суеты. Тихий двор. Есть хоз.постройки . Состояние квартиры ,под ремонт.

Джамбула, 16
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру на Вогнику, зупинка Мусорського, поруч 16 міська лікарня, 44 квартал, ст. Рокувата, магазини, кафе, парк, а також доступність багато іншоі інфраструктури. Будинок із цегли, розташований в тихому спокійному місці. Квартира житлова , тепла, світла та затишна . Бюджетний варіант для молодої сімʼї. Є борг 1000$, який входить в вартість. Прописаних немає. Документи у порядку. Дзвоніть, покажемо в зручний час.

Тимірязєва вул., 24
rieltor.ua

Продається квартира під ремонт. 3-й поверх. Дуже тепла та затішна. Вікна платикові. Е балкон. Встановлені лічільники на газ, воду, світло, та опалення. Квартира підходить для Ваших дизайнерських втілень! Усе поруч- школа, дитячій садок, магазини, лікарня, паркова зона та інще. Є борг, але він входить у вартість. Торг доречний. Телефенуйте!

Калантая, 18
rieltor.ua

Продаж 1к. квартира по вул. Володимира Терещенка. – Загальна площа 37.8 кв.м. – Житлова 17.2 кв.м. – Кухня 7 кв.м. Будинок розташований у тихому та спокійному місці, і оточений всією необхідною для життя інфраструктурою – транспортна зупинка, продуктові магазини, зелена зона, дитячі майданчики та освітні установи. Що стосується квартири – тепла та економна. За станом – затишний та комфортний варіант на перспективу косметичного ремонту. Підійде як для себе так і під оренду. Телефонуйте, питайте та приходьте на перегляд!

Володимира Терещенка вул. (Федоренка), 27
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру. СевГОК. Всё рядом. Не угловая. Не проходная. Санузел раздельный. Металлическая дверь. Металлопластиковые трубы. Новая сантехника. Счётчики на воду и газ. Колонка автомат. В хорошем жилом состоянии. Цена 5 500$

Матросова, 96
rieltor.ua

продам 1-ю квартиру возле кафе Ля Мур по ул.Сичеславской. 6/9 , двухсторонняя, с большой кухней и широким коридором. Под ремонт. Место неплохое, магазин во дворе, стоянка под подъездом, кафе , остановка транспорта, школа №49, садик. Вид из окон на поселок, шума от дороги нет. Торг. Николай.

Січеславська вул. (Кремлівська), 40
rieltor.ua

Продам 1-но комнатную квартиру. Даманский. Улица Героев Мариуполя. (Адмирала Головко) Улучшенной планировки. Металлопластиковые окна. Метталлопластиковый балкон, лоджия. Металлическая дверь. Металлопластиковые трубы. Новая сантехника. Счётчики. В хорошем жилом состоянии. Прописаных нет. Документы готовы. БЕЗ ДОЛГОВ.

Адмірала Головка вул., 53
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Володимира Великого. Зупинка кінотеатр ( Олімп) . Вся інфраструктура поряд . Дуже хороша локація обʼєкта. Квартира розташована на 5 поверсі всередині дому . Потребує капітального ремонту. Лічильники на все , вхідні двері поміняні нові . Всі додаткові питання по телефону.

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 24
rieltor.ua

2 комнатная квартира сталинка с раздельными комнатами с холлом Кирпичный дом 3 этаж, крыша в порядке, отремонтирована Общая площадь 53кв.м Санузел раздельный Окна частично заменены металлопластик Два балкона Трубы разводка металлопластик. Есть счётчики. Квартира в жилом состоянии. Документы готовы к продаже. Цена 7200 плюс долг по коммунальным 1500 долларов. Долг можно выплачивать по договору реструктуризации в течении года. 067-251-251-8 Анжелика

Сергія Колачевського вул. (23-го Лютого), 4
rieltor.ua

Продается 2х комнатная квартира, под ремонт. Отличная планировка, что немало важно: - средний этаж - не угловая - раздельные комнаты - в пешей доступности все самое необходимое (магазины, школы, садик, детская площадка, банки) - парк (в свободное время пройтись, подышать свежим воздухом, подумать о планах, выпить чашечку кофе и побыть в тишине) Квартира пустая, завозите Вашу любимую мебель и почувствуете себя комфортно в своем уголке. С документами все в порядке, готово к продаже. Есть долг по коммунальным платежам, в стоимость не входит. Рассмотрим Ваши предложения по цене. Звоните, пишите, с радостью покажем.

Сергія Колачевського, 142
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру. СевГОК. Всё рядом. 2-й этаж 5-ти этажного дома. Двухсторонняя. Металлопластиковые окна. Балкон застеклен. Наружное утепление стен. Металлическая дверь. Новые межкомнатные двери. Металлопластиковые трубы. Новая сантехника. Горячая вода. Счётчики на воду и газ. В хорошем жилом состоянии. Прописаных нет. Документы готовы. БЕЗ ДОЛГОВ.

Смірнова, 41
rieltor.ua

Працюємо по програмі Є-оселя. Продається 1-кімнатна квартира на 2/2 Квартира знаходиться в середені будинку, в звичайному житловому стані, сан вузол роздільний, квартира дуже тепла, замінені вікна, лічильники на все. Квартира продається з меблями. Доглянутий двір, чистий підїзд, хороші сусіди. На відстані 1000метрів знаходяться заклади освіти, АТБ, сквєр. Дуже тихий та спокійний район. Всі додаткові питяння по телефону. Відео огляд по запиту.

Славная, 10
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири по вул. Д.Войчишена (Рокувата). Знаходиться на 1 поверсі пятиповерхового будинку. Високий цоколь. Не кутова, тепла. Без оздоблюванних робіт, металеві вхідні двері, на кухні і в кімнаті металопластикові вікна з тепло та шумоізоляцією. Стіни на кухні виведені, стінка в кахелі. Санвузел в кахелі, є залишковий для закінчення ремонту. Перероблено планування. В 500 м. з/д станція "Рокувата", зупинки транспорту, пошта, школа, магазин. Поряд вул. Мусорського, АТБ, 44-й квартал. додаткові питання по телефону. Реагуйте, і квартира буде вашою.

Войчишина вул., 6
rieltor.ua
123...8
1 - 24 з 183 результатів