Продається 3х к-на квартира по вул. Криворіжсталі, Червона Квартира з роздільними кімнатами на 4 поверсі 5-ти поверхового будинку. Всі вікна і труби нові металопластикові. Двостороння. Натяжні стелі по всій квартирі окрім однієї кімнати. Нова мідна проводка. Стабілізатор на електромережу. Кондиціонер. Колонка газова автомат. Площа квартири 57кв. м. Біля будинку торговий дім та зупинка транспорту. Відеоогляд за посиланням: https://youtu.be/fIR-DIh51wE Ціна: 14500$ Всі варіанти: Viber/WhatsApp/telegram: 0994643072 Олексій Агенція нерухомості “Luxor”

Криворіжсталі вул. (Орджонікідзе), 46
rieltor.ua

Продаж 2-х кім. кв, Віталія Матусевича (Цирк, Восход) Шукаєте для себе чи своїх близьких комфортне житло? Нема часу довго їздити, шукати, підбирати? Тоді цей варіант для Вас. Пропонуємо до Вашої уваги хороший варіант 2-х кімнатної квартири, яка знаходиться за адресою вулиця Віталія Матусевича (Район Восход, Цирк, Gagarin Mall). У квартирі є всі необхідні для життя, кондиціонер, скрізь металопластикові вікна, є балкон, будинок та підїзд дуже чисті та охайні, що теж дуже важливо. Поруч знаходиться вся життєва інфраструктура, Варус, АТБ, Нова почта, продуктові магазини, садки та школа. Телефонуйте, приходьте та купуйте! Може, це те, що Ви так довго шукали!

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 45
rieltor.ua

2 комнатная квартира в кирпичном доме район 44 квартал, напротив Варуса, переулок Бутлерова Квартира очень тёплая В жилом состоянии. Заменены трубы, есть счётчики Газовая колонка Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан

Бутлерова, 4
rieltor.ua

1 комнатная квартира в новом доме на мкрн Восточный 2, по Улице Вячеслава Чорновола (Гутовского) Общая площадь 42 кв.м, большая кухня Квартира в жилом состоянии Дом кирпичный, очень тёплый. Крыша отремонтирована Хороший подъезд , уютный двор, есть парковка и стоянка. Есть все счётчики Входная железная дверь. Документы в порядке

Вячеслава Чорновола вул. (Гутовського), 17
rieltor.ua

Терміново! Продаеться 2х кімнатна квартира по вул.Павла Глазового . В квартирі замінені вікна на мп,нлві радіатори опалення. Труби мп. Є лічильники на воду,газ,тепло. Квартира в жилому стані. Можно заїхати і потім потроху робити ремонт. Квартира розташована в середині дома,тепла,сонячна. Гарне місце розташування будинку,в пішому доступу,площа Артёма,басейн,лікарня 4 і 5 стоматологія. Документи в порядку .Боргів немає

Павла Глазового вул. (Балакіна), 6
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна затишна квартира, з меблями та технікою. Відмінне місце розташування будинку, тихий затишний двір, добрі сусіди. Поруч парк. Високий цоколь.Квартира утеплена зовні. У квартирі зроблено євроремонт. Тепла підлога, натяжні стелі. Вбудована кухня. Новий холодильник. Газова колонка автомат. Встановлені мп вікна, 3х камерний скло пакет. Замінено труби на мп, нова сантехніка. Ванна джакузі. Замінено електричні проводи. У квартирі встановлено сигналізацію. Лічильники на все. Квартира заходь і живи.

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 15
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру, по вул.Музична. Дім цегляний, проект типу "чешка".ОСМБ. Чистий , доглянутий двір. Дах у домі повністю перекритий , зроблений капітальний ремонт. Є технічний этаж. В підїзді замінені вікна на метало пластикові.Зразковий порядок. Гарні сусіди. Квартира підготовлена під ремонт на ваш смак. Сама важка і кропітка робота вже зроблена. Замінені вікна, засклений балкон, ("під ключ"). Повністю замінена уся електропроводка. На кожну кімнату встановлений окремий автоматичний запобіжник. Замінені усі труби на мп . Встановлені лічильники на воду, газ. Замінена сан.техніка. Замінені всі радіатори опалення. Нова кутова ванна. І ..."вишенькою на торті, " є додатково встановлене Автономне опалення. Одна кімната готова для проживання. Нова натяжна матова стеля. Вирівняні стіни.Нові шпалери. Квартира вільна. Документи в порядку. Боргів немає.

Музична, 6
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру розташовану на Дружбі, по вул. Промислова. Квартира розташована на 6му поверсі 9ти поверхового будинку. Квартира у жилому стані, продаєтся з меблями. Загальна проща квартири 37 кв.м. Площа кухні 7 кв.м. В квартирі встановлено пластикові вікна, балкон заскленний. Санвузол сумісний, встановлено бойлер. Є кладова кімната. Інфраструктура будинку хороша: поблизу АТБ, Варус, місця для прогулянок і відпочінку. Документи готові до продажу. Гарним бонусом є заасфальтована придомова територія, паркомісця біля підїзду.

ексклюзив
Промислова вул., 2
rieltor.ua

Продаж 2к квартири по Мусоргського (16 лікарня, скейт-парк) Давно у пошуках просторого та доступного житла? Не бажаєте переплачувати за чужий ремонт? Якщо для Вас розташування квартири має дуже важливе значення! Тоді ця пропозиція саме для Вас! Пропоную до Вашої уваги простору двокімнатну квартиру у дуже екологічно чистому районі нашого міста по вулиці Мусоргського (Шухевича). Квартира розташована на четвертому поверсі п’ятиповерхового панельного будинку. Зручне планування підштовхує до найсміливіших та найцікавіших реалізацій Ваших дизайнерських рішень. Загальна площа 45.9 кв.м., житлова 31.9кв.м., кухня 5.35 кв.м. Поряд вся необхідна інфраструктура, так як будинок знаходиться по червоній лінії. Магазини, лікарня, аптека, школи та дитячі садочки, сквер та зелена зона з річкою – ідельне місце для проведення пікніків. Лічильники на газ, світло, воду. Прописаних немає. Не прогавте свій шанс, придбати цю квартири по дуже гарній ціні! Телефонуйте, та приходьте на перегляд і купуйте!

Мусорського, 30
rieltor.ua

Продається 3х к-на студія по вул. Черкасова Квартира чеського проектування перепланована в студію. Двостороння. Замінена проводка на мідну, стіни гіпсокартон, балкон і лоджія засклені, відкритого типу. Частково є меблі та техніка. Підлога стяжка + лінолеум. Всі труби, вікна та двері нові. Лічильники на всі енергоносії. Відеоогляд за посиланням: https://youtu.be/Lv1GrIOq8rU?si=GdcvUyZycWAtvq0O Ціна: 12100$ Всі варіанти: Viber/WhatsApp/telegram: 0994643072 Олексій Агенція нерухомості “Luxor”

Черкасова вул., 27
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Кривий Ріг

Продаж великої 2х кімнатної сталінки проспект Гагаріна 4 й поверх , 4 поверхового будинку. На дві сторони, не вуглова. Виконані чорнові роботи, стіни з газоблоку, замінили труби на металопластикові. Будинок ОСББ, охайний. Зручне місце росце розташування, зупинка, центрально вул міста. Все поряд. Є знижка покупцю.

пр. Гагарина, 38
rieltor.ua

Чудова 2-кімнатна сталінка в районі 20 кварталу по вулиці Кропивницького. Квартира з капітальним ремонтом! Утеплена внутрішньо мінватою, стіни обшиті гіпсокартоном і пофарбовані. В одній з кімнат поли з електро підігрівом. Балкон засклений. 4 поверх. Дах шиферний, без проблем! Кімнати окремі, санвузол окремий! Велика прихожка. Є тамбур спільно з сусідами. Вбудована кухня з технікою залишається покупцю! Також і меблі у прихожій залишаються! Вікна, труби, електропроводка - все замінено. Є лічильники на газ, воду і тепло у домі. Розглянемо можливість обміну на 3-4-кімнатну або будинок у Покровському районі. Більше інформації за телефоном. Відео за посиланням https://youtu.be/7l-WKgYLou8?feature=shared

Кропивницького вул., 35
rieltor.ua

Продається затишна, світла 3-кімнатна квартира по вул.Чарівна. Дах будинку в порядку, був зроблений капітальний ремонт. Є тех.поверх. У квартирі зроблено якісний ремонт. Замінена повністю вся електропроводка на мідну, встановлені автоматичні запобіжники на кожну кімнату. Стіни в квартирі все вирівняні, виконане внутрішнє утеплення стін. Усі стелі натяжні. Замінено всі міжкімнатні двері. У сан вузлі нова сан.техніка, труби замінені на мп. Встановлено лічильники на воду лічильник тепла на будинок, газовий лічильник на підїзд. Замінено вікна на мп. Балкон засклений мп утеплений. Встановлено нові вхідні, броньовані двері. Є тамбур на 2 квартири. У загальному коридор є місце під індивідуальну комору. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Можна увійти і жити без додаткових капіталовкладень. Гарне місце розташування будинку. Прямо за будинком, зупинка транспорту на вимогу. Дві школи 27 та 45. Поруч дитячий садок, магазини, 8 міська лікарня. Магазин "Варус", у перспективі ТРК "Терра". Розглядаємо продаж квартири за програмою Е-Оселя Е-відновлення.

Чарівна вул. (Косигіна), 14
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі 2к квартиру яка знаходиться на кільці Соборності. Квартира розташована на 2 му поверсі 5 ти поверхового будинку, має прохідне планування. Квартира кутова, але утеплена пінопластом 10 мм по периметру квартиру, а також с під’їзду. -Загальна площа квартири 44 кв.м. -Житлова площа – 28 кв.м -Площа кухні – 6 кв.м. В квартирі встановлено металопластикові вікна, балкон заскленний також пластиком. Стеля натяжна. Санвузол сумісний, встановлено бойлер. При продажу новим власникам частково залишаються меблі. Має зручне розташування: поряд зупинкагромадського транспорту і міського трамваю, магазини, аптека, АТБ, д/садочок, школа. Якщо вас зацікавила ця нерухомість, телефонуйте і приходьте на показ.

Соборності, 93
rieltor.ua

Продается 2х к.квартира по ул.Джамбула,район "Первомайки" Дом расположен в 7 минутах до остановки транспорта. Месторасположение дома хорошее для тех,кто не любит городской суеты. Тихий двор. Есть хоз.постройки . Состояние квартиры ,под ремонт.

Джамбула, 16
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири Східний 2 вул Лісового, поліпшеного планування. Розташована на 9 поверсі 9 будинку. Простора квартира з великою кухнею Втановлені металлопластикові вікна та балкон.Ванна кімната в кахелі. Залишається встроєна кухня. Встановлені лічильники :газ, вода. Замінені радіатори на нові. Дом ОСББ гарний двір. 10 хв до сверу "Щасття" Всі коммунікації в робочому стані.Криша не тече. Торг доречний

Лісового вул., 8
rieltor.ua

А памятаєте яким раніше був Новий Рік чи Різдво? Метушня навколо Генеральне прибирання, куди ж без нього Запах хвої, мандаринів та новорічного столу Прикрашання ялинки в останні дні))) Такі теплі та приємні спогади Знаю, що в багатьох настрій не той зараз для святкування Але наша квартира зможе Вас занурити в атмосферу дитинсва Квартира продається практичні зі ВСІМ, що ви бачите на фото! (уточнюйте) Гарний стан квартири дозволить Вам швидко та комфортно заїхати в Ваше НОВЕ житло. На підлозі в коридорі, вітальні та спальні ковролін. Встановленні метілопластикові вікна, замінені труби, частково зроблений якісий косметичний ремонт За великим кухонним столом може зібратися вся Ваша родина. Адже кожна хвилина з близькими стала ще безцінніша Квартира вільна Б Без прописаних До кументи в порядку Без заборгованостей по комунальним Технікаа: пральна машина, холодильник, два бойлери (за іншу дрібну побутову техніку уточнюйте) М-н Сонячний (Солнечный) Гарний район з чудово розвиненою інфраструктурою. Біля будинку зупинка громадського транспорту. Поряд можна орендувати/купити гараж. Пять хвилин до супермаркету, поруч школи та дитячий садок Райони-сусіди: Гірницький (Горняцкий), Ювілейна (Юбилейная), Східний (Восточный), Артем Відвідайте інстаграм рієлтора, щоб познайомитися ближче зі сферою нерухомості в Кривому Розі. lyudmila_rieltor_kr_

Сонячний мікрорайон вул., 50
rieltor.ua

Простора квартира в Кривому Розі, зручно розташована на першому поверсі будинку по вулиці Симбірцева, 2. Загальна площа: 73,8 кв.м. Кількість кімнат: 3. Планування кімнат: роздільне. Опалення: центральне. Стан квартири: потребує ремонту. Вхід через підїзд. Вікна виходять на вулицю Симбірцева. Поруч медичний центр, поштові відділення, аптека, банкомат. Без комісії та посередників. Ціна продажу: $ 8000 без торгу.

Симбірцева вул., 2
rieltor.ua

Продаж однокімнатної односторонньої квартири 29,4 квадратів (кухня 6,3) на 4 поверсі на Червоній по вулиці Вокзальна. Чотири поверховий будинок. Є балкон засклений. В кухні замінене вікно Все що в квартирі окрім телевізора залишається. До зупинки Червона 7 хвилин. 0969488528.

Вокзальна вул., 16
rieltor.ua

Однокімнатна квартира на 6 поверсі. Одностороння, з балконом. В середині будинку. Тепла. Затишна. Квартира з заміненими вікнами і балконом. Залишається все як на фото. Кондиціонер і бойлер працюючі. Гарний вид у двір. Ліфт працює. Поряд є магазинчики і зупинка. Трошки піднятися - АТБ. Є школи і дитсадки.

Сімонова вул., 3
rieltor.ua

Продаж 3х кімнатної квартири, зупинка Кресс , вул Сержанта Рзянкіна , чешка 5й поверх. Всі кімнати окремо, дуже тепла. Гарне планування,Частковий ремонт, металопластико вікна, лоджія. Труби, лічильни.Будинок ОСББ, криша перекрита.Зразу за зупинкой.

Рзянкіна вул., 2
rieltor.ua

Продаж 3х кімнатної квартири вул Пркровська "брежнівка", район Ювілейний. Не кутова, гарне планування. З ремонтом . -Єлектро проводка, металлопластикові вікна . -броньовані вхідні двері, частково ламінат, та ліноліум - підлога. -підвісна фігурна стеля. Сучасна ванна кімната . Мебльована квартира + техніка.

Покровська вул. (Подбєльського), 34
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири мікрорайон Гірницький 3 поверх 9 будинку. Роздільні кімнвти, не вуглова. Лічильники на все. Встановлені бойлер та кондіционер. Зручне місце розташування , поряд дитячий садок та центр дитячої творчості

можливий продаж по єОселя
Гірняцький 5-й , 50
rieltor.ua

Продаж затишної 2-х кімнатної квартири вул Співдружності, напроти Аврори . Чудова локація будинку, поруч базар Ювілейний, сквер, зупинки транспорту, велика кількість магазинів і супермаркетів. Квартира в чудовому стані, зроблений капітальний ремонт, встановленні якісні меблі виготовлені під замовлення. Велика лоджия з гарним ремонтом. Характеристика: - заг. пл. 47, житл. 29, кухня 8 - 2х кімнатна квартира, не кутова, всі кімнати окремі, 1/9 - вікна м/пл, решітки на вікнах, з лоджой . - батареї біометал, труби на опалення поліпропілен - якісна сантехніка, нова, труби поліпропілен - проводка змінена (мідь) - с/в окремо - квартира з ремонтом - кухня, коридор підлога кафель, на кухні робоча поверхня - кафель, стеля натяжна, підлога в кімнатах - лінолеум, стіни - шпалери - вбудовані меблі на кухні робили під замовлення, вбудована якісна техніка -посудомийна машина. - вбудовані меблі в коридорі. - лічильники світло, газ, вода, тепловий на будинок - боргів немає, прописаних немає - документи готові до продажу На всі додаткові питання з задоволенням відповімо по телефону і організуємо показ в зручний для Вас час ) Додатково можемо надати відеоогляд.

Співдружності вул., 22
rieltor.ua
1 - 24 з 2 223 результатів