Терміновий продаж 3 - кім квартири. Без % для покупця! Можливо продаж через єОселя. Кривий Ріг, Чумацька 12, Центрально-міський р-он. Площа - 63,5 м.кв Ціна - 17200$ Сталінка 1 поверх. Кухня - 7 м.кв, В квартирі тихо, 3 - вікна виходять обгороджений палісадник. Вікна пластик 5 - камерні. Каналізація нова, замінена до самого колодця. Металопластикові труби. Зареєстрована нова газова колонка - автомат. Лічильники - на газ, світло, воду, теплолічильник на будинок. Квартира суха, зимою тепло, літом не жарко. Є можливість зробити теплі поли. В підвалі будинку є окреме підвальне приміщення. Поряд школа 10 , дитячий садочок, лікарня, парк, сауна. Нове футбольне поле. Гольф клуб Золотий Кубок. Гданцівський парк та річка Інгулець - 10 хв. Гарнні сусіди. Боргів немає.

Чумацька вул. (Єгорова), 12
rieltor.ua

Продаж чудової 2-х кім квартири, сталінка (Рокувата) Набридли прохідні кімнати? Потрібна квартира з меблями та технікою? Немає часу та бажання займатися ремонтом, а хочеться купити, заселиться та жити? Тоді до Вашої уваги пропонується затишна 2-х кім. квартира за адресою вулиця Сергія Колачевськго, район станції Рокувата. Поруч із цим обєктом є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя. Прекрасний затишний сквер, дозволить Вам приємно провести час і відпочити від міської метушні. У кроковій доступності є школи, сади та міська лікарня. У підїзді є чудовий бомбосховище! Квартира не кутова і дуже тепла, має окремі кімнати, в яких ви зможете легко розділити свій особистий простір з Вашими рідними людьми. У квартирі все робили для себе, замінені вікна, зроблено частково проводку, натяжні стелі. У квартиру можна одразу заїхати та жити. Документи готові на продаж. Телефонуйте та купуйте! Можливо це те, що Ви так довго шукали)

Сергія Колачевського, 24
rieltor.ua

Продаж 2-х кім. кв, 200 річчя КР, мкр Ювілейний (Юбилейная) Якщо ви шукаєте: Комфортний середній поверх! Район, який користується попитом! Чудове планування з окремими кімнатами! Тоді це Ваш варіант! Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру в географічному центрі міста, по вулиці 200 років Кривому Рогу, мкр Ювілейна. Квартира розташована на комфортному шостому поверсі дев’ятиповерхового будинку. У радіусі 3-х хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, ринок, садки та школи). Даний район має найкращу в місті транспортну розв’язку, з нього можна виїхати в будь-яку точку міста практично з раннього ранку і до пізньої ночі, а зупинка знаходиться за 100 метрів від будинку. Що стосується самої квартири, в ній зроблено капітально підлога та стіни. Замінено всі вікна на металопластикові (Rehau), дві окремі кімнати з гарним ремонтом меблями та технікою. Квартира ідеально підходить як для життя так і для здачі в оренду. Якщо Ви давно шукаєте свою квартиру мрії, то я вітаю вас, це вона! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

200 років Кривого Рогу просп., 3
rieltor.ua

Пропонуємо придбати у гарному жилому стані 2-кімнатну на 2-Східному по вулиці Сахарова. Квартира на 1 поверсі 16-ти поверхового будинку. Дуже високий цоколь. Ришітки на вікнах. Вид на озеро, на автостоянку. Будинок ОСББ. У квартирі замінені всі вікна на металопластикові. Лоджія засклена також металопластиком із склопакетами. Кімнати окремі, у хорошому жилому стані. Меблі залишаються. Якщо не потрібні, то можемо їх вивезти. Кухня з вбудованими меблями. Покупцю також залишаються кухонний куток і техніка. У санвузлі труби замінені. Встановлена душова кабіна. Чудовий варіант для тих, хто хоче заїхати і жити зразу. Холодильник І пральна машина також залишаються покупцю. Квартира вільна. Документи в порядку. Покажу у будь який зручний для Вас час.

Сахарова вул., 9
rieltor.ua

Продаж 2-х кім. кв, Віталія Матусевича (Цирк, Восход) Шукаєте для себе чи своїх близьких комфортне житло? Нема часу довго їздити, шукати, підбирати? Тоді цей варіант для Вас. Пропонуємо до Вашої уваги хороший варіант 2-х кімнатної квартири, яка знаходиться за адресою вулиця Віталія Матусевича (Район Восход, Цирк, Gagarin Mall). У квартирі є всі необхідні для життя, кондиціонер, скрізь металопластикові вікна, є балкон, будинок та підїзд дуже чисті та охайні, що теж дуже важливо. Поруч знаходиться вся життєва інфраструктура, Варус, АТБ, Нова почта, продуктові магазини, садки та школа. Телефонуйте, приходьте та купуйте! Може, це те, що Ви так довго шукали!

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 45
rieltor.ua

Продається хороша 2-к квартира в районі Уфимської по вул. Кропивницького 🏢🌟 Планування: Функціональне; кімнати роздільні 🛋️, великий коридор 🚪, затишна кухня 🍽️ Стан: Косметичний ремонт 🛠️; нові вікна та труби м/п , нова сантехніка 🚿, ванна в кафелі 🛁, нові міжкімнатні двері 🚪, залізні вхідні двері 🚪, підлога – лінолеум і плитка, балкон засклений м/п 🏡 Особливості: Квартира утеплена ззовні 🌡️ Оставляємо всі меблі 🛋️ Лічильники на воду 💧, газ 🔥, світло 💡 Теплолічильник на будинку 🌡️ Місцерозташування: Недалеко дитячий садок 👶, школа 🏫, АТБ , ринок і безліч інших магазинів 🏪 Остановка 🚏, парковка і ігрова зона 🌳, пляж 🏖️, лікарня 🏥, водолічебниця 🌊 Екологічно привабливий район нашого міста 🌿 Без боргів та проблем. Зацікавились? Телефонуйте! 📞

Кропивницького вул., 64
rieltor.ua

Чудова 2-кімнатна сталінка в районі 20 кварталу по вулиці Кропивницького. Квартира з капітальним ремонтом! Утеплена внутрішньо мінватою, стіни обшиті гіпсокартоном і пофарбовані. В одній з кімнат поли з електро підігрівом. Балкон засклений. 4 поверх. Дах шиферний, без проблем! Кімнати окремі, санвузол окремий! Велика прихожка. Є тамбур спільно з сусідами. Вбудована кухня з технікою залишається покупцю! Також і меблі у прихожій залишаються! Вікна, труби, електропроводка - все замінено. Є лічильники на газ, воду і тепло у домі. Розглянемо можливість обміну на 3-4-кімнатну або будинок у Покровському районі. Більше інформації за телефоном. Відео за посиланням https://youtu.be/7l-WKgYLou8?feature=shared

Кропивницького вул., 35
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру розташовану на Дружбі, по вул. Промислова. Квартира розташована на 6му поверсі 9ти поверхового будинку. Квартира у жилому стані, продаєтся з меблями. Загальна проща квартири 37 кв.м. Площа кухні 7 кв.м. В квартирі встановлено пластикові вікна, балкон заскленний. Санвузол сумісний, встановлено бойлер. Є кладова кімната. Інфраструктура будинку хороша: поблизу АТБ, Варус, місця для прогулянок і відпочінку. Документи готові до продажу. Гарним бонусом є заасфальтована придомова територія, паркомісця біля підїзду.

эксклюзив
Промислова вул., 2
rieltor.ua

2 комнатная квартира с ремонтом по улице Ракитина (Ногина), район Сухая Балка Квартира полностью утеплена снаружи, крыша перекрыта в 2020 году Ремонт Заменены окна металлопластик, балкон застеклен металлопластик, обшит и утеплен Заменена проводка, новая сантехника, трубы металлопластик, есть счётчики. Входная железная дверь и новые межкомнатные двери. Подвесные потолки. Остается встроенная мебель и техника. Во дворе есть оборудованное бомбоубежище. Рядом остановка, магазины, супермаркет, рынок, школа, детский сад, детская площадка. Документы готовы к продаже. Без долгов.

Ракітіна вул. (Ногіна), 12а
rieltor.ua

1 комнатная квартира перекрёсток Мелешкина (В.Великого) и переулок Бульварный, напротив Саксаганского исполкома. Квартира не угловая, 3/5 Уютный двор, чистый подъезд. В подъезде заменены окна металлопластик. Есть все счётчики. Нужен ремонт. Хрошее месторасположение, рядом остановка маршрутки, 3 минуты до станции Метро. Супермаркеты Варус, АТБ, Эпицентр. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан.

Бульварний пров., 2
rieltor.ua

ЖК в городе Кривой Рог

Продается 2 комнатная квартира по ул. Тимирязева (Огонёк). Светлая тёплая. Частично сделан ремонт, замена проводка. Окна металлические. Есть балкон. Рядом находиться школа, разные магазины, кафешки АТБ и т.д. Замечательная транспортная развязка в любой конец города.

Тимірязєва, 4
rieltor.ua

3 комнатная квартира по улице С.Колачевского (23 Лютого), 17 квартал, Интернат Не угловая, цоколь высокий, сухая и очень теплая. Квартира двусторонняя, в жилом состоянии, нужен ремонт Есть счётчики Входная железная дверь. Уютный двор, чистый подъезд До центра 3 минуты, рядом остановка, супермаркеты, рынок, школа, детский сад и детская площадка. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан. Цена договорная.

Сергія Колачевського вул. (23-го Лютого), 66
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири мікрорайон Гірницький 3 поверх 9 будинку. Роздільні кімнвти, не вуглова. Лічильники на все. Встановлені бойлер та кондіционер. Зручне місце розташування , поряд дитячий садок та центр дитячої творчості

возможна продажа по єОселя
Гірняцький 5-й , 50
rieltor.ua

Продаж 3-х кім. квартири, вул. Бірюзова, СевГок. Квартира не кутова, поверх 4/4 поверх будинку. Загальна площа – 55кв.м., житлова – 39 кв.м, кухня – 6кв.м., є балкон Квартира під ремонт: -Лічильники на світло та воду, будинковий лічильник на тепло. -Тихий, двір, дитячий майданчик. Хороша транспортна розвязка, поруч школа, дитячий садок, магазини, Аптека. Документи в повному порядку.

Бірюзова вул., 5
rieltor.ua

Продаётся 3 ком квартира в жилом состоянии. Заменено окно в кухне. Есть Бойл Счётчики установлены на газ, воду, свет, тепловий на дом. Квартира теплая, двухсторонняя. В подъезде новый лифт. Замечательное расположение, рядом, АТБ, школа, садик, детская площадка. В пешей доступности Терра. Отличная транспортная развязка.

7 Зарічний, 20
rieltor.ua

Продаж великої 2х кімнатної сталінки проспект Гагаріна 4 й поверх , 4 поверхового будинку. На дві сторони, не вуглова. Виконані чорнові роботи, стіни з газоблоку, замінили труби на металопластикові. Будинок ОСББ, охайний. Зручне місце росце розташування, зупинка, центрально вул міста. Все поряд. Є знижка покупцю.

пр. Гагарина, 38
rieltor.ua

Продаётся 1 комнатная квартира по ул. Эдуарда Фукса ост. Авто техникум. Не угловая. В хорошем жилом состоянии. Остаётся частично мебель, бойлер. Замечательное расположение, рядом всё необходимое для комфортного проживания.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 35
rieltor.ua

В районі автотехнікуму продається чудова 2-кімнатна квартира. 1 поверх. З балконом. Кутова. Ззовні утеплена. Кімнати окремі. Сучасний ремонт. Гарний житловий стан. Частково з меблями. Можливий продаж по сертифікату, є-оселя. Без боргів. Власники в Україні, без довіреності. Можливий обмін. Розглянемо різні варіанти. Більше у відео огляді. Надсилаю відео за запитом. Перегляд за попередньою домовленістю. Дзвоніть, пишіть. Домовимось.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 25
rieltor.ua

Продается 4-х ком. квартира на 5 -м на Заречном возле скоростного. Для большой семьи и не только. Улучшенная планировка, большой холл. Комнаты все раздельные. Кухня -9 м2. В подъезде новый лифт. Свет почти не отключают. Квартира под ваш дизайнерский ремонт. Рядом скоростной, остановка, детская площадка, магазины, речка и т. д. Запись на просмотр 068 561 03 34.

5 Зарічний, 91
rieltor.ua

Продаётся малосемейка в жилом состоянии. Остаётся мебель и техника. Не угловая. Рядом школа, садик, детская площадка, магазины, рынок кафешки, стоянка и т.д. Документы готовы к продаже. Звоните 06******34

Соколовська вул. (Панкєєва), 9
rieltor.ua

4 комнатная квартира ЧЕШКА нестандартный планировки (на повороте дома - с большими дополнительными кладовками) Район Юбилейная, по улице бульвар Маршала Василевского Квартира не угловая. Очень теплая Общая площадь 88 кв.м Квартира двусторонняя Две с половиной лоджии Большая кухня - 9кв.м Квартира в хорошем жилом состоянии. Частично заменены окна металлопластик. Трубы металлопластик, есть все счётчики. Санузел кафель. Входная железная дверь. Документы в порядке. Без долгов. Цена договорная.

Василевського бульв., 8
rieltor.ua

2 комнатная квартира по улице Соборности (Косиора), район Темпа Рядом АТБ 4/5 Квартира в жилом состоянии, нужен ремонт Входная железная дверь Есть все счётчики Новые трубы воды и канализации Поменяны трубы отопления Промыты и добавлены чугунные батареи Квартира очень теплая Документы полностью готовы к продаже. Никто не прописан. Без долгов.

Соборності вул. (Косіора), 111
rieltor.ua

1 комнатная квартира по улице М.Свитальского (Коротченко) Район 173 квартал, напротив Бульвар Маршала Василевского, рядом Юбилейная Квартира не угловая 4/9 Начат капитальный ремонт Окна заменили на металлопластик, балкон застеклен , обшит и утеплен металлопластик Заменены трубы и проводка Входная железная дверь. Документы полностью готовы к продаже. Без долгов.

Миколи Світальського вул. (Коротченка), 18
rieltor.ua

1 комнатная квартира в новом доме на мкрн Восточный 2 Квартира не угловая Общая площадь 42 кв.м, большая кухня Квартира в жилом состоянии Дом кирпичный, очень тёплый. Крышу отремонтировали, сейчас не течет. Хороший подъезд , уютный двор, есть парковка и стояка. Дом ОСББ. Есть все счётчики Входная железная дверь. Документы в порядке

Вячеслава Чорновола вул. (Гутовського), 17
rieltor.ua
1 - 24 из 1896 результатов