Продаж 2-х кім. кв, Віталія Матусевича (Цирк, Восход) Шукаєте для себе чи своїх близьких комфортне житло? Нема часу довго їздити, шукати, підбирати? Тоді цей варіант для Вас. Пропонуємо до Вашої уваги хороший варіант 2-х кімнатної квартири, яка знаходиться за адресою вулиця Віталія Матусевича (Район Восход, Цирк, Gagarin Mall). У квартирі є всі необхідні для життя, кондиціонер, скрізь металопластикові вікна, є балкон, будинок та підїзд дуже чисті та охайні, що теж дуже важливо. Поруч знаходиться вся життєва інфраструктура, Варус, АТБ, Нова почта, продуктові магазини, садки та школа. Телефонуйте, приходьте та купуйте! Може, це те, що Ви так довго шукали!

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 45
rieltor.ua

2 комнатная квартира в кирпичном доме район 44 квартал, напротив Варуса, переулок Бутлерова Квартира очень тёплая В жилом состоянии. Заменены трубы, есть счётчики Газовая колонка Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан

Бутлерова, 4
rieltor.ua

1 комнатная квартира в новом доме на мкрн Восточный 2, по Улице Вячеслава Чорновола (Гутовского) Общая площадь 42 кв.м, большая кухня Квартира в жилом состоянии Дом кирпичный, очень тёплый. Крыша отремонтирована Хороший подъезд , уютный двор, есть парковка и стоянка. Есть все счётчики Входная железная дверь. Документы в порядке

Вячеслава Чорновола вул. (Гутовського), 17
rieltor.ua

Терміново! Продаеться 2х кімнатна квартира по вул.Павла Глазового . В квартирі замінені вікна на мп,нлві радіатори опалення. Труби мп. Є лічильники на воду,газ,тепло. Квартира в жилому стані. Можно заїхати і потім потроху робити ремонт. Квартира розташована в середині дома,тепла,сонячна. Гарне місце розташування будинку,в пішому доступу,площа Артёма,басейн,лікарня 4 і 5 стоматологія. Документи в порядку .Боргів немає

Павла Глазового вул. (Балакіна), 6
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру розташовану на Дружбі, по вул. Промислова. Квартира розташована на 6му поверсі 9ти поверхового будинку. Квартира у жилому стані, продаєтся з меблями. Загальна проща квартири 37 кв.м. Площа кухні 7 кв.м. В квартирі встановлено пластикові вікна, балкон заскленний. Санвузол сумісний, встановлено бойлер. Є кладова кімната. Інфраструктура будинку хороша: поблизу АТБ, Варус, місця для прогулянок і відпочінку. Документи готові до продажу. Гарним бонусом є заасфальтована придомова територія, паркомісця біля підїзду.

ексклюзив
Промислова вул., 2
rieltor.ua

Продаж 2к квартири по Мусоргського (16 лікарня, скейт-парк) Давно у пошуках просторого та доступного житла? Не бажаєте переплачувати за чужий ремонт? Якщо для Вас розташування квартири має дуже важливе значення! Тоді ця пропозиція саме для Вас! Пропоную до Вашої уваги простору двокімнатну квартиру у дуже екологічно чистому районі нашого міста по вулиці Мусоргського (Шухевича). Квартира розташована на четвертому поверсі п’ятиповерхового панельного будинку. Зручне планування підштовхує до найсміливіших та найцікавіших реалізацій Ваших дизайнерських рішень. Загальна площа 45.9 кв.м., житлова 31.9кв.м., кухня 5.35 кв.м. Поряд вся необхідна інфраструктура, так як будинок знаходиться по червоній лінії. Магазини, лікарня, аптека, школи та дитячі садочки, сквер та зелена зона з річкою – ідельне місце для проведення пікніків. Лічильники на газ, світло, воду. Прописаних немає. Не прогавте свій шанс, придбати цю квартири по дуже гарній ціні! Телефонуйте, та приходьте на перегляд і купуйте!

Мусорського, 30
rieltor.ua

Продається 3х к-на студія по вул. Черкасова Квартира чеського проектування перепланована в студію. Двостороння. Замінена проводка на мідну, стіни гіпсокартон, балкон і лоджія засклені, відкритого типу. Частково є меблі та техніка. Підлога стяжка + лінолеум. Всі труби, вікна та двері нові. Лічильники на всі енергоносії. Відеоогляд за посиланням: https://youtu.be/Lv1GrIOq8rU?si=GdcvUyZycWAtvq0O Ціна: 12100$ Всі варіанти: Viber/WhatsApp/telegram: 0994643072 Олексій Агенція нерухомості “Luxor”

Черкасова вул., 27
rieltor.ua

Продается 2х к.квартира по ул.Джамбула,район "Первомайки" Дом расположен в 7 минутах до остановки транспорта. Месторасположение дома хорошее для тех,кто не любит городской суеты. Тихий двор. Есть хоз.постройки . Состояние квартиры ,под ремонт.

Джамбула, 16
rieltor.ua

Простора квартира в Кривому Розі, зручно розташована на першому поверсі будинку по вулиці Симбірцева, 2. Загальна площа: 73,8 кв.м. Кількість кімнат: 3. Планування кімнат: роздільне. Опалення: центральне. Стан квартири: потребує ремонту. Вхід через підїзд. Вікна виходять на вулицю Симбірцева. Поруч медичний центр, поштові відділення, аптека, банкомат. Без комісії та посередників. Ціна продажу: $ 8000 без торгу.

Симбірцева вул., 2
rieltor.ua

Продаж однокімнатної односторонньої квартири 29,4 квадратів (кухня 6,3) на 4 поверсі на Червоній по вулиці Вокзальна. Чотири поверховий будинок. Є балкон засклений. В кухні замінене вікно Все що в квартирі окрім телевізора залишається. До зупинки Червона 7 хвилин. 0969488528.

Вокзальна вул., 16
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Кривий Ріг

Однокімнатна квартира на 6 поверсі. Одностороння, з балконом. В середині будинку. Тепла. Затишна. Квартира з заміненими вікнами і балконом. Залишається все як на фото. Кондиціонер і бойлер працюючі. Гарний вид у двір. Ліфт працює. Поряд є магазинчики і зупинка. Трошки піднятися - АТБ. Є школи і дитсадки.

Сімонова вул., 3
rieltor.ua

Продаж 2 х кімнатної квартири мікрорайон Ювілейний -3й поверх, 9 ти поверхового будинку, поруч вся інфраструктура (школа, дитячі садочки, супермаркети, зупинка транспорту . Характеристики квартири: - 3/10 .2х кімнатна, не кутова. - заг. 46 житл 27 кухня 7 - окремі кімнати -бойлер -потрібен ремонт -металевіі вхідні двері - лічильники : вода , світло, газ, тепловий на будинок - боргів немає - документи готові до продажу Дзвоніть і ми з задоволенням організуємо показ в зручний для Вас час, бо саме цей варіант вартий Вашої уваги )

Мікрорайон Ювілейний, 13
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири Вечірній бульвар , межує з вул Івана Авраменка, розташована на 9 поверсі 9повєрхового будинку. Під ремонт. Велика кухня, окремі кімнаті, технічній поверх( дах не тече), не вуглова, дуже тепла ( подача зверху) Дуже гарне місце розташування: навпроти "Сільпо" позаду 2 дитячіх садка, школа, торгівельні точки, зупинки транспорту, АТБ. Торг. Тетяна.

Вечірній бульв., 4
rieltor.ua

2 комнатная квартира - брежневка по улице Кокчетавськая, район Дружба квартира не угловая , двусторонняя, комнаты раздельные В хорошем жилом состоянии Окна заменены металлопластик Балкон застеклен металлопластик Входная железная дверь Есть бойлер Есть все счётчики Документы готовы к продаже. Без долгов.

Кокчетавська вул., 33
rieltor.ua

Продаж 1 ї квартири вул Володимира Великого 6 поверх 9 будинку. Квартира з меблями та технікою. Вікна та сантехніка нові.Кафель в ваній. Хороший стан. Центральна вулиця городу, хороша розвязка , все поряд ...

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 34
rieltor.ua

Продаётся малосемейка в жилом состоянии. Остаётся мебель и техника. Не угловая. Рядом школа, садик, детская площадка, магазины, рынок кафешки, стоянка и т.д. Документы готовы к продаже. Звоните 06******34

Соколовська вул. (Панкєєва), 9
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатноїї квартири 7 мікрорайон Зарічний. Не кутова. Високий цоколь. На вікнах решітки. Кухня 7м2., 48 м2 вся квартира. Квартира під Ваш творчий ремонт. Зручне місце розташування, гарна транспортна розвязка , все поряд.

7 Зарічний, 11
rieltor.ua

Продается 3к квартира по ул. Лысяка (44 квартал). Не угловая, 1 этаж . На окнах решотки Двухстороняя. Окна частично заменены. Санузел- кафель. Продается с мебелью и техникой, которые на фото. Обычное жилое состояние: -Установлены приборы учёта воды и тепловой сч. на дом В целом, можно заезжать и жить и постепенно обновить по своему вкусу. Прекрасный вариант для молодой семьи или под сдачу в аренду. Хорошее расположение дома Рядом транспортная развязка, рынок, парк, музыкальный фонтан Варус, масса магазинов отделения Банков и т. д. Документы готовы к продаже!

Лисяка вул., 4
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири по вул. Генерала Радієвського. Квартира в житловому стані. Перший час можно зайти та жити. Не кутова. Вся меблі що на фото - залишаються. Всі документи готові к швидкої угоди. Гарні сусіди на дворі. В підїзді зроблено ремонт. Будинок ОСББ. В пішій доступності магазіни, школа, дит. садочок, дитячі майданчики, АТБ, Варус, овочевий ринок і безліч кафешок. Гарна ранспортна розв”язка.

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 11
rieltor.ua

2 комнатная квартира район 129 квартал, по улице Кропивницкого, напротив 16ти этажи, за школой Квартира не угловая, 1й этаж, цоколь высокий, сухая и очень теплая. Подача отопления в этих домах снизу. Квартира двусторонняя Окна заменены металлопластик Трубы металлопластик Есть счётчики Бойлер Входная железная дверь. Уютный двор, чистый подъезд. Документы в порядке. Без долгов. Никто не прописан

Кропивницького вул., 83
rieltor.ua

Простора 2-кімнатна сталінка біля 15 школи по вулиці Криворіжсталі. Середній 3 поверх. Не кутова. Вікна з залу і кухні виходять у двір, вид на стадіон школи. Вікно спальні на проїжджу вулицю. Загалом стан жилий. Вікна у спальні та кухні металопластикові. Балконний блок деревяний. Сам балкон не засклений. Кухня у кахлі. Санвузол у кахлі. Є лічильники на все. Будинок ОСББ. У підїзді ремонт і нові вікна. Можливий продаж по є-оселі, є-відновленню. Квартира вільна. Боргів немає. Документи готові.

Криворіжсталі вул. (Орджонікідзе), 38
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна на 3 поверсі 9-ти поверхового будинку по вулиці Чарівній, район 8 міськлікарні. Квартира не кутова, у середині будинку, на середньому поверсі. З водою проблем немає. Світло за графіками як скрізь. Сонячна сторона. Є кондиціонер. Він залишиться покупцю. Гарний вид з вікна. Лоджія засклена. У кухні на робочій зоні сучасний кахель. Плита електро, так власникам хотілось. Але газова труба ніде не ділась, тому за бажанням можете відновити газопостачання. Для підігріву води і в кухні, і в санвузлі використовуються проточні нагрівачі. Вікна металопластикові у кухні та спальні, в залі деревяні. У спальні свіжий ремонт. В іншій кімнаті треба оновлювати. Є міжповерхова кладова спільна з сусідами. Гарний двір! Скоро відкриється поруч торговий комплекс "Терра". Поруч дві школи, два садочка, базарчик, лікарня, купа всіляких магазинів, парк, річка. Гарний район для проживання сімї!

Чарівна вул. (Косигіна), 15
rieltor.ua

2 комнатная квартира район Автовокзала, кольцо Косиора, По улице Соборности (Косиора), район Темпа Рядом АТБ 4/5 Квартира в жилом состоянии, нужен ремонт Входная железная дверь Есть все счётчики Новые трубы воды и канализации Поменяны трубы отопления Промыты и добавлены чугунные батареи Квартира очень теплая Документы полностью готовы к продаже. Никто не прописан. Без долгов.

Соборності вул. (Косіора), 111
rieltor.ua

2 комнатная квартира по улице Тухачевского (Едуарда Фукса) 173 квартал, напротив АТБ квартира не угловая, цоколь высокий. Сухая и очень теплая Подача воды и отопления в этих домах снизу. Окна заменены металлопластик, на окнах решётки Трубы заменены металлопластик, есть счетчики. Газовая колонка автомат Новая входная бронированная дверь Уютный двор, чистый подъезд. Рядом остановка, рынок, школа, детский.сад, детская площадка. Документы готовы к продаже. Без долгов.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 71
rieltor.ua
1 - 24 з 1 012 результатів