Не треба довго шукати! Пропоную Вам найкращий варіант у чудовому та перспективному районі на Ювілейній. Поруч знаходяться дитячі садки, школа, є парки для прогулянки із сімєю! Як рано-вранці так і пізно ввечері ви без проблем зможете добрати як на роботу так і повернутися додому. Квартира світла, тепла та затишна із загальною площею 36 кв.м. та кухня - 8 кв.м . Середній поверх. Балкон засклений. Вікна металопластикові Не пропустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири! Зателефонуйте нам зараз для деталей та організації перегляду!

Співдружності вул., 94
rieltor.ua

Продаётся 1 комнатная квартира по ул. Эдуарда Фукса ост. Авто техникум. Не угловая. В хорошем жилом состоянии. Остаётся частично мебель, бойлер. Замечательное расположение, рядом всё необходимое для комфортного проживания.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 35
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири 173 квартал, вул Едуарда Фукса. 1й поверх, поруч вся інфраструктура (школа, дитячі садочки, супермаркети, зупинка транспорту . Характеристики квартири: - 1/5, 2х кімнатна -кімнати окремо - заг. 44житл.29 м2 - з частковим ремонтом - підлога = лінолеум -вікна металопластик - бойлер, труби м/пл - лічильник світло, газ, тепловий на будинок - ОСББ - боргів немає - документи готові до продажу Дзвоніть і ми з задоволенням організуємо показ в зручний для Вас час, бо саме цей варіант вартий Вашої уваги )

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 24
rieltor.ua

продам 1-ю квартиру на Солнечном. Квартира под ремонт. Рядом "тысячка" конечная маршруток", Ашан", скоростной, две школы, два садика,АТБ, торговый центр и т.д. Место хорошее. ц 9000 Торг. Татьяна

Сонячний мікрорайон вул., 54
rieltor.ua

Продаж 3-х кім. квартири, вул. Бірюзова, СевГок. Квартира не кутова, поверх 4/4 поверх будинку. Загальна площа – 55кв.м., житлова – 39 кв.м, кухня – 6кв.м., є балкон Квартира під ремонт: -Лічильники на світло та воду, будинковий лічильник на тепло. -Тихий, двір, дитячий майданчик. Хороша транспортна розвязка, поруч школа, дитячий садок, магазини, Аптека. Документи в повному порядку.

Бірюзова вул., 5
rieltor.ua

Ми раді запропонувати Вашій увазі чотирикімнатну квартиру, яка розташована по вулиці Маршака. Поряд з будинком є дитячій садочек та школи, магазини, кафешкіі, в 15 хв. Ботанічний сад, в 3 хв. Зупинка транспорта що забезпечують комфортне перебування для всієї родини. Стан - житловий. Загальна площа становить 61.7 кв.м, В залі ремонт, натяжні стелі, металеве вікно. Є лічильники на газ, світло, воду та тепло. Меблі та побутова техніка обговорюється на місці. Ця квартира - відмінний варіант для тих, хто шукає затишне житло з відмінним розташуванням.

можливий продаж по єОселя
Маршака вул., 11
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру по вулиці Тухачевського( Піонер ) червона лінія . Розташована на 4 поверсі , криша перекрита. Цегляний будинок. Звичайний житловий стан, кутова . Квартира тепла та економна по комунальним послугам . Інфраструктура району розвинена. Всі додаткові питання по телефону.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 2
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру Військове містечко-35 ( Макулан ). Квартира в звичайному житловому стані . Вікна металопластикові, стояки замінено, лічильники на газ, воду , опалення на будинок. Комфортний 3 поверх. Всередині будинку. Всі додаткові питання по телефону.

Військове містечко-35, 34
rieltor.ua

Продаж 2 х кімнатної квартири вул Едуарда Фукса центральна вул міста -4/4 поверхового будинку, поруч вся інфраструктура (школа, дитячі садочки, супермаркети, зупинка транспорту . Характеристики квартири: - 4/4 2х кімнатна, кутова. - заг. 46 житл 27 кухня 6м2 - квартира дуже тепла -вхідні двері металеві -потрібен ремонт -нові вхідні двері - нова газова колонка - лічильник світло, газ, тепловий на будинок - документи готові до продажу Дзвоніть і ми з задоволенням організуємо показ в зручний для Вас час, бо саме цей варіант вартий Вашої уваги )

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 67
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Володимира Великого. Зупинка кінотеатр ( Олімп) . Вся інфраструктура поряд . Дуже хороша локація обʼєкта. Квартира розташована на 5 поверсі всередині дому . Потребує капітального ремонту. Лічильники на все , вхідні двері поміняні нові . Всі додаткові питання по телефону.

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 24
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Торопитесь! 1 квартиры "чешка" продаются редко. Обратите внимание на нашу однокомнатную квартиру расположенную по ул. Петроградская (ост. Сухая Балка) в тёплом, кирпичной доме, тихий, спокойный район, рядом дет.сад, школа-гимназия N 71, рынок, остановка, сеть элитных магазинов, Приватбанк. Продам 1 кв.чешка". Общ.- 35 кв.м., жил.-20, кухня-8. Пластиковые окна, трубы, новые межкомнатные двери, балкон застеклён пластиковыми окнами. Остаётся вся мебель, двухкамерный холодильник. Дом ОСББ, красивый, уютный двор, чистый с ремонтом подъезд. Отличный вариант под жильё или сдачу в аренду. Ц. 9900 у.е. Звоните 0972482788 Натали и договоримся о просмотре в любое удобное для Вас время.

Святоандріївська вул. (Петроградська), 56
rieltor.ua

1 комнатная квартира по улице Тимирязева, район магазина Огонёк, недалеко от 44 квартал, станция Роковатая Квартира не угловая, 3/5 В хорошем жилом состоянии. Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная.

Тимірязєва вул., 24
rieltor.ua

Продаємо зрозумілу однокімнатну квартиру на Сонячному. Чому зрозумілу? Тому що все просто та зрозуміло. Квартира в рідному досить ДОГЛЯНУТОМУ житловому стані. При тому, ви не переплачуєте за чийсь ремонт і зможете самостійно організувати свій ідеальний простір. Будинок розташований в спокійному місці без зайвої метушні. До супермаркету та інших магазинів, аптек, кавярень, кафе всього 3-5 хв пішки. Буквально в 2-х хвилинах зупинка громадського транспорту Є невеликий борг по комунальним. Близько 10000 грн (+ до ціни) За необхідності можемо залишити меблі та техніку. Квартира вже вільна! Ключі в день угоди Райони сусіди: БМВ, Гірницький (горняцкий), Східний (Восточный), Артем, Вечірній (вечерний), Ювілейна (Юбилейная) Відвідайте інстаграм рієлтора, щоб познайомитися ближче зі сферою нерухомості в Кривому Розі. lyudmila_rieltor_kr_

Сонячний мікрорайон вул., 53
rieltor.ua

2 комнатная квартира в кирпичном доме по улице Груни Романовой, ЮГОК Напротив школы Крыша в порядке, отремонтирована Квартира угловая, но сухая и очень теплая Есть счётчики. Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан. Цена договорная. 067-251-251-8 Анжелика

Романової Груні вул., 8
rieltor.ua

продам 1-ю квартиру возле кафе Ля Мур по ул.Сичеславской. 6/9 , двухсторонняя, с большой кухней и широким коридором. Под ремонт. Место неплохое, магазин во дворе, стоянка под подъездом, кафе , остановка транспорта, школа №49, садик. Вид из окон на поселок, шума от дороги нет. Торг. Николай.

Січеславська вул. (Кремлівська), 40
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири в Саксаганському районі, по вулиці Тесленко. Квартира в житловому стані, поміняні вікна, сантехніка. Гаряча вода-колонка. Поруч дитячий садок та школа, в пішій доступності транспортна розвязка, супермаркет, парк, та вся інша інфраструктура. Чекаємо на Ваш дзвінок. Додатково комунальний борг.

Тесленка вул., 20
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру на провулку Бульварний. Дуже вдале місце розташування будинку. Поряд станція швидкісного трамвая,зупинка транспорта,магазини,ринок,дитячий садок,школа,затишний парк,лікарня 4,стоматологія. Квартира розташована на зручному другому поверсі. Будинок цегляний,квартира тепла. В квартирі замінені вікна на якісні метало пластикові. Замінені труби на мп. Є бойлер. Стан квартири жилий. Меблі і техніка залишаються за домовленістю. У дворі будинку є погріб(включено в ціну). Чистий підїзд, гарні сусіди.

Бульварний пров., 18
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну чешку на вулиці Спаській, будинок біля магазину "Птиця", поруч 5 лікарня. Квартира під ремонт. 5 поверх. Будинок ОСББ. Є борги по комуналці приблизно 20 тис грн плюс до ціни. Торг невеликий.

Спаська вул., 24
rieltor.ua

В гарному стані, з меблями і технікою продається 1-кімнатна на Юності. Хрущівка. Самий зручний 2 поверх. Кутова. З одного боку вікно, з іншого балкон, завдяки цьому квартира дуже світла. Вікна і балконний блок металопластикові. Сам балкон не засклений. В кімнаті шпалери в гарному стані, лінолеум. Санвузол у сучасному кахлі. Продається разом з меблями і технікою. Для життя чи під оренду. Зараз проживають квартиранти. Подивитись можна за попередньою домовленістю.

Курчатова вул., 7
rieltor.ua

Продам під ремонт 2х кімнатну квартиру по вул. Васякіна (бив.Будьоного) Поряд парк Ювілейний, зупинка транспорту. Тихий двір,будинок не над дорогою. Квартира розташована на пятому поверсі, кімнати прохідні. На даху робили ремонт, балкон засклений деревом. Лічильники є на все. За всіма додатковими питаннями звертатись за номером телефону.

Васякіна, 7
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира по вул.Покровська. Будинок розташований в гарному, затишному місці,але разом з тим,поряд знаходиться уся розвинена інфраструктура. Школа,дитячий садок,супермаркет "Варус",ринок" Ювілейний"... Сама квартира у житловому стані,але потрібен ремонт на ваш смак. Вікна деревяні,на вікнах є решітки. Труби замінені на пластикові. Є лічильник на воду і лічильник тепла на домі. Квартира суха,без грибка,не кутова. Приємний Бонус! Продаеться разом з меблями і технікою(холодильник,пральна машина). Чистий,затишний двір Боргів по квартирі нема.

Покровська, 36
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири на Дзержинці, по вул. Гетьманська (навпроти податкової). Будинок байрачного типу, є свій окремий вхід через подвірʼя, своя садова ділянка і окремий сарай. Квартира складається з 1-ї кімнати, кухні і кімнати, яку можна використовувати, як столову, або додаток до кухні, або окремої кімнати. Є свій с/в і ванна. Квартира потребує капітального ремонту. Якщо чесно, гарне розташування, затишний двір і дружні сусіди. Цей варіант дійсно варто розглянути ) Характеристика: - заг.пл. 41,9, житл. 18,6, кухня 12 - 1-й поверх 2-во поверхового будинку, 1-но кімнатна, не кутова - вікна м/пл, решітки на вікнах, є можливість добудови балкону - газова колонка - труби по сантехніці м/пл - є окремій вхід і вхід через під’їзд - боргів по комунальним послугам немає - прописаних немає - документи готові до продажу Може виникнути багато питань, тому готові відповісти на всі і організувати показ в зручний для Вас час. До того ж можемо надати відеоогляд де все Вам стане зрозуміло. 0976981920 Олександра

Гетьманська вул. (Ільїчівська), 106
rieltor.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру по вул. Рекордна, р-н 44го кварталу. Будинок із білої цегли, розташований біля парку, поряд зупинка транспорту, спортивний клуб, супермаркети, магазини и т.д Квартира на третьому поверсі, не кутова. Вікна замінені на м/пластик, каналізацію та розводку труб теж замінили, встановлені всі лічильники. Стелі в кухні та кімнаті натяжні. Квартира в жилому стані, але потребує доробити реманент. За всіма додатковими питаннями звертатись за телефоном.

Рекордна вул. (Вознесенського), 11
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж однокімнатну малосімейку по вулиці Покровська, у Саксаганському районі. У квартирі щойно виконаний ремонт, вікна та труби м/п. Чудовий варіант, щоб одразу заїхати і жити. Не завершена тільки стеля у кімнаті. Балкон не засклений. Не кутова. Встановлені лічильники на газ, світло та воду. Залишається все, що Ви бачите на фото. Відмінне розташування - поряд Ювілейна, 173 квартал, "Юність". В кроковому доступі вся необхідна інфраструктура - магазини, супермаркети, ринок, кавярні, школи, дитячі садочки, майданчики, зупинки громадського транспорту. Відмінна транспортна розвязка. Прописаних немає, документи готові до продажу. Є борг, але він входить у вартість. Торг доречний. Телефонуйте та записуйтеся на огляд!

Покровська вул. (Подбєльського), 19
rieltor.ua
1 - 24 з 507 результатів