Продаж 2к квартири на Миколаївському шосе До Вашої уваги пропонується двокімнатна квартира, на девятому поверсі девятиповерхового будинку у затребуваному районі нашого міста, на якому створені чудові умови для життя та є вся потрібна інфраструктура (садок, школа, магазини, АТБ, зупинка громадського транспорту). Сама квартира в нормальному житловому стані, але можно зробити ремонт під Ваш дизайнерський смак. Загальна площа квартири 48.5 кв. Житлова площа – 29.2 кв.м. Площа кухні – 7 кв.м. Балкон незасклений, вікна дерево, санвузол роздільний. Підїзд у дуже гарному стані. Тихий двір, добрі сусіди. У наявності лічильники на електрику, воду, газ. Без боргів. Поряд є річка, де Ви зможите проводите своє дозвілля (займатися спортом, гуляти на березі). Якщо шукайте квартиру у спокійному та затишному районі по привабливій ціні, це те, що Вам потрібно! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

Миколаївське шосе, 15
rieltor.ua

Продаж 1к квартири по Вулиці Тинка, будинок 11. Розташована на першому поверсі п’ятиповерхової панельної брежнівки, з доглянутим будинком та тихим внутрішнім подвір’ям. Квартира завжди світла та тепла, в жилому стані, вікна та сантехніка замінені, лічильники на світло та воду, дуже високий цоколь. Зручна інфраструктура поруч з будинком! Магазини АТБ, Варус, Сонячна Галерея, продуктові та овочеві, АВРОРА, ТАДА, велика кількість кафетеріїв та закладів відпочинку, дві тринажерни зали, школи та дитячі садочки у декількох хвилинах пішки, та одна з найкращих розв’язок транспорту у місті! Це все вже чекає нових власників цієї квартири за дуже привабливій ціні! Тож не зволікайте, телефонуйте, приходьте на перегляд та купуйте !

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 11
rieltor.ua

владелец
Січеславська вул. (Кремлівська), 40
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Володимира Великого. Зупинка кінотеатр ( Олімп) . Вся інфраструктура поряд . Дуже хороша локація обʼєкта. Квартира розташована на 5 поверсі всередині дому . Потребує капітального ремонту. Лічильники на все , вхідні двері поміняні нові . Всі додаткові питання по телефону.

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 24
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру Універмаг вулиця Федора Караманіц ( Ватутіна ) 22 . Розташована на першому поверсі, дуже високий цоколь , висота другого поверху. Вікна металопластикові, грати , лічильники на все . Червона лінія . Інфраструктура району розвинена все поряд . Престижний район і будинок . Квартира під капітальний ремонт. Додаткові питання по телефону.

Ватутіна вул., 22
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру по вулиці Домнобудівників 2а . Новий цегляний будинок 1993 року будівництва. Шикарне розташування будинку прямо на кільці Косіора . Вся інфраструктура знаходиться поряд . Дуже гарне планування. Великі окремі кімнати на дві сторони . Лоджія через дві спальні . Квартира потребує ремонту. Торг доречний , вислухаємо ваші пропозиції.

Домнобудівельників пл., 2а
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру під капітальний ремонт. Замінені вікна, стояки , лічильники на газ, опалення, воду, новий на електроенергію. Грати на вікнах . Дуже чистий двір та під’їзд. Всі додаткові питання по телефону

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 12
rieltor.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру на зручному другому поверсі, не кутова. Будинок розташований по Вул. Едуарда Фукса (бив.Тухачевського) в районі зупинки Автотехніеум. Тепла ,світла квартира, лічильники є на все, газова колонка, але потрібен ремонту. Можливий розумний торг. Документы в порядку, на всі додаткові питання прошу звертатись за телефоном.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 39
rieltor.ua

Продаж 1к квартири 173 квартал (Едуарда Фукса) Маєте свій унікальний смак і мрієте зробити ремонт у своєму стилі? Вам потрібний тихий двір та милі сусіди? Чудовий варіант для Вас! Пропонуємо для Вас світлу та затишну квартиру на п’ятому поверсі з чудовим плануванням, в затишному районі Кривого Рогу по вул. Едуарда Фукса в районі 173 кварталу. Поруч вся інфраструктура: школи, магазини, аптеки, банки, спорткомплекс, парки. Зручне транспортне розв’язування. Ідеальний варіант щоб зробити дизайнерський ремонт та в подальшому здати в оренду. Телефонуйте та купуйте!

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 79
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної Видової квартира на початку Східного (2-3) Не кутова 7/9 поверх Вікна, балкон пластикові, рама заселена але деревяна. Додали розеток, змістили перемикачі. Нові вхідні добротні двері. Є перегородка з сусідом. Без боргів, без проблем, готові до швидкої угоди. Квартира в житловому стані, але потребує ремонту. Лісового 10 Поряд АТБ, аптека, Варус, безліч магазинів риночок, кавярні, хвилина до транспортної зупинки, 5 до швидкісного. Поряд тисячка, Сонячний, Гірницький, Ювілейна. 15 хвилин на авто до 95-го.

Лісового вул., 10
rieltor.ua

ЖК в городе Кривой Рог

Продається 1к. квартира на мікрорайоні Індустріальний 77. – Загальна площа 36.9 кв.м. – Житлова 18 кв.м. – Кухня 7.8 кв.м. Будинок розташований у тихому та спокійному місці, і оточений всією необхідною для життя інфраструктурою – транспортна зупинка, продуктові магазини, зелена зона, дитячі майданчики та 2 станціі швидкісного трамваю. Що стосується квартири – конфортний 2-й поверх 10-ти поверхового будинку. Не кутова, тепла та економна. За станом – затишний та комфортний варіант на перспективу косметичного ремонту. Підійде як для себе так і під оренду. Телефонуйте, питайте та приходьте на перегляд!

Миколи Світальського вул. (Коротченка), 77
rieltor.ua

продам 1-ю квартиру возле кафе Ля Мур по ул.Сичеславской. 6/9 , двухсторонняя, с большой кухней и широким коридором. Под ремонт. Место неплохое, магазин во дворе, стоянка под подъездом, кафе , остановка транспорта, школа №49, садик. Вид из окон на поселок, шума от дороги нет. Торг. Николай.

Січеславська вул. (Кремлівська), 40
rieltor.ua

Продам 3х комн.квартиру на УФИМСКОЙ. Предлагаю рассмотреть вариант покупки 3х комн.квартиры на Уфимской.(ул.Крапивницкого). Квартира расположена на 4 этаже.Не угловая. Двухсторонняя.Тёплая.Светлая. В комнате и в одной спальне металлопластиковые окна. Счётчики - газ,свет,вода,теплосчётчик на дом. Приличные соседи,чистый ухоженный подъезд и двор. Отличное месторасположение. Документы готовы,долгов нет.

Кропивницького вул., 64
rieltor.ua

Продам 3х комн.квартиру ост.Мудрёная (рядом 95 квартал) Продаётся не большая 3х комн.квартира возле станции Мудрёная(рядом 95 квартал).ул.Меркулова д.9. Дом кирпичный,двухэтажный, квартира на 2 этаже.Крыша после кап.ремонта. Состояние жилое. Комнаты проходные. Общ.44 кв.м Жилая 28 кв.м Кухня 6,3 кв.м. Зал 15 кв.м,спальня 6 кв.м,спальня 8 кв.м. Квартира тёплая,светлая. Установленные окна мп. Трубы частично поменяны мп. Газовая колонка автомат. Счетчики свет,газ,вода. Рядом ост.скоростного трамвая,общественного транспорта. Документы готовы.

Козацька, 9
rieltor.ua

1-кімнатна по вулиці Черкасова у Тернівському районі. Гарний жилий стан. Частково з меблями. Всі вікна і балкон засклені металопластиком. Зроблений ремонт у кімнаті, кухні та коридорі. Санвузол без ремонту. Меблі в кухні та бойлер залишаються. Всі інші меблі можливо, але обговорюємо додатково. Натяжні стелі, сучасний лінолеум. Нові міжкімнатні двері. Є лічильники на все. Охайний підїзд. Порядні сусіди. Дзвоніть!

Черкасова вул., 8
rieltor.ua

Даманський. 2-кімната по вулиці Маршака. Будинок біля зупинки громадського транспорту. Навпроти пологовий будинок. 3 поверх. В середині будинку. Перепланування. Кімнати були трамвайчиком, тепер зроблені окремо. Незавершений ремонт. Встановленні нові металопластикові вікна. Капітально зроблений балкон. Замінена на мідну уся проводка у квартирі. Зроблені дві кімнати - натяжні стелі, зроблені стіни, різні рівні підсвічування. Треба робити кухню, санвузол, коридор. Дзвоніть! Домовимось на перегляд!

Маршака вул., 13
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну чешку на вулиці Спаській, будинок біля магазину "Птиця", поруч 5 лікарня. Квартира під ремонт. 5 поверх. Будинок ОСББ. Є борги по комуналці приблизно 20 тис грн плюс до ціни. Торг невеликий.

Спаська вул., 24
rieltor.ua

З незавершеним ремонтом 1-кімнатна двостороння (розпашонка) на вул. Сергія Колачевського, район 8 міськлікарні, 17 кварталу. Квартира розташована на 3 поверсі. Не кутова, у середині будинку. Вікно кухні виходить у двір, вікно кімнати на дорогу. По ремонту уся чернова робота вже зроблена. Замінені труби, встановлено нові металопластикові вікна. Повністю замінена електропроводка. У кімнаті зроблена звукоізоляція. Стіни вирівняні, поли вирівняні з лазерною стяжкою. Нова сантехніка. Є газова плита, раковина з тумбою. Оздоблювальні роботи можна робити на свій смак. Купуйте, завершуйте так як вам сподобається.

Сергія Колачевського, 127
rieltor.ua

По вулиці Мусоргського, район зупинки 16 міська лікарня, продається простора 4-кімнатна квартира загальною площею 92 кв.м. Будинок розташований по червоній лінії. Поруч є все, що треба для комфортного життя великої родини з дітьми. Безліч магазинів, в тому числі супермаркети, школа, садок, парк відпочинку, спортивний комплекс з басейном, тренажерні зали, гаражний кооператив, автостоянки, дитячі площадки, зупинка громадського транспорту поруч з будинком. Квартира знаходиться на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. Колись була 5-ти кімнатна, перепланування у 4-кімнатну узаконене. Загалом у гарному жилому стані, з косметичним ремонтом у трьох кімнатах і кухні. Можливий обмін на 2-кімнатну. Розглянемо усі варіанти. Дзвоніть, пишіть домовимось на огляд!

Мусоргського, 21
rieltor.ua

1-кімнатна "чешка" на вул. Спаській, район Юності. Поруч магазин "Птиця", 5 лікарня, АТБ, школа. Квартира на 5 поверсі. Кутова. З великим коридором. Балкон не засклений. Косметичний ремонт, вікна і труби металопластикові. Можливо з меблями. Є бойлер. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном або у месенджер, вайбер, телеграм.

Спаська вул., 24
rieltor.ua

1 комнатная квартира Восточный 2, улица Лисового, красная линия Квартира не угловая, крыша в порядке, отремонтирована Окна заменены металлопластик, балкон застеклен металлопластик. Заменена сантехника. Есть все счётчики. Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная

Лісового вул., 33
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру на провулку Бульварний. Дуже вдале місце розташування будинку. Поряд станція швидкісного трамвая,зупинка транспорта,магазини,ринок,дитячий садок,школа,затишний парк,лікарня 4,стоматологія. Квартира розташована на зручному другому поверсі. Будинок цегляний,квартира тепла. В квартирі замінені вікна на якісні метало пластикові. Замінені труби на мп. Є бойлер. Стан квартири жилий. Меблі і техніка залишаються за домовленістю. У дворі будинку є погріб(включено в ціну). Чистий підїзд, гарні сусіди.

Бульварний пров., 18
rieltor.ua

Продается 2х к.квартира по ул.Джамбула,район "Первомайки" Дом расположен в 7 минутах до остановки транспорта. Месторасположение дома хорошее для тех,кто не любит городской суеты. Тихий двор. Есть хоз.постройки . Состояние квартиры ,под ремонт.

Джамбула, 16
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж однокімнатну малосімейку по вулиці Покровська, у Саксаганському районі. У квартирі щойно виконаний ремонт, вікна та труби м/п. Чудовий варіант, щоб одразу заїхати і жити. Не завершена тільки стеля у кімнаті. Балкон не засклений. Не кутова. Встановлені лічильники на газ, світло та воду. Залишається все, що Ви бачите на фото. Відмінне розташування - поряд Ювілейна, 173 квартал, "Юність". В кроковому доступі вся необхідна інфраструктура - магазини, супермаркети, ринок, кавярні, школи, дитячі садочки, майданчики, зупинки громадського транспорту. Відмінна транспортна розвязка. Прописаних немає, документи готові до продажу. Є борг, але він входить у вартість. Телефонуйте та записуйтеся на огляд!

Покровська вул. (Подбєльського), 19
rieltor.ua
1 - 24 из 562 результатов