По вул.Павла Глазового (Балакіна) продається 2-кімнатна покращенного планування. Будинок біля клубу "Святошин". Поруч АТБ, станція швидкісного трамваю Вечірній бульвар. Квартира знаходиться на 5-му поверсі. Не кутова. В нормальному жилому стані. Одне вікно металопластикове. Ремонт 1990-х років. Заїхати і жити можна. Більше інформації за телефоном. Торг невеликий!

Павла Глазового вул. (Балакіна), 24
rieltor.ua

Продаж 2-х кім. кв, 200 річчя КР, мкр Ювілейний (Юбилейная) Якщо ви шукаєте: Комфортний середній поверх! Район, який користується попитом! Чудове планування з окремими кімнатами! Тоді це Ваш варіант! Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру в географічному центрі міста, по вулиці 200 років Кривому Рогу, мкр Ювілейна. Квартира розташована на комфортному шостому поверсі дев’ятиповерхового будинку. У радіусі 3-х хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, ринок, садки та школи). Даний район має найкращу в місті транспортну розв’язку, з нього можна виїхати в будь-яку точку міста практично з раннього ранку і до пізньої ночі, а зупинка знаходиться за 100 метрів від будинку. Що стосується самої квартири, в ній зроблено капітально підлога та стіни. Замінено всі вікна на металопластикові (Rehau), дві окремі кімнати з гарним ремонтом меблями та технікою. Квартира ідеально підходить як для життя так і для здачі в оренду. Якщо Ви давно шукаєте свою квартиру мрії, то я вітаю вас, це вона! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

200 років Кривого Рогу просп., 3
rieltor.ua

Продаж 2-х кім. кв, 200 річчя КР, мкр Ювілейний (Юбилейная) Якщо ви шукаєте: Комфортний середній поверх! Район, який користується попитом! Чудове планування з окремими кімнатами! Тоді це точно Ваш варіант! Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру в географічному центрі міста, по вулиці 200 років Кривому Рогу, мкр Ювілейна. Квартира розташована на комфортному п’ятому поверсі дев’ятиповерхового будинку. У радіусі 3-х хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, ринок, садки та школи). Даний район має найкращу в місті транспортну розв’язку, з нього можна виїхати в будь-яку точку міста практично з раннього ранку і до пізньої ночі, а зупинка знаходиться за 100 метрів від будинку. Що стосується самої квартири, в ній зроблено капітально сан вузол, замінено всі комунікації (труби, проводка, опалення) та викладено свіжу плитку. Замінено всі вікна на металопластикові, дві окремі кімнати з гарним ремонтом і потребують тільки меблів за Вашим смаком. Кухня, коридор та сан вузол залишається в комплектації як на фото. У будинку встановлено новий ліфт, а в перегородках живуть найкращі у світі сусіди. Якщо Ви давно шукаєте свою квартиру мрії, то я вітаю вас, це вона! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

200 років Кривого Рогу просп., 5
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1к квартири по Вулиці Тинка, будинок 11. Розташована на першому поверсі п’ятиповерхової панельної брежнівки, з доглянутим будинком та тихим внутрішнім подвір’ям. Квартира завжди світла та тепла, в жилому стані, вікна та сантехніка замінені, лічильники на світло та воду, дуже високий цоколь. Зручна інфраструктура поруч з будинком! Магазини АТБ, Варус, Сонячна Галерея, продуктові та овочеві, АВРОРА, ТАДА, велика кількість кафетеріїв та закладів відпочинку, дві тринажерни зали, школи та дитячі садочки у декількох хвилинах пішки, та одна з найкращих розв’язок транспорту у місті! Це все вже чекає нових власників цієї квартири за дуже привабливій ціні! Тож не зволікайте, телефонуйте, приходьте на перегляд та купуйте !

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 11
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна затишна квартира, з меблями та технікою. Відмінне місце розташування будинку, тихий затишний двір, добрі сусіди. Поруч парк. Високий цоколь.Квартира утеплена зовні. У квартирі зроблено євроремонт. Тепла підлога, натяжні стелі. Вбудована кухня. Новий холодильник. Газова колонка автомат. Встановлені мп вікна, 3х камерний скло пакет. Замінено труби на мп, нова сантехніка. Ванна джакузі. Замінено електричні проводи. У квартирі встановлено сигналізацію. Лічильники на все. Квартира заходь і живи.

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 15
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири Вечірній бульвар , межує з вул Івана Авраменка, розташована на 9 поверсі 9повєрхового будинку. Під ремонт. Велика кухня, окремі кімнаті, технічній поверх( дах не тече), не вуглова, дуже тепла ( подача зверху) Дуже гарне місце розташування: навпроти "Сільпо" позаду 2 дитячіх садка, школа, торгівельні точки, зупинки транспорту, АТБ. Торг. Тетяна.

Вечірній бульв., 4
rieltor.ua

Продаж 1 ї квартири вул Володимира Великого 6 поверх 9 будинку. Квартира з меблями та технікою. Вікна та сантехніка нові.Кафель в ваній. Хороший стан. Центральна вулиця городу, хороша розвязка , все поряд ...

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 34
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири мікрорайон Гірницький 3 поверх 9 будинку. Роздільні кімнвти, не вуглова. Лічильники на все. Встановлені бойлер та кондіционер. Зручне місце розташування , поряд дитячий садок та центр дитячої творчості

возможна продажа по єОселя
Гірняцький 5-й , 50
rieltor.ua

Продаж 3х кімнатної квартири вул Пркровська "брежнівка", район Ювілейний. Не кутова, гарне планування. З ремонтом . -Єлектро проводка, металлопластикові вікна . -броньовані вхідні двері, частково ламінат, та ліноліум - підлога. -підвісна фігурна стеля. Сучасна ванна кімната . Мебльована квартира + техніка.

Покровська вул. (Подбєльського), 34
rieltor.ua

Продаж 2 х кімнатної квартири мікрарайон Сонячний, біля АТБ -3й поверх, 9 ти поверхового будинку, поруч вся інфраструктура (школа, дитячі садочки, супермаркети, зупинка транспорту .швидкісний трамвай. Характеристики квартири: - 3/9, 2х кімнатна, окремі кімнати. - заг. 49 житл 27 кухня 7м2 - квартира не кутова з ремонтом -вбудована кухня -вікна металопластик -балкон металопластик -нові вхідні двері - нові труби м/пл - лічильник світло, газ, вода, тепловий на будинок Заходь та живи - боргів немає - документи готові до продажу Дзвоніть і ми з задоволенням організуємо показ в зручний для Вас час, бо саме цей варіант вартий Вашої уваги ) Є можливість залишити меблі нові все по домовленості та холодильник.

Сонячний мікрорайон вул., 3
rieltor.ua

ЖК в городе Кривой Рог

Продається 2-кімнатна сталінка на Артемі. Загальна площа 48,1м2, кімнати непрохідні, роздільні. В квартирі встановлені пластикові вікна і вихід на балкон, балкон заклений, деревяний. Газова колонка дозволить використовувати необмежену кількість гарячої води, і не переплачувати за невикористану. Наявні всі необхідні лічильники, що дозволить контролювати витрати. Будинок цегляний, дуже теплий, підїзд чистий і доглянутий. Будинок розташований на 1-й лінії, від дороги, вікна виходять в затишок. Біля будинку розташований затишний парк для прогулянок. В цьому районі є все необхідне для проживання сучасних та активних людей. Ідеальний варіант для молодої сімї, або перспективна інвестиція для подальшої здачі в оренду. Не зволікайте, телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Володимира Великого пл. (Артема), 1
rieltor.ua

продам 2х комнатную квартиру с хорошим местом расположения на Юбилейной по Содружества 52. 3/9, не угловая, не проходная. М/п окна, балконный блок, бойлер, железная дверь, тамбур с соседями. Состояние квартиры "советское жилое". Под косметику. Место отличное, дом не над дорогой, шума нет, двор не проездной. Все необходимое для жизни и отдыха рядом: школа, садик , остановки транспорта, рынок, 3 супермаркета, АТБ, KFS, различные торговые точки, кафе и т.д. Строится заправка . Торгуемся, уступим.

Співдружності вул., 52
rieltor.ua

продам большую 3х комнатную квартиру на Новом Балакино с очень хорошей планировкой (большой холл ,угловая лоджия на пол квартиры, кухня с возможностью перепланировки без узаконения до 12м2). Этот микрорайон всегда пользовался спросом у покупателей особенно с такой планировкой. Квартира нормальная жилая но без евроремонта .Есть бойлер, кондиционер Кафель в ванной, натяжной потолок в спальне ,лепнина в комнате ,м/п окна. Рядом АТБ, Мэтро, Эпицентр, остановки транспорта, скоростной ,школа ,садик. Торг при осмотре. Николай.

Павла Глазового вул. (Балакіна), 6
rieltor.ua

Предлагаем приобрести комфортабельную 4-х комнатную квартиру 8эт 9 дома микрорайон Солнечный Новые идеи, современным ремонт. Квартира двух сторонняя с гардеробной . В квартире выполнен качественный ремонт:установлены металлопластиковые окна; балкон, 2 лоджии. Телый пол. Венецианская штукатурка- стены. 2 кондиционера, 2 бойлера.

Сонячний мікрорайон, 41
rieltor.ua

Продаємо квартиру – місто сили для тих, для кого важлива цінність – це простір. Це така рідкісна коштовність на сьогодні, квартира з характером і особливою атмосферою. Ви можете оселитись саме тут і наповнити цей простір власним сенсом. 2 Східний ( 2 Восточный) м Кривий Ріг, вул. Сахарова *площа 91,7 кв.м. *сміливий 14 поверх *дві спальні кімнати *лоджія 6,4 кв.м. В квартирі є гардеробна вашої мрії, де можна розмістити всі Ваші улюблені речі на всі сезони року. Та якщо у Вас виникне думка переробити її на робочій кабінет або ще одну спальню, в нас з Вами виникне що називають «непорозуміння». Величезна кухня, що погодьтесь, за звичай є рідкістю, яка має розмір 16 кв. м., з балконом із прямим включанням безлічі щоденних історій заходу сонця. Простора вітальна кімната, де з легкістю можливо розробляти нову стратегію Вашого бізнеса або проводити сімейні вечори чи зустрічі з друзями за чашкою кави або бокалом ігристого. Затишні спальні кімнати, які дозволяють після насиченого подіями дня, насолоджуватись відпочинком і міцним сном. Вам не потрібно робити ремонт та закуповувати меблі. Все вже підготовлено та чекає свого нового власника. Усю більш детальнішу інформацію (фото планування квартири) готові надати за Вашим запитом. ТЕЛЕФОНУЙТЕ або пишіть - завжди на звязку.

Сахарова, 3
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Володимира Великого. Зупинка кінотеатр ( Олімп) . Вся інфраструктура поряд . Дуже хороша локація обʼєкта. Квартира розташована на 5 поверсі всередині дому . Потребує капітального ремонту. Лічильники на все , вхідні двері поміняні нові . Всі додаткові питання по телефону.

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 24
rieltor.ua

Багато хто з нас перебуває в режимі очікування. Перечекаємо, а після війни житимемо як раніше. Ми скаржимося на відсутність можливостей, а насправді тримаємося за минуле та страхи, упускаючи шанси. Як раніше, вже ніколи не буде. Багато хто зараз починає життя з початку. Знайшовши опору, ми зможемо впоратися із викликом нового часу. КОМФОРТНЕ житло, Ваше Власне житло, може дати нам почуття заспокоєння та захищеності. Пропонуємо розглянути варіант покупки ГІДНОЇ 3-кімнатної квартири: - розташована у зручному спальному районі – мікрорайоні з дуже світлою назвою – Сонячний; - підїзд доглянутий і чистий завдяки добрим та свідомим сусідам; - у квартирі простора (9,4 м2) кухня, роздільне планування (вітальня та 2 спальні), широкий передпокій, розділений санвузол, величезна лоджія; - зроблено на належному рівні ремонт, замінено: проводку, труби, сантехніку, двері, вікна, засклено лоджію, встановлено натяжні стелі; - квартира, в яку можна заїхати одразу після оформлення угоди. Повна комплектація необхідними меблями та технікою дає Вам можливість це зробити; - встановлені лічильники (газ, світло); - квартира тепла і гідна Вашої уваги. Подивіться та переконайтеся самі. Показ у будь-який зручний для Вас час.

Сонячний мікрорайон вул., 41
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру під капітальний ремонт. Замінені вікна, стояки , лічильники на газ, опалення, воду, новий на електроенергію. Грати на вікнах . Дуже чистий двір та під’їзд. Всі додаткові питання по телефону

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 12
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру Сонячний будинок 3 . Квартира розташована всередині дому . Високий цоколь . На вікнах грати . В доброму житловому стані. Замінені вікна , лічильники . Інфраструктура району розвинена, все абсолютно поряд . Всі додаткові питання по телефону. Продам за державними програмами є- оселя, є-відновлення . Торг в межах розумного.

Сонячний мікрорайон вул., 3
rieltor.ua

Продам 4 кімнатну квартиру по вулиці Спаська 9 . Будинок розташований в одному з найкращих районів міста . Квартира на комфортному ,усіма любимому другому поверсі , всередині дому . Двостороннє розташування кімнат . Капітальний ремонт . Автономне опалення. Тепла підлога . Квартира класу люкс . Лишаємо всі меблі та техніку . Працюємо з державними програмами Є- відновлення та Є- оселя. Всі додаткові питання по телефону.

Спаська вул., 9
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири на Бульварі Вечірній, у Саксаганському районі. Квартира розташована на першому поверсі дев’ятиповерхового будинку. Балкона немає. Проводка замінена. Сантехніка м/п. Вікна м/п, окрім однієї кімнати, виходять у двір. Кімнати окремі, не прохідні. Залишається майже усе, що Ви бачите на фото, окрім холодильника, мікрохвильовки та кухонного стола. Лічильники є на світло, газ та воду. Також у під’їзді є комора. Щодо розташування: поряд уся можлива інфраструктура - школи, дит. садочки та майданчики, магазини, ТЦ «Епіцентр», «Метро», зупинки громадського транспорту, тощо. Боргів немає. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Вечірній бульв., 1
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної Видової квартира на початку Східного (2-3) Не кутова 7/9 поверх Вікна, балкон пластикові, рама заселена але деревяна. Додали розеток, змістили перемикачі. Нові вхідні добротні двері. Є перегородка з сусідом. Без боргів, без проблем, готові до швидкої угоди. Квартира в житловому стані, але потребує ремонту. Лісового 10 Поряд АТБ, аптека, Варус, безліч магазинів риночок, кавярні, хвилина до транспортної зупинки, 5 до швидкісного. Поряд тисячка, Сонячний, Гірницький, Ювілейна. 15 хвилин на авто до 95-го.

Лісового вул., 10
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири на Ювілейній, з автономним опаленням. Квартира знаходиться на першому поверсі пятиповерхового будинку типу "брежнєвка". В квартирі встановлені пластикові вікна. Квартира в житловому стані, але потребує ремонту, що дає чудову можливість втілити власні дизайнерські ідеї та створити оселю своєї мрії. Район з відмінною транспортною розвязкою, поруч ринок, магазини, школи, дитячі садки, аптеки. Проживання в цьому районі задовільняє вимоги найвибагливішої людини, в пішій доступності - абсолютно все, що необхідно для проживання сучасних та активних людей. Чудовий варіант для великої сімї, або перспективна інвестиція для подальшої здачі в оренду! Для уточнення деталей пишіть, або телефонуйте!

Покровська вул. (Подбєльського), 16
rieltor.ua

2-кімнатна квартира по вулиці Бульвар Вечірній (поряд вул. Балакіна, 1 Східний/1 Восточный). Сміливий дев’ятий поверх. Площа 52м2. З меблями та технікою.. Наші реалії зараз такі, що всі цінують свій час. І багато кого, думка про витрату часу на ремонт не завжди надихає. Хочеться зайти в квартиру і жити в ній. Так, звичайно, вам через деякий час захочетеся переробити щось, відповідно до вашого смаку і бажань. І це буде саме Ваше втілення сміливих мрій. Саме тому пропонуємо квартиру, яка саме відповідає реаліям сьогодення. З гарним ремонтом. Дві окремі, просторі кімнати. Сучасна кухня. Досить простора ванна кімната. Облаштована меблями та технікою. Все для того, щоб жити тут і зараз. КООПЕРАТИВНИЙ будинок. Впевненість, що Вам буде приємно заходити в під’їзд і знаходитись на прибудинковій території гарантована. Повністю перероблена криша, щоб ніякі погодні умови не робили вам погоди в житті вашої квартири. Зручна локація - поруч знаходиться великий супермаркет «Сільпо», зупинка міського транспорту, розвита інфраструктура. Приходьте, квартира вільна і готова до показів.

Бульвар Вечірній, 10
rieltor.ua
1 - 24 из 672 результатов