Продается трехкомнатная квартира от хозяина, в Центрально-Городском районе, по улице Свято-Николаевская (Ленина), д.62 (сталинка), 3-й этаж, 4-х этажного дома. Квартира укомплектована мебелью и техникой, есть детская комната. Исторический центр города, в шаговой доступности супермаркеты, проспект Почтовый (Карла Маркса), парк Правды (Мершавцева), парк им. Гагарина, парк Гданцевский, школы, лицей, детский сад, магазины, банки, остановка общ. транспорта и пр. отопление централизованное, счетчики электроэнергия, общедомовой на тепло. Квартира готова к продаже, прописанных нет

власник
Продается квартира, (3 комн., сталинка, центр, от собственника)
olx.ua

Шикарна 2-кімнатна квартира з авторським ремонтом 2023 року, щойно завершений - ще ніхто не жив. Це житло знаходиться на вулиці Соборності 14 і розташоване на третьому поверсі пятиповерхового будинку. Важлива інформація про квартиру: Відмінне планування з авторським проектом. Лоджія в спальні та сумісний санвузол. Студійна кухня. Загальна площа - 70 м². Житлова площа - 40 м². Кухня - 8 м². Дуже світла і тепла квартира. Стан - "заходь і живи". Усі необхідні технічні пристрої вже встановлені та готові до використання: Диван і 2 стільці. Варильна поверхня Ariston. Духовка Gorenje. Витяжка Vento. Посудомийна машина Gorenje. Холодильник Hansa. 2 інверторних кондиціонера Idea. Газова колонка автомат. Пральна машина Ariston. 2 телевізори. По всій квартирі на підлозі використовувався якісний кварц-вініл, а світлотехніка була привезена з Німеччини. Вхідні двері - броньовані. Проведена повна заміна проводки, міжкімнатні двері від Wake Wood з ручками Tupai (Португалія). Вартість цього житла - $65,000. Документи в порядку, квартира повністю готова до продажу. Телефонуйте нам та запрошуємо на перегляд цього надзвичайного обєкта! Ваше ідеальне житло чекає саме на вас.

Продаж шикарної 2-кімн квартири з авторським ремонтом, Соборності
olx.ua

Продам двухкомнатную Сталинку в Центре города на Соцгороде по ул. Соборности (Косиора) дом 12. Квартира светлая и просторная, окна выходят на обе стороны дома, большая лоджия, квартира подготовлена к ремонту. Трубы на отопление и радиаторы заменены на новые, установлены новые металлопластиковые окна. Трубы на воду и канализацию заменены на новые. Этаж 2/4. Очень развитая инфраструктура и транспортная развязка. Через дорогу рынок Соцгорода. Рядом практически есть всё, ( Торговые комплексы, аптеки, магазины, кофейни, кафе и рестораны, банки, АТБ и тдд) а так же школы и детские садики, плавательный бассейн, фитнес клубы, горисполком. Во дворе дома детская площадка через дорогу два парка. Транспорт в любую сторону нашего города, метро, тралейбус, транвай и множество маршрутов маршрутного такси. Хорошие доброжелательный соседи. Документы в полном порядке. Реальному покупателю торг на месте при показе. Все подробности по телефону.

Продам 2 ком. Сталинку в центре города на Соцгороде, по ул. Соборности
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дом расположен возле Покровского суда, окна выходят на сквер, пруд Без гаража !!! Окна заменены- м/ пластик Установлена новая газ колонка Отличная планировка - холл, кухня- 9,5 м2, с/у- раздельный, 2 балкона Квартира очень тёплая, светлая Квартира без долга и прописанных Документы в порядке

4-х сталинка Пруды Уфимская, 1
olx.ua

Вул. Ракітіна 31 Зупинка ,»Пруди» Квартира 3 окремі кімнати, з гарним видом з вікна з лоджиєю В квартира під ваш властний смак під ремонт Економна по комунальним за опалення 1500гр), стоять лічильники газ, світло, вода, опалення Розглянемо продаж під сертифікат є-оселя Вікна м/п, труби замінені,радіатори на опалення Показ зручний для вас час! Звоніть!

Продам 3х квартира! Сталінка
olx.ua

Продам сталінку,АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ .Покровський р-н. Кропивницького 19. Автономне опалення ( газове). 3 поверх 4 поверхового будинку,55 м2, на дві сторони,знаходиться в середині будинку( не кутова) , є балкон, ОСББ, ( у дворі є гараж за окрему ціну.)

власник
АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ. 2 кімнатна,3 поверх. Єоселя, Євідновлення
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира за адресою вул. Героїв Ато 45. під ремонт. Загальна площа 58,74 кв.м. Квартира дуже тепла, не кутова . Документи готові до продажу, від хазяїна. Зареєстрованих немає. Встановлені все лічильники ( газ, вода, світло). Тихий двір, у дворі дитячий майданчик, місце для паркування. Поблизу торгівельний та розважальний центри, ринок, метро, школа, садочок, горісполком, Нова-ком, зручна розвязка транспорту.

власник
olx.ua

Ул. Кропивницкого, д. 52. 3й эт. 3х этажного дома. Квартира не требует дополнительных вложений. Счётчики на газ, воду, на электроэнергию день-ночь, счётчик тепла на дом. Французский балкон. Двухсторонняя. Остаётся частично мебель и бытовая техника. Удобное расположение дома, все рядом.

власник
Продаётся 2хкомнатная "сталинка" на ост. Горняк
olx.ua

Продаю простору однокімнатну квартиру в хорошому стані по вулиці Ватутіна 18 (Ф.Караманиць). Дуже хороше, зручне планування. Велика кухня - 8 кв.м, кімната - 17,7 кв.м з виходом на балкон. Чистий і світлий підїзд, завжди прибирають. Спокійні сусіди. Квартира не кутова, тепла, стіни дуже товсті, шуму від сусідів не чутно. Останній поверх, але є високий дах, тому влітку не жарко. Пять років тому робили ремонт, замінена електрика, всі сантехнічні виводи нові, у всіх кімнатах встановлені нові батареї на опалення і металопластикові вікна. Замінені вхідні двері, міжкімнатні нові і усі одного типу. Засклений балкон, і зроблений новий дах на нього. Лічильник на світло 2-тарифний, що суттєво економить кошти. В кімнаті натяжна стеля дуже приємного кольору, в кухні та коридорі - гіпсокартон. Знаходиться на центральній лінії, недалеко від памятника Богдану Хмельницькому (Універмаг). Поруч зупинка, парк, ринок 44-го. Це дуже хороша квартира для життя, продаємо у звязку з переїздом. Запитання можете писати на вайбер на номер - 06******53 або дзвонити.

Продаж 1-кімнатної квартири на Універмазі
olx.ua

Продам 2х комнатну Сталіну на 20-му кварталі ул. Зінчевского 8 ***будинок офіційно переводять на Автономне опалення. Вже зібрані всі документи. Офіційно будинок відрізають від тепломережіі, і всі ставлять автономку на свій смак, хочете газову, а хочете електро. По мірі того як будуть виконуватися роботи з автономною, ціна на квартиру буде зростати.*** В наш час отримати дозвіл на встановлення автономного опалення це рідкість, в нас він є! Вона того варта. Тепла, простора з високими потолками Кімнати окремі Вбулована кухня Вікна пластикові Балкон утеплений, застеклений Трубы нові Сантехніка нова Ванна кафель На полах линоліум Проводка помінчна Металлеві входні двері. Є чердак. Меблі залишимо. Заходь та живи.

Продам  Сталінку. Автономка.
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам 3-ьох кімнату квартиру на КРЕС по вулиці Сичеславська б.13.. Замінено сантехніку на металоплатикову. Є вентиляційні шахти в кожній кімнаті. Будинок побудований з якісних матеріалів це сталінка в якій товтостінні панелі, з яких не падає штукатурка. Стіни цегла, перекриття залізобетон, підлога дерево.Висота стелі 2м.98см. Вітальня і спальня по 19 квадратів. Дитяча кімната 15кв. Кухня 8кв. Одне вікно замінено на кухні. Квартира кутова НЕ ПІВНІЧНИЙ КУТ не холодна без грибків. Будинок знаходиться по червоній лінії. Є маленький гаражик з погрібом потребує капітального ремонту. Машина не влізе.

власник
Продам 3-ьох кімнату квартиру на КРЕС
olx.ua

Продам 2-х кімн. сталінку р-н Сухої Балки, вул. Ракітіна будинок 11. 2 поверх / 4 пов. будинку. Площа 30.1/29/кухня 9. В квартирі зроблено повний ремонт із якісних матеріалів з урахуванням сучасних технологій. Після ремонту квартира не була у використанні. Усі моменти продумані до дрібниць для комфортного проживання. Квартира дуже тепла, утеплення по периметру (скловата). Стіни вирівняні гіпсокартон, шпаклювання, фарбування. Підлога - ламінат в кімнатах, кахель - коридор, (кухня, санвузол- тепла підлога). Плінтус дюрополімер. Міжкімнатні та вхідні двері гарної якості. Нові радіатори. Вся електропроводка замінена, тумблера на кожне приміщення квартири, прихований монтаж, інтернет, камера відеоспостереження. Для комфорту, багато освітлювальних приладів. Французький балкон. Фото квартири додається. Лічильники на все. Ц. 30000 дол. США. Можливо продаж за програмою Е_відновлення (сертифікат). Ц. 1300 000. 00 грн. Торг реальному покупцю. т. 09******66 Ольга.

Продам 2-х кімнатну сталінку вул. Ракітіна б.11 (р-н Суха Балка)
olx.ua

Продам квартиру - 2-комнатную сталинку в самом центре 44-го квартала по ул. Мусоргского (Р. Шухевича), 8. Квартира в очень хорошем жилом состоянии. Дом расположен напротив УКК и Варуса. Окно гостиной выходит во двор, кухни и спальни на ул. Лысяка. Окна металлопластиковые, балкон застеклен. Установлены счетчики на газ и двухтарифный на электроэнергию. На тепло в доме есть счетчик. Во дворе уютно, много зелени, рядом остановки общественного транспорта, магазины, рынок, парк, спорткомплекс. Хорошие соседи. В квартире остаются: • встроенная кухня с техникой: вытяжка, комбинированная (индукция/газ) варочная поверхность • угловой шкаф в гостиной • тумба-консоль под ТВ в гостиной • прихожая. Возможна продажа остальной мебели за дополнительную плату. Продажа в связи с переездом от собственника. Звоните, отвечу на все Ваши вопросы. Возможен небольшой торг. Просмотр по предварительной договоренности. Риелторам просьба не беспокоить.

власник
Продажа 2-комн. сталинки на 44-м квартале
olx.ua

Продаж квартири в центрі міста по проспекту Металургів 33. В технічному паспорті зазначено 83 кВ. метра, а в дійсності більше. Квартира розташована на 3-му поверсі. Будинок тільки після реконструкції, фасад, дах та вікна відновленні. Ремонт в квартирі косметичний та чекає нового власника втілити мрії. Стеля в квартирі висотою 3.25 метрів , що дає такий обьем приміщенню. Квартира дуже сонячна і тепла. Є можливість зробити перепланування а також є велика лоджія з розміром цілої кімнати та балкон.

власник
Центр міста, 95 квартал,  сталінка 3-х кімнатна квартира 83 кв.м
olx.ua

Продаю 2-х кімнатну квартиру по вулиці Кропивницького б.33. Квартира після ремонту, повний ремонт ваної кімнати та кухні. Квартира на першу поверсі, цегельний дім, висока стеля, знизу квартири цокольний поверх, перукарня "DANILOV"

власник
Продаю 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру /Сталінка/в Покровському районі м.Кривий Ріг Вулиця Січеславська, будинок 1 Облаштоване бомбосховище! Зупинка транспорту "9 міська лікарня "/ Піонер В кроковій доступності зупинки транспорту, школи, АТБ маркет, 9 Міська лікарня, магазини 3 поверх 3-4 етажного будинку Квартира кутова,тепла, сонячна,з балконом! Нові МП вікна, 3х камерний профіль МП труби, нова сантехніка Нові радіатори опалення Нові міжкімнатні дверні блоки/ двері "канадки" Лічильники газ +вод +эл.энерг Лічильник теплопостач.на будинку встановлено Борги по комунальним послугам відсутні Додаткова інформація по номеру телефона 06*********33 З повагою Олена Кравець

Продам 2х кімнатну квартиру в Покровському районі/Піонер
olx.ua

Терміново продам 3 кімнатну квартиру 3 поверх 4 поверхового будинку Січеславська 11. Квартира в гарному стані, у 2012 році був зроблений капітальний ремонт, нова сантехніка, електроприводка найвищої якості, лічильники на все. Кондиціонер, сигналізація, інтернет, кабельне телебачення, броньовані двері. Вікна якісні металопластикові. Більша частина меблів залишається. В 50м від будинку стаціонарне бомбосховище. Хороші доброзичливі сусіди. На сходовому майданчику всього 2 квартири. Торг

власник
Продам квартиру. Піонер сталінка. Терміново
olx.ua

Продам самую шикарную квартиру в городе.Вопросы по телефону.Звонить людям у которых есть такие деньги,торга нет!

Продам VIP квартира сталинка центр города
olx.ua

Продаётся 3-х комнатная светлая квартира с качественным ремонтом (ремонт делался для себя) в сталинке. Заходи и живи. Покровский район. Улица Кропивницкого. В Экологически чистом месте (на сколько это возможно в нашем городе). Автономное газовое отопление (Итальянский котёл HERMAN.). На 4 этаже 4 этажного дома. Общая площадь - 88,7 кв.м Кухня 17 кВ. 2 застекленных лоджии. Межкомнатные двери из дуба. На окнах дорогие ролеты. Входная дверь бронированная + вторая деревянная, 7-ми камерные мет.пластиковые окна Rehau. Ламинат (Германия). Потолки натяжные по всей квартире. Меблирована хорошей мебелью (деревянные кровати и тумбочеки из ясеня в обеих спальнях), 3 больших шкафа Купе, плюс на обеих лоджиях большие встроенные шкафы. Кухня удобная,светлая и просторная, укомплектована дорогой техникой (холодильник LIEBHERR Германия, духовой шкаф, варочная поверхность, стиральная встроенная машина на 8 кг и посудомойка BOSCH; вытяжка) В зале TV SAMSUNG Встроенный сейф, Стоят счетчики. Выводы на кондиционеры. Гараж во дворе. Новая Крыша во всем доме. Все подъезды отремонтированы (окна и внутренние двери пластиковые, наружные новые железные). Подвалы сухие и отремонтированы. Вся проводка и трубы в доме поменяны. ОСББ. Ухоженный большой двор, с детской площадкой и спортивным комплексом. Видеонаблюдение. Во дворе 3 стоянки для машин. Гаражный кооператив тоже рядом. Инфраструктура: Сквер 10 метров от дома; Большой парк в 200 метров от дома, в котором находится детские аттракционы, стадион, дворец спорта с бассейном, ресторан, оборудований городской пляж; Недалеко рынок; Два садика возле дома - 100 и 300 метров; Совсем рядом Дом Юных натуралистов 300м; Школа английского языка 200 м; Библиотека 200м; Много школ и гимназий рядом; Музыкальная школа 300 метров;. Дворец Культуры 200 м; Стоматология 100 м; Ветеринарная клиника; Атб, фуршет, универмаг,оптовый склад, атпеки, кафе, остановка городского транспорта , Новая почта, Укр почта, Интайм, - все в 200-400 метров от дома.

власник
3-х Квартира с ремонтом. сталинка. 88,7 кв.м Автономка+ Гараж во дворе
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру розташовану в Жовтневому районі по вулиці Кропивницького. Квартира на 2-му поверсі ,має двостороння розташування кімнат. В звичайному житловоюму стані,потребує ремонту . Великі світлі кімнати висока стеля. Загальна площа квартири 50м2 Житлова площа квартири 28м2 Площа кухні 6.6м2 На всі додаткові питання відповім по телефону.

Продам 2 кімнатну квартиру по вулиці Кропивницького .
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира, Покровський район, зуп. Суха Балка. Сталінка, квартира не вуглова, дах без проблем, після капітального ремонту, будинок по красній лініі. Нормальний житловий стан, світла, тепла, від першого власника. Повнометражна сталінка, кімнати окремо, великий коридор, вікна металлопласт, лічильники на все, газова колонка, с/вузол роздільний, з водою проблем не має. Чистий під*ізд, доглянутий двір, доброзичливі та дружні сусіди, поруч школа, садочки, магазини, парк, пляж та інші сфери побуту даного району. Чудова транспортна розв*язка, в будь яку сторону. Телефонуйте будемо домовлятись...

Продається 3-х кімнатна сталінка
olx.ua

Квартира великої площі потребує ремонту, кутова, цоколь дуже високий. Дуже тепла взимку. Труби поміняні, є індивідуальний лічильник на газ, тепловий на будинок, і лічильник на воду. Дуже класне розташування, можливо під бізнес. Стелі 3,15 м.висотою. Є сухий облаштований, чистенький підвал укриття з запасним виходом і вентиляцією, труби в підвалі замінені і в квартирі в санвузлі теж, ванна та унітаз викинуті. В сусідньому будинку приватний садочок, магазини, на всі питання відповім за телефоном, організую повноцінний огляд! Бонус сарай та гараж з ямою біля будинку.

Велика двушка сталінка біля 6 лікарні Ставки
olx.ua

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру по вул.Миколи Зінчевського (ХХ Партз’їзду) на 2 поверсі будинку "сталінської" забудови. Це означає: товсті стіни, високі стелі, окремі кімнати, роздільний санвузол, просторий передпокій, не велика кількість сусідів, а також потреба нашого часу - під будинком бомбосховище! Саме наша квартира має ряд переваг: середній поверх, 2 балкони, двустороння - є кімната з красивим виглядом на місто, а також на подвір’я(зручно наглядати за дітьми). Вікна та балконні блоки замінено на металопластикові. Розводка електрична та водяна також замінені повністю. Додатково до газової колонки встановлено бойлер. Управління будинком ОСББ. В цілому квартира у житловому стані. Сучасний ремонт вже за новим господарем. Також чудова пропозиція ціни - борг за комунальними платежами можна взяти на себе і розрахуватися згодом. Катерина 06*********19

Продаж 2-кімнатної "сталінки" "ХХ - Горняк"
olx.ua

Большая квартира по красной линии Крэсс Свежий ремонт ,новая дорогая мебель, большой сан узел, кухня 10кв с новой мебелью и техникой Квартира на две стороны два балкона расширенных утеплённых выведено отопление В подъезде по 2 кв на этаж всегда чисто и тихо, первый этаж отсутствует поэтому всего 6 кв на 4 этажа Наружные стены утеплены в 22 году Крыша капетальная не течёт Все трубы по дому заменены включая чердак, подвал, водосточку Так же на дом установлен тепловой счётчик очень экономно по отоплению Во дворе также имеется большой капитальный гараж Двор тихий зелёный со спорт площадкой и песечницей не проездной Остольное по телефону

власник
Сталинка Крэсс 3-х комнатная квартира
olx.ua
1 - 24 з 70 результатів