Продаж однокімнатної квартири по вулиці Симонова (мкрн. Східний-1). Квартира повністю готова до проживання, з якісними меблями та сучасною технікою. Простора, не кутова, утеплена ззовні, забезпечує комфортне проживання. Балкон засклений, також утеплений. Дах у хорошому стані. Ремонт виконаний два роки тому. Замінені всі комунікації - проводка згідно сучасних стандартів, вікна та каналізація м/п. Всі приміщення обтягнуті натяжними стелями, на підлозі покладено ламінат, в ванній кімнаті - якісна плитка. Двері замінені на більш сучасні, а кухня виготовлена на замовлення, що надає інтерєру унікальний характер. Щодо розташування: будинок знаходиться у тихому спальному районі міста. Поряд вся можлива інфраструктура: магазини, дит.садки та школи, зупинки громадського транспорту, тощо. Хороша транспортна розвязка. Затишний двір. Документи готові до швидкої угоди, прописаних немає. Можливий продаж по державним програмам "єОселя", "єВідновлення". Телефонуйте для більш детальної інформації!

Сімонова вул., 3
rieltor.ua

Хочеться жити в просторій квартирі в молодому, перспективному районі? Мати велику кухню та простору лоджію? Заїхати та жити і не витрачати кошти на ремонт? Тоді цей варіант саме для вас! Пропоную до вашої уваги простору однокімнатну квартиру, яка знаходиться на мікрорайоні 2 Східний(Восточный) за адресою вул. Незалежності України, буд. 3 на 2 поверсі 14-ти поверхового будинку, який був побудований у 2000 році. Загальна площа квартири 43 кв.м., що є великою рідкістю для однокімнатних квартир, має житлову площу 18 кв.м., кухню - 9 кв.м та простору лоджію 3кв.м, яку можна використовувати як особистий кабінет або як маленьку додаткову кімнату. Із переваг хочу відзначити, що квартира має сучасну проводку, замінену сантехніку та якісні металопластикові вікна, лоджія має підігрів підлоги. Квартира обладнана всім необхідним, є кондиціонер, велика гардеробна, сучасна мебльована кухня з варильною поверхнею та духовою шафою. Будинок ОСББ, про що свідчить гарний стан підїзду, охайний та затишний двір, обладнаний дитячий майданчик та зона відпочинку і крита парковка. Інфраструктура одна з найкращих у місті, поряд є все що необхідне для життя, адже квартира розташоана у наймолодшому житловому масиві міста. Є супермаркети, аптеки, школи, дитячі садочки, парки та сквери, озеро, зупинки громадського транспорту, станція швидкісного трамваю, кабінети сімейного лікаря та амбулаторія. Ви ще досі думаєте над купівлею? Тоді для вас є приємний бонус! Квартиру готові продати по програмі Є-оселя! Все ще думаєте? Тоді запрошую на перегляд! Телефонуйте, дивіться, купуйте!

Незалежності України вул., 3
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири на Ластівці Двір красивий та охайний, є місця для авто Квартира знаходиться на дрругому поверсі д евяти поверхового будинку. Квартира під ремонт. Поруч магазини, парк , школа, дитячий садок, пошта, лікарня , зупинка. Більш детальніше за телефоном

Вечірньокутська вул., 52
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1к квартири покращеного планування на Східному Квартира знаходиться на 1-му Східному, на вулиці Сімонова. Проживання в цьому районі задовольняє всі вимоги сучасних та активних людей! Розташована на комфортному 2-му поверсі 9-типоверхівки. Квартира двостороння, кухня 10м2, коридор 8м2, вікна виходять пообидві сторони будинку, тому в квартирі багато денного світла. Стан - під ремонт, що дозволить втілити в життя будь-які дизайнерські ідеї. Встановлені лічильники на воду, світло та газ. Зручна транспортна розвязка: 1 хвилина до зупинки громадського транспорту. Ідеальний варіант для молодої сімї, або перспективна інвестиція для подальшої здачі в оренду. Телефонуйте зараз, і побачимось на перегляді.

Сімонова вул., 2
rieltor.ua

Продам 1комн.кв.по ул. Гутовского Квартира расположена на 4 этаже. Хорошее состояние, заменены все коммуникации. Остается мебель и техника. Новые окна, счетчики на все, счетчик тепла на дом. Пол линолиум. Все дополнительные вопросы по телефону, есть видео. Документы в порядке, без долгов. Рядом Варус, (магазины)школа, садик. Парковая зона, система видео наблюдения,парковка.

Вячеслава Чорновола вул. (Гутовського), 14
rieltor.ua

Продам уютную 1-но комнатную квартиру на 1-м Восточном по улице Водопьянова, 7/9 (между АТБ и Абсолютом). Дом ОСББ. Квартира очень тёплая , в отличном жилом состоянии, заменены окна, санузел после капитального ремонта, трубы поменяны, есть вывод на стиралку и на бойлер, установлены счётчики на воду, газ и тепловой на доме. Мебель остаётся, если не нужна вывезется. Прекрасный вид с окон. Отличный двор, замечательные соседи, остановка транспорта в 2-х минутах. В пешей доступности АТБ, Сильпо, Спорт Лайф, Фокстрот, Новая почта, отделения банков, семейная поликлиника, стоматологический кабинет, продовольственные магазины, детские площадки, стадион, школа, детские садики. Долги отсутствуют, документы готовы к переоформлению. Более подробная информация по телефону. Просмотр возможен в любое удобное для Вас время. С уважением, Марина.

Водопянова, 6
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири на Дружбі. Двір красивий та охайний, є місце для авто В квартири металопластикові вікна, труби також зроблена електрика . Лишается все як на фото, окрім мікрохвильовок. Планування квартири суміжно - роздільна Квартира повністю готова до продажу. Більш детальніше за телефоном!

Магістральна вул. (Кириленка), 23
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири на Дружбі Двір красивий та охайний, є місце для авто. Квартира під ремонт. В квартирі прохідні кімнати, вікна деревяні, деревяні вхідні двері, сантехніка частково замінена. Поруч садок ,зупинка , школа , парк, магазини. Більш детальніше за телефоном!

Магістральна вул. (Кириленка), 14
rieltor.ua

Восточный -2. Квартира 1-но комнатная, 3-й этаж 9-ти этажного дома, не уголовая, теплая, уютная. Рядом вся инфраструктура, «Парк Счастья». Документы в порядке. Без посредников. Звонить по телефону 096 823 00 60 - Елена (хозяйка).

власник
Вячеслава Чорновола вул. (Гутовського), 17
rieltor.ua

Терміново продаю світлу квартиру після ремонту на кільці Косіора. Поряд усі необхідні магазини, зупинка транспорту, стоянка, школа, дитячий садок. Реальному покупцеві торг!!!

власник
Соборності, 93
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Сімонова 1 . 2/9 дома. Без ремонту. В квартирі є бойлер . Квартира тепла. Пластикові труби на холодну воду. Вікно на кухні пластікове.Ціна 10500. Всі питання по телефону 06******60. Анатолій. Якщо немає звязку дзвоніть на номер 06******76. Т.09******60

власник
1 кімнатна на Восточном 1
olx.ua

Срочно продам однокомнатную квартиру на Дружбе ул.Магистральная 14 Квартира в самом центре Дружбы Полностью под ремонт, состоянии не жилое, газ, свет, вода и отопление всё есть. Очень хорошая инфраструктура, магазины, супермаркеты и другие блага цивилизации всё рядом в шаговой доступности. На квартире есть долг 25000 грн к цене Развязка транспорта отличная. Все подробности по телефону

Срочно продам квартиру на Дружбе
olx.ua

Продам 1 ком , 9/9 ул Незалежности Украины Д33.ОСББ .Подготовлена к поклейке обоев. В квартире поменяны трубы, батареи , проводка . Наружное утепление стен. Вставлены М/П окна , лоджия застеклена .Кондиционер , счётчики на газ и воду . Металл двери , перегородка .Долга нет. 10 мин метро , рядом Варус , пиццерия , магазины . Школа , детский садик.На СМС не отвечаю 06******00 Сергей.

1 ком Восточ -3,ул Незалежности Укр д33, 9/9
olx.ua

Продам квартиру в центре дружбы магистральная 23 Долгинцевский р-н полностью меблирована плюс бытовая техника, кондиционер, холодильник, бойлер, телевизор, стиральная машина, счётчики. (вода,свет,газ,тепло),жилая все есть заходи и живи. Окна пластик,дверь железная двойная,сантехника пластик,проводка новая медная. На все стоят счетчики.В доме Варус рядом АТБ ,аптеки ,школы,садики. Расположение супер . Прописанных,долгов нет. Хозяин.

Квартира 1к дружба продам
olx.ua

Продажа 1-ком.квартиры 2-Восточный, ул.Вячеслава Чорновола д.17 Не угловая, 3/9 этажа Евроремонт полностью меблированная Балкон панорамный Дверь бронированная Бойлер на 80 литров Все вопросы по тел. Реальному покупателю торг Возможно оформление Е-жильё

1-ком.квартира ул.Вячеслава Чорновола д.17
olx.ua

Продам квартиру по улице Вячеслава Черновола 17 8 этаж два лифта В пешей доступности: садик, школа, торговый центр, сквер для отдыха, различные детские площадки футбол, волейбол, баскетбол, качели для более младших деток, отличная транспортная развязка огромная парковка во дворе. В квартире большая кухня и ванная, просторный коридор также имеется небольшая кладовая, балкон застеклен и обшит с наружи и внутри, кухня изготовлена по индивидуальному заказу! Связь по ВатЦап +48_883_423_890

власник
Продам 1 ком. квартиру на Васточном 2
olx.ua

Однокомнатная светлая квартира. В 2020г делался Евроремонт. Поменяна проводка и сантехника. Просторная кухня. Большой санузел в кафеле. Стоят счетчики на воду. Установлены качественные металопластиковые окна и балконный блок. Ремонт на балконе 2021г. Бронированая входная дверь. Квартира расположенна в центре дома на 5 этаже . Дом ОСББ. Хорошие соседи. Чистый лифт,ухоженый подъезд. Просторный двор. Установлены двери с домофоном. На дом установлен счетчик на газ и отопление. Находится в Центрально-Городском районе,микрорайон Карачуны по адресу ул. Ньютона 46, парковая зона,рынок ,торговый комплекс. Хорошая транспортная развязка,рядом остановка. Рядом детский сад, школа, Дворец Культуры и детская площадка. Помощь риэлторов не интересует. Продажа от владельца. Документы готовы

власник
Однокомнатная квартира на Карачунах
olx.ua

Продаю однокомнатную квартиру на 2-м Восточном Лисового 29. Не угловая. Состояние достойная косметика- чистая аккуратная квартира- "Заходи и живи" . меблированная. Застеклённый балкон, на кухне МПО, сантехника поменяна,новый бойлер. Очень экономный теплосчётчик на дом.Квартира без долгов, проблем и прописанных. Инфраструктура шикарная - рядом всё! Документы готовы к продаже. На сообщения не отвечаю. Только звоните.

1-комнатная квартира на Втором Восточном.
olx.ua

Продам 1 ком на ост. Руслана. По ул. Героев АТО дом 83. 3/5. Не угловая . Квартира под ремонт, есть 1мпо на кухне, бойлер, кондиционер, м/дв, частично менялась с/т и трубы, счётчики на всё. Отличное расположение дома, во дворе детский сад, в шаговой доступности вся инфраструктура .10200 у.е

Продам 1 ком на Рудане
olx.ua

Продается однокомнатная квартира, бульвар Вечерний 6. Этаж 2/9; 37,5 кв2. Имеется вся необходимая мебель. Квартира-распашонка (комната и кухня находятся друг напротив друга). Комната и балкон смежные, балкон утеплен. Квартира светлая, уютная, теплая, находится в спальном районе. В шаговой доступности Сильпо (5 мин), АТБ (10 мин), Эпицентр, Метро (15 мин), аптеки, детские сады, школы, метро (10 минут), автобусные остановки (5 мин), тренажерный зал (5 мин).

власник
Однокомнатная квартира, бульвар Вечерний 6
olx.ua

Комунікації: світло, опалення, боллер, кондиціонер. В кухні меблі і техніка нова(плита, витяжка). В коридорі шаф-купе.В квартирі ніхто не жив 8 років. Більше деталей за телефоном. Ванна кімната і балкон без ремонту. Прохання ріелторам НЕ дзвонити!

власник
Квартира 1- к, 3-й Східний, вул. Чорновола Вячеслава 55( Гутовського)
olx.ua

Квартира-студія с повним ремонтом , повністю укомплектована меблями та технікою з балконом , квартира знаходиться за адресою Соборності 89 Поручь є все що потрібно для комфортного життя ( супермаркет , школа , дит садок , парк , зупинка , кафе, лікарня і,т.д…) Всі питання за телефоном, запрошуємо на огляд !

Продаю 1 к. к-ру по вул. Соборності (косіора)
olx.ua

Квартира знаходиться на Східному 1 дуже добрий та гарний район ;все що треба для комфортного життя є поряд! Квартира дуже тепла , було замінено сантехника в ванній та кухні , вікна балкон та міжкімнатні двері у XXXX-XXXX році. ТАКОЖ ЗАЛИШАЄТЬСЯ -ХОЛОДИЛЬНИК -Пральна машина -шафа-купе -диван -газова плита

власник
Европейский (Кирова) бульвар, 7, Долгинцевский, Кривой Рог, Днепропетровская 10800.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-кімнатну квартиру покращенного планування в центрі Східного - 2. ІДЕАЛЬНЕ місце розташування для життя. Загальна площа-39,1, кухня 8,6, зал - 17,2, з двома коридорами, та великою коморою, санвузел роздільний. Квартира після повного капітального ремонту. Після ремонту ніхто не жив. Замінено - ВСЕ! Заміна - всі вікна та балконий блок, (енергозберігаючі 5 камерні склопакети), стояки води(холодна. горяча), каналізації, біміталеві батареї, вирівнювання стели, усіх стін, пола. Нова сантехніка - вана, унітаз, змішувачі води. Замінені всі труби каналізації та водопроводу. Лоджія утеплена та обшита,. Поміняни всі двері. Зал - ламінат. Далі - заміна на якісний ліноліум. Заміна вхідних дверей. Встановлений кондиціонер, бойлер на 80л. ВСЕ НОВЕ, НІЧОГО ПІСЛЯ РЕМОНТУ НЕ ВІКОРИСТОВУВАЛОСЬ! Квартира дуже тепла, в центрі підїзду, не кутова. БЕЗ ДОЛГІВ! НІХТО НЕ ПРОПИСАНИЙ! ВІЛЬНА ДО ЗАЇЗДУ! Є двозонний лічильник на світло, лічильник води. Загальний лічильник опалення на будинок. Чемні сусіди. В кроковій можливості 1-7хв. - швидкісний трамвай, зупинки маршруток та тролейбуса, садок №116 з гарними відгуками, сучасна школа №130, АТБ , аптеки, озеро, собор, ВАРУС, в ньому і біля нього багато закладів - булочні, кавярні, піцерії, одяг, іграшки, пром і прод магазини, телефонія, електроніка та багато іншого, овочеві кіоски, пошта, н.пошта, ринок, ігрові майданчики, знаменитий парк Східного ( Парк Щастя ) - всі НОВІ ігрові майданчики - футбольний, волейбольний, баскетбольний, корт для великого тенісу, спортивний та дитячий майданчик з тренажерами, майданчик для вигулу та дресирування собак, альтанки лавочки, де влітку все облагороджене квітами, шезлонги та багато іншого. Всі документи готові до продажу. Можливий обмін на 3-х. 4-х кімнатну квартиру. За додатковою інформацією звертатись у телефонному режимі. ТОРГ АРГУМЕНТОВАНИЙ В КВАРТИРІ, ТІЛЬКИ РЕАЛЬНИМ ПОКУПЦЯМ.

власник
Продам 1-кімн.  Східниій-2  ЦЕНТР  ВЛАСНИК
olx.ua
1 - 24 з 49 результатів