Продаж 2-кімнатної квартири на 2-му Східному (2-й Восточный). Покращене планування, Тож дуже просторі кімнати та кухня. Не кутова, тепла, высокий цоколь. Подача тепла знизу, фактично ви отримуєте теплу підлогу по всій квартирі. Є Лоджія. Поряд школа, Варус, Кроссджим, безліч магазинів. Спальний, сімейний мікрорайон, але в 30-хвилинній доступності Центр міста, зручна транспортна розвязка. Квартира під повний ремонт. Велика перегородка з сусідами. Дзвоніть, домовимось.

Незалежності України вул., 5
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири на Ластівці Двір красивий та охайний, є місця для авто Квартира знаходиться на дрругому поверсі д евяти поверхового будинку. Квартира під ремонт. Поруч магазини, парк , школа, дитячий садок, пошта, лікарня , зупинка. Більш детальніше за телефоном

Вечірньокутська вул., 52
rieltor.ua

Продаж 3к квартири покращенного на Східному 3 по вулиці В’ячеслава Чорновола. Кооперативний будинок з доглянутою інфраструктурою, розташована на 15му поверсі 16ти поверхового будинку, гарний вид з вікна на зелену частину міста. Квартира підготовлена під внутрішне оздоблення, замінена проводка на мідну, замінена сантехніка та опалення, встановлені нові багатокамерні вікна, стіни підготовлені, також куплений якісний ламінат на всю квартиру. Щодо розташування: поруч школа, садочок, багато спортивних майданчиків та зон для відпочинку, магазинів, закладів. Чудовий район у якому є все для проживання ! Документи гатові до продажу, квартира чекає нових власників! Телефонуйте та приходьте на перегляд

Вячеслава Чорновола вул. (Гутовського), 65
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1к квартири покращеного планування на Східному Квартира знаходиться на 1-му Східному, на вулиці Сімонова. Проживання в цьому районі задовольняє всі вимоги сучасних та активних людей! Розташована на комфортному 2-му поверсі 9-типоверхівки. Квартира двостороння, кухня 10м2, коридор 8м2, вікна виходять пообидві сторони будинку, тому в квартирі багато денного світла. Стан - під ремонт, що дозволить втілити в життя будь-які дизайнерські ідеї. Встановлені лічильники на воду, світло та газ. Зручна транспортна розвязка: 1 хвилина до зупинки громадського транспорту. Ідеальний варіант для молодої сімї, або перспективна інвестиція для подальшої здачі в оренду. Телефонуйте зараз, і побачимось на перегляді.

Сімонова вул., 2
rieltor.ua

ПРОДАЄТЬСЯ 3-х кімнатна квартира в районі Автовокзалу по вул. Дніпровське шосе, буд, 7. 3-й ПОВЕРХ 9-ти поверхового будинку з ліфтом. Загальна площа 57,6 кв.м. 2 балкони. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Вікна виходять на дорогу. Стан квартири -житловий. Металопластикові вікна у всіх кімнатах (крім кухні), Елек. бойлер. Лічильники на газ, електрику та воду. Труби подачі води, каналізації та опалення -пластикові. Підлога у кімнатах – паркет. Інфраструктура у кроковій доступності: 2 хвилини пішки до зупинки громадського транспорту «Автовокзал», супермаркет «АТБ» (4 хвилини пішки) та багато інших магазинів (продуктові, з товарами для ремонту оселі), дитячий садок, школи, аптеки, відділення «Ощадбанку» (через дорогу) та Приватбанку. Парк «Ювілейний» (6 хвилин пішки). Боргів і зареєстрованих немає. Квартира та документи до продажу готові. Продаж від власника.

владелец
Автовокзал. 3 кімн. 3-й ПОВЕРХ. Продаж.
olx.ua

Срочно продам однокомнатную квартиру на Дружбе ул.Магистральная 14 Квартира в самом центре Дружбы Полностью под ремонт, состоянии не жилое, газ, свет, вода и отопление всё есть. Очень хорошая инфраструктура, магазины, супермаркеты и другие блага цивилизации всё рядом в шаговой доступности. На квартире есть долг 25000 грн к цене Развязка транспорта отличная. Все подробности по телефону

Срочно продам квартиру на Дружбе
olx.ua

Продам 1 ком , 9/9 ул Незалежности Украины Д33.ОСББ .Подготовлена к поклейке обоев. В квартире поменяны трубы, батареи , проводка . Наружное утепление стен. Вставлены М/П окна , лоджия застеклена .Кондиционер , счётчики на газ и воду . Металл двери , перегородка .Долга нет. 10 мин метро , рядом Варус , пиццерия , магазины . Школа , детский садик.На СМС не отвечаю 06******00 Сергей.

1 ком Восточ -3,ул Незалежности Укр д33, 9/9
olx.ua

Продам дві квартири загальною площею 98 кв.м в Довгинцевському районі м.Кривий Ріг Сучасний, спальний житловий масив міста- Східний 1 Бульвар Европейський, будинок 18 В кроковій доступності зупинки транспорту, АТБ маркет, Сільпо, Спортлайф,школи, дитячий садочок 5й поверх 9ти поверхового будинку Двостороння Ідеальне житло для великої родини 4 кімнати, 2 кухні, 2 туалета, 2 ван.кімнати Квартира потребує капітального ремонту! РОЗДИВИМСЯ ВАРІАНТИ, ПРОПОЗИЦІЇ МІНИ КВАРТИРИ НА АВТОМОБІЛЬ! Є борг по комунальним послугам 3000дол.США + до ціни Додаткова інформація по номеру телефона 06*********33 З повагою Олена Кравець

Продам дві квартири 98кв.м/ Східний 1/ Бульвар Европейський
olx.ua

Пропонуємо до продажу 2кімнатну "сталінку" Довгинцевський район, Дніпровське шосе, 24. Про об"єкт: - Загальна площа 42 кв.м. - 2 житлові кімнати 17,7 + 8,7 кв.м. - Кухня 5,4 кв.м. - Висота стелі 2,80 м. Планування об"єкту: - 1 поверх 3поверхової "сталінки". - Одностороння, на захід. - Усі вікна на "червону лінію" - Зручно як під житло,так і під об"єкт бізнесу. Комунікації: - В наявності всі комунікації житлового приміщення. - Лічильники. Особливості квартири: - Квартира повністю під ремонт. - Вже почато роботи. Міський транспорт: - Транспортна розв"язка автовокзалу. - Поряд сам автовокзал. - Вигляд з вікон квартири на будівлю Довгинцівської райради. Наша ціна на сьогодні 17 000 $ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Катерина - 06*********19 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями. З повагою, команда Credo!

Продаж 2кімнатної квартири на "Автовокзалі"
olx.ua

Продается 2-х комнатная квартира на Восточном 3 , улица Лисового 38. Общая квадратура 52,4 кв.м. Квартира под ремонт. Окна полностью заменены с дорогой немецкой фурнитурой. Подготавливалась к ремонту для себя, но в связи с сложившийся ситуацией на этом этапе и все остановилось. Квартира находиться в очень хорошем местоположении транспортная развязка 2 мин. ходьбы продовольственные магазины, школа, садик всё что нужно для жизни рядом. Подробности по телефону 06******77. Торг уместен.

владелец
olx.ua

ЖК в городе Кривой Рог

Продам Трехкомнатную Квартиру на Втором Восточном по улице Лисового дом 12-второй этаж,в середине дома,балкон плюс лоджия,квартира под ремонт!Ухоженый двор,чистый подъезд.Рядом остановка,магазины,сквер,супермаркет,детский сад,школа.06******38.

Продам Трехкомнатную квартиру на Втором Восточном.
olx.ua

Квартира под ремонт 9 этаж. Прекрасное месторасположение. Двор уютный.За домом садик, 3 мин школа ,5 мин лицей. Вся инфраструктура в пешем доступе. Новый торговый центр с детской площадкой,аптеки,кофейни,2 супермаркета и многое другое.Транспортный узел во все районы в особенности автовокзал и ж/д вокзал. Установлены счётчик на газ и воду. Возможен торг.

владелец
Продам 3-х комнатную квартиру по улице Котляревского 9,Ласточка. Торг
olx.ua

Общая площадь 38,2. Дом кирпичный, 9-й этаж, не угловая квартира. Все документы подготовлены к продаже, без долгов. Квартира под капитальный ремонт.

владелец
Однокомнатная квартира (под ремонт). Батуринская.
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири на 2-му Східному (2-й Восточный). Рідкісне Покращене планування, Тож дуже просторі кімнати та кухня. Не кутова, тепла, высокий цоколь. Подача тепла знизу, фактично ви отримуєте теплу підлогу по всій квартирі. Є Лоджія. Поряд школа, безліч магазинів. Спальний, сімейний мікрорайон, але в 30-хвилинній доступності Центр міста, зручна транспортна розвязка. Підготовлена під повний ремонт, чекає втілення ваших ідей. Дзвоніть, домовимось.

olx.ua

Продам трикімнатну квартиру по вул. Соборности (Косіора) в районі 2-ї Дитячої лікарні. 2 поверх, квартира прохідна, двустороння, розташована в середині будинку, тепла взимку та прохолодна влітку. Стан під ремонт. Замінені водопровід, каналізація, стояки опалення, вікна. Встановлена колонка для подачі гарячої води нового зразку. Тихий двір. Поруч дитяча лікарня, школа, садочок, парк. Вдара транспортна розвязка.

владелец
Продам 3-у квартиру
olx.ua

Продаж 3к квартири покращенного на Східному 3 по вулиці В’ячеслава Чорновола. Кооперативний будинок з доглянутою інфраструктурою, розташована на 15му поверсі 16ти поверхового будинку, гарний вид з вікна на зелену частину міста. Квартира підготовлена під внутрішне оздоблення, замінена проводка на мідну, замінена сантехніка та опалення, встановлені нові багатокамерні вікна, стіни підготовлені, також куплений якісний ламінат на всю квартиру. Щодо розташування: поруч школа, садочок, багато спортивних майданчиків та зон для відпочинку, магазинів, закладів. Чудовий район у якому є все для проживання ! Продаж по єОселя, єВідновлення. Документи готові до продажу, квартира чекає нових власників! Телефонуйте та приходьте на перегляд

Продаж 3к квартири на Восточном 3
olx.ua

Продаю двухкомнатную квартиру на проспекте Университетском (Гагарина). В квартире начат ремонт - выполнены все демонтажные работы, заменены все окна, трубы, частично новые радиаторы и электропроводка. В кухне выполнена стяжка полов, стены готовы под отделку. При продаже остаются стройматериалы - смеси, грунтовка, обои и кафель в кухню, две двери. Квартира сухая и теплая. Отличное расположение дома - за остановкой Новинка (Рудана), рядом очень развитая инфраструктура.

Квартира на Гагарина (Новинка, Рудана, Автовокзал)
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру на восточном , квартира под ремонт , все вопросы по телефону, 09******16

владелец
olx.ua

Продаж просторої чотирьох кімнатної квартири по вул.. Миколи Ткачова (Мухіної). Квартира двостороння. 1 поверх , є балкон. Виконані всі чорнові роботи. Замінені вікна, у тому числі і балконні, розводка електрики, труб водопостачання, встановлений фільтр води. Стіни вирівняні гіпсокартоном, виконана стяжка підлоги. У кухні та вітальні замінені батареї опалення, в інших кімнатах батареї промиті та прочищені. В наявності лічильники електроенергії, газу, води. Залишається вибрати дизайн інтерʼєру і створити квартиру своєї мрії!. Приємний бонус - залишається будівельний матеріал для оздоблення стін та підлоги.

Є Оселя Продаж 4-х кім. квартири вул. Мухіноі
olx.ua

География, Кривой Рог