Продаж виняткової 3к. квартири з новим ремонтом по вул. Вадима Гурова/Соцмісто. – Загальна площа 52.1 кв.м. – Житлова 43 кв.м. – Кухня 17.7 кв.м. Простора квартира розташована на 1-му поверсі 4-х поверхового будинку із червоної цегли, товщиною стін – 70 см та висотою стелі 3-ри метри. НЕ кутова, двостороння, економна, дуже тепла взимку та прохолодна влітку. У 2024 зроблено гарний авторський ремонт із поєднанням шпалер, декоративної штукатурки на стінах та якісним ламінатом 33-го класу. – Тепла підлога – Має електричне автономне опалення – Потужна мідна проводка безпосередньо від трансформатора – Нові труби на воду та каналізацію – Німецькі вікна Trocal (вважається піонером світової галузі металопластикових віконних конструкцій) – Ковані ґрати на вікнах – Броньовані вхідні двері – Перепланування (узаконено та зареєстровано) Квартира розташована у тихому спальному районі нашого міста. Поруч паркова зона відпочинку, фітнес-центр, продуктовий маркет, дитячі майданчики та освітні установи. 5 хвилин ходьби до швидкісного трамваю та ринку Соцміста. Не пропустіть можливість стати власником цієї квартири та насолоджуватися комфортом та зручністю щодня! Телефонуйте, питайте та приходьте на перегляд.

Вадима Гурова вул. (Постишева), 17
rieltor.ua

Продаж 3х кімнатної квартири проспект Миру, 95 кв 4 поверх 5го будинку. Всі окремі кімнати, з холом. Невелечке перепланування обєднали вану та сан-вузол. Хороший житловий стан. Продаж зі втроєними меблями. Зручне місце розташування, 2га лінія менше шуму від дороги .Це за магазином Киїстар.Торг розумний.

Миру просп., 52
rieltor.ua

Центр міста. З меблями і технікою! Для життя чи під оренду! У будинку навпроти міськвиконкому, що в народі називають Мурашником (муравейником - рос.), по вулиці Матусевича продається 3-кімнатна квартира! Будинок цегляний, теплий, без газу, обладнаний електроплитами. Квартира на 5 поверсі 13-ти поверхівки. Всі кімнати окремі. Є великий хол і великий засклений балкон. Квартира у жилому стані. Був проведений сучасний ремонт у кухні із повною заміною електропроводки, батарей, труб, сантехніки. Були вирівняні стіни й підлога. Встановлена сучасна кухня із додатковим освітленням. Повністю обладнана технікою. Є витяжка, духовка, мікрохвильовка, індукційна плита, посудомийна машина, Духова шафа! Кімнати всі із сучасним лінолеумом на підлозі, натяжними стелями, гарного стану шпалерами на стінах, класичні кольори, тому ще довго можуть служити. Санвузол. Ванна і туалет у кахлі. Важливий бонус - міжповерхова комора поруч з квартирою. Дуже містка із залізними дверима. В ціну 32900 включені меблі та техніка. Є відео, надсилаю за запитом.

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 2
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Можлива продаж по сертифікату. Продам 3х кімнатну квартиру, в районі Автовокзалу. Зручне розташування будинку , поряд парк Ювілейний, АТБ, зупинка транспорту, всілякі супермаркети, кафетерії і т.д. Квартира знаходиться на восьмому поверсі, повністю перепланування. Велика гостинна кімната поєднана з кухнею. Дві спальні розташовані окремо одна відодної, велика засклена лоджия та балкон на кухні. В помешканні повністю поміняна вся проводка, натяжні стелі з точечним освітленням, комбінована підлога ламінат + плитка). Бойлер на 80л,кондиціонер. В квартирі лишаються всі меблі, що на є на фото. Також поряд є великий гараж( за окрему ціну) Запрошую всіх бажаючих на перегляд і купівлю квартири. За всіма додатковими питаннями звертатись за телефоном.

Пр.Гагаріна, 75
rieltor.ua

Продам 3х кімнатну з автономним опаленням, чешку в районі Соцміста, по вул.Хабарівська Поруч розташовані два парки, плавальний басейн, лікарня, ринок, різні магазини та кафетерії, хороша транспортна розвязка та багато іншого. Квартира розташована на четвертому поверсі, не кутова. При вході є хол, всі кімнати та санвузол окремо. В помешканні є балкон і лоджія- засклені та в гарному стані. Квартира доглянута та охайна. В помешканні лишаються частково меблі та техніка. Боргів не має, документи у порядку. Телефонуйте та приходьте на перегляд. На всі додаткові питання відповім за телефоном.

Хабаровська вул., 10
rieltor.ua

Мрієте жити у центрі міста? Давно хочете втілити свої дизайнерькі фантазії? Набридли тісні панельні мурашники з величезною кількістю людей. які в них проживають? Тоді цей варіант саме для вас! Пропоную до вашої уваги простору трикімнатну сталінку по вул. Героїв АТО, буд. 49, яка знаходиться навпроти "Сільпо", орієнтир 96 квартал, проспект Гагаріна. Квартира розташована на 2 поверсі пятиповерхового будинку. Загальна площа - 73 кв.м., кухня - 7 кв.м. Просторі роздільні кімнати підштовхують до втілення найсміливіших дизайнерських рішень. Є можливість зробити кухню-студію, величезну гардеробну, робочий кабінет, спортзал тощо. Великі металопластикові вікна сучасної конструкції. Встановлені лічильники світ, газ, вода, будинок ОСББ. Будинок як і місце просто пронизані естетикою та історією нашого міста, чого вартуютт старі великі вітражні міжкімнатні двері та затишний тихий двір. Місцевість сповнена тихим, розміреним життям. Поряд вся необхідна інфраструктура. У дворі достатньо місця для паркування автомобіля, поряд всі необхідні магазини, АТБ, Сільпо, кавярні, аптеки, ресторани, салони краси, дитячі садочки, школи, університет, скейт-парк, сквери, льодова арена, боулінг і величезна концертна зала, де проводять свої виступи найвідоміші українські виконавці та гості міста. Транспортна розвязка в будь-який кінець міста, поруч станція швидкісного трамваю та зупинки. Ідеальний варіант для сучасних людей, які хочуть жити в центрі, але насолоджуватись тишею та спокоєм. Запрошуємо вас на перегляд. Приходьте та купуйте!

Героїв АТО, 49
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира в будинку №25 по вул. Соборності. Зручне місце в престижному районі, поряд є все що треба. Розташована на 4 поверсі, не кутова. Взимку тепла, адже будинок з цегли, а в літку прохолодна бо вікна на дві сторони. Стан «ретро», але вікна і труби вже пластикові. Балкон засклений та утеплений. Також є всі лічильники. Під’їзд чистий, подвір’я доглянуте. Боргів і прописаних немає, документи в порядку. Дзвоніть і домовимось про перегляд.

Соборності, 25
rieltor.ua

Продаж 3к квартири в Металургійному р-ні по вул.Степана Тильги (р-н Восходу), розташованої на 3 поверсі 5-ти поверховго будинку. Загальна площа-58кв.м, житлова-41кв.м, кухня-6кв.м. Квартира в гарному житловому стані, утеплена зовні, світла, тепла та затишна, не кутова, планування двостороннє, всі кімнати окремі, засклений балкон. Замінені всі комуниікації. Встановлено металопластикові вікна, замінені труби, нова електропроводка, на все є лічильники. Для комфорту в спекотні літні дні встановлено кондиціонер, для нагрiву води є газова колонка. По всій квартирі натяжна стеля, підлога-ламінат, санвузол викладений кахелем. Новим власникам залишається встроєна кухня. Чистий підъзд, спокійні сусіди, тихий двір. Вся інфраструктура у кроковій доступності. Поряд дитячий садок, школа, супермаркет АТБ та інші магазини, ринок, кафе, салони краси, лікарня, парк, зупинка транспорту. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Степана Тільги вул. (Революційна), 41
rieltor.ua

Ви давно шукаєте комфортне житло в центрі міста? Мрієте жити в оточенні чудових парків? Тоді пропоную до Вашої уваги комфортну двокімнатну квартиру по вулці Вадима Гурова 46. На другому поверсі двоповерхового будинку Загальна площа 60 кв.м., житлова площа 33 кв.м., кухня 6 кв.м. Великою перевагою цього обєкта є те, що вона знаходиться в житловому стані, що дозволяє відразу заїхати і жити і поступово робити ремонт. Була повністю зроблена заміна сантехніки та опалювальних стояків . Гаряча вода - газова колонка. Комфортне планування так і підштовхує до сміливих дизайнерських рішень. Є можливість зробити студію. Родзинкою цієї кварири є наявність балкону 10 кв. м, що буде додатковим приміщення для втілення Ваших дизайнерських рішень (зимовий сад, кабінет, спортзал, чи розширити кімнату за допомогую балкону. Тихий та затишний двір дасть Вам змогу усамітнитись від міського шуму. Поряд вся необхідна інфраструктура: парки та сквери, пруди які наповнені рибою. Маленькі продуктові крамниці, до АТБ 12 хвилин, поряд спортивний клуб та зупинки громадського транспорту. Ідеальний варіант для людей, які цінують тишу та затишок та хочуть жити в комфорті у центрі міста. Приходьте, Дивіться, Купуйте !!!!!!

Вадима Гурова вул. (Постишева), 46
rieltor.ua

Продаж гарної 3к "сталінки" з меблями та технікою у центрі соцміста по вул.Тільги, розташованої на 5 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Криша відремонтована. Загальна площа-75кв.м, житлова-49кв.м, кухня-9кв.м. Квартира світла, тепла, простора, з високими стелями, зручним плануванням, двостороння, не кутова, балкон з видом у двір. Всі кімнати окремі, велика кухня, великий коридор. Зроблено капітальний ремонт: встановлено металопластикові вікна, замінені труби, радіатори опалення, електична проводка, нові міжкімнатні двері, санвузол викладений кахелем. Для нагріву води є газова колонка, встановлено лічильники на воду, газ, світло. Ремонт потрібен у кухні, який Ви зробите на свій смак. Всі меблі та техніка залишаються новим власникам. Чистий під’їзд з домофоном., інтелігентні сусіди, доглянутий двір. Є гараж неподалік за окрему плату. Вся інфраструктура в кроковій доступності: дитячий садок, школа, магазини, ринок, кавярні, стадіон, басейн, парк, зупинки (зручна транспортна розвязка). Відмінний варіант в гарному місці! Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Степана Тільги вул. (Революційна), 6
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продаж гарної 3к “сталінки” з меблями та технікою по вул.Святогеоргіївській (зуп.Стріла), розташованої на 5 поверсі 5ти поврхового цегляного будинку (ОСББ). Квартира простора, з високими стелями, зручним плануванням, двостороння, не кутова, два засклених балкони. Загальна площа-83кв.м, житлова-47кв.м, кухня-11кв.м, всі кімнати окремі, велика кухня, суміжний санвузол. Зроблено капітальний ремонт: встановлено металопластикові вікна, замінені всі комунікації, міжкімнатні двері з натурального дубу, вхідні двері-броньовані, квартира під охороною. Для комфорту в спекотні літні дні є кондиціонери, для нагріву води – газова колонка, втановлено лічильники на воду, газ, світло. Всі меблі та техніка залишаються новим власникам. Чистий під’їзд з ремонтом, металопластиковими вікнами та домофоном., інтелігентні сусіди, доглянутий двір з дитячим майданчиком. Є металевий гараж у дворі за окрему плату. Вся інфраструктура в кроковій доступності: дитячий садок, школа, магазини, ринок, лікарня, басейн, парк, зупинка. Відмінний варіант в гарному місці! Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Святогеоргіївська, 19
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж трикімнатну квартиру на 95 кв. Кімнати світлі, просторі, з високою стелею. Одна з них прохідна. Кухня квадратна 7 м2. Санвузол роздільний. У квартирі косметичний ремонт. Душевна і тепла. Меблі та техніка залишаються. Розташована у центрі мікрорайона, шуму з дороги не чутно. В пішій доступності 95 кв., супермаркети, Плаза, Макдональдс, школа, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд.

Героїв АТО, 33
rieltor.ua

Терміново! Продаж! Пропонуємо трикімнатну квартиру. Квартира з окремими сонячними спальнями. Виконане перепланування яке відповідає сучасному стилю життя. Вітальня має прямий доступ до кухні. Збільшена ванна кімната, встановлена кутова джакузі. Вихід на подвійний балкон із вітальні та із кухні. За бажанням залишаються усі наявні меблі. Стіни оздоблені веніціанською штукатуркою кольору білого шоколаду. Підлога в один рівень, застелена декоративною керамічною плиткою у мокрій зоні, та приємним на дотик якісним ламінатом у спальнях. Вікна шумопоглинаючі, пятикамерні. Нова якісна сантехніка. Для нагріву води газова колонка. Розташована квартира в центрі будинку на другому поверсі. Будинок в пішій доступності до 95 кв., поряд уся необхідна інфраструктура для комфортного життя. Закритий охайний двір. Парковка. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд. Торг доречний, пропонуйте варіанти.

Героїв АТО, 37
rieltor.ua

3 комнатная квартира по улице Виталия Матусевича не угловая, цоколь высокий Окна заменены металлопластик Трубы металопластик Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная. 067-251-251-8 Анжелика

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 21
rieltor.ua

Продаж 3к квартири по вул.С.Тільги (Революційна). Квартира з капітальним ремонтом, залишаються всі меблі і техніка. В пішій доступності від будинку розташований сквер, супермаркет, кафе, ринок, парк, розвинена інфраструктура. Документи готові для угоди. Для більш детальної інформації- телефонуйте. 068 722 71 71

Степана Тільги вул. (Революційна), 35
rieltor.ua

Не пропустіть можливість придбати трикімнатну квартиру за доступною ціною в Металургійному р-ні. Кривого Рогу по вул. Вокзальний (Оптовий ринок, Медичний коледж, станція метро). Будинок знаходиться на другій лінії від дороги, в кроковій доступністі має все необхідне для сучасного проживання. Квартира на 1\5 будинку, цоколь середньої висоти, не кутова, двостороння, одна кімната прохідна (з незначним переплануванням можна зробити не прохідну). Квартира потребує сучасності, стан житловий, м.п.о., замінено стояки води та каналізації, передбачено та встановлено газову колонку. Квартира не проблемна, нюанси відсутні, бажання продати є. Телефонуйте, пишіть, дивіться. АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФНУ.

Вокзальна вул., 22
rieltor.ua

Продається затишна 3-кімнатна квартира у чудовому районі соцмістечка, розташована за адресою: вул. Вадима Гурова 4. Ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та зручність! Основні характеристики: Площа: 3 кімнати, загальна площа 56 кв. м. Поверх: Перший поверх Вікна: Пластикові вікна забезпечують відмінну шумоізоляцію та збереження тепла. Сантехніка: Повністю замінена. Лічильники: Встановлено лічильники на газ, світло та загальний на будинок, забезпечуючи економію ресурсів та точний облік витрат. Додаткові переваги: Зручне розташування: Близькість до соціальної інфраструктури, магазинів, освітніх закладів. Розвинена інфраструктура: У кроковій доступності парки, дитячі майданчики, спортивні комплекси. Транспортна доступність: Зручні транспортні маршрути забезпечують легкий доступ до центру міста. Для отримання додаткової інформації та уточнення ціни, телефонуйте: Не проґавте чудову можливість стати власником затишної квартири в мальовничому районі соцмістечка!

Вадима Гурова вул. (Постишева), 4
rieltor.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в Металургійному районі на вул. Володимира Бизова (колишня Якира). Характеристики квартири: ✨ 3 просторі кімнати забезпечать комфорт і приватність для всієї сім’ї. ✨ Кухня-студія стане серцем дому, ідеальним місцем для сімейних посиденьок і зустрічей з друзями. ✨ Вдале розташування на 5 поверсі 5-поверхового будинку. ✨ Дах будинку вже зроблений, а управління здійснюється ОСББ – дбайливе ставлення до майбутнього і комфортного проживання. ✨ Меблі та техніка включені в вартість квартири, що заощадить ваш час і кошти на облаштування. ✨ Для підігріву води встановлена колонка. Дивовижне розташування: Жити в самому центрі міста – значить мати швидкий доступ до всіх необхідних зручностей та розваг. В оточенні історичної атмосфери і доглянутих зелених парків ви знайдете все, що потрібно для комфортного способу життя – магазини, кафе, ресторани, спортивні клуби та багато іншого.

можливий продаж по єОселя
Володимира Бизова вул. (Якіра), 7
rieltor.ua

Продається приємна трикімнатна квартира в будинку №26 по вул. Вокзальній. Поряд ставки, зупинки та продуктовий ринок. Квартира не кутова, в житловому стані. Продається з меблями от як на фото. Труби вже нові, всі лічильники встановлені. Приємне житло для молодої родини, близько є дит. садок і школа. Боргів немає, ніхто не прописаний. Дзвоніть і домовимось про перегляд.

Вокзальна вул., 26
rieltor.ua

Ви давно шукаєте комфортне житло в центрі міста? Мрієте жити в оточенні чудових парків? Тоді пропоную до Вашої уваги комфортну трикімнатну квартиру по вулці Володимира Бизова 26 (колишня Якіра). На другому поверсі пьятиповерхового цегляного будинку. Загальна площа - 56 кв.м., житлова площа - 42кв.м., кухня - 5 кв.м. Комфортне планування так і підштовхує до сміливих дизайнерських рішень. Є можливість зробити кухню студію. Гаряча вода - газова колонка. Замінені стояки на опалення. Переваги: ■ Будинок коперативний. ■ Встановлен всі необхідні лічильнки ( лічильник на опаленя на будинок). ■ Не кутова, середній другий поверх. ■ Будинок побудований із цегли що гарантує його довговіність та гарну шумо та теплоізоліію. ■ Роздільний санвузол. Поряд вся необхідна інфраструктура: парки та сквери, ставки, які наповнені рибою. Маленькі продуктові крамниці, великі супермаркети, дитячий садочок, лікарня, аптека, кабінет сімейного лікаря. Поряд зупинки громадського трансорту у будь-який кінець нашого великого міста. Ідеальний варіант для людей, які цінують тишу та затишок та хочуть жити в комфорті у центрі міста. Приходьте, Дивіться, Купуйте!!!!

Володимира Бизова вул. (Якіра), 26
rieltor.ua

Продам шикарную 3-х комнатную квартиру "сталинку" с автономным отоплением в самом сердце Металлургического района на Соцгороде напротив рынка по улице Косиора (улица Соборности), 4/5. Квартира расположена в середине дома, не угловая, все комнаты раздельные, просторный коридор, огромная кладовая. Замечательный ремонт, остаётся вся мебель, которая на фото. Укомплектована всей необходимой качественной техникой: кондиционер, телевизор, стиральная машинка, посудомоечная машина. Прекрасное состояние. Дом ОСББ, дружные соседи, тихий и уютный двор. Замечательное расположение, все блага цивилизации в пешей доступности, развитая инфраструктура, отличная транспортная развязка. Долги отсутствуют, документы готовы к переоформлению. Уместен разумный аргументированный торг. Просмотр возможен в любое удобное для Вас время. Есть ещё много фото, если будет необходимость - отправлю. Более подробная информация по телефону, на сообщения не отвечаю. С уважением, Марина.

Соборності, 12
rieltor.ua

Продаж шикарної 3-кімн квартири по Вул. Гагаріна (98 квартал), розташованою на третьому поверсі чотириповерховому будинку. Важлива інформація про квартиру: Планування - дуже гарна квартира з гарним плануванням, та якісним ремонтом. Засклений балкон типу Француз з тонуванням, спільний санвузол. У ванній кімнаті стоять змішувачі німецької фірми KLUDI, ванна з литого каменю PAA. Великий хол, всі кімнати роздільні. - Загальна площа - 63,9 м2, - житлова - 42.9 м2, - кухня 10 м2. - висота стель 2,9 м Дуже світла і тепла квартира. Стан – заходь і живи. В квартирі усі меблі італійскіх виробників Merx, залишається уся техніка: - варочна поверхня Ariston - духова шафа Bosch - витяжка Ventolux - посудомийна машина Bosch - холодильник LG - 2 кондиціонери Gree - пральна машина LG - 2 телевізора LG - охоринна сигналізація Ajax Якісна кухня з МДФ фасадами та австрійською фурнітурою. Економічне освітлення LED. У ванній кімнаті - тепла підлога. Стоять якісні мыжкімнатні двері від вхідна броньована. По квартирі повністю замінена проводка, щитова у квартирі (під кожну категорію окремий автомат: світло, розетки по квартирі, розетки в дитячій, під кондиціонери у кожній кімнаті та ін.), поміняні вікна на металопластикові, поміняна розведення труб. На додачу є два критих паркомісця під вашим авто (50м до авто), а також за окрему плату є гараж у дворі під вікном. Розташування - зручний та новий район 98 кварталу, із сусідами проблем немає. Вартість - 75 000$ Документи у порядку, квартира повністю готова до продажу. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Гагаріна, 51
rieltor.ua

Давно шукали простору квартиру в самому центрі нашого міста? У Вас велика сімя або Ви тільки її плануєте? Хочете заселитися у власну квартиру відразу після угоди, не займатися ремонтом і пошуком меблів та техніки? Тоді пропоную Вашій увазі чудовий варіант трикімнатної квартири на проспекті Гагаріна. Будинок розташований у кроковій доступності від зупинки транспорту "97 квартал" із зручною транспортною розвязкою. Квартира розташована на 7 поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа 64 кв. м, кухня 9 кв. м. Прекрасне планування! Завжди багато світла завдяки тому, що вікна виходять на обидві сторони. Встановлені якісні металопластикові вікна та утеплення, завдяки чому в квартирі буде тепло та затишно в холодну пору року, а добротні двері гарантують безпеку Вам та Вашим близьким. Зроблений сучасний ремонт, робили як для себе, на будівельних матеріалах не економили. Повністю замінена проводка, стояки на воду, на опалення встановленні нові батареї. Квартира готова прийняти нових власників відразу після покупки, адже залишається все необхідне для комфортного проживання. Відмінна вбудована кухня з варильною поверхнею і духовою шафою, сучасним холодильником. Простора роздільна ванна кімната з бойлером і пральною машинкою. Затишна дитяча кімната обладнана усім необхідним для комфорту та розвитку дитини. Велечезна зала для проведення сімейного дозвілля та прийому Ваших гостей. Спокуслива спальня виконана у теплих тонах з королівським ліжком, а родзинка цієї квартири – просто величезна лоджія, яка зроблена під лаунж-зону з велкою площею та гамаком. Про квартиру можна говорити годинами, але місце розташування говорить саме за себе. Вся інфраструктура в кроковій доступності (ТЦ Gagarin Mall, Сільпо, АТБ, магазини, бутіки, школи, дитячі садки, університети, зупинки громадського транспорту в будь-який кінець міста і найголовніше, поруч найкрасивіші парки нашого міста. Ідеальне місце для людей які хочуть бути в центрі всього, але при цьому жити в тихому і затишному місці. Приходьте, дивіться та купуйте! Не пропустіть свій шанс стати власником цієї квартири!

Проспект Гагаріна, 48 А
rieltor.ua

Продаж 3к квартири у центрі Соцміста. Квартира розташована на четвертому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Замінені всі комуниікації. Встановлено металопластикові вікна, замінені труби, нова електропроводка, на все є лічильники. Для комфорту в спекотні літні дні встановлено кондиціонер, для нагрiву води є газова колонка. Чистий підїзд, спокійні сусіди, тихий двір.Залишилось доробити ремонт лише у спальних кімнтах. Вся інфраструктура у кроковій доступності адже ви прямо у центрі! Поряд дитячий садок, школа, супермаркет АТБ та інші магазини, ринок, кафе, салони краси, лікарня, парки, найкраща транспортна розвязка у місті! Телефонуйте, приходьте на перегляд!

ул. Юрия Каминского, 7
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 134 результатів