Продаж 2-х кім. кв, Віталія Матусевича (Цирк, Восход) Шукаєте для себе чи своїх близьких комфортне житло? Нема часу довго їздити, шукати, підбирати? Тоді цей варіант для Вас. Пропонуємо до Вашої уваги хороший варіант 2-х кімнатної квартири, яка знаходиться за адресою вулиця Віталія Матусевича (Район Восход, Цирк, Gagarin Mall). У квартирі є всі необхідні для життя, кондиціонер, скрізь металопластикові вікна, є балкон, будинок та підїзд дуже чисті та охайні, що теж дуже важливо. Поруч знаходиться вся життєва інфраструктура, Варус, АТБ, Нова почта, продуктові магазини, садки та школа. Телефонуйте, приходьте та купуйте! Може, це те, що Ви так довго шукали!

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 45
rieltor.ua

Продаж великої 2х кімнатної сталінки проспект Гагаріна 4 й поверх , 4 поверхового будинку. На дві сторони, не вуглова. Виконані чорнові роботи, стіни з газоблоку, замінили труби на металопластикові. Будинок ОСББ, охайний. Зручне місце росце розташування, зупинка, центрально вул міста. Все поряд. Є знижка покупцю.

пр. Гагарина, 38
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної мебльованої квартири 96 кв, проспект Гагарина. Сталінка ,2х стороння.Кухня студія. Продаж з меблями та технікою. Дуже зручне місце розташування, все в поряд.

можливий продаж по єОселя
Проспект Гагаріна, 28
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам двокімнатну квартиру розташовану на 5-му поверсі п’ятиповерхового будинку.Криша в ідеальному стані - перекрита. Квартира всередині будинку дуже і дуже тепла . Двостороннє планування кімнат.Престижний район міста - кільце автовокзалу. Ідеальний варіант під бізнес. Оренда в цьому районі має великий попит . Квартира з ремонтом, замінені всі комунікації. Нова проводка , вікна , труби, сантехника , лічильники на все . Під охороною . Район з розвиненою інфраструктурою, все абсолютно поряд.Квартира варта вашої уваги. Меблі та техніка по домовленості. Працюємо з усіма державними програмами.

Гагаріна, 71
rieltor.ua

Давно шукаєш середній поверх та відмінний варіант для комфортного життя?! Тоді для Вас пропоную чудовий варіант із частковим ремонтом. Квартира розташована на третьому поверсі. Загальна площа 45 кв. , житлова 30 кв.м. а кухня 6 кв. Квартира світла і затишна - чудовий варіант для молодої пари чи сімї. Стан житловий, замінено вікна та сантехнічні комунікації. Не упустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири! Документи готові на продаж. Телефонуйте зараз для деталей та організації перегляду!

Вадима Гурова вул. (Постишева), 41
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 2-х кімнатну квартиру на зупинці Червона, вул. Криворіжсталі. Теплий цегляний будинок, тому квартира хоч і кутова, але в ній завжди тепло і навіть немає натяку на сирість. Що треба знати: - квартира під повний ремонт, але вже багато чого зроблено (зірвані поли, вибиті стіни, тому можете робити будь-яке планування, вивезен весь мотлох) - поміняні всі вікна на якісні і дорогі м/пл - шикарний французький балкон - замінена система опалення (труби поліпропілен + нові радіатори) - всі труби м/пл - в квартирі є газова колонка, а це говорить про те, що у Вас завжди є горячі вода - лічильники на світло, газ і тепловий на будинок - боргів по квартирі немає - документи готові до продажу Отже, так, квартира під ремонт, але багато брудної роботи вже зроблено, Вам залишається розпланувати, як будуть виглядати кімнати, кухня і с/в, вибрати кольори які Вам подобаються, матеріал, який любите і зробити все по своєму смаку непереробояючи те, що хтось зробив до Вас. Отже, телефонуйте і я з великим задоволенням відповім Вам на всі питання і організую показ в зручний для Вас час ) 0976981920 Олександра

Криворіжсталі вул. (Орджонікідзе), 9а
rieltor.ua

Продам під ремонт 2х кімнатну квартиру по вул. Васякіна (бив.Будьоного) Поряд парк Ювілейний, зупинка транспорту. Тихий двір,будинок не над дорогою. Квартира розташована на пятому поверсі, кімнати прохідні. На даху робили ремонт, балкон засклений деревом. Лічильники є на все. За всіма додатковими питаннями звертатись за номером телефону.

Васякіна, 7
rieltor.ua

В районі Дзержинки по вул. Володимира Бизова(бивша Якіра) продам 2-х кімнатну брежнівку під ремонт. Поряд з будинком розташована школа. До супермаркету та зупинки транспорту дві хвилини пішого ходу. Не подалік лікарня,великий парк та Соцмісто. Сама квартира світла та тепла, не кутова, розташована на другому поверсі пяти поверхового будинку. Кімнати прохідні, але можливе перепланування. Санвузла окремий, встановили новий бойлер( також є колонка) Нова рама на балконі. Була заміна труб та сантехніки. Встановлені всі лічильники. Поли рівненькі, потолочки також без перепаду плит. Боргів по квартирі не має, документи у порядку. Запрошую на перегляд. На всі додаткові питання відповім за телефоном.

Володимира Бизова вул. (Якіра), 10
rieltor.ua

Продаємо 2-кімн. квартиру по вул. Гагаріна (97- квартал) Місце для квартири має значення. А в цієї квартири воно ТОП. 97 квартал, проспект Гагаріна, поруч вул. Костенко та вул. Ярослава Мудрого. Поруч і супермаркети і найгарніші та найпопулярніші кав’ярні міста. Також торгівельний комплекс центр Гагарин Молл (Gagarin Mall) з привабливою зоною відпочинку і великим вибором різноманітних закладів (продуктові магазини, техніка, битова хімія та ін) Зовні квартира якісно утеплена. Третій поверх з п’яти. Всередині вас чекають дві доглянуті, досить просторі кімнати, правильної прямокутної форми. Компактна кухня. Сумісний санвузол. Засклений балкон. З документами все бездоганно. Боргів і нюансів з квартирою немає. Відкриті до діалогу і готові обговорити Ваші пропозиції. Телефонуйте.

Гагаріна, 45
rieltor.ua

Продаємо мебльовану 2-кімн. квартиру в Металургійному районі (Металлургическом районе) по вул. Нахімова (р-н 1 дільниця) 2-кімнатна квартира по вулиці Нахімова (Сталеварів), р-н 1 дільниці (1 участок, Червона/Червоная). Четвертий поверх з п’яти, середина будинку. Залишаємо всі меблі та всю техніку, що є на фото. Симпатична квартира в будинку шукає власників. Шо пропонуємо? Спальна кімната, стіл біля вікна для комп’ютера, власна шафа, і бонусом металева шведська стінка, щоб дбати про здорову спину та гарну спортивну форму. Вітальня з шафою, меблями, великим м’яким диваном, який із задоволенням після насиченого подіями дня, прийме Вас у свої обійми. А також кондиціонером, щоб влітку дарити комфорту прохолоду, а осінніми днями підігрівати повітря до приємної температури. Затишна кухня, на якій є все необхідне, щоб приготувати смачну їжу і потім насолоджуватись її смаком. Коридор, дє є полички для Вашого взуття та місце для верхнього одягу. Засклений та утеплений балкон. Окремий санвузол. Зручна транспортна розвязка. Всього 5-10 хвилин і ви доїхали до району Соцгород або до ЮГОК. А за 15-20 хвилин і Ви вже доїхали до площі Визволення. Приходьте, квартира готова познайомитись з новими власниками.

Сталеварів вул., 26
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Пропонуємо до уваги на продаж двокімнатну квартиру - студію по вул. Костенка 7. Квартира розташована у самому центрі міста. Квартира знаходиться на 4 поверсі з 4. Одна з кімнат перероблена на студію. Криша повністю перекрита та не тече. Вся мебель залишається крім дивану. Також є електричний камін та 2 кондиціонера. Зроблено новий та гарний ремонт. Суміжний санвузол. Встановлено металопластикові вікна, Газовий водонагрівач. Чистий та гарний підїзд та спокійні сусіди. Заходь та живи. Чудове місце для життя! Вся інфраструктура поруч: Школа, супермаркет "АТБ", та інші магазини, Ресторани, Кафе, Аптеки, Зони відпочинку, Центр міста. Зупинки транспорту, Відмінний варіант у гарному місці! Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Костенко, 7
rieltor.ua

Продаж 2-кімн квартири по вул. Есеніна 1 (Дзержинский район) ,розташованою на третьому поверсі троьохповерхового будинку. Важлива інформація про квартиру: Планування - просторні та роздільні кімнати, достатньо просторою кухнею, роздільним санвузлом, не кутова. Будинок під ОСББ (який працює). Ми пропонуємо вам унікальну квартиру, що супроводжується чудовим двором, який наповнений красою та затишком. Розташований у закритому типі, цей двір стане ідеальним місцем для вашої родини. Захищений парканом з кодовим замком, подвіря забезпечить вам і вашим близьким повну безпеку та спокій. Ви зможете насолоджуватися приватністю, знаючи, що в межах цього місця ви оточені турботою про ваше благополуччя. Упорядкований двір порадує вас своєю естетикою та акуратністю. Тут ви знайдете доглянутий газон, майстерно обрізані насадження ялинок та вишукану тратуарну плитку, яка створює чудову атмосферу та зручність для прогулянок та відпочинку. Крім того, недалеко від вашого будинку розташований сквер, де ви зможете насолоджуватися природою та проводити час із сімєю та друзями. Якщо ви шукаєте квартиру, де ваша сімя зможе насолоджуватися комфортом та красою навколишнього середовища, ця нерухомість із гарним двором ідеально підходить для вас. - загальна площа 50,0 м2, - житлова 28,5 м2, - кухня 6,03 м2. - висота стелі - 2,80 м Дуже світла і тепла квартира. Стан – під капітальний ремонт. Розташування - зручний район біля ТЦ Плаза (500м) та Сільпо (500м), із сусідами проблем немає. Поруч є все для комфортного життя, зручна транспортна розвязка, зупинки поруч. У кроковій доступності кінотеатр, кавярні, магазини, ринок, аптеки, банкомати, пошта. Вартість - 24500$ Без заборгованості, документи у порядку, квартира повністю готова до продажу. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Єсеніна, 1
rieltor.ua

Продаж 2к з меблями та технікою на соцмісті по вул.Вадима Гурова, розташованої на 2 поверсі 2-х поверхового цегляного будинку. Заходь та живи! Дах у гарному стані. Квартира не кутова, одностороння, зі зручним плануванням (дві окремі кімнати, затишна кухня, суміжний санвузол з великою ваною, засклений балкон. Загальна площа-50 кв.м., житлова-28 кв.м., кухня-7 кв.м. Встановлено металопластикові вікна, поміняно всі комунікації, сантехніка. За рахунок товщини стін у квартирі зберігається тепло взимку та прохолода влітку. Для нагріву води є газова колонка. Залишаються всі меблі та техніка. Чистий під’їзд, доглянутий двір, доброзичливі сусіди. Вся інфраструктура у кроковій доступності. Гарне місце для проживання. Поряд магазини, ринок, кафе, парк, де завжди можна прогулятись після робочого трудового дня, стадіон, зупинка. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Вадима Гурова вул. (Постишева), 12
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в будинку №9 по вул. Петра Дорошенка (ул. Блюхера, «1000 мелочей»). Поряд парк, школа і садочок для дітей. Розташована на 8 поверсі, кутова як і всі в цих будинках. Опалення автономне, електричними конверторами (з документами). Для гарячої води встановлено бойлер. Також є кондиціонер LG ART COOL. Вітальня поєднана з лоджієй та кухнею, а спальня окремо. Продається квартира з меблями як на фото: + холодильник + пральна машинка + газова плита + телевізор + декоративний камін Ніхто не прописаний, боргів немає. Дзвоніть, розкажу детальніше і можем дивитись.

Петра Дорошенка, 9
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної сталінки на Дзержинці по вул. Димиденко. Квартира тепла, світла і простора, в охайному житловому стані. АВТОНОМНЕ опалення. В корковій доступності школа, дитячий садок, велика кількість магазинів і супермаркетів, зупинка транспорту. Характеристика: - 2-ка, перший поверх двоповерхового будинку - заг. пл. 43, житл. 26,4, кух. 6,4 - кімнати окремі, квартира не кутова - балкону немає, але є можливість прибудови - вікна м/пл, на вікнах грати - труби по сантехніці м/пл - Автономне опалення (газовий котел) - с/в сумісний - на кухні вбудовані меблі - прописаних немає - боргів по комунальним послугам немає - документи готові до продажу На всі додаткові питання з задоволенням відповімо по телефону, та організуєм показ в зручний для Вас час ) 0976981920Олександра

Димиденка, 4
rieltor.ua

Продаж 2к “сталінки” з ремонтом, меблями та технікою на 97 кварталі по вул.Героїв АТО, розташованої на 1 поверсі 3-х поверхового цегляного будинку. Заходь та живи! Загальна площа-52кв.м, житлова-28кв.м, кухня-8кв.м, балкону немає. Квартира світла та затишна, планування двостороннє, не кутова. Зроблено капітальний ремонт: встановлено металопластикові вікна, замінені всі комунікації, санвузол викладений кахелем, на все є лічильники, для нагрівання води є газова колонка. Залишаються всі меблі та техніка. Спокійні сусіди, тихий двір. Гарне місце для проживання. Вся інфраструктура поряд: дитячий садок, школа, супермаркети, магазини, аптеки, салони краси, кав’ярні, ресторани, зупинки. Телефонуйте ! Приходьте на перегляд!

Героїв АТО, 53
rieltor.ua

Продаж 2к “сталінки” на 98 кварталі по вул.Галенка, розташованої на 4 поверсі 4х поверхового цегляного будинку. Загальна площа-57кв.м, житлова-33кв.м, кухня-8кв.м, балкон з видом на вулицю. Квартира простора та світла, високі стелі, планування двостороннє, не кутова, кімнати окремі, є дві кладові. В залі встановлено нове металопластикое вікно. Для нагріву води є газова колонка, лічильники на все. Потрібен ремонт, який Ви зробите на свій смак. Чистий під’їзд з металопластиковими вікнами, спокійні сусіди. Вся інфраструктура в кроковій доступності. У дворі дитячий майданчик. Поряд дитячий садок, школа, ТЦ “Gagarin Mall”, супермаркет “Варус” та інші магазини, кав’ярні, парк Ювілейний, зупинка. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Галенка, 1
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру з відмінним плануванням на Соцмісті в хорошому місці по вул. Степана Тільги (Революційна). Сталінка, 1/5-пов. Загальна площа 55 м2, житлова 32 м2, кухня 9 м2. Кімнати окремо, двостороння, дві комори, квартира не кутова. Стан нормальний житловий. Вікна металопластикові, решітки. Є бойлер, лічильники на усі комунікації. Поряд метро, ринок, пр. Металургів, вул. Соборності (Косіора), вул. Вадима Гурова (Постишева). 16000.

Степана Тільги вул. (Революційна), 8
rieltor.ua

Продаж 2к “сталінки” з ремонтом, меблями та технікою на 97кварталі по пр.Гагарина, розташованої на 1 поверсі 3-х поверхового цегляного будинку (друга лінія від дороги). Заходь та живи! Загальна площа-52кв.м, житлова-28кв.м, кухня-8кв.м, балкону немає. Квартира світла та затишна, планування двостороннє, не кутова. Зроблено капітальний ремонт: встановлено металопластикові вікна, замінені всі комунікації, санвузол викладений кахелем, на все є лічильники, для нагрівання води є газова колонка. Залишаються всі меблі та техніка. Спокійні сусіди, тихий двір. Гарне місце для проживання. Вся інфраструктура поряд: дитячий садок, школа, супермаркети, магазини, аптеки, салони краси, кав’ярні, ресторани, зупинки. Телефонуйте ! Приходьте на перегляд!

проспект Гагаріна, 28
rieltor.ua

Продаж двокімнатної сталінки по проспекту. Гагаріна 17. Новий ремонт! Загальна площа 47.8. Ремонт робився як для себе. З якісних матеріалів. Замінена вся сантехніка та проводка. Дуже якісні нові меблі та техніка. Виконані під замовлення. Все залишається. (Посудомийна машина, телевізор, мікрохвильова піч, комбінована плита, холодильник, Пральня машина, бойлер ) Вікна виходять на червону лінію. В квартирі дуже гарна шумоізоляція. Нечутно шум з вулиці. Ремонт 2023 року. В санвузлі - тепла підлога. Квартира дуже тепла. Є кондиціонер, відеоспостереження. На підлозі - ламінат. Санвузол - кахель. Чудове місце для життя! Вся інфраструктура поруч: дитячі садки, школа, супермаркет "АТБ", та інші магазини, аптеки, зони відпочинку, Банки, кафе та ресторани. Відмінний варіант у гарному місці! Ідеально підійде для сімї Телефонуйте та приходьте на перегляд! Відеоогляд по запиту

Гагаріна, 17
rieltor.ua

Продаж відмінної 2-х кімнатної квартири з новим сучасним ремонтом, з меблями та технікою в центрі міста, Металургійного району на проспекті Металургів! Заходь та живи! Є все для комфортного проживання! Загальна площа-45 кв.м, житлова-37 кв.м, кухня-6 кв.м. Квартира тепла, дуже світла та затишна. Ремонт зроблено в приємних тонах, що створює особливу атмосферу. Встановлено металопластикові вікна, поміняно всі комунікації, сантехника, є лічильники на воду, газ та світло. Підлога кухня - плитка, санвузол-кахель, спальні кімнати та зала-ламінат. Є бойлер для нагріву води та кондиціонер для комфорту у спекотні літні дні. Чистий підїзд, спокійні сусіди. Всі меблі залишаються . Чудове місце для життя! Вся інфраструктура поруч: дитячі садки, школа, супермаркет "АТБ", та інші магазини, аптеки, зони відпочинку, парки, річка. Відмінний варіант у гарному місці! Ідеально підійде для сімї Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Металургів просп., 26
rieltor.ua

Будинок сталінка знаходиться по вул. Вокзальна (р-н. червона хліб-завод), поблизу всього необхідного для сучасного проживання: школа, садок, магазини, зупинки комунального та комерційного транспорту. Квартира простора з холом, перший поверх (трьох поверхового цегляного будинку), з автономним газовим опаленням та гарячою водою. У квартирі розпочато капітальний ремонт, замінено проводку, м.п.о., міжкімнатні двері, вся квартира (крім сан-вузла) обшита гіпсокартоном, вирівняно підлогу. Кімнати не прохідні, великі, світлі, стіни в шпалерах (потребує оформлення стель), містка кухня, роздільний сан-вузол. Двір закритого типу, тихий спокійний, сусіди порядні, дзвоніть, пишіть, купуйте. АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФН

Вокзальна вул., 1
rieltor.ua

Продаж відмінної сталінки в районі Соцміста Характеристики: Замінено проводку та сантехніку Вікна замінені у всіх кімнатах Простора квартира з окремими кімнатами. Меблі та техніка за домовленістю. Додаткові переваги: Велика веранда Зручне розташування у районі Соцмістечка Близькість до громадського транспорту, магазинів та розважальних закладів Поряд є парк, школи , садки та університети. Готова до проживання: Відмінний стан, що не вимагає додаткових вкладень Продається терміново! Торг можливий. Не пропустіть шанс придбати комфортне житло в одному з найкращих районів міста. Телефонуйте за номером для додаткової інформації

Степана Тільги вул. (Революційна), 9
rieltor.ua

Продається затишна двокімнатна квартира в Металургійному районі вулиця Тбіліська у цегляному теплому будинку на другому поверсі.. Має ідеальне розміщення: поруч з зупинкою, магазинами, кафе, а також парковою зоною, та інше. Квартира з якісним новим ремонтом, новими меблями та технікою.. Всі комунікації сантехніка, електрика повністю замінені. Стіни: + фактурна штукатурка ( можна мити) + дерево + плитка керамічна + декоративна фарба Поли :+ ламінат + кахель Квартира в світлих тонах, необтяжуючі простір меблі, є місця для зберігання "потрібних" речей, велике ліжко для комфортного сну, куточок для роботи і відпочинку. Все робилося для себе. Це ідеальний варіант для особистого життя або, як інвестиція у нерухомість. Не втрачайте можливості стати власником цього затишного житла та телефонуйте прямо зараз!

Тбіліська вул., 1
rieltor.ua
123...7
1 - 24 з 156 результатів